اخبار بلاکچین

قراردادهای هوشمند به استلار اضافه می‌شوند

استلار بیان کرده است که سازمان غیرانتفاعی بنیاد توسعه استلار (SDF) به عنوان بخشی از استراتژی سال ۲۰۲۲، تعهد خود به پشتیبانی از توسعه قراردادهای هوشمند را عنوان کرده است.

به گزارش میهن بلاکچین و به نقل از یوتودی، استلار در نقشه‌راه اخیر برای سال ۲۰۲۲ خاطرنشان کرده است که سال ۲۰۲۱ به ما مسیری که در آینده باید طی کنیم را نشان داده است. تامر ولر (Tomer Weller) نایب رییس استراتژی‌های فنی Stellar گفته است:

ما در استلار، حوزه دیفای را به سطح بعدی ارتقا خواهیم داد. قراردادهای هوشمند، موانع ورود توسعه‌دهندگان را کاهش خواهند داد و به آن‌ها این امکان را خواهند داد عملکردهایی مبتنی بر حداقل اعتماد و بدون تغییرات پروتکل را ایجاد کنند.

با ورود قراردادهای هوشمند به بلاک چین Stellar، رمزارز XLM به جمع شبکه‌هایی نظیر اتریوم، پولکادات، کاردانو و کازمس که از این فناوری استفاده می‌کنند، خواهد پیوست.

قراردادهای هوشمند معمولا به منظور خودکارسازی اجرای یک توافقنامه بدون نیاز به واسطه یا هدر رفتن زمان استفاده می‌شود.

بازارساز خودکار (AMM) دیفای در سال ۲۰۲۱ در دسترس قرار گرفته است. حوزه دیفای برای استلار، موضوع جدیدی محسوب نمی‌شود. هرچند، این توکن بین زنجیره‌ای با ارائه دسترسی مستقیم به شبکه جهانی متشکل از روش‌های ورود و خروج به حوزه دیفای نظیر مانی‌گرام (MoneyGram)، در صدد گسترش محصولات دیفای خود است.

در سال ۲۰۲۱، شرکت پرداخت جهانی مانی‌گرام، همکاری خود با استلار را اعلام کرد و بدین ترتیب، تبدیل رمزارز به پول نقد در این شبکه محقق شده است.

تامر ولر در خصوص اینکه قراردادهای هوشمند این شبکه چه ویژگی‌هایی دارند، گفت:

ما در حال بررسی گزینه‌های مختلفی برای VMها (ماشین مجازی) و زبان برنامه‌نویسی قراردادهای هوشمند خود هستیم. هر دو مورد به دست خودمان در حال توسعه است. توجه اصلی ما به امنیت، مقیاس‌پذیری و دسترسی برابر برای تمام کاربران است.

وی در خصوص تاریخ عرضه قراردادهای هوشمند در Stellar گفت:

هدف ما، عرضه شبکه آزمایشی با ویژگی‌های کامل تا پایان سال ۲۰۲۲ است. در آخر این اکوسیستم است که تصمیم می‌گیریم چه زمانی قراردادهای هوشمند در استلار عرضه و فعال شوند.

انتشار نقشه‌راه سال ۲۰۲۲ استلار

استلار بیان کرده است که نقشه‌راه سال ۲۰۲۲ پیرامون ۳ موضوع استراتژیک می‌چرخد:

نکته اول، افزایش مقیاس‌پذیری و نوآوری شبکه است. امیدواریم که با گسترش چند برابری ظرفیت شبکه و امکان‌پذیر ساختن نوآوری بدون نیاز به اعتماد، این امر محقق شود.

نکته دوم، فعالسازی مشارکت بیشتر در شبکه است. این امر با استفاده از بازخوردهای اکوسیستم و حضور در استراتژی بلندمدت استلار، افزایش مالکیت و تعهد به اکوسیستم و جذب شرکت‌کنندگان بیشتر محقق می‌شود.

نکته سوم، مطالبه‌گری و ایجاد تنوع در کار و رفع نقایص است که این امر با انجام تحقیقات لازم و ضروری محقق می‌شود.

منبع
u.today

نوشته های مشابه

اشتراک
اطلاع از
0 دیدگاه
Inline Feedbacks
View all comments
دکمه بازگشت به بالا