اخبار بیت کوینتحلیل آنچین

افزایش اشتیاق به هولد بلندمدت بیت کوین؛ الگوهای انباشت چه چیزی را نشان می‌دهند؟

اگرچه هفته گذشته شاهد افزایش فروش از طرف هولدرهای بلند مدت بیت کوین بودیم، اما هولد کردن هم‌چنان یک استراتژی محبوب در نظر گرفته می‌شود. کسانی که به تازگی BTC خریده‌اند، حالا ترجیح می‌دهند که دارایی خود را برای مدت طولانی‌تری نگهداری کنند.

به گزارش میهن بلاکچین و به نقل از کوین تلگراف، طی هفته گذشته هولدرهای بلندمدت بیت کوین، فروش خود را به سطحی رساندند که گویای تمایل آن‌ها به کاهش ریسک سرمایه‌گذاری در بازار است. اما می‌توان گفت که هولد کردن هم‌چنان استراتژی سرمایه‌گذاری غالب است.

طبق داده‌های درون‌زنجیره‌ای گلس‌نود، شرایط نامشخص و موانع اقتصاد کلان یکی از عوامل مهم در افزایش فروش عمده توسط هولدرهای بلندمدت طی هفته گذشته بوده است. هفته گذشته، کوین‌هایی که عمر آنها بیشتر از ۶ ماه بود، ۵٪ فروش کل بازار را به خود اختصاص داده بودند. این سطح فروش، از اواخر ماه نوامبر (آذر) تاکنون بی‌سابقه بوده است.

تعداد هولدرهای کوتاه‌مدت کهBTCهای خود را کمتر از ۱۵۵ روز حفظ کرده‌اند، کاهش یافته است. این کاهش لزوما به معنای فروش بیت کوین توسط این هولدرها نبوده است. گلس‌نود در گزارش خود بیان کرده است که اگرچه فروش توسط هولدرهای کوتاه‌مدت امری رایج است، اما کاهش تعداد این هولدرها می‌تواند زمانی رخ دهد که بخش عمده‌ای از موجودی بیت کوین آن‌ها بدون انتقال باقی بماند و مدت زمان حفظ آن از ۱۵۵ روز عبور کند و در نتیجه، هولدرهای کوتاه‌مدت به هولدرهای بلندمدت تبدیل شوند.

الگوهای انباشت بیت کوین هنوز رفتارهای بازار نزولی را از خود نشان نمی‌دهند. زیرا فشار فروش کلی هم‌چنان ثابت است و علی‌رغم افزایش فروش توسط هولدرهای بلندمدت بیت کوین، بیش از ۷۵٪ موجودی در گردش این رمزارز به مدت حداقل ۶ ماه بدون انتقال بوده است. گلس‌نود گفته است این موضوع گویای آن است که سرمایه‌گذاران هم‌چنان استراتژی هولد کردن را ترجیح می‌دهند.

افزایش فروش بیت کوین از سمت هولدرهای بلندمدت در هفته گذشته
افزایش فروش بیت کوین از سمت هولدرهای بلندمدت در هفته گذشته

گلس‌نود در ادامه خاطرنشان کرده است که این فروش‌ها در شرایط نسبتا قوی بازار اتفاق افتاده است زیرا در بیشتر مواقع در سال ۲۰۲۲ کاهش و افزایش چشمگیری در قیمت بیت کوین رخ نداده است و شاهد رنج زدن آن در یک محدوده رنج بوده‌ایم. به نظر می‌رسد شرایط کنونی، مربوط به شکل دیگری از رویداد کاپیتولاسیون باشد که اغلب اوقات در پایان یک چرخه نزولی رخ می‌دهد . رویداد کاپیتولاسیون به معنی پذیرش ضرر و خروج گروهی از سرمایه‌گذاران از بازار است. از اواخر ماه می (خرداد) سال گذشته که طی ۱۵ روز، قیمت بیت کوین از ۵۸,۷۷۱ به ۳۴,۹۷۷ دلار کاهش یافت، دیگر شاهد کاپیتولاسیون چشمگیری نبوده‌ایم.

از کاپیتولاسیون ماه می تا ماه اکتبر، آخرین بار بود که انباشت بیت کوین بیانگر رفتار بازار نزولی بوده است.

الگوهای انباشت بیت کوین
وضعیت الگوهای انباشت بیت کوین

نسبت سود به ضرر هولدرهای کوتاه‌مدت بیت کوین هم‌چنان نزدیک به کمترین سطح خود قرار دارد که در اواسط سال ۲۰۲۱ ثبت شده است. در حال حاضر، ۸۲٪ کوین‌های هولدرهای کوتاه‌مدت در ضرر هستند. طبق گزارش گلس‌نود، این موضوع گویای مرحله پایانی بازار نزولی است که طی آن، سرمایه‌گذاران به نگهداری موجودی خود روی می‌آورند و منتظر بازگشت به شرایط سودآور بازار می‌مانند.

نسبت سود به ضرر هولدرهای کوتاه‌مدت
نمودار نسبت سود به ضرر هولدرهای کوتاه‌مدت بیت کوین

همانند هفته گذشته، خروج بیت کوین از صرافی‌ها هم‌چنان در سطح بالایی قرار دارد. صرافی کوین‌بیس هفته گذشته شاهد خروج ۳۱,۱۳۰ بیت کوین بوده است که بزرگترین خروج بیت کوین از این صرافی طی ۵ سال اخیر محسوب می‌شود. این سطح از خروج بیت کوین گویای افزایش اعتبار بیت کوین به عنوان دارایی مهم در پورتفولیوی سرمایه‌گذاران است.

منبع
cointelegraph

نوشته های مشابه

اشتراک
اطلاع از
1 دیدگاه
جدید ترین
قدیمی ترین محبوب ترین
Inline Feedbacks
View all comments
دکمه بازگشت به بالا