شرکت مادر پروتکل آوه نام برند خود را به «AVARA» تغییر داد
آوه کامپنیز (Aave Companies)، شرکت مادر پروتکل آوه اعلام کرد برند تجاری خود را به «آوارا» (Avara) تغییر داده است. علاوه بر این، این شرکت اعلام کرد به منظور گسترش خدمات خود استارتآپ وب ۳ لس فیلیز اینجینیرینگ (Los Feliz Engineering) را خریداری کرده است.
به نقل از د بلاک و به گفته استانی کولچوف (Stani Kulechov)، بینانگذار شرکت آوارا، با توجه به افزایش تعداد محصولات این شرکت از جمله پروتکل آوه، استیبل کوین GHO، پروتکل لنز (Lens Protocol) و سونار نیاز بود برند این کمپانی با یک برند گستردهتر و جذابتر در صنعت وب ۳ تغییر کند.
کولچوف همچنین خاطرنشان کرد پروتکل نقدینگی Aave با همان نام تجاری از طریق آوا لبز (Aave Labs) ادامه خواهد یافت و تمرکز خود را بر مشارکت در نوآوریهای تکنولوژیکی در چشمانداز دیفای ادامه خواهد داد.
کولچوف خاطرنشان کرد هویت جدید این شرکت از کلمه فنلاندی «Avara» الهام گرفته شده است که معانی مختلفی از جمله «گسترده»، «فراگیر» و «باز» دارد و معنای محاورهای آن «مشاهده چیزی بیشتر از آنچه دیده میشود» است.
این تغییر نام تجاری همزمان با خرید استارتآپ لس فیلیز اینجینیرینگ (LFE) و یک کیف پول غیر امانی اتریوم به نام فمیلی والت (Family Wallet) اعلام شد. این قرارداد استراتژیک به این معنی است که مجموعه محصولات آوارا اکنون شامل یک کیف پول است که به کاربران امکان ارسال، دریافت، مبادله و نگهداری ارزهای دیجیتال را میدهد.
این خرید همچنین شامل ConnectKit، یک کتابخانه توسعهدهنده است که توسط Family Wallet برای تسهیل اتصال بین سرویس کیف پول و برنامههای غیرمتمرکز ساخته شده است. تیم LFE، از جمله مدیر عامل و بنیانگذار آن بنجی تیلور (Benji Taylor) به آوارا خواهند پیوست. تیلور نقش معاون ارشد محصول و طراحی را بر عهده میگیرد. کل تیم مهندسی لس فیلیز اینجینیرینگ نیز در شرکت آوارا مشغول به کار خواهند شد.
کولچوف در بیانیهای در رابطه با تغییر نام این شرکت گفت:
تغییر نام ما به آوارا و اضافه کردن فمیلی به گروه ما صرفا تغییر در نام یا ساختار نیست. اینها گامهای مهمی به سوی ماموریت نهایی ما هستند: اینترنت باز و غیرمتمرکز که عادلانه و الهامبخش برای مشارکت و نوآوری باشد.
اضافه شدن شرکت لس فیلیز اینجینیرینگ، دومین معامله تاریخ شرکت آواراست. پیش از این نیز این شرکت در ماه دسامبر سال ۲۰۲۲ شرکت سونار را با هدف توسعه پروتکل لنز خریداری کرد. اکنون آوارا امیدوار است از تجربه LFE در ساخت اپلیکیشن پیام رسان Honk برای ادامه توسعه پروتکل لنز استفاده کند.