استخراج

ماینرهای اتریوم در حال ورشکستگی!

هش ریت اتریوم پس از یک دوره افزیش مستمر تا ماه آگوست، اخیرا کاهش یافته است. در ماه آگوست میزان هش ریت اتریوم تا نزدیک ۳۰۰ تریلیون هش در ثانیه رسید اما پس از آن روند نزولی پیش گرفت چنانچه هش ریت در تاریخ ۹ سپتامبر حدود ۲۷۰ تریلیون هش در ثانیه بود.

خرید ارز دیجیتال با ۱۰ هزار تومان!

تو صرافی ارز پلاس میتونی فقط با ۱۰ هزار تومان و با کارمزد صفر، همه ارزهای دیجیتال رو معامله کنی!

همین الان شروع کن

این یکی از بزرگترین کاهش ها در هش ریت می‌باشد. هرچند پیش از این نیز در ماه های قبل کاهش هایی وجود داشت. برای مثال هش ریت در ماه آوریل ۲۰ ترا کم شد اما این اولین کاهش ۳۰ ترا برای هش ریت اتریوم است.

این اتفاق‌ها پس از یک دوره ثبات نسبی در ماه مارس رخ داد. اگرچه در ماه آگوست با رشد روبرو شده بود اما در مقایسه با افزایش های پیشین این افزایش هش ریت بسیار ناچیز بود.

افزایش هش ریت اتریوم

دلیل کاهش اخیر می تواند نا سازگاری ساده باشد و یا چون ماینینگ اتریوم به دلیل پایین آمدن قیمت اتر، سود کمی داشته است، این اتفاق افتاده باشد.

یکی از ماینرهای اتریوم بیان کرد اواخر ماه پیش هزینه مصرف برق برای استخرج یک اتر ۱۵۲ دلار بود. در واقع این هزینه ۳۰ دلار کمتر از قیمت فعلی اتریوم یعنی ۱۸۵ دلار می باشد و ۱۵۲ دلار تنها برای هزینه برق پرداخت می‌شود.

سخت افزار مورد استفاده برای استخراج نیز هزینه قابل توجهی دارد. تجهیزات خنک کننده نیز هزینه هایی به همراه دارند چرا که دستگاه ها معمولا گرمای زیادی تولید می کنند و تجهیزات باید خنک شوند تا از گرما ذوب نشوند.

برای ماینرهایی که از روی سرگرمی این کار را انجام می دهند ممکن است هزینه های زیادی وجود ندشته باشد اما برای ماینرهای صنعتی که بیشتر استخراج توسط آنها صورت می گیرد، هزینه های هزاران کارت گرافیک موضوع مهمی است. میزان اجاره ملک یا مبلغ خرید آن نیز مشخص نیست.

همچنین هزینه های کارمندان و افرادی که وظیفه حفظ سخت افزار و مراقبت از عملیات را دارند، وجود دارد. تمام این هزینه های ذکر شده بدان معناست که ماینرهای اتریوم احتمالا یا ورشکسته شده اند و یا در آستانه ورشکستگی می‌باشند.

این اتفاق قبلا برای بیت کوین در سال های ۲۰۱۴ و ۲۰۱۵ رخ داد. شبکه در حال حاضر به درستی کار می کند. هر چه ماینرهای بیشتری دست از این کار بکشند، استخراج یک اتر راحت تر می‌شود و سود هم افزایش خواهد داشت.

تصمیم به ترک بازار استخراج اتر برای ماینرها، تصمیم سخت و اساسی خواهد بود. ماینرها در حال حاضر در بدترین روند نزولی و بازار خرسی به سر می‌برند.

نظر شما چیست؟ آیا بازار استخراج می‌تواند به دوران رونق خود بازگردد؟

منبع
trustnodes

نوشته های مشابه

اشتراک
اطلاع از
0 دیدگاه
Inline Feedbacks
View all comments
دکمه بازگشت به بالا