اخبار عمومی

داغ‌تر شدن رقابت هوش مصنوعی؛ ایلان ماسک و آمازون به دنبال ساخت رقیبی برای ChatGPT هستند

مالک توییتر و مدیر عامل شرکت تسلا، ایلان ماسک، در حال تشکیل تیمی برای ورود به حوزه هوش مصنوعی و رقابت با OpenAI شرکت سازنده ChatGPT است که اکنون تحت حمایت مایکروسافت قرار دارد.

به نقل از مارکت واچ، روز جمعه فایننشال تایمز به گزارش داده است که ماسک در حال جمع‌آوری تیمی از محققان است و قصد دارد با سرمایه‌گذاران تسلا و اسپیس‌اکس برای تامین مالی پروژه صحبت کند. بنابر اخبار واصله او شرکت رقیب OpenAI را X.AI نام‌گذاری خواهد کرد.

ایلان ماسک اخیرا به دفعات از خطرات بالقوه هوش مصنوعی صحبت کرده است و بارها از جهت‌گیری‌های سیاسی خاص در پاسخ‌های ChatGPT، که خود یکی از بنیان‌گذاران اولیه شرکت سازنده آن بود، انتقاد کرده است. در همین حال دولت بایدن به دنبال اقدامات قانونی برای ضابطه‌مند کردن فناوری هوش مصنوعی است.

ایلان ماسک در پیوستن به رقابت هوش‌مصنوعی تنها نیست. اخیرا شرکت آمازون اعلام نیز کرده است که به دنبال ایجاد رقیبی برای ChatGPT با نام بدراک (Bedrock) است.

کوشیار حیدری

علاقه‌مند به ریاضیات، موسیقی و بیت کوین. میتونم در قالب یه بیت کوین مکسی فشار خون هواداران اتریوم رو بالا ببرم اما در عین حال به برنامه نویسی اتریوم هم شدیدا علاقه‌ دارم. مهندسی برق خوندم و دکترای نفت رو بعد از آشنایی با کریپتو ول کردم. روز و شبم رو با زیر و رو کردن داده‌های مختلف و تلاش برای بیشتر کردن آگاهیم در مورد اقتصاد کلان، برنامه‌نویسی و تحلیل آنچین می‌گذرونم.

نوشته های مشابه

اشتراک
اطلاع از
0 دیدگاه
Inline Feedbacks
View all comments
دکمه بازگشت به بالا