مقالات عمومی

فریب نخوریم؛ سود قطعی وجود ندارد!

همواره کسب درآمد زیاد و آن هم از راه آسان یکی از راه های مورد علاقه برای تمام مردم بوده و هست. چه کسی از پول بدش می آید؟ و متعاقبا چه کسی از پول زیاد بدش می آید؟ هیچکس، این گونه می شود که مردم هر جا سود های زیاد و یا حرفی از سود قطعی می شنوند، مشتاقانه از آن استقبال می کنند. اما آیا واقعا سود قطعی وجود دارد؟ در این مقاله به یک بحث منطقی در رابطه با سود قطعی می پردازیم، پس با ادامه مقاله همراه ما باشید.

شرکت های بزرگ را الگو قرار دهید!

شرکت های بلاک چین

شرکت اپل که از جمله موفق ترین و معتبرترین شرکت های حال حاضر جهان است، در ابتدا سهام خود را بدون وعده ی سود قطعی به فروش گذاشت و کسانی که سهام شرکت اپل را خریداری کرده و آن را نگه داشته بودند، سود بسیار زیادی را با توجه به موفقیت های شرکت اپل به دست آوردند. نکته جالب توجه این است که اپل با وجود چشم اندازی روشن و پروژه های آتی اش، هیچ گاه به مردم وعده سود قطعی نداد. هرچند شرکت های اینچنینی که واقع بینانه و بدون ارائه وعده ی دروغین به مردم فعالیت می کنند کم نیستند.

وضعیت بد اقتصادی و دام های زیرکانه!

بیایید سود بانکی را در ایران و کشورهای توسعه یافته مقایسه کنیم، همانطور که می دانید سود بانکی در ایران بین 15 الی 25 درصد به صورت سالانه می باشد(گاهی بیشتر گاهی کمتر)، سودی که بر اساس میزان تورم محاسبه می شود. در کشورهای توسعه یافته سودها معمولا 1 الی 2 درصد به صورت سالانه هستند تازه در برخی از کشورها بابت اینکه پول هایتان را در بانک نزد خود نگه می دارند و از آن محافظت می کنند، از شما هزینه دریافت می کنند. حالا چرا؟ چون در کشورهای توسعه یافته تورم یا منفی است یا خیلی کم است بنابراین سودی مانند بانک های کشور ما وجود ندارد و منطقی نیست. یعنی اگر به یک اروپایی بگویید در فلان پروژه سرمایه گذاری کنید سود 10 درصد به صورت سالانه به شما تعلق می گیرد (نه 50 درصد ماهانه که در سال می شود 600 درصد!!!) به سمت این پروژه ها هجوم می آورند تا از این سودها بهره ببرند.

گربه محض رضای خدا موش نمی گیرد!

ارز دیجیتال E2C

حال پروژه هایی را در نظر بگیرید مانند E2C یا FoinCoin که سودهای بسیار زیاد و قطعی می دهند و بعضا سودهایشان تا 50 درصد ماهانه نیز می رسد؛ اگر گیری در کارشان نباشد و کلاهبرداری یا پانزی نباشند، مردم سرتاسر دنیا به سمت این پروژه ها هجوم می آورند. اگر مثلا در ایران 50 درصد سود به صورت ماهانه می دهند، بروند در اروپا و کشورهای اروپایی 10 درصد سود ماهانه بدهند و 40 درصد باقیمانده را در جیب بگذارند، برایشان به صرفه تر نیست؟ در اروپا مردم سالانه از بانک ها سود 1 الی 2 درصدی دریافت می کنند، آیا آنها متقاضی سود 50 درصدی در مدت زمان یک ماه نیستند؟!!! 50 درصد سود در ماه یعنی 600 درصد سود سالانه، به جای 1 الی 2 درصد؟! مردم اروپایی به دنبال 600 درصد سود قطعی نیستند؟!!! اما چرا کشورهایی مثل ایران و هند و پاکستان و… را مورد هدف قرار می دهند؟ آن هم با 50 درصد سود ماهانه؟ قطعا یک جای کار می لنگد.

از آنجا که اقتصاد کشورهایی نظیر ما اوضاع خوبی ندارند بنابراین این شرکت ها از این وضعیت سوءاستفاده می کنند و کشورهایی مانند ایران را مورد هدفشان قرار می دهند و سعی می کنند با برنامه های تبلیغاتی فراوان و تربیت لیدرهایی که کاربران را به سمت این پروژه ها بکشانند، درآمدشان را از جیب مردم این کشورها تامین کنند. اگر بازدید این سایت ها و شرکت ها را مشاهده کنید، مطلع می شوید که اکثرا از کشورهایی مانند ایران، هند، مالزی و… از این سایت ها بازدید کرده اند و در نزد کشورهای توسعه یافته از جایگاه خاصی برخوردار نیستند.

نتیجه گیری

هرگاه حرف از سود قطعی شد حتما به پانزی بودن آن شک کنید و سریعا اعتماد نکنید و دارایی هایتان را در اختیار این طرح ها و شرکت ها قرار ندهید. شاید به ظاهر همه چی عالی و برنامه ریزی شده به نظر برسد و شاید حتی تا چندین ماه سودهای فراوانی را به کاربران ارائه دهند. اما تا زمانی این روند ادامه پیدا می کند که مردم در این طرح ها سرمایه گذاری کنند، به محض اطلاع مردم و قطع شدن روند سرمایه گذاری، این شرکت ها پول ها را جمع می کنند و طوری از صحنه می روند که گویی هیچ گاه نبوده اند. پس باز می گردیم به صحبت ابتدایی، سود قطعی وجود ندارد.

ارز دیجیتال E۲C چیست؛ کلاهبرداری به سبک نوین

فوین کوین (Foin coin) چیست؛ پروژه ای مشکوک به کلاهبرداری!

طرح پانزی(Ponzi) چیست؛ چگونه در دام آن گرفتار نشویم؟

مستر دیجی کوین (mrdigicoin) ؛ استخراج دوج کوین با طرحی مشکوک به پانزی!

منبع
میهن بلاکچین

نوشته های مشابه

اشتراک
اطلاع از
11 دیدگاه
جدید ترین
قدیمی ترین محبوب ترین
Inline Feedbacks
View all comments
دکمه بازگشت به بالا