با شناخت بیشتر تکنولوژی بلاکچین و رونق ارزهای دیجیتال، توجه کاربران ایرانی نیز به آنها بیشتر شد و با نبود اطلاعات کافی به زبان فارسی در این زمینه در سالهای قبل و لزوم حضور سایتهای خبری در این زمینه سایتهایی اطلاع رسانی در زمینه کریپتو در ایران نیز به وجود آمدند. سایت میهن بلاکچین نیز یکی از این رسانهها است. با توجه به اینکه میهن بلاکچین رسانه تخصصی بلاکچین و ارزهای دیجیتال است؛ در طول هفته مطالب زیاد با تنوع گستردهای منتشر میشوند. از همین رو تصمیم گرفتیم انتهای هر هفته پربازدیدترین و بهترین مقالات میهن بلاکچین از نگاه کاربران را در قالب یک پست جمعآوری کنیم. در ادامه این مطلب مروری کوتاه خواهیم کرد بر گزیده مقالات از نگاه شما. در صورت تمایل میتوانید نسخه کامل مقاله را در لینکهای انتهای همین مطلب پیدا کنید.
۱. نرمافزار DPN چیست؟ آشنایی با نسخه غیرمتمرکز VPN
اینترنت بدون شک انقلابی در نحوه زندگی ما ایجاد کرده است. این فناوری، نحوه کار، دسترسی به اطلاعات، مسافرت، برقراری ارتباط و تعامل با یکدیگر را تغییر داده است. همراه با آن، سطح آزادی بیشتری نیز وجود دارد که ما به دلیل دموکراتیک سازی و تمرکززدایی اطلاعات از آن بهرهمند میشویم. با این کار، اینترنت به بحث، تحلیل و بررسی بیشتر مردم در مورد موضوعاتی که آنها و جهان را تحت تاثیر قرار میدهد، پرداخته است. به لطف اینترنت، حوزه نفوذ از مقامات متمرکز و رسانههای اصلی فاصله میگیرد. ورود DPN را میتوان نقطه شروع این جنبش جدید در نظر گرفت.
مشابه VPN، شبکه های خصوصی غیرمتمرکز یا VPNهای غیرمتمرکز نیز از تونلهای رمزگذاری شده برای مسیریابی ترافیک وب استفاده میکنند، اما این کار را به جای شبکههای متمرکز از طریق شبکههای غیرمتمرکز انجام میدهند. DPNها، بدون سرور و توزیع شدهاند که اطمینان میدهند که دادههای کاربران ثبت نشده و هک نمیشوند.
۲. مروری بر تاریخچه پروژههای کلاهبرداری رمز ارزها در ایران
در تمام دنیا هنگامی که یک بازار مالی بر سر زبانها میافتد و این فکر که شاید بشود یک شبه پولدار شد به سراغ مردم آمده، افرادی هستند که بخواهند از این فرصت سو استفاده کنند و به هر شکل خلاقانهای پول افراد دیگر را بدست آورند. در کشور خودمان ایران نیز تا آنجا که فکرش را بکنید پروژههای کلاهبرداری وجود دارد.
از زمان آغاز به کار ارزهای دیجیتال در سال ۲۰۰۹ و معرفی بیت کوین، ۱۲ سال میگذرد اما شاید تا ۵ سال پیش تعداد افرادی که درباره حوزه کریپتو در ایران اطلاعات داشتند آنقدر کم بوده، که هیچ فعالیت خاصی در این زمینه وجود نداشت. اما شروع آشنایی بیشتر مردم با این فضا از سال ۹۵ به بعد بود و در سال ۹۶ این بازار در میان کاربران ایرانی بسیار محبوب شد و این آشنایی، باعث شروع فعالیت پروژههای کلاهبرداری در فضای کریپتو شد. جالب اینجا است که اولین نمونههای کلاهبرداری با روش محبوب پانزی شروع به کار کردند.
۳. چگونه رمزارزی که در بایننس به شبکه اشتباه ارسال شده را بازگردانیم؟
انتخاب شبکه اشتباه از اشتباههای رایج کاربران هنگام برداشت یا واریز ارز دیجیتال در حساب بایننس است. شبکههای BEP-20 بایننس اسمارت چین و ERC-20 اتریوم بسیار با یکدیگر اشتباه گرفته میشوند و اغلب کاربران ارز دیجیتال خود را به شبکه اشتباه ارسال میکنند. درصورتیکه با کار با صرافی بایننس آشنایی داشته باشید، احتمالاً متوجه شدهاید که برخی از کوینها شبکههای متفاوتی دارند. این موضوع حتی گاهی برای تریدرهای باتجربه نیز گیجکننده است. اما کدام نوع شبکه را باید انتخاب کرد؟
در صورت ارسال ارز دیجیتال به شبکه اشتباه، ضروری است تا برای بازگردانی آن نوع کیف پول مقصد (حضانتی یا غیر حضانتی بودن) را بدانید. اگر شما بتوانید به کلید خصوصی یا عبارت بازیابی (Seed) دسترسی پیدا کنید، کیف پول مقصد غیر حضانتی (Non-Custodial) است و اگر به این اطلاعات دسترسی نداشته باشید آن کیف پول حضانتی (Custodial) است. با به دست آوردن اطلاعات فوق، برای بازگردانی ارز دیجیتال ارسال شده به شبکه اشتباه، سه راهحل پیش روی شما خواهد بود که در ادامه مقاله به آنها میپردازیم.
۴. عرضه سهام کوین بیس در بورس چه تاثیری بر بازار رمزارزها دارد؟
شرکت کوین بیس به دنبال لیست کردن سهام خود به عنوان سهام عادی در بازار بورس اوراق بهادار نزدک است. این صرافی اعلام کرد که این پیشنهاد توسط کمیسیون بورس و اوراق بهادار (SEC) در ۱ آوریل ۲۰۲۱ (۱۲ فروردین ۱۴۰۰) مطرح شده است. Coinbase پیشبینی میکند معاملات سهام خود را در ۱۴ آوریل ۲۰۲۱ ( ۲۵ فروردین) در بورس نزدک با نماد COIN آغاز کند.
کوین بیس با لیست شدن در بورس نزدک در حال ساخت اقتصاد کریپتویی است. یک سیستم مالی منصفانه، در دسترس، کارآمد و شفاف که توسط رمز ارزها تقویت میشود. این شرکت در سال ۲۰۱۲ با این ایده بنیادین شروع به کار کرد که هرکسی در هر کجا بتواند به راحتی و با اطمینان بیت کوین ارسال و دریافت کند. امروز، این شرکت برای دسترسی به اقتصاد کریپتویی گستردهتر، یک بستر قابل اعتماد و آسان برای استفاده ارائه میدهد. بسیاری از افراد مقیم امریکا، معاملات خود را در حوزه رمز ارزها از طریق این صرافی انجام میدهند
۵. آشنایی با بلاکچین چیلیز و توکن CHZ؛ پلتفرمی برای طرفداران فوتبال
بلاکچین چیلیز (Chiliz) با توکن بومی CHZ، خود را به عنوان یک پلتفرم بینالمللی پیشرو در حوزه فینتک در زمینه کسب و کارهای “سرگرمی-ورزشی” خاطرنشان میکند. در واقع، چیلیز بستر تعامل طرفداران ورزشی بنام Socios را در بلاکچین چیلیز توسعه داده و ساخته است.
توکن بومی CHZ به عنوان ارز بومی شبکه چیلیز است. این پلتفرم برای ایجاد تجربیات بی نظیر برای طرفداران ورزشها و کسب درآمد از تعامل طرفداران با استفاده از فناوری بلاکچین ساخته شده است. چندین تیم مطرح فوتبال، شرکتهای ورزشی و ورزشکاران درگیر این پروژه هستند. این موارد شامل یوونتوس، آث میلان و مبارزه قهرمانی نهایی (UFC) میشود. چیلیز با همکاری با بزرگترین برندهای ورزشی، تعداد بی سابقهای از کاربران جدید بالقوه را به دنیای کریپتوها علاقهمند کرده است
امیدواریم این مطلب برای شما مفید بوده باشد. اگر نظر یا انتقادی دارید که میتواند به بهبود مطالب به ما کمک کند، باعث افتخار است که آن را با ما به اشتراک بگذارید. از اینکه همیشه در کنار ما هستید ممنونیم.