اخبار آلتکویناخبار بلاکچیناخبار عمومی

عرضه ارز دیجیتال تلگرام تا سال ۲۰۲۱ به تعویق افتاد!

برنامه پیام‌رسان تلگرام در روز چهارشنبه برای بار دوم عرضه پروژه بلاک‌ چین TON خود را به تعویق انداخت و تاریخ عرضه آن را آوریل سال ۲۰۲۱ عنوان کرد. در نتیجه، بند عودت هزینه ای که در توافقنامه با سرمایه گذاران فروش توکن وجود داشت فعال شد.

طبق نامه ای که به سرمایه گذاران ارسال شده است، تلگرام پیشنهاد عودت ۷۲ درصد سهم هر سرمایه گذاران را ارائه داده است. این مفاد هنگامی به توافق رسید که تلگرام در ماه اکتبر و به دنبال شکایت کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا (SEC) برای بار اول عرضه TON را به تعویق انداخت. در آن زمان، کمیسیون SEC تلگرام را به اجرای فروش اوراق بهادار بدون مجوز و کسب ۱.۷ میلیارد سرمایه در سال ۲۰۱۸ متهم کرده بود. پس از آن، تلگرام برنامه عرضه TON را به ۳۰ آوریل ۲۰۲۰ تغییر داد.

شرکت تلگرام دادگاه اول را مغلوب کمیسیون SEC شد و قاضی حکم داد که تلگرام نمی‌تواند تا حل و فصل پرونده، بلاک چین خود را عرضه یا توکن های گرام را صادر کند. در تاریخ ۲۴ آوریل، این حکم هم چنان پابرجا بود.

در روز چهارشنبه، تلگرام برای سرمایه‌گذارانی که از ۷۲ درصد عودت سرمایه چشم پوشی کرده اند گزینه دیگری معرفی کرد. این افراد می‌توانند سرمایه گذاری های خود را تا سال آینده به تلگرام وام دهند.

در این نامه بیان شده است:

به عنوان قدردانی از اعتماد شما به TON، ما گزینه جایگزین دیگری پیشنهاد می‌کنیم که دریافت ۱۱۰ سرمایه اصلی خود تا تاریخ ۳۰ آوریل ۲۰۲۱ است، این مقدار ۵۳ درصد بیشتر از مقدار حق فسخ است.

در این نامه هم چنین بیان شده است که تلگرام هم چنان درگیر رایزنی با مسئولان مربوطه است. بر اساس اینکه مذاکرات چگونه پیش برود، سرمایه گذاران هم چنان می‌توانند توکن های گرام یا ارز دیجیتال دیگر بر اساس مفاد توافقنامه خرید دریافت کنند.

اگر قانونگذاران به مسدود سازی عرضه TON ادامه دهند، تلگرام با استفاده از کالاهای تحت اختیار خود، بدهی ها را پرداخت خواهد کرد. در حال حاضر، این شرکت به طور کامل متعلق به پاول دوروف موسس و مدیرعامل خود است. این شرکت با اشاره به رشد اخیر کاربران تلگرام به ۴۰۰ میلیون کاربر ماهانه معتقد است که ارزش کالای آن چندین برابر بیشتر از مجموع بدهی ناشی از پیشنهاد اخیر است.

دو مدیر سرمایه هفته گذشته گفته اند که بسیاری از سرمایه گذاران به خصوص صندوق های سرمایه گذاری سیلیکون ولی (Silicon Valley) ترجیح می‌دهند که سهم خود از توکن ها را به سهام تلگرام تبدیل کنند. برای بعضی از شرکت های سرمایه گذاری، این توکن ها اساسا یک واسطه برای رسیدن به سهام تلگرام بوده که این شرکت تمایلی به فروش آن نداشته است. پاول دوروف هیچ تمایلی برای فروش کالاهای تلگرام نداشته است.

طبق گفته چندین سرمایه گذار، پس از حکم دادگاه در تاریخ ۲۴ مارس، تلگرام کاملا در سکوت خبری فرو رفت و تا دقایق آخر هیچ ارتباطی با سرمایه گذاران T‌ON برقرار نکرد.

در آستانه عرضه

طبق چندین منبع نزدیک به تیم تلگرام، این شرکت در حال برنامه ریزی برای عرضه پروژه T‌ON چند روز قبل از تصمیم نهایی برای به تعویق انداختن آن بوده است.

در روز سه شنبه، دستورات و کد جدید نظیر سندسازی جدید در نودهای تاییدکننده فعال به مخزن T‌ON در گیت هاب اضافه شد.

تقریبا در همان زمان بود که وبسایت ton.org فعال شد و شامل اطلاعات منتشر شده قبلی در سایت test.ton.org بود. این اطلاعات حاوی کدهای شبکه آزمایشی T‌ON بودند. در این بین، T‌ON Labs شریک فنی تلگرام که در ایجاد شبکه آزمایشی کمک کرده بود، سیستم عامل T‌ON را معرفی کرد که یک زیرساخت متن باز end-to-end است و بدین منظور طراحی شده است تا به توسعه دهندگان و کاربران امکان دهد تا با بلاک چین T‌ON کار کنند.

چندین شرکت دیگر نیز در حال برنامه ریزی برای پشتیبانی از T‌ON و توکن آن در زمان عرضه بوده اند. این شرکت ها معتقد بودند که عرضه T‌ON اوایل هفته جاری انجام میشد.

هرچند طبق گفته های دادستان اندرو هینکس (Andrew Hinkes)، عرضه TON در هفته جاری می‌توانست باعث ایجاد حساسیت بیشتر از جانب دادگاه های آمریکا شود. تلگرام با عرضه TON حکم دادگاه را نقض می‌کرد.

هینکس در این خصوص گفت:

اگر دادگاه متوجه شود که حکم نقض شده است، توجه و بررسی های خود را افزایش می‌دهد تا راه حلی برای رعایت اجباری حکم پیدا کند یا با جرایم و حکم حبس به جبران اقدامات طرفین نقض کننده حکم برمی‌آمد.

در این بین، بعضی از سرمایه گذاران و توسعه دهندگان TON، بنیاد جامعه TON را عرضه کرده اند. این بنیاد، یک گروه غیر رسمی است که برای عرضه فورک خود از TON در حال آماده سازی بوده است تا در صورتی که تلگرام نتواند TON را عرضه نکند، فورک مورد نظر را منتشر کنند.

این گروه، شبکه آزمایشی خود را در اواسط ماه آوریل عرضه کرد و به سومین شبکه آزمایشی پس از شبکه های آزمایشی خود تلگرام و TON Labs تبدیل شد.

تلگرام در طول کشمکش های حقوقی با کمیسیون SEC به توسعه TON ادامه داده است به طوری که کد نودهای بلاک چین TON، مقاله فنی در خصوص پروتکل اجماع TON و کیف پول ارز دیجیتال مخصوص به این بلاک چین را منتشر کرده است. تلگرام حتی چندین مسابقه برای به چالش کشیدن توسعه دهندگان و برنامه نویسان بلاک چین برای کدنویسی کیف پول ها، بازی ها و سایر برنامه ها برای بلاک چین TON برگزار کرده است.

منبع
coindesk

نوشته های مشابه

اشتراک
اطلاع از
0 دیدگاه
Inline Feedbacks
View all comments
دکمه بازگشت به بالا