اخبار اتریوماخبار بلاکچیناخبار عمومی

به‌روز رسانی «مرج» اتریوم در شبکه آزمایشی راپستن انجام شد

ساعاتی پیش بالاخره به‌روزرسانی مرج (ادغام) در شبکه آزمایشی راپستن (Ropsten) اتریوم انجام شد و اجماع اثبات سهام (PoS) به این شبکه وارد شد.

به گزارش میهن بلاکچین و به نقل از کوین دسک، شبکه آزمایشی راپستن اتریوم بالاخره با موفقیت لایه اجرایی اثبات کار (POW)‌ خود را با بیکن چین مبتنی بر اثبات سهام ادغام کرد؛ فرآیند مشابهی که شبکه اصلی اتریوم، اگر همه چیز به خوبی پیش رود، چند ماه دیگر آن را تجربه خواهد کرد.

اکنون شبکه راپستن ماینر ندارد و با ولیدیتور کار می‌کند. اگر به اتر اسکن شبکه آزمایشی راپستن سری بزنیم خواهیم دید که جای کلمه miner با دریافت کننده کارمزد (Fee Recipient) عوض شده است.

ویتالیک بوترین در برنامه پخش زنده یوتیوب امروز گفت که فرآیند مرج که برای ساعاتی کار کند، گواهی بر موفقیت کامل آن نیست. همه نوع مشکلات بلند مدت‌تری از قبیل متمرکز بودن استیکینگ و حملات DOS وجود دارد که ممکن است درجا رخ ندهند و چند هفته بعد شاهد آنها باشیم.

شایان ذکر است که تیم بیکو، یکی از توسعه‌دهندگان اتریوم کور، در توییتر اعلام کرده است که تعدادی از پیشنهاد بلاک‌ها مفقود شده‌اند.

بلاک‌های مفقود شده پس از مرج آزمایشی در شبکه راپستن
بلاک‌های مفقود شده پس از مرج آزمایشی در شبکه راپستن؛ منبع: تراست نود

مرج، نقطه عطفی مهم برای اتریوم در حرکت به سمت اجماع اثبات سهام است. در حال حاضر، شبکه اتریوم با اجماع اثبات کار فعالیت می‌کند که به موجب آن، ماینرها برای کشف بلاک‌های جدید و افزودن آن به بلاکچین، انرژی صرف می‌کنند و در ازای آن اترهای تازه استخراج‌شده و بخشی از کارمزد تراکنش‌ها و انعام‌ها را به دست می‌آورند. زمانی که سازوکار اجماع اثبات کار به اثبات سهام تغییر کند، ولیدیتورهایی که حداقل ۳۲ اتر خود را در شبکه استیک کرده‌اند، وظیفه اضافه کردن بلاک‌های جدید به بلاکچین اتریوم را برعهده خواهند داشت.

توییت مرج اتریوم

در حال حاضر، بیکن چین اتریوم به موازات شبکه مبتنی بر اثبات کار فعلی اجرا می‌شود. بیکن چین، یک شبکه مبتنی بر اثبات سهام است که در حال حاضر هم ولیدیتورهایی دارد که بلاک‌های جدید را همزمان با شبکه اصلی اثبات کار اتریوم، اعتبارسنجی می‌کنند. هنگامی که زنجیره اثبات سهام به اندازه کافی آزمایش شود و از امنیت آن اطمینان حاصل شود، دو زنجیره با یکدیگر ادغام خواهند شد و در نهایت، شبکه اصلی اتریوم با الگوریتم اجماع PoS به کار خود ادامه خواهد داد.

از آنجایی که فرآیند مرج در کل کار پیچیده‌ای است و نیازمند تغییراتی بنیادین در کد اتریوم است، بایستی در شبکه‌های آزمایشی مختلف آزمایش شود. مرج در شبکه راپستن اولین آزمایش در نوع خود است و نتیجه آن به طی مراحل آتی برای ادغام نهایی در شبکه اصلی کمک شایانی خواهند کرد.

انتظار می‌رود مرج در شبکه‌های آزمایشی گرلی (Goerli) و سپلیا (Seoplia) طی ماه‌های آتی انجام شود.

منبع
coindesk

نوشته های مشابه

اشتراک
اطلاع از
0 دیدگاه
Inline Feedbacks
View all comments
دکمه بازگشت به بالا