متوسط مقالات عمومی

بزرگترین جست و خیز های قیمت ارز های دیجیتال در سال ۲۰۱۹!

شروع سال ۲۰۲۰ زمان مناسبی برای نگاهی به گذشته و تحلیل و بررسی قیمت ارزهای دیجیتال در طول سال ۲۰۱۹ است. ارز های دیجیتال سال ۲۰۱۹ را به آرامی شروع کردند اما رفته رفته در شش ماه اول، ارزش آنها بالا رفت و صعود قابل ملاحظه ای کردند. در این میان لونا کوین (Luna Coin) دارای بیشترین رشد در سال ۲۰۱۹ بود و حدودا ۴۸۹۰۰ درصد رشد داشت. لومن (XLM) در طول این سال، بیش از نصف ارزش خود را از دست داد و دوج کوین (Dogecoin) هم دارای کمترین نوسانات در سال ۲۰۱۹ بود.

بیت کوین، پادشاه ارزهای دیجیتال

ارز های دیجیتال

بیت کوین شش ماه اول سال را خوب آغاز کرد و از قیمت حدودا ۳۴۰۰ دلار به ۱۳۰۰۰ دلار رسید و دارای رشد تقریبا ۲۸۲ درصدی در طول شش ماه اول بود. اما بیت کوین نیمه دوم سال را در حالت نزولی گذراند و در ۱۱ جولای، در عرض ۲۴ ساعت حدود ۱۰ درصد افت کرد. این مسئله بعد از انتقادات قانون گذاران آمریکایی از پروژه لیبرای (Libra) فیسبوک صورت گرفت.

اتریوم (Ethereum)

اتریوم سال بسیار پر ماجرایی را گذراند و در طول شش ماه اول حدود ۱۳۹ درصد رشد را تجربه کرد. اما این ارز دیجیتال بزرگ از لحاظ حجم بازار، در جولای و در عرض ۱۰ روز حدود ۳۶ درصد افت کرد و خوش بینی های بسیاری از افراد جامعه کریپتو را نسبت به خود، کاملا بر باد داد.

اما تعدادی از پروژه ها در سال ۲۰۱۹ رشد زیادی را تجربه کردند. از جمله آنها می توان به لونا کوین، چین لینک (Chainlink) و متیک (Matic) اشاره کرد.

لونا کوین (LUNA)

اگر نمودار این ارز دیجیتال را در خلال سال ۲۰۱۹ مورد بررسی قرار دهیم، شبیه نوار قلب بیماری است که از حالت کما درآمده است. این ارز بعد از حدود ۸ ماه سکون، به حرکت درآمد و در ۱۹ آگوست به رشد ۴۸۹۰۰ درصدی رسید. البته دیری نپایید که این کوین مقدار زیادی از ارزش خود را از دست داد. اما در ادامه سال باز به رشد خود ادامه داد و در کل در سال ۲۰۱۹ کوین بسیار خوبی بود. قیمت این کوین در ابتدای سال حدود ۰.۰۰۱ دلار بود که در انتهای سال به حدود ۰.۲۵ دلار رسید و این یعنی رشدی در حدود ۲۵۰۰۰ درصد.

کوین B2G

این کوین یکی از فورک های بیت کوین است که در سال ۲۰۱۹، در عرض یک هفته حدودا ۳۵۰۰ درصد رشد کرد. افزایش قیمت این کوین از اویل فوریه شروع شد و قیمت آن از ۲ سنت به حدود ۷۰ سنت رسید. البته این کوین از ماه جولای وارد فاز بی فعالیتی و کمی حجم ترید شد.

کوین Seele

این کوین یکی از توکن های مبتنی بر اتریوم است که در سال ۲۰۱۹ عملکرد خوبی را از خود نشان داد. قیمت این کوین در ابتدای سال حدودا ۰.۰۰۵ دلار بود و در اواخر سال به حدود ۰.۱۳۷ دلار رسید که چنین رشدی در فضای ارز های دیجیتال بسیار شایان توجه است. این یعنی ارزش این کوین حدودا ۲۷ برابر افزایش یافته است.

اتریوم متا (ETHM)

ارز های دیجیتال

این کوین ناشناخته در عرض ۴۸ ساعت حدودا ۱۱۰۰ درصد رشد کرد. لازم به ذکر است که حجم معاملات روزانه آن کوین در آن زمان تنها ۸۷ دلار بود و بعد از این صعود بود که با افت تقریبا ۹۷ درصدی مواجه شد. این کوین از ابتدای سال ۲۰۲۰ تا کنون، نوسانات بسیار زیادی را تجربه کرده است.

بنیان گذاران این پروژه چیزی در مورد این نوسانات نگفته اند و اکانت های شبکه های اجتماعی این کوین حدودا ۲ ماهی است که غیر فعال هستند. این نشان می دهد که احتمالا این پامپ و دامپ ها عمدی بوده است.

متیک (Matic)

این کوین می خواست توسعه دهنده ها را با فراهم کردن روشی برای نصب و راه اندازی ایمن برنامه های غیر متمرکز جذب کند و همین امر باعث رشد ۱۲۳۳ درصدی آن در طول ماه می شد. البته بعدا در همین ماه حدود ۵۲ درصد ارزش خود را از دست داد.

قیمت این کوین در طول ماه های آپریل و دسامبر با جست و خیز های عجیب و غریبی مواجه بود که حتی برای فضای ارز های دیجیتال هم عجیب بود. در حالی که افرادی مانند مدیر عامل بایننس از این پروژه حمایت می کردند و آن را پروژه خوبی می دانستند، یکی از مدیران متیک اعلام کرد که دستکاری در قیمت این کوین آشکار است و قول داد که تحلیل مفصلی از این واقعه را فراهم کند.

این کوین هنوز هم به نسبت عرضه اولیه خود دارای قیمتی تقریبا ۴ برابر است.

این کوین در خلال سال ۲۰۱۹ حدودا ۴۵۹ درصد رشد را تجربه کرده است. مشارکت هایی با شرکت های معروف مانند گوگل و بایننس، قیمت این کوین را در نیمه اول ۲۰۱۹ تقریبا ۱۰ برابر کرد. این کوین در ۲۹ ژوئن به قله تاریخی خود رسید و با رشد ۱۱۸۶ درصدی مواجه شد. این رشد بعد از اعلامیه کوین بیس در مورد لیست کردن آن اتفاق افتاد.

بایننس کوین (BNB)

این کوین، توکن بومی صرافی بایننس است و برای تخفیف کارمزد ترید استفاده دارد. این کوین در شش ماه اول ۲۰۱۹ بسیار رشد کرد و حدودا ۵۴۸ درصد رشد را تجربه کرد. در شش ماهه دوم، این کوین نیز مانند دیگر ارز های دیجیتال افت کرد و در کل برای سال ۲۰۱۹ حدودا ۱۲۲ درصد رشد داشت. علت موفقیت این پروژه را می توان در مدل ترید بر اساس این کوین و تخفیف های موجود و همچنین راه اندازی صرافی غیر متمرکز بایننس دانست.

Celer

این کوین در صرافی بایننس عرضه شد و اگرچه در طول دو هفته در ماه می حدودا ۲۱۴ درصد رشد کرد، اما در نهایت دارندگان خود را با ضرر مواجه کرد. این کوین در ابتدا با قیمت ۰.۰۰۷ دلار فروخته شد و در اوج قیمت خود به حدودا ۳ سنت رسید. در انتهای سال، این کوین با قیمتی در حدود ۰.۰۰۳۸ دلار معامله می شد.

در سال ۲۰۱۹، تعدادی از پروژه ها نیز مایوس کننده کار کردند و درصد زیادی از ارزش خود را از دست دادند.

بیت تورنت (BitTorrent)

این کوین که در سال قبل رشد ۸ برابری را تجربه کرده بود، در طول ۲۰۱۹ از بازنده های بزرگ عرصه ارز های دیجیتال بود. در ماه می بود که قیمت این کوین از ۰.۰۲ دلار به ۰.۰۰۰۶ دلار رسید، البته این کاهش قیمت تنها در یک روز اتفاق افتاد و بعد از آن نیز، این کوین دوباره به روند نزولی خود ادامه داد. البته این پروژه از پروژه های موفق راه اندازی شده در صرافی ها بوده است و هنوز هم نسبت به قیمت اولیه خود حدودا رشد دو برابری داشته است.

FXT

این کوین هم یکی دیگر از بازنده های بزرگ عرصه ارز های دیجیتال است که حدودا ۸۷ درصد ارزش خود را در خلال ۲۰۱۹ از دست داد.

بیت کوین گولد (BTG)

۲۰۱۹ سال غم انگیزی برای بیت کوین گولد بود و در خلال سال حدودا ۶۰ درصد ارزش خود را از دست داد. قیمت این کوین در ژوئن حدود ۳۱ دلار بود و در انتهای سال با قیمتی در حدود ۵.۳۰ دلار معامله می شد. این افت قیمت بعد از خارج شدن از صرافی بیترکس (Bittrex) و اعمال محدودیت هایی بر شهروندان آمریکایی برای نگهداری آن روی داد.

Omnitude

ارز های دیجیتال

این کوین در ماه اکتبر با پامپ و دامپ های زیادی مواجه شد و بعد از سومین پامپ خود بود که دیگر نتوانست احیا شود و روند نزولی در پیش گرفت. این کوین ۶۵ درصد ارزش خود را در خلال این دوره از دست داد و از ۰.۰۷ دلار به ۰.۰۲۴ دلار سقوط کرد.

لومن (XLM)

لومن نیز یکی از بازندگان بزرگ عرصه ارز های دیجیتال در سال ۲۰۱۹ بود و حدودا ۶۳ درصد از ارزش خود را در خلال این سال از دست داد. قیمت این کوین از ماه نوامبر تا آخر سال بسیار افت کرد و از حدود ۰.۰۸ دلار به ۰.۰۴۴ دلار رسید.

اتر (ETH)

در اینجا برای دومین بار از اتریوم نام می بریم زیرا قیمت آن به طور برجسته ای از ۸ جولای شروع به کاهش کرد و تنها در ۱۰ روز ۳۶ درصد ارزش خود را از دست داد.

ریپل (XRP)

ریپل نیز یکی دیگر از ارز های دیجیتال ناامید کننده در خلال سال ۲۰۱۹ بود و حدودا ۴۷ درصد از ارزش خود را از دست داد. در دوم دسامبر بود که مقدار کل ریپل انتقال داده شده به حدودا ۱ میلیارد دلار رسید و بسیاری اعتقاد داشتند که تیم ریپل عمدا قیمت را پایین می آورد.

نظر شما چیست؟ چه برنده ها و بازنده های دیگری را می توان به این لیست اضافه کرد؟ نظرات خود را با ما در میان بگذارید.

منبع
cryptocurrencies

نوشته های مشابه

اشتراک
اطلاع از
0 دیدگاه
Inline Feedbacks
View all comments
دکمه بازگشت به بالا