اطلاعیه صرافیرمزارز در ایرانویدیو

مصاحبه میهن بلاکچین با مدیرعامل صرافی بیت‌پین در همایش بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت

نهمین همایش بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت در روزهای اول و دوم اسفند ماه با حضور سخنرانانی از جمله قائم مقام بانک مرکزی، وزیر امور اقتصادی و دارایی، وزیر ارتباطات و فناوری برگزار شد. در کنار این همایش شرکت‌های فعال در حوزه پرداخت، خدمات مالی و اقتصاد دیجیتال، بانک‌ها و تعدادی از صرافی‌های رمزارز در غرفه‌های نمایشگاهی، به ارائه و تشریح محصولات خود به کاربران پرداختند. در زمان برگزاری نمایشگاه، توانستیم گفتگویی با امیرحسین مردانی مدیرعامل صرافی بیت‌پین داشته باشیم.

خرید ارز دیجیتال با ۱۰ هزار تومان!

تو صرافی ارز پلاس میتونی فقط با ۱۰ هزار تومان و با کارمزد صفر، همه ارزهای دیجیتال رو معامله کنی!

همین الان شروع کن

به گزارش میهن بلاکچین، در کنار این همایش که با موضوع «ارزش آفرینی دیجیتال» برگزار شد، شرکت‌های فعال علاوه بر میزگردهای تخصصی، ارائه مقالات علمی و تحقیقی، کارگاه‌های آموزشی نیز برای بازدیدکنندگان برگزار کردند.

از جمله کارگاه‌های آموزشی و محصولات ارائه شده می‌توان به محصول API Marketplace، مدل‌های کسب و کار مبتنی بر زیرساخت بلاکچین بین بانکی، زیرساخت کانال‌های یکپارچه، اکوسیستم‌های نوآورانه بانکی، کارگاه از بانکداری باز تا نئوبانک، کارگاه دیفای در اقتصاد ایران، اکوسیستم فینتک ایران و تعامل اثربخش با نظام بانکی اشاره کرد.

همچنین در جریان این نمایشگاه، به غرفه صرافی بیت‌پین رسیدیم و فرصتی پیش آمد تا گفتگویی با مسئولان این صرافی و تیم فنی آنها داشته باشیم. در ادامه بخش‌هایی از مصاحبه با مدیر عامل بیت‌پین و توضیحات او پیرامون سرویس‌ها و محصولات این اکسچنج و چالش‌های پیش‌روی این صرافی را می‌خوانید.

مدیر عامل صرافی بیت‌پین: کاهش سقف واریزی، به کاربر نهایی ضربه می‌زند

صرافی بیت‌پین یکی از بزرگ‌ترین اکسچنج‌های ایرانی در حوزه رمزارزها است. این صرافی با برپا کردن غرفه نمایشگاهی و برگزاری کارگاه دیفای در تلاش است تا با توضیح مفاهیم بلاکچین و رمزارزها به کاربران، نحوه استفاده و سرمایه‌گذاری و ترید در این فضا را به خوبی با کاربران به اشتراک بگذارد.

کاربران گرامی میهن بلاکچین، در صورتی که ویدیوی این مطلب برای شما به‌نمایش درنمی‌آید، VPN خود را خاموش کرده و سپس صفحه را رفرش کنید. بعضی ویدیوهای سایت آپارات برای IPهای خارج از ایران به نمایش درنمی‌آیند.

در صحبتی که ساناز حبیبی سردبیر میهن بلاکچین با امیرحسین مردانی مدیرعامل صرافی بیت‌پین داشت، به دغدغه‌های کاربران ایرانی در معاملات رمزارزها، امکانات صرافی Bitpin، تامین امنیت دارایی کاربران، محصولات آتی صرافی و برنامه‌های بیت‌پین برای صنعت دیفای پرداخته شد. چکیده‌ای از سوالات مطرح شده به شرح زیر است:

  • با توجه به صحبت‌هایی که در خصوص حذف درگاه‌های پرداخت از صرافی‌های رمزارز شنیده می‌شود، اگر روزی چنین چیزی اتفاق بیفتد، راهکار شما برای پرداخت کاربرها چه خواهد بود؟
  • در خصوص ابلاغیه کاهش سقف واریزی به ۲۵ میلیون تومان، توضیح بفرمایید و شما چه راهکارهایی داشتید و به کاربرها پیشنهاد کردید؟
  • چرا تا امروز برای صرافی ها هیچ مجوزی صادر نشده؟ به نظر شما چرا تا حالا برای قانون‌گذاری برای صرافی‌های رمزارزی اجرا نشده؟

در ادامه نشست میهن بلاکچین با مسئولان صرافی بیت‌پین فرصتی پیش آمد و با علی جهانی، هم‌بنیان‌گذار صرافی بیت‌پین صحبتی داشتیم. در ویدیو زیر از آقای جهانی درخصوص چالش‌های پیش روی صرافی‌ها از جمله قطعی اینترنت صحبت کردند. همچنین سوالات زیر با مهندس جهانی مطرح شد که در ویدیو بالا می‌توانید این مصاحبه را تماشا کنید.

  • به عنوان یک پلتفرم مبادلاتی، با چه چالش‌هایی مواجه هستید؟
  • بیت‌پین علاوه بر خدمات پایه، چه امکانات برجسته‌ای برای ارائه به کاربران دارد؟
  • در آینده برنامه‌های بیت‌پین چیست و چه امکاناتی به این صرافی اضافه می‌شود؟
  • صرافی بیت پین برای تامین امنیت دارایی کاربرها چه اقداماتی انجام داده است؟ آیا از کیف پول های سرد برای نگهداری دارایی‌ها استفاده می‌شود؟ کیف پول چند امضایی چطور؟
  • اگر ریال دیجیتال یا همان رمز ریال به فاز نهایی و اجرایی برسد& آیا برنامه‌ای برای اضافه کردن آن به صرافی بیت‌پین دارید؟

جمع‌بندی

آنچه در فضای همایش بانکداری الکترونیک و نمایشگاه‌های جانبی آن به وضوح به چشم می‌آمد موضوع عدم قانون‌گذاری مبادلات رمزارزها در کشور و تبیین قوانینی است که می‌تواند به کاربر، سرمایه‌گذار، استارتاپ‌ها و پس از آن خود رگولاتور آسیب برساند. موضوعی که یک عدم اطمینان را هم برای کاربران و هم برای فعالان این حوزه از جمله پلتفرم‌های مبادلات رمزارز رقم زده است.

منبع
میهن بلاکچین

نوشته های مشابه

اشتراک
اطلاع از
0 دیدگاه
Inline Feedbacks
View all comments
دکمه بازگشت به بالا