مقالات عمومی

مهران غفوریان و کلاهبرداری هایش در کریپتو

در این ویدیو در رابطه با چند نوع از کلاهبرداری هایی در حوزه ارزهای دیجیتال صورت می‌گیرد به صورت طنز مطالبی بیان شده است، شاید شنیده باشید که بسیاری از ICOها اسکم هستند اما این به چه معناست؟ برخی از سودجویان با بیان یک ایده و عملی کردن آن در بستر بلاک چین علاقمندان را ترغیب به سرمایه گذاری می‌کنند، اما به وعده های خود به درستی و در زمانی که اعلام کرده اند عمل نمی‌کنند، به عنوان مثال ممکن است برنامه یا نقشه راهی را اعلام کنند اما مطابق با آن پیش نروند و یا اینکه اهداف خود را به تعویق بیندازند و یا حتی ممکن است پس از اینکه مبلغ مورد انتظار خود را کسب کردند به طور کلی از ادامه پروژه منصرف شوند.

خرید ارز دیجیتال با ۱۰ هزار تومان!

تو صرافی ارز پلاس میتونی فقط با ۱۰ هزار تومان و با کارمزد صفر، همه ارزهای دیجیتال رو معامله کنی!

همین الان شروع کن

کاربران گرامی میهن بلاکچین، در صورتی که ویدیوی این مطلب برای شما به‌نمایش درنمی‌آید، VPN خود را خاموش کرده و سپس صفحه را رفرش کنید. بعضی ویدیوهای سایت آپارات برای IPهای خارج از ایران به نمایش درنمی‌آیند.

از آنجا که مردم به میل و رضایت خود در این سرمایه گذاری شرکت کرده‌اند بنابراین امکان پیگیری اموال به سرقت رفته شان، از راه قانونی مقدور نخواهد بود بنابراین لازم است قبل از سرمایه گذاری در رابطه با کلاهبرداری بودن و یا اسکم بودن آن ICO تحقیقات جامع و کاملی را انجام دهید که این خود شامل بررسی ایده، بررسی تیم پروژه و سوابق آنها، بررسی میزان سرمایه ای که قصد جمع آوری آن را دارند و… می‌باشد که کمک می‌شود تا با چشمانی بازتر سرمایه گذاری کنید.

در این ویدیو به یک موضوع دیگر به نام فیشینگ اشاره شده که به طور کلی هنگامی که یک سایت جعلی و تقلبی، شبیه به سایت اصلی ساخته شود و اطلاعات کاربران به سرقت برود، در این صورت حمله فیشینگ صورت گرفته که نمونه های بسیار زیاد داخلی و خارجی آن موجود است و شما همواره می‌بایست به آدرس سایت مورد نظرتان کاملا دقت کنید تا در دام فیشینگ نیفتید، زیرا بسیاری از کلاهبرداران هستند که با تغییر یک یا چند حرف از نام اصلی سایت، سایتی فیشینگ یا تقلبی راه اندازی می‌کنند و یا حتی ممکن است با قرار دادن نامی شبیه به نام اصلی سایت، شما را گمراه کنند و تمامی اطلاعاتی که در آن سایت وارد می‌کنید را به سرقت ببرند.

به عنوان مثال:

نام اصلی: mihanblockchain.com

نمونه نام فیشینگ: mihanblockchian.com

اگر به عنوان مثال شما قصد ورود به سایت میهن بلاکچین را دارید و اطلاعات زیادی در این سایت دارید یا آنها را وارد میکنید، ممکن است فردی با تغییر یکی از حروف سایت، سایت دیگری را دقیقا مشابه با میهن بلاکچین راه اندازی کند و پس از اینکه شما اطلاعات خود را وارد کردید آنها را به سرقت ببرد و مورد سوءاستفاده قرار دهد. بعنوان مثال در نمونه نام فیشینگ سایت میهن بلاکچین جای i و a تعویض شده است.

در دنیای فناوری اطلاعات و کامپیوتر راه های بسیار زیادی وجود دارد که اطلاعات شما به سرقت رود و از آنها سوءاستفاده شود بنابراین می‌توانید با کمی مطالعه و دقت از وقوع چنین اتفاقاتی تا حد قابل قبولی جلوگیری کنید.

 

نوشته های مشابه

اشتراک
اطلاع از
4 دیدگاه
جدید ترین
قدیمی ترین محبوب ترین
Inline Feedbacks
View all comments
دکمه بازگشت به بالا