مبتدی مقالات عمومی

عملکرد دارایی‌های دیجیتال پس از پایان کرونا چطور خواهد بود؟

در طول دهه گذشته، دنیای دارایی‌های دیجیتال و رمزارزها، از بحران‌ها یکی پس از دیگری، جان سالم به در برد. وقت آن است تا به آنچه در آینده و در دوران پسا کرونا اتفاق خواهد افتاد، فکر کنیم.

همه داستان را می‌دانند. زمانی که اولین بلاک بیت کوین ماین شد،‌ دنیا در وضعیت عدم اطمینان اقتصادی شدیدی قرار داشت. دیری نپایید قبل از اینکه بازار در سال ۲۰۰۹ به پایین‌ترین نقطه رکود اقتصادی برسد، بیت کوین بی سر و صدا ایجاد شد که مانند قایق نجات در اقتصاد در حال افول آن زمان بود.

اما بیت کوین، بلافاصله در جامعه کوچک حامیان دارایی‌های دیجیتال، مورد پذیرش قرار نگرفت. در حالت کلی، در تاریخچه کوتاه بیت کوین و دارایی‌های دیجیتال، موارد زیادی به چشم می‌خورد، از سرمایه گذاری‌های سوداگرانه و پول جذاب اینترنتی تا یک دارایی امن در زمان بحران و ابزار پوشش ریسک در برابر تورم مالی. در بهبوهه بیماری همه‌گیر کووید ۱۹ و همزمان با فروپاشی بازارهای مرتبط، رمزارزها ثابت کردند که به طرز قابل توجهی مقاوم و قابل انعطاف هستند.


بیشتر بخوانید : پس از پایان بحران ویروس کرونا، برای بیت کوین چه اتفاقی می‌افتد؟


با واکسن‌هایی که در سراسر کشور توزیع می‌شوند، خوشبین هستیم که پایان این بیماری همه‌گیر نزدیک است؛ اما در دوران پسا بحران، رمزارزها در چه جایگاهی ممکن است قرار گیرند؟ اگر بخواهیم با توجه به انعطافی که رمزارزها قبلا از خود نشان دادند، قضاوت کنیم، ما انتظار داریم که رمزارزها خود را با هر شرایطی در آینده وفق دهند.

بانک‌هایی که به سمت دارایی‌های دیجیتال رفتند

بانک ارز دیجیتال رمز ارز بلاک چین بانکداری قرارداد هوشمند مبادلات اتمی فینتک

سه سال پیش، مدیران برخی از بانک‌های بزرگ، حتی از مصاحبه درباره بیت کوین امتناع کردند و این رمزارز را پروژه کلاه‌برداری و سرمایه گذاران آن را احمق خواندند.

امروزه، تمایلات در بین بانک‌ها کاملا متفاوت است. سند تفسیری شماره ۱۱۷۰ دفتر نظارت بر ارز ایالات متحده، صراحتا بیان می‌کند که بانک‌های مورد تایید فدرال، می‌توانند خدمات بانکی به شرکت‌هایی که قانونی عمل می‌کنند، را در فضای ارزهای دیجیتال ارائه داده و نگهداری دارایی‌های دیجیتالی کاربران را به عهده بگیرند. ما پیش‌بینی می‌کنیم که علاقه فعالان مالی سنتی به رمزارزها، در سال‌های آینده افزایش یابد، زیرا رمزارزها به یکی از اصلی‌ترین نیازمندی‌های خدمات مالی تبدیل خواهند شد.


تحلیل‌گر جی‌پی مورگان: قیمت واقعی بیت کوین ۲۵۰۰۰ دلار است


در کوتاه‌مدت، بانک‌ها برای اینکه با خیال راحت رمزارزها را به دست مشتریان خود برسانند، به متصدیان و متخصصان کریپتوکارنسی‌ها اعتماد خواهند کرد. همچنین پیش بینی می‌کنیم که برخی از ارائه دهندگان خدمات غیرمتمرکز توسط بانک‌های بزرگ خریداری شوند. با افزایش تقاضا برای دنیای رمزارزها و افزایش شفافیت در نظارت‌ها، موسسات بیش‌تری وارد این عرصه خواهند شد.

افزایش برنامه‌های غیرمتمرکز

برنامه غیرمتمرکز چیست

درست همانطور که بیت کوین برای مقابله با سیستم مالی سنتی ساخته شد، دیفای نیز برای مقابله با واسطه‌های مالی ایجاد شده است.

به آرامی ولی قطعا، این موسسات ابزارهای دیفای مختص خود را پیاده سازی خواهند کرد و ما پیش بینی می‌کنیم که این روند ادامه یابد. نه تنها شاهد گسترش مستمر رشد دیفای خواهیم بود، بلکه، پروژه‌های دیفای مختص این نهادها،‌ باعث افزایش مشارکت موسسات دیگر در این صنعت خواهد شد.

تقاضا برای دیفای به بالاترین حد خود رسیده است !

علی‌رغم رشد چشم‌گیر دیفای، این صنعت هنوز خیلی یکپارچه نیست. قابلیت همکاری بین زنجیره‌ای، یا فقدان آن، هنوز هم یک مشکل است. موسسات مایلند، دارایی‌های خود را در اکوسیستم‌های دیفای به گردش درآورند. پیش بینی می‌کنیم، با متصل کردن بیش‌تر دیفای و اکوسیستم گسترده اتریوم با پروتکل‌های لایه اول، شاهد رشد قابل توجهی در این زمینه باشیم. توسعه‌ای که دارای پتانسیل بهبود نقدینگی و ثبات و کارایی بازار است.

خزانه‌های شرکت‌ها و کاهش موانع ورود

ارز دیجیتال

در پس زمینه محرک‌های پولی به ظاهر بی‌پایان، تعداد قابل توجهی از شرکت‌های خصوصی، دارایی‌های دیجیتال را به عنوان ابزاری برای پوشش ریسک در نظر گرفته‌اند. مانند شرکت‌های Square و مایکرواستراتژی، که همین اواخر اقدام به خرید بیت کوین کردند.

شاهد بودیم که شرکت MassMutual بیش از ۱۰۰ میلیون دلار و شرکت تسلا ۱.۵ میلیارد دلار بیت کوین خریداری کردند و تعداد این شرکت‌ها روز به روز در حال افزایش است. در سال‌های آتی، انتظار داریم دارایی‌های دیجیتال بخش قابل توجهی از ترازنامه‌های شرکت‌های خصوصی را تشکیل دهند.

عامل دیگر، کاهش موانع ورود به بازار برای سرمایه گذاران خرد است. با روی کار آمدن برنامه‌های غیرمتمرکز جدید و وجود شرکت‌هایی مانند PayPal که خرید رمزارزها را برای کاربران آسان کرده‌اند، انتظار داریم رمزارزها به عنوان ابزاری برای بانکداری بدون نیاز به بانک باشند که خدمات مالی را بدون وجود سرویس‌های بانکداری سنتی، در اختیار کاربران قرار دهند.

سخن آخر

به نظر می‌رسد رمزارزها بدلیل ایجاد شدن برای مقابله با بحران‌های اقتصادی، در یک شرایط بحرانی محصور شده‌اند. در حقیقت، حتی در چالش برانگیزترین زمان‌های اقتصادی، دارایی‌های دیجیتال ثابت کردند که از انعطاف و مقاومت بالایی برخوردارند. فقط در سال گذشته، رمزارزها در پورتفوی سرمایه گذاری موسسات و سرمایه گذاران خرد، جایگاهی کسب کردند.

همچنانکه احتمالا بیماری همه‌گیر رو به افول است، تفکر در مورد آنچه رمزارزهای بدون پشتوانه طلا، می‌توانند در دوران پسا کرونا انجام دهند،‌ هیجان انگیز است. ساده لوحانه است اگر بگوییم که بعد از پشت سر گذاشتن این بحران، دارایی‌های دیجیتال هرگز با بحران‌های دیگر روبه‌رو نخواهند شد.

منبع
cointelegraph

نوشته های مشابه

اشتراک
اطلاع از
0 دیدگاه
Inline Feedbacks
View all comments
دکمه بازگشت به بالا