اخبار عمومی

انجمن G۲۰ با قانون گذاری ارزهای دیجیتال موافقت کرد!

G20 که انجمن بین المللی برای دولت ها و متولیان بانک مرکزی ۲۰ اقتصاد بزرگ جهان است، تصمیم به قانونمند کردن کریپتوکارنسی ها گرفته است. بیاینه منتشر شده توسط این انجمن به شرح زیر است:

ما دارایی های دیجیتال را برای جلوگیری از پول شویی و جلوگیری از تامین مالی تروریسم با استاندارهای FATF بررسی می کنیم و دیگر اقدامات لازم را در نظر خواهیم گرفت.

این کار چه تاثیری دارد؟

قانون گذاری بیش از حد و سختگیرانه می‌تواند جلوی رشد فناوری ها و کلاس های دارایی های نوظهور را با محدود کردن مسیر رشد بلند مدت شرکت ها بگیرد.

انجمن G۲۰ طی سالیان زیادی در راستای قانون گذاری ارز دیجیتال موضع گشاده رو و روشن فکرانه را حفظ کرده است، احتمالا به دلیل ترغیب ژاپن که دومین بازار ارز دیجیتال بزرگ دنیا را بعد از آمریکا دارد، این حوزه قانون گذاری می شود تا اکوسیستمی سالم برای استارت آپ ها و شرکت های تاسیس شده فراهم کند.

قانونگذاران می‌توانند رشد شرکت های ارز دیجیتال و به ویژه صرافی هایی که نیاز به ارز فیات دارند را تسهیل بخشند. این امر را با ارائه دسترسی یکپارچه به سیستم لگسی و خدمات بانکداری میسر می‌کند.

به عنوان مثال دولت کره جنوبی اخیرا به بانک ها اجازه داده است تا با صرافی های ارز دیجیتال کار کنند و به سازمان های مالی چراغ سبز نشان داده است تا حساب های بانکی مجازی برای پلتفرم های معاملاتی دارایی های دیجیتال ارائه دهند.

اکثر کشورهای عضو گروه G۲۰ بخش های مختلف حوزه ارز دیجیتال خود را قانونمند کرده اند. تلاش برای قانونمند کردن بازار بین المللی ارز دیجیتال می‌تواند کشورهایی نظیر روسیه، آرژانتین و هند را که هنوز چارچوب قانونی حول این دارایی ها تشکیل نداده اند، تشویق به انجام این کار کند.

انجمن G۲۰ بیان کرد که در صدد کمک به کریپتو می‌باشد تا سیستم مالی آزاد و انعطاف پذیر ایجاد کند و تاکید کرد که پشتیبانی از رشد این حوزه بسیار مهم است.

در حالی که قانونگذاری بیش از حد می‌تواند به کسب و کارها در مراحل اولیه رشدشان صدمه بزند، اگر کشورهای عضو G۲۰ اطمینان حاصل کنند که سیاست های آن ها بر رشد کسب و کارهای مرتبط به ارز دیجیتال تاثیر منفی نخواهد گذاشت، تصمیم این گروه برای قانونمند کردن بازار جهانی می‌تواند به حذف موانع بین کریپتو و بخش مالی سنتی کمک کند. G۲۰ بیان کرد:

ما به نظارت خود ادامه داده و در صورت لزوم به خطرات و آسیب پذیری های سیستم مالی وارد می‌شویم، و از طریق همکاری های نظارتی و قانونگذاری مستمر به یکپارچگی این سیستم خواهیم پرداخت. ما به دنبال پیشرفت مستمر در خصوص دستیابی به واسطه گری مالی غیربانکی هستیم.

شفافیت قانونی بیشتر هم چنین می‌تواند فرآیند سازمان های مالی مهم نظیر مورگان استنلی و گلدمن ساکس را در خصوص سرمایه گذاری های ارز دیجیتال تسریع بخشد.

واسطه های سرمایه گذاری عمومی

هفته گذشته جی کلیتون رییس کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا (SEC) بیان کرد که بازارهای بیت کوین قانونمند نشده است و در برابر دستکاری ها آسیب پذیر می‌باشند. جی کلیتون اذعان داشت:

سرمایه گذاران انتظار دارند در کالایی سرمایه گذاری کنند که ETF آن منطقی باشد و از خطر دستکاری در امان باشد. برای خاطر جمع شدن و جذب سرمایه گذار باید این مشکل برطرف شود.

فرآیند تدریجی قانونمند کردن بازار جهانی ارز دیجیتال ممکن است منجر به این موضوع شود که صرافی ها بیش از پیش با قوانین منطقه ای هماهنگ شوند و احتمال عرضه واسطه های سرمایه گذاری عمومی نظیر ETF ها بر بستر بازار مبادلات ارز دیجیتال ایجاد شود.

به نظر شما این کار به نفع یا ضرر صنعت ارز دیجیتال خواهد بود؟

منبع
ccn

نوشته های مشابه

اشتراک
اطلاع از
0 دیدگاه
Inline Feedbacks
View all comments
دکمه بازگشت به بالا