اخبار آلتکویناخبار اتریوماخبار عمومی

اتفاقات مهم ارز دیجیتالی ترون (TRON) در هفته گذشته

بنیاد ترون (TRON) از قدیم برای توسعه و پیشرفت زیرساخت ترون فعال بوده است. دو مورد از موضوع های مورد بحث این بنیاد، ایجاد زیرساختی برای انجام تراکنش هایی با قابلیت تعلیق (Suspend) و تراکنش های ناشناس بوده است. در بین گزارش های منتشر شده از این تیم؛ کار کردن روی آخرین نسخه از کامپایلر سالیدیتی (solidity) نیز دیده می شود.

خرید ارز دیجیتال با ۱۰ هزار تومان!

تو صرافی ارز پلاس میتونی فقط با ۱۰ هزار تومان و با کارمزد صفر، همه ارزهای دیجیتال رو معامله کنی!

همین الان شروع کن

در چند روز گذشته بیانیه هایی توسط جاستین سان منتشر شد که نشان میداد این تیم روی افزایش تعداد تراکنش های بر ثانیه (TPS) و تکنولوژی تراکنش های چند امضایی در حال کار هستند.

علاوه بر این تیم توسعه دهنده این شبکه دو روز پیش از توکن تتر یا همان USDT در بستر شبکه ترون و با استاندارد TRC20 خبر داد که فعلا روی یک شبکه تستی خصوصی در حال توسعه است.

یکی از پروژه های جانبی تیم ترون، بیت تورنت (BitTorrent) است که مدتی پیش توسط جاستین سان خریداری شد و جذب سرمایه اولیه طرح آن توسط بایننس انجام شد. کار بر روی نسخه ۱ پلتفرم جدید بیت تورنت (BTFS) نیز به تازگی شروع شده است.

توکن BTT که از زمانیکه وارد بازار کریپتو شد، دائم در حال رشد قیمتی بوده است، در حال حاضر در ۴۲ صرافی لیست شده و به قیمت ۰.۰۰۰۷۳ دلار معامله می شود. جاستین سان اعلام کرده بود بخشی از کل توکن های BTT موجود را به صورت ایردراپ و به کسانیکه توکن TRX را هولد کرده اند به عنوان پاداش خواهد داد. چند مرحله از این ایردراپ ها تا امروز انجام شده و مرحله بعدی در تاریخ ۴ نوامبر (۱۳ آبان ماه) انجام خواهد شد.

توکن TRX نیز در حال حاضر با حجم مبادله ۲۴ ساعته ۳۱۱ میلیون دلاری در رتبه یازدهم جدول ارزهای دیجیتال قرار دارد و به ارزش ۰.۰۲۶ دلار معامله میشود.

آیا ترون میتواند آینده درخشانی داشته باشد؟

همانطور که میدانید ترون یکی از رقبای سرسخت اتریوم و EOS محسوب می شود و به طور کلی نوع کارکرد و ویژگی های این پلتفرم ها از بسیاری جهات شبیه به هم است. با مراجعه به گیت هاب اتریوم و ترون؛ میتوان متوجه شد چقدر از اخباری که راجع به زیر ساخت و فعالیت توسعه دهندگان این تیم ها گفته می شود، حقیقت دارد.

فعالیت توسعه دهندگان ترون، به جهت کمیت و کیفیت قابل مقایسه با اتریوم نیست و زمان زیادی باید صرف زیرساخت و توسعه این شبکه شود تا به گستردگی کنونی اتریوم برسد. اکثر فعالیت هایی هم که روی ترون دیده می شود، DApp هایی است که در زمینه قمار و شرطبندی طراحی شده و قطعا به مرور زمان فعالیت این برنامه ها جای خود را به برنامه های جدید خواهند داد.

اما نکته جالب اینجاست که پوشش رسانه ای این فعالیت ها برای تیم ترون پر رنگ تر از اتریوم است و شاید این موضوع برای جامعه کریپتو برداشت متفاوتی از این دو شبکه ایجاد کند.

در نهایت می توان ترون اگر قصد دارد رقیب جدی و ماندگاری برای اتریوم باشد، یکی از راهکارهای مناسب می تواند توجه و تمرکز بیشتر روی پیشبرد زیرساخت ترون باشد تا مانور بیش از حد روی تبلیغات و مارکتینگ.

 

منبع
ambcrypto

نوشته های مشابه

اشتراک
اطلاع از
0 دیدگاه
Inline Feedbacks
View all comments
دکمه بازگشت به بالا