مقالات عمومی

تتر اولین تجربه در بانکداری ارز دیجیتال!

تتر یکی از اولین ارزهای دیجیتال با ثبات، طی سال گذشته رشد چشمگیری در حجم معاملاتی داشته است به طوری که این رشد حتی بیشتر از حجم معاملاتی بیت کوین و اتریوم بوده است. مسئله ای که این ارز را به عنوان ذخیره سرمایه برای سرمایه گذاران اینقدر جذاب می کند، هزینه کم مرتبط با تبدیل پول رایج به تتر و همینطور برعکس می‌باشد.

این تحقیق نشان می‌دهد تتر که هر واحد یا توکن آن با یک دلار و توسط شرکت صادر کننده آن یعنی تتر لیمیتد پشتیبانی می‌شود، اساسا برای تسهیل معاملات استفاده شده است. این تحقیق همچنین نشان می‌دهد که این ارز معمولا با ارزهای دیجیتال حجم کمتر معامله می شود که در واقع ۲۰ درصد حجم معاملاتی این ارز را از آغاز سال ۲۰۱۸ در بر گرفته است. این فعالیت اغلب به عنوان طرح های پامپ و دامپ شناخته شده است که طی آنها قیمت ها به سرعت افزایش یا کاهش می یابد تا فروخته شوند.

ارزش بازار این ارز دیجیتال در سال ۲۰۱۸ به رشد خود ادامه داد در حالی که این روند بر خلاف سیر نزولی کل بازار ارز دیجیتال بود. موفقیت تتر این موضوع را مطرح می کند که آینده به چه شکل خواهد بود. البته راه زیادی باید پیمود تا سیستم مالی سنتی و ارز دیجیتال را به هم نزدیکتر کرد. نتیجه گیری این تحقیق در خصوص تتر بر اساس یافته های کلیدی و مهم زیر می‌باشد.

با وجود اینکه فعالیت ارزهای دیجیتالی مهم کاهش یافته اند، فعالیت تتر به طور تصاعدی رشد داشته است. در صرافی هایی که این ارز را می‌پذیرند، حجم معاملات آن بین ماه اکتبر ۲۰۱۷ تا ماه مارس ۲۰۱۸، رشد ۱۵ برابری داشته است. در این مدت، حجم معاملات دلاری در صرافی های غیر تتر فقط ۳ برابر رشد یافته است.

تتر به عنوان یک بانک ارز دیجیتال برای معامله کنندگان عمل می‌کند و به کاربران امکان می‌دهد تا ارزهای دیجیتال را به عنوان یک سرمایه با ثبات ذخیره کنند. این ارز منحصرا برای معاملات استفاده می‌شود. ۷۳ درصد کل حجم تراکنش های داخل زنجیره تتر به سمت صرافی ها روانه می‌شود، در حالی که فقط ۲۷ درصد تراکنش ها از صرافی ها ارسال می‌شود. این موضوع بیانگر این است که تتر برای انجام معاملات در صرافی قرار می‌گیرد.

در اواسط سال ۲۰۱۷ فعالیت تتر به سمت معامله با ارزهای دیجیتال با حجم معاملاتی کمتر تغییر یافت. این ارز هم چنین به عنوان یک تسهیل کننده برای طرح پامپ و دامپ استفاده شده است. روش استفاده از آن توسط معامله کنندگان در بازه ۱۲ ماهه بین اواسط سال ۲۰۱۷ الی اواسط سال ۲۰۱۸ تغییر یافت. از ژانویه ۲۰۱۸ حجم معاملات داخل زنجیره این ارز به شدت مرتبط با حجم تراکنش بیت کوین، اتر و لایت کوین بود. این موضوع بیان می‌کند که حجم معاملات تتر متمرکز بر این ارزهای دیجیتال بود که حجم معاملاتی بسیار زیادی دارند.

نمودار تتر

چشم اندازی بر آینده

رشد سریع این ارز دیجیتال، بر ضرورت ایجاد راهکاری همانند بانک در دنیای ارز دیجیتال تاکید می‌کند، حتی اگر تاثیرات جانبی نامطلوبی مانند طرح پامپ و دامپ به وجود آید. این فعالیت توجهات زیادی را به خود جلب می‌کند که اغلب اوقات به اعتماد موجود در اکوسیستم ارز دیجیتال آسیب می‌زند.

به عنوان اقدامات قانونگذاری در فضای ارز دیجیتال، احتمال دارد که با ظهور موارد استفاده دیگر، تقاضا برای تتر به عنوان یک ذخیره سرمایه کاهش یابد. قابل ذکر است که هم چنان باید به این نکته توجه داشت که آیا مکانیزم های جدید مالی تکامل یافته اند تا با استیبل کوین هایی نظیر تتر هدف مشابهی داشته باشند. این هدف عبارت است از ارائه روشی یکپارچه برای تراکنش بین ارزهای سنتی و سایر ارزهای دیجیتال.

منبع
blog.chainalysis

نوشته های مشابه

اشتراک
اطلاع از
0 دیدگاه
Inline Feedbacks
View all comments
دکمه بازگشت به بالا