مقالات عمومی

آیا فیسبوک می تواند جای دلار را بگیرد؟! رقابت جهت کمک به مردم جهان!

وقتی که می بینیم Mark Zuckerberg در حال ایجاد کوین با ارزش ثابت (Stablecoin) فیسبوک است، همه ما تصوراتی مانند تصورات افراد عادی موجود در فضای کریپتو به ذهنمان می آید.

Zuck تنها به فکر ایجاد کریپتوی خود نیست بلکه بر طبق اظهارات Ted Livingston قصد دارد که آن را جایگزین دلار کند. Ted دارای شهرت در زمینه پیشگویی هایی است که همیشه پیشرو در این صنعت هستند. Livingston بنیان گذار و مدیر عامل پلتفرم پیام رسان Kik می باشد.

اقدامات فیسبوک تا به حال اشتباهی نداشته است و در عوض آنها همراستا با ادعا های معمول فیسبوک یعنی کمک به جهان می باشند. این بار هدف کمک به افرادی است که در منطقه های خارجی کار می کنند و می خواهند که عایدی های خود را به افرادی در کشور های بومی خود بفرستند.

یک طرح چند مرحله ای در حال کار است که به زودی در این هفته بیرون داده خواهد شد. Livingston بحث متقاعد کننده ای را در Medium Post در مورد طرح های کریپتویی فیسبوک ارائه داد.

جایگزین شدن دلار آمریکا

این پیش بینی با توجه به داشتن رابطه رهایی که فیسبوک با آنچه قریب الوقوع است و در پشت صحنه انجام می دهد، شجاعانه و همچنین ترسناک است. با این وجود Livingston تلاش ها در زمینه کوین دارای ارزش ثابت فیسبوک را مطالعه کرده و به نتایجی رسیده است.

نتایج آن با WeChat شروع می شود که یک برنامه پرداخت موبایل و رسانه اجتماعی پیام رسان چینی است. Livingston می گوید که پروژه کوین دارای ارزش ثابت آینده فیسبوک داوطلب کار با WeChat می باشد.

مانند این برنامه، فیسبوک در تلاش بود تا دلار آمریکا را به یک سیستم پرداخت آنلاین خصوصی انتقال دهد. یک سیستم بر پایه WeChat دو هدف اصلی را برای فیسبوک تامین می کند. در درجه اول، انتقال پول را برای مردم ارزان تر و آسان تر می کند و به آنها دلیلی برای نگهداری پول خود در داخل سیستم پیام رسان می دهد.

Livingston می گوید که: “WeChat به افراد اجازه می دهد که پول خود را در هر زمانی بیرون بیاورند اما آنها دلایل بیشتر و بیشتری را برای مردم ایجاد کرده اند تا پول خود را داخل پیام رسان نگه دارند. از جمله این دلایل پرداخت صورت حساب آب، خرید غذا، رزرو کردن جا برای تعطیلات و بسیاری از دلایل دیگر می باشند. بزودی هیچ کس پول خود را بیرون نخواهد آورد.”

رساندن پول به خانه و خانواده

افرادی که در خارج از کشور خود کار می کنند اغلب ارسال پول خود را به خانه دشوار و گران می دانند. اولین قدم برای کمک به آنها ارسال وجه است. Livingston توضیح می دهد که:

هر ساله افرادی که در کشور های خارجی کار می کنند صد ها میلیارد دلار را به خانه و برای خانواده و دوستان می فرستند. امروزه این فرآیند کند، پر هزینه و پیچیده است و به طور متوسط کارمزد ۱۴ دلار برای ارسال ۲۰۰ دلار موجود می باشد. اگر فیسبوک بتواند روشی را به مردم معرفی کند که بتوانند پول را رایگان به خانه ارسال کنند، این تحولی برای ده ها میلیون نفر خواهد بود.

ردیابی این پول از طریق بلاک چین صورت خواهد گرفت و باعث می شود که فیسبوک اجازه پرداخت از طریق برنامه های موبایلی آنها را بدهد و برای این کار نیازی به بانک شدن نیست. Livingston ادعا می کند که:

به جای کار با قانون گذاران مانند آنچه که WeChat در چین انجام داد، فیسبوک می تواند یک سیستم مالی جهانی را ارائه دهد که نیازی به گذر از فرآیند وقت گیر کار با قانون گذاران بانکی از کشوری به کشور دیگر نداشته باشد.

استراتژی “پول کردن” فیسبوک هنوز در جریان است

آخرین قدم برای این طرح در ارتباط با نگه داشتن پول در داخل سیستم می باشد. این سیستم ساخته خواهد شد و بنابراین فیسبوک از تلاش خود برای کمک به مردم پول در خواهد آورد. Livingston فکر می کند که فیسبوک می تواند شیوه هایی را در اختیار کاربران قرار دهد تا پول را مستقیما داخل اپلیکیشن های خود خرج کنند. از این جمله می توان به پرداخت صورت حساب اشاره کرد:

شیوه های جدید برای خرج پول از طریق اپلیکیشن ساده تر و قدرتمند تر از شیوه های قبلی هستند. بزودی دلیلی برای هیچ کس موجود نخواهد بود تا پول خود را بیرون بیاورد.

منبع
ccn

نوشته های مشابه

اشتراک
اطلاع از
0 دیدگاه
Inline Feedbacks
View all comments
دکمه بازگشت به بالا