مقالات عمومی

بهترین مقالات میهن بلاکچین از نگاه کاربران در هفته گذشته (20 آذر تا 26 آذر)

با شناخت بیشتر تکنولوژی بلاکچین و رونق ارزهای دیجیتال، توجه کاربران ایرانی نیز به آنها بیشتر شد و با نبود اطلاعات کافی به زبان فارسی در این زمینه در سال‌های قبل و لزوم حضور سایت‌های خبری در این زمینه سایت‌هایی اطلاع رسانی در زمینه کریپتو در ایران نیز به وجود آمدند. سایت میهن بلاکچین نیز یکی از این رسانه‌ها است. با توجه به اینکه میهن بلاکچین رسانه تخصصی بلاکچین و ارزهای دیجیتال هست؛ در طول هفته مطالب زیاد با تنوع گسترده ای منتشر می شوند. از همین رو تصمیم گرفتیم انتهای هر هفته پربازدید ترین و بهترین مقالات میهن بلاکچین از نگاه کاربران را در قالب یک پست جمع آوری کنیم. در ادامه این مطلب مروری کوتاه خواهیم کرد بر گزیده مقالات از نگاه شما. در صورت تمایل میتوانید نسخه کامل مقاله را در لینک های انتهای همین مطلب پیدا کنید.

خرید ارز دیجیتال با ۱۰ هزار تومان!

تو صرافی ارز پلاس میتونی فقط با ۱۰ هزار تومان و با کارمزد صفر، همه ارزهای دیجیتال رو معامله کنی!

همین الان شروع کن

مقالات بر حسب بیشترین بازدید مرتب شده‌اند

۱. مفاهیم ارزهای دیجیتال؛ موضوع: معرفی سرویس‌های بایننس + ویدیو (قسمت اول)

صرافی Binance که از سال ۲۰۱۷ شروع به فعالیت کرد، بزرگ‌ترین صرافی ارزهای رمزنگاری شده در دنیاست و بیش از ۵۰ درصد معاملات رمز ارزها در این صرافی انجام می‌شود. بایننس سرویس‌های کاربردی زیادی به ما ارائه می‌دهد، که شاید برخی از آنها از چشم ما دور مانده باشند. تعدادی از مباحثی که در این ویدیو به آنها پرداخته شد، به شرح زیر هستند:

  • ترید Basic، ترید کلاسیک و Advanced چه هستند؟
  • معاملات OTC به چه معناست؟
  • نحوه معامله در بخش Peer to Peer چگونه است؟
  • بحث احراز هویت در استفاده از امکانات بایننس
  • ترید با چه کوین‌هایی امکان پذیر است؟
  • بایننس کوین (BNB) چه تاثیری در ترید دارد؟
  • آیا ثبت سفارش خرید یا فروش و یا کنسل کردن سفارش، شامل کارمزد می‌شود؟
  • آکادمی بایننس چیست؟
  • امور خیریه یا Charity در بایننس چه کاربردی دارد؟
  • معرفی سرویس ایجاد صرافی توسط کسب و کارهای مختلف
  • آزمایشگاه یا Lab بایننس چه کاری انجام می‌دهد؟

ادامه مقاله در این لینک


حدس می‌زنید بیت کوین در تاریخ خود چندبار شاهد ریزش قیمت بوده است؟ ۴ بار؟ ۸ بار؟ خیر، جواب درست ۱۳ بار است؛ بعضی از این سقوط‌های قیمت بسیار زیاد و ترسناک بوده‌اند. برای مثال، در سال ۲۰۱۳ قیمت بیت کوین طی ۳ روز، ۸۷ درصد کاهش یافت. این حرف را اشتباه برداشت نکنید. نوسان قیمت هم‌چنان موضوعی وحشت‌آفرین است و معمولا بسیاری از مردم را می‌ترساند. اما سرمایه‌گذاری‌های هوشمند تحت تاثیر آن قرار نمی‌گیرند و در امان هستند. شاید از خود بپرسید چرا؟ سرمایه‌گذار هوشمند می‌داند که برای افزایش قیمت به نوسان نیاز است. هم‌چنین می‌داند که نوآوری همواره منجر به نوسان می‌شود. بیت کوین که یکی از بهترین نوآوری‌های عرصه فناوری امور مالی در قرن اخیر است نیز از این قاعده مستثنی نیست.

رفتار بیت کوین طی ۱۲ سالی که از عمر آن می‌گذرد بر یک نکته تاکید داشته است: ریزش قیمت برای همیشه باقی نمی‌ماند.بعضی اوقات بازار با سرعت چشمگیری بازیابی می‌شود. گاهی اوقات نیز بازگشت و جبران ریزش قیمت ممکن است سال‌ها طول بکشد. برای مثال ریزش قیمت در سال ۲۰۱۷ را در نظر بگیرید. بیش از ۳ سال طول کشید تا بیت کوین به رکورد قیمت خود بازگردد. پس می‌توان گفت که بیت کوین همواره بازیابی می‌شود.

ریزش قیمت منحصر به بیت کوین نیست و سرمایه‌گذاران هوشمند نیز درباره وقوع آن شکایت نمی‌کنند. بنابراین بگذارید رسانه‌ها و سیاست‌مداران درباره و علیه آن اظهارنظر کنند. وظیفه شما، حفظ خونسردی و جمع‌آوری و خرید بیت کوین در زمانی است که قیمت آن به کمترین مقدار خود رسیده است. شرایط سال‌های اخیر ثابت کرده است که خرید در کف قیمت یکی از روش‌های آسان برای افزایش سود است. هرچه کاهش قیمت بیشتر باشد، بازگشت سود نیز بیشتر خواهد بود و برعکس.

ادامه مقاله در این لینک


۳. شبکه Ampleforth و توکن AMPL؛ انقلابی در صنعت دیفای و اقتصاد کلان!

شبکه Ampleforth خود را به عنوان پول هوشمند توصیف می‌کند. این شبکه دارای عملکرد در زنجیره‌های مختلف است و گزارش‌ها نشان می‌دهند که تا حدود زیادی مستقل از بیت کوین و دیگر دارایی‌های دیجیتال عمل می‌کند. پروتکل امپلفورت به گونه‌ای طراحی شده که زمانی که قیمت AMPL از یک دلار بیشتر می‌شود، عرضه این توکن را بیشتر می‌کند و زمانی هم که قیمت این توکن از یک دلار کمتر می‌شود، عرضه AMPL را کاهش می‌دهد؛ در نتیجه، موجودی شما نیز تغییر می‌کند. اگر شما ۱۰۰ AMPL داشته باشید و ۱ درصد نیز اصلاح عرضه داشته باشید، پس شما ۱۰۱ توکن دارید و بالعکس.

این پروژه بر روی ترکیبی از اوراکل چین لینک و سیستم دیفای کامپوند بنا شده، که باعث می‌شود پتانسیل‌های زیادی داشته باشد. به هر حال، هر دوی این‌ها به امپلفورت کمک کرده‌اند که هایپ را در ۱ سال گذشته تجربه کند. این پروژه به سرمایه گذاران کمک می‌کند تا با استفاده از ویژگی منحصر به فرد تنظیم عرضه برای ایجاد تعادل، سود کنند. AMPL ارز دیجیتالی بود که در اولین عرضه اولیه صرافی بیتفینکس (Bitfinex) راه‌اندازی و توزیع شد. فروش این توکن در ۱۳ ژوئن ۲۰۱۹ شروع شد و سقف ۵ میلیون دلار برای آن تعیین شد، که این سقف در ۱۱ ثانیه به طور کامل پر شد.


۴. معرفی سرشناس‌ترین افرادی که دچار فوموی بیت کوین شدند !

با دستیابی بیت کوین به رکورد قیمت و ارزش بازار جدید و اثبات ارزش شبکه غیرمتمرکز خود به عنوان جایگزینی برای مسائل بنیادین موجود در سیستم قدیمی، موجی از سرمایه‌گذاران دچار فوموی بیت کوین (FOMO یا همان ترس از دست دادن فرصت سرمایه‌گذاری) شده‌اند.

معیارهایی نظیر قیمت بیت کوین، آدرس‌های منحصربه‌فرد یا تعداد تراکنش تاییدشده در یک روز می‌توانند گوشه‌ای از رشد فوموی بیت کوین را نشان دهند. اما این معیارها نمی‌توانند بیانگر نهنگ‌ها، سرمایه‌گذاران سازمانی و اشخاص معروف و بانفوذی باشند که به طور عمومی به پشتیبانی از بیت کوین پرداخته‌اند و سرمایه‌های چشمگیری را به عرصه بیت کوین وارد کرده‌اند.

در ادامه، فهرستی از افرادی را ارائه خواهیم داد که به عرصه بیت کوین وارد شده‌اند و هم‌چنین به رزومه و اظهارنظرات آنها در خصوص بیت کوین می‌پردازیم.

ادامه مقاله در این لینک


۵. حوزه دیفای چطور سقف حداکثر ۲۱ میلیون بیت کوین را شکست؟

با ادامه یافتن رشد و شکوفایی دیفای، بیت کوین سرانجام مجبور خواهد شد تا سقف موجودی ۲۱ میلیون کوینی خود را بشکند تا هم‌چنان ماندگار باشد. سال ۲۰۲۰ بدون شک سال دیفای بود. با ورود پذیرش فناوری بلاک چین به مرحله جدید، عبور امور مالی از شکل متمرکز خود به سمت غیرمتمرکزسازی تسهیل می‌یابد. از زمان شروع کسب سود و نقدینگی در ماه جولای ۲۰۲۰ تاکنون، ارزهای دیجیتال رایج نظیر اتر به سمت پلتفرم‌های غیرمتمرکز کشیده شده‌اند. حجم معاملات صرافی‌های غیرمتمرکز اکنون ۱۰ درصد کل حجم معاملات بازار را شامل می‌شود. برای مقایسه می‌توان گفت که این مقدار در سال گذشته تقریبا ۱ درصد بوده است.

از ماه مارس ۲۰۲۰ تاکنون، حجم تراکنش‌های صرافی‌های متمرکز کاهش یافته در حالی که آدرس‌های کیف پول جدید اتر به سرعت افزایش یافته است. اتریوم کاربرد صرافی‌های ارزهای دیجیتال را با تغییرات عمده‌ای مواجه کرده است. اکنون کاربران در حال ذخیره و معامله ارزهای دیجیتالی هستند که در تصدی خود کاربران قرار دارند. در نتیجه، پلتفرم‌های بیشتری در حال توسعه محصولات دیفای هستند.

شاید بتوان گفت یکی از قابل ذکرترین اتفاقات سال ۲۰۲۰ در عرصه ارزهای دیجیتال، پیشی گرفتن اتریوم از بیت کو‌ین در زمینه زیرساخت پروتکل‌های دیفای است. انتظار می‌رود من اتریوم برای اولین بار از لحاظ حجم تراکنش‌ها از بیت کوین پیشی بگیرد و به اولین بلاک چینی تبدیل شود که بیش از یک تریلیون دلار تراکنش ثبت کند. به علاوه، در سال جاری کارمزد‌های شبکه اتریوم از بیت کو‌ین بیشتر شده است. این موضوع بیانگر آن است که کاربران می‌توانند سود بیشتری را کسب کنند.

ادامه مقاله در این لینک

منبع
میهن بلاکچین

نوشته های مشابه

اشتراک
اطلاع از
0 دیدگاه
Inline Feedbacks
View all comments
دکمه بازگشت به بالا