پروژه‌های کلاهبرداری

فوین کوین (Foin coin) چیست؛ پروژه ای مشکوک به کلاهبرداری!

با توجه به اتفاقاتی که اخیرا در مورد فوین کوین اتفاق افتاد، تصمیم گرفتیم در این مقاله علاوه بر معرفی این ارز دیجیتالی، حواشی اتفاق افتاده پیرامون آن را هم بیان کنیم.

ارز رمزنگاری شده فوین(FOIN) با هدف پر کردن شکاف بین ارائه کنندگان خدمات مالی و سرمایه گذاران شخصی در مقیاس جهانی ایجاد شده است. این ارز دیجیتالی از الگوریتم های اجماع گواه اثبات سهام و گواه اثبات کار به صورت همزمان استفاده می‌کند. فوین کوین در ابتدا با استفاده از الگوریتم گواه اثبات کار به دنبال توزیع کوین ها بوده است و در حال حاضر مدعی شده است که کوین ها توزیع شده اند و از الگوریتم گواه اثبات سهام در شبکه بلاکچین استفاده می‌شود. در شبکه فوین به صورت میانگین هر ۹۰ ثانیه یک بلاک جدید ساخته می‌شود و به عنوان پاداش ۳ فوین در نظر گرفته شده است که این پاداش به سرمایه داران تعلق می‌گیرد و آن ها می‌توانند به طور میانگین سود سالانه ۱.۱۶ تا ۱۲ درصد به دست آورند.

به صورت نمادین اتفاقی که در شبکه فوین کوین صورت می‌گیرد را می‌توانید در شکل زیر مشاهده کنید:

foin coin

تیم سازنده این ارز دیجیتالی شرکت Financial.org است که در سال ۲۰۱۶ فعالیت خود را در بریتانیا آغاز کرد. این شرکت اسپانسر تیم اتومبیل رانی فرمول یک ویلیامز می‌باشد. این شرکت ادعا می‌کرد که در لیست عمومی شرکت های مجاز اعلام شده از سوی رگولاتوری امور مالی بریتانیا(FCA) برای خرید و فروش سهام قرار دارد، در صورتی که شرکت Financial.org در لیست هشدارهای FCA حضور دارد و به مردم اعلام شده است که از سرمایه گذاری در این شرکت پرهیز کنند.

فوین کوین هشدار FCA

این شرکت به یکی از سوژه های خبرگزاری رویترز تبدیل شده بود و بعد از مراجعه این خبرگزاری به محل شرکت، رویترز اعلام کرد که نام این شرکت به Mythen تغییر کرده است. موضوع به همین جا ختم نشد و رویترز پیگیری هایی از طریق تیم فرمول یک ویلیانز انجام داد ولی پاسخی دریافت نکرد.

حدودا ۳۱ خرداد ماه به سرمایه گذاران این شرکت اعلام شد که در ازای دلارهای آن ها ارز دیجیتالی فوین کوین بین آن ها منتشر می‌شود. سرمایه داران بایستی موجودی خود را به ۱۰ هزار دلار می‌رساندند تا ارز دیجیتالی دریافت کنند!

شرکت Financial.org اعلام کرد که امکان انصراف از سرمایه گذاری در فوین تا سال آینده میلادی وجود ندارد. یکی از سرمایه گذاران در ژاپن اعلام کرد که حساب ۹ هزار و ۸۰۰ دلاریش ناپدید شده و اکنون ۵۹ فوین به او داده شده است. فرد دیگری از سنگاپور از صفر شدن حساب ۳ هزار دلاری خود خبر داد و اعلام کرد که ارز دیجیتالی فوین دریافت نکرده است.

یکی از راه های شناسایی پروژه های اسکم، جستجوی در موتورهای جستجوگر می‌باشد. پیشنهاد می‌کنیم که یک بار عبارت Foin Scam را جستجو کنید. در این صورت شما هم مطابق با تصویر زیر تعداد زیادی از سایت هایی را خواهید دید که این ارز دیجیتالی را متهم به کلاهبرداری کرده اند.

foin scam

این شرکت تبلیغات خود را برای جذب سرمایه به این نحو پیش برده است که اگر شما چند سال قبل ۱۰۰ دلار بیت کوین، اتر و یا ریپل داشتید، الان یک میلیاردر بودید. شاید اگر کمی بیشتر(هیچ فعالیتی در صفحه گیت هاب این پروژه دیده نمی‌شود!) در زمینه کدهای برنامه نویسی خودشان در سایت گیت هاب فعالیت می‌کردند و صفحه مرتبط با خودشان را خالی نمی‌گذاشتند، بیشتر می‌توانستند دارایی مردم را به تاراج ببرند.

به روز رسانی شده در تاریخ ۱۱ آذر

15 نفر از اعضای شرکت فایننشیال که تیم سازنده ارز دیجیتالی foin coin می باشند در شیراز دستگیر شدند، علی رقم اینکه قبلا به کلاهبرداری بودن این طرح در همین پست اشاره کرده بودیم، بسیاری از افراد مقاومت و مخالفت خود را در نظراتشان اعلام کردند که برخی از آنها لیدرهای این طرح بودند و برخی هم در این طرح سرمایه گذاری کرده بودند،اما سرانجام 15 تن از اعضای این شبکه هرمی و کلاهبرداری در شیراز دستگیر و به مقامات قضایی تحویل داده شدند. رسالت میهن بلاکچین همواره آگاهی و اطلاع رسانی برای هم میهنان عزیزمان بوده است و با تمامی مخالفت ها و حتی نظرات منفی به این رسالت خود ادامه می دهیم تا کاربران و هم میهنان عزیزمان اسیر دام این کلاهبرداری ها نشوند.

به روز رسانی شده در تاریخ ۷ دی ۹۸

اخیرا مشاهده شده که لیدرها و معرف های ارز دیجیتال فوین استناد میکنن به مقاله و پستی که در سایت کوین تلگراف در مورد فوپی و علی اکسچنج نوشته شده بود. دقت بکنین که از واژه نوشته شده بود استفاده کردم همانطور که در تصویر زیر مشاهده میکنید، خود کوین تلگراف بلافاصله بابت انتشار این پست معذرت خواهی کرد.

فوین کوین

جالب اینجاست که حتی بعد از اینکه کوین تلگراف اعلام کرد که این مقاله استانداردهای لازم رو نداره باز هم لیدرها و معرف ها از اسم و اعتبار کوین تلگراف استفاده میکنن و میگن کوین تلگراف در مورد هر اتفاقی پست نمی نویسه! دوستان دقت بکنین که سایت کوین تلگراف یک سایت خبری است و با توجه به ماهیتی که داره تقریبا همه اخبار رو پوشش میده، اتفاقا کوین تلگراف در مورد خیلی از اتفاق ها پست می نویسه و قرار نیست که بگیم چون کوین تلگراف در مورد فوپی و علی اکسچنج مطلب نوشته پس کلاهبرداری نیستن! (البته خود کوین تلگراف هم معذرت خواهی کرد بابت انتشار این مطلب)

منبع
میهن بلاکچین

نوشته های مشابه

اشتراک
اطلاع از
609 دیدگاه
جدید ترین
قدیمی ترین محبوب ترین
Inline Feedbacks
View all comments
دکمه بازگشت به بالا