اخبار بلاکچین

ترامپ می‌خواهد همه بیت کوین‌ها در آمریکا استخراج شوند؛ آیا این ممکن است؟

در سالیان اخیر، آمریکا به یکی از بزرگترین قطب‌های استخراج بیت کوین در جهان تبدیل شده است. در همین حال، ترامپ پیش از انتخابات گفته بود که می‌خواهد کاری کند تا «تمام بیت کوین‌های آینده در خاک آمریکا استخراج شوند». اما آیا می‌توان تمام مراکز استخراج بیت کوین را به خاک آمریکا منتقل کرد؟ آیا اصلا ریاست جمهوری مجدد ترامپ تاثیری بر صنعت استخراج خواهد گذاشت؟

به گزارش میهن بلاکچین، همانطور که پیش از این گزارش دادیم، ترامپ در وعده‌های انتخاباتی خود از ارزهای دیجیتال حمایت کرد و خواستار این شد تا تمام بیت کوین‌های باقی مانده در خاک آمریکا استخراج شوند. با این حال، کارشناسان این هدف را چالش‌برانگیز و تقریبا غیرممکن می‌دانند.

آیا وعده ترامپ محقق می‌شود؟

طبق داده‌های TheMinerMag، ماینرهای آمریکایی در حال حاضر حدود ۴۰٪ از هش ریت شبکه بیت کوین را در اختیار دارند که این مقدار بیشتر از هر کشور دیگری است. اما به گفته متیو سیگل (Matthew Sigel)، رئیس بخش تحقیقات دارایی‌های دیجیتال در شرکت ون‌اک انتقال ۶۰٪ باقی‌مانده مراکز استخراج به آمریکا «غیرممکن» است.

به عقیده سیگل، برای تحقق این هدف، عملیات استخراج در سایر کشورها باید متوقف شود و زیرساخت‌های عظیمی در آمریکا ایجاد شود.

سی‌جی برنت (CJ Burnett)، یکی از مدیران شرکت کامپس ماینینگ (Compass Mining) نیز این وعده را عملی نمی‌داند. وی در این رابطه می‌گوید:

آمریکا فاقد زیرساخت‌های برقی کافی، سخت‌افزارهای محاسباتی (دستگاه‌های ماینینگ) و هزینه انرژی پایین برای تبدیل‌شدن به تنها قطب استخراج بیت کوین است.

به گفته برنت، استخراج بیت کوین همچنان یک شبکه جهانی است که تحت تاثیر عوامل اقتصادی، دسترسی به انرژی و قوانین در نقاط مختلف جهان قرار دارد.

برای اینکه شبکه بیت کوین بتواند به‌عنوان یک سیستم پرداخت عمل کند، ماینرها بلاک‌هایی حاوی اطلاعات تراکنش‌ها را به دفتر کل عمومی بلاکچین اضافه می‌کنند. این فرایند از زمان راه‌اندازی بیت کوین در سال ۲۰۰۹ به تدریج پیچیده‌تر شده و نیاز به مصرف انرژی بیشتری پیدا کرده است. شبکه بیت کوین اکنون یکی از بزرگ‌ترین و امن‌ترین شبکه‌های کامپیوتری جهان محسوب می‌شود.

یکی از ویژگی‌های اساسی بیت کوین، غیرمتمرکز بودن آن است، به این معنا که هر فردی در هر نقطه از جهان می‌تواند در تأمین امنیت شبکه و انجام عملیات استخراج مشارکت کند. اما در عمل، مراکز بزرگ استخراج معمولا در کشورهایی مستقر هستند که هزینه‌های انرژی پایین‌تری دارند و شرایط اقتصادی مناسب‌تری برای فعالیت ماینینگ فراهم می‌کنند.

از جمله کشورهایی که به قطب‌های مهم استخراج بیت کوین تبدیل شده‌اند می‌توان به قزاقستان، روسیه و کانادا اشاره کرد. این کشورها به دلیل دسترسی به انرژی ارزان یا سیاست‌های حمایتی، مقصد جذابی برای ماینرها شده‌اند.

پس از سرکوب استخراج بیت کوین در چین در سال ۲۰۲۱، کشور آمریکا به بزرگترین مرکز استخراج این ارز دیجیتال تبدیل شد. بر اساس داده‌ها، ۲۰ شرکت برتر آمریکایی فعال در حوزه استخراج بیت کوین تنها در ماه نوامبر ۳۷۹۴ واحد از این ارز را استخراج کردند که ارزش آنها در زمان نگارش خبر حدود ۳۶۶ میلیون دلار است.

بررسی تاثیر ریاست جمهوری ترامپ بر صنعت استخراج بیت کوین

علیرغم غیرعملی بودن این وعده ترامپ، بسیاری از فعالان صنعت کریپتو نسبت به انتخاب مجدد وی به عنوان رییس جمهور آمریکا و تاثیر مثبت آن بر استخراج بیت کوین و قوانین مرتبط با آن خوش‌بین هستند.

رو شیروول (Ro Shirole)، مدیر ارشد کسب و کار در شرکت بلاک متریکس در این باره می‌گوید:

سیاست‌های بهبود یافته در ایالات متحده می‌تواند استخراج بیت کوین را جذاب‌تر کرده و رشد این صنعت را تسریع کند

فرانک هولمز (Frank Holmes)، رئیس هیئت‌مدیره شرکت هایو دیجیتال تکنولوژیز نیز حمایت مداوم از نوآوری‌های مرتبط با بیت کوین را تحت ریاست جمهوری ترامپ پیش‌بینی کرده است.

برنت نیز می‌گوید احساسات پیرامون بیت کوین و صنعت ماینینگ با پیروزی جمهوری خواهان تغییر کرده است.

به دنبال پیروزی ترامپ، تا به اینجای کار نتایج قابل قبولی در صنعت کریپتو رخ داده است. بیت کوین اندکی پس از پیروزی ترامپ در ماه نوامبر افزایش یافت و رکوردشکنی کرد. در حال حاضر نیز این ارز دیجیتال در کانال ۹۸٬۰۰۰ دلار و ۱۰٪ پایین‌تر از اوج ۱۰۸٬۱۳۵ دلاری خود معامله می‌شود.

با تغییرات سیاسی اخیر، بسیاری از فعالان حوزه رمزارز انتظار دارند که فضای کسب‌وکار در آمریکا بهبود یابد و از سخت‌گیری‌های دوران ریاست‌جمهوری جو بایدن فاصله بگیرد. این تغییرات می‌توانند زمینه‌ساز رشد بیشتر بیت کوین و صنعت مرتبط با آن در آمریکا شوند.

منبع
Decrypt

نوشته های مشابه

اشتراک
اطلاع از
0 دیدگاه
جدید ترین
قدیمی ترین محبوب ترین
Inline Feedbacks
View all comments
دکمه بازگشت به بالا