اخبار بیت کویناخبار عمومی

زمان برگزاری اجلاس G۲۰ مشخص شد؛ آیا باید منتظر افزایش قیمت بیت کوین باشیم؟

FSB هیئتی بین المللی است که بر سیستم مالی جهانی نظارت می‌کند. این هیئت در حال وضع قانون گذاری برای نشست G20 می‌باشد و چارچوب جدیدی برای نظارت بر دارایی‌های رمزنگاری شده ارائه داده است.

FSB روز دوشنبه پیش از برگزاری نشست بوینس آیرس در روزهای 21-22 جولای، چارچوب استانداردهای خود را به وزرا مالی و نمایندگان بانک مرکزی کشورهای G20 اعلام کرد.

این چارچوب با همکاری کمیسیون پرداخت ها و زیرساخت های بازار (CPMI) به وجود آمده است. CPMI کمیسیون متشکل از نمایندگان بانک مرکزی کشورهای G10 می‌باشد. این کمیسیون معیارهایی را ارائه می‌دهد که FSB از آنها برای نظارت در بازار دارایی دیجیتال استفاده خواهد کرد. در بخشی از این چارچوب آمده است:

هدف این چارچوب، شناسایی هر نگرانی در مورد ثبات مالی می‌باشد. بنابراین این چارچوب شامل معیارهای ریسک می‌شود و با استفاده از اطلاعات و منابع موجود، خطرات پیش رو را مشخص می‌کند.

معیارهای ریسک اولیه شامل ارزش بازار (اندازه و نرخ رشد)، سطوح قیمت و نوسانات ارزهای دیجیتال می‌باشد. صدور ICO و جریانات ورودی و خروجی ارزهای فیات روی این معیارها تاثیر دارند. معیارهای سازمانی بر روی حجم مبادلات، مارجین و بازارهای مالی سنتی نظارت دارد.

FSB افزود برای حمایت از سرمایه گذار، مصرف کننده و همچنین یکپارچگی بازار باید خطرها شناسایی و کم شوند تا ثبات مالی ایجاد شود. مارک کارنی، نماینده بانک مرکزی انگلیس و رییس نشست G20 افزود:

FSB باور دارد دارایی کریپتو خطر جدی برای ثبات مالی جهانی به وجود نمی‌آورد، اما باید نظارت هوشمندانه بر روی سرعت توسعه این بازار به وجود بیاید.

این نهاد پیشرو در قانونگذاری با احزاب و سازمان های بین المللی دیدار می‌کند و هم چنین بر اساس برنامه ریزی های مرتبط با کریپتو، اقدامات ضروری انجام می‌دهد.

سازمان بین المللی کمیسیون بورس اوراق بهادار (IOSCO)، یک سیستم مشاوره برای عرضه اولیه پول (ICO Consultation Network) را راه اندازی کرده است تا احتمالات و نگرانی های این نوع جدید جذب سرمایه را بررسی کند. این نهاد در حال توسعه یک “چارچوب حمایتی” برای کمک به اعضای بین المللی می‌باشد تا درک بهتری از تاثیر ICO های داخلی و بین المللی به سرمایه گذاران محلی ارائه دهد.

یکی دیگر از تلاش های  قابل توجه، کمیته نظارت بانکداری (BCBS) می‌باشد. این کمیته توسط نمایندگان بانک مرکزی G10 تشکیل شده است و تاثیرات مستقیم و غیر مستقیم ارزهای دیجیتال بر بانک ها و هم چنین موضع آن ها نسبت به دارایی های کریپتو را مورد مطالعه قرار می‌دهد.

گروه ویژه اقدام مالی (FATF) نیز سعی دارد تا گزارش جداگانه‌ای از پولشویی و خطرات تامین مالی تروریستی مرتبط با ارز دیجیتال را به اعضای G20 ارائه دهد.

گزارش منتشر شده امروز در پی مهلت برای ارائه توصیه های قانون گذاری مقدماتی بود که توسط اعضای G20 و طی نشست اوایل ماه مارس اعلام شده بود. مارک کارنی مدیر جلسه G20 در یک نامه به وزرا مالی و نمایندگان بانک مرکزی G20 اعلام کرد دارایی های کریپتو تهدیدی برای سیستم مالی جهانی ندارند. وی افزود به مرور و با کاربردی شدن ارزهای دیجیتال به عنوان ابزار پرداخت در جوامع، ارزیابی اولیه می تواند تغییر کند.

منبع
ccn

نوشته های مشابه

اشتراک
اطلاع از
1 دیدگاه
جدید ترین
قدیمی ترین محبوب ترین
Inline Feedbacks
View all comments
دکمه بازگشت به بالا