حساب توییتری پلتفرم تکنولوژی Bitfly کشف کرد که ۳۶۹۳ بلاک در بلاکچین اتریوم کلاسیک سازماندهی مجدد (Reorg) شده اند. بیت فلای ماینر ارز دیجیتال اولین بار این سازماندهی مجدد را شناسایی کرد و بعداً توسط بایننس و شرکت توسعه اتریوم کلاسیک ETC Core تایید شد
حمله سازماندهی مجدد (Reorg) حملهای است که ۵۱ درصد استخراج کنندگان بلاکچین، اقدام به ایجاد بلاک میکنند و به دیگران در این مورد اطلاعی نمیدهند. این مسئله باعث میشود که یک بلاکچین خصوصی با بلاکهایی اورفان (بدون نقطه اتصال به زنجیره بلاک قبلی) ایجاد شوند و در نهایت شبکه را دچار فورک کند. همچنین استخراج کنندگان میتوانند با این بلاکچین مخفی ارز دیجیتال آن را در چندجا پرداخت کنند.
طبق گفته تری کولویر، مدیر اجرای آزمایشگاه این فورک اتریوم، حمله سازماندهی مجدد به اتریوم کلاسیک با اهداف مخرب نبوده است و فقط دسترسی یکی از استخراج کنندگان برای مدتی طولانی به اینترنت قطع شده است. این استخراج کننده، استخر بزرگ استخراج 2miners بوده که بزرگترین تامین کننده توان محاسبه هش شبکه اتریوم کلاسیک است. دسترسی به اینترنت برای آپدیت بلاک ضروری است.
احتمالا در بازه زمانی خاموشی این استخر، یکی دیگر از ماینرها بیشتر از ۳۰۰۰ بلاکچین را ایجاد کرده و این مسئله باعث ایجاد ری اارگ شده است. پس از روشن شدن دوباره این استخر، دیگر ماینرها با توجه به این که توان محاسباتی این استخر بسیار بالا بوده، بلاکچین ذخیره شده آن را (که ناقص بوده) به عنوان نسخه تایید شده در نظر گرفتهاند. این مسئله باعث ایجاد دو نسخه بلاکچین در شبکه شده است.
پس از این اتفاق، بسیاری از فعالان و توسعه دهندگان این پروژه در خواست کردند برای جلوگیری از بحرانی بزرگتر، تراکنشهای اتریوم کلاسیک به صورت موقت در صرافیها متوقف شود تا این مشکل حل شود. برخی از صرافیهای کوچک مانند Poloniex به این درخواست پاسخ مثبت داند. با این حال، صرافیهای بزرگتری مانند بایننس اقدامی در این زمینه نکردند. حل این مشکل نیازمند ساعتها محاسبه برای ثبت بلاکهای جدید است.
این اولین باری نیست که حمله سازماندهی مجدد به اتریوم کلاسیک رخ میدهد. در سال ۲۰۱۹، اتریوم کلاسیک با یک حمله سازماندهی مجدد مواجه شد و ۸۸۵۰۰ توکن اتریوم کلاسیک به ارزش ۴۶۰۰۰۰ در این حمله با مشکل دوبار خرج کردن (Double spend) مواجه شد.