گزارش چینالیسیس: بیش از ۴۰۰ میلیون کیف پول با موجودی در جهان وجود دارد!
به دنبال افزایش تب و تاب بازار ارزهای دیجیتال، شرکت چینالیسیس (Chainalysis) حالا گزارشی منتشر کرده و در آن آمار چشمگیری را به اشتراک گذاشته است. بر اساس این گزارش، در حال حاضر بیش از ۴۰۰ میلیون کیف پول با موجودی مثبت در بازار وجود دارد و بولران فعلی در حال جذب سرمایهگذاران سازمانی و خرد است.
به گزارش میهن بلاکچین و بر اساس گزارشی که روز پنجشنبه منتشر شد، افزایش تعداد کیف پولهایی با موجودی غیرصفر نشاندهنده روند روشن از رشد تدریجی پذیرش ارزهای دیجیتال است. البته باید به این نکته توجه داشت که شمار آدرسهای کیف پول لزوما تعداد واقعی کاربران بلاکچینها را نشان نمیدهد چراکه یک فرد میتواند تعداد زیادی کیف پول مجزا داشته باشد.
تیم چینالیسیس در این رابطه نوشته است:
کاملا واضح است که ما در حال تجربه یک تحول بزرگ در درک، پذیرش و کاربرد ارزهای دیجیتال هستیم.
به گفته تحلیلگران این شرکت، افزایش پذیرش رمزارزها در چرخه صعودی کنونی، با روند بیسابقهای از همگرایی اقتصاد دیجیتال و ورود سرمایهگذاران سنتی از طریق صندوقهای ETF به دنیای کریپتو همراه بوده است.
طبق گفته نویسندگان این گزارش، معرفی صندوقهای ETF در آمریکا نقطه عطف مهمی برای پذیرش ارزهای دیجیتال توسط موسسات مالی بوده است. بر اساس آمار، حجم معاملات روزانه ETFهای بیت کوین در ماه مارس ۲۰۲۴ به ۱۰ میلیارد دلار نزدیک شده و رشد این صندوقها از ETFهای طلا در سال ۲۰۰۵ بسیار سریعتر بوده است.
دامیننس استیبلکوینها در تراکنشهای آنچین
به گفته تحلیلگران چینالیسیس، در حال حاضر بخش قابل توجهی از تراکنشهای آنچین را تراکنشهای استیبل کوینی تشکیل میدهند. بر اساس این گزارش، از ابتدای سال ۲۰۲۴ تاکنون بیش از ۵۰٪ تا ۷۵٪ از کل تراکنشهای بلاکچینی به استیبل کوینها مربوط بودهاند.
استیبل کوینها داراییهای دیجیتالی هستند که کاربران معمولا از آنها برای ورود و خروج از بازار کریپتو استفاده میکنند. با این حال، گزارش قبلی چینالیسیس نشان میدهد که این داراییها به سرعت در حال تبدیل شدن به ابزاری برای حفظ ارزش پول در اقتصادهای نوظهور هستند.
به عنوان مثال، در ونزوئلا و بخش زیادی از آمریکای لاتین، استیبلکوینهای دلاری بهطور گسترده برای حوالهها و دسترسی به نقدینگی استفاده میشوند، به ویژه در مناطقی که دسترسی به دلار آمریکا وجود ندارد یا دولت قوانین کنترل مالی سختگیرانهای دارد.
جالب اینجاست که کریستوفر والر (Christopher Waller)، یکی از اعضای هیئتمدیره فدرال رزرو آمریکا نیز در سخنرانی در ماه اکتبر از مزایای استیبل کوینها صحبت کرده است. والر در این سخنرانی تاکید کرد که استیبل کوینها میتوانند با کاهش هزینههای مرتبط با انتقال بینالمللی پول به سیستم مالی فعلی کمک شایانی کنند.
کمیته مشاوره استقراض خزانهداری آمریکا نیز در همان ماه گزارشی با دیدگاه مشابهی منتشر کرد. بر اساس این گزارش، استیبل کوینهای دلاری به افزایش تقاضا برای اوراق خزانهداری منجر میشوند و کارایی صدور این اوراق را بهبود میبخشند.
چارلز کاسکاریلا (Charles Cascarilla)، مدیرعامل شرکت پکسوس نیز در نامهای به قانونگذاران آمریکایی در ۲۹ اکتبر استدلال کرد که استیبلکوینها برای آینده دلار ضروری هستند و راهی برای حفظ جایگاه آن در اقتصاد دیجیتال بهشمار میروند.