کریپتو کده

معرفی کامل بیت تورنت و کاربرد ارز دیجیتال BTT در این شبکه

شبکه بیت تورنت در اوایل دهه ۲۰۰۰، وقتی نرم افزاری را راه‌اندازی کرد که اشتراک فایل‌ها را از طریق شبکه همتا به همتا تسهیل می‌کرد، توجه بسیاری از علاقه‌مندان به موسیقی و فیلم را به خود جلب کرد. به جای دانلود یا آپلود فایل‌ها از یک سرور، کاربران با استفاده از نرم افزار BitTorrent به شبکه‌ای از کامپیوترها پیوستند که از طریق آن قادر بودند، فایل‌ها و داده‌ها را با یکدیگر مبادله کنند.

اما در سال‌های گذشته، بیت تورنت تلاش کرد تا از خدمات پرطرفدار خود درآمد کسب کند. به همین منظور، نرم افزار بیت تورنت در سال ۲۰۱۹ توسط بنیاد ترون، خریداری شد. سپس مالک جدید این نرم افزار، توکن بومی BTT را برای کمک به گسترش پروتکل آن و تشویق شرکت کنندگان در شبکه معرفی کرد.

شبکه بیت تورنت چیست؟

جاستین سان در سال ۲۰۱۸ با سرمایه ۱۲۰ میلیون دلار بیت تورنت مستقر در سنگاپور را خریداری کرد و متعاقبا این شرکت کار بر روی توکن بومی BTT را شروع کرد که می‌توانست در اکوسیستم Bit Torrent استفاده شود.

بیت تورنت چیست؟

هنگامی که افراد تصمیم می‌گیرند فایل های خود را بفرستند (روند اشتراک فایل‌ها با افراد ناشناس)، می‌توانند انتخاب کنند که بواسطه اشتراک پهنای باند و منابع خود، توکن‌های BTT را به عنوان پاداش دریافت کنند. این فرآیند با نام بیت تورنت اسپید ​​به سرعت دانلود کمک می‌کند و به کاربران انگیزه می‌دهد تا فایل‌های خود را روی نرم افزار تورنت نگه دارند که به نوبه خود به کاربران امکان دانلود راحت‌تر فایل‌های مورد نظر را می‌دهد. علاوه بر این، ارز دیجیتال BTT دارای ارزش بوده، بدین معنی که کاربران می‌توانند توکن ها را به پول فیات تبدیل کنند یا از آن برای استفاده از امکانات بیشتر شبکه استفاده کنند.

شبکه Bit Torrent چگونه کار می‌کند؟

توکن بیت تورنت، بر روی بلاکچین ترون به عنوان یک رمزارز با استاندارد TRC-10 ساخته شده است. در اکوسیستم بیت تورنت، افراد می‌توانند به عنوان “درخواست کنندگان خدمات” یا “ارائه دهندگان خدمات” به یکی از این دو روش عمل کنند. یک متقاضی در ازای دریافت منابع محلی مانند پهنای باند برای دریافت محتوا، فضای ذخیره سازی برای پشتیبان گیری از راه دور و خدمات پراکسی غیرمتمرکز، به یک ارائه دهنده، توکن BTT پیشنهاد می‌دهد.

علاوه بر این، رمز ارز BTT به عنوان یک سیستم تشویقی در شبکه بیت تورنت عمل می‌کند. هدف از ارائه این مشوق‌ها، ارتقا پروژه، امکان حاکمیت در بلاکچین و تسهیل ارتقا پروتکل آن است.

طبق وایت پیپر پروژه، بلاکچین ترون نقشی اساسی در پردازش تراکنش‌های BTT دارد. بیت تورنت از یک روش ترکیبی “درون زنجیره و برون زنجیره” برای انجام تراکنش‌ها استفاده می‌کند که نقل و انتقالات این توکن بین لجر خصوصی و شبکه ترون انجام می‌شود.

فرآیند ایجاد تراکنش‌ها

تراکنش هنگامی اتفاق می‌افتد که ارائه دهنده خدمات از متقاضی خدمات پیشنهادی دریافت کند که این فرآیند یک کانال پرداخت در لجر خصوصی باز می‌کند. بنابراین تراکنش زمانی آغاز می‌شود که متقاضی خدمات در ازای دریافت خدمت، ارز دیجیتالBTT را به ارائه دهنده ارسال می‌کند.

اهداف شبکه بیت تورنت

شبکه بیت تورنت به عنوان یک پروتکل اشتراک گذاری فایل، با معرفی توکن بومی BTT، اهداف زیر را دنبال می‌کند.

بیت تورنت باید پلی بین تولید کنندگان محتوا و مخاطبان آنها باشد. تیم Bit Torrent به پتانسیل ارزهای دیجیتال باور دارد که به تولید کنندگان و کاربران امکان می‌دهد آنها را بدون هیچ واسطه‌ای خریداری و خرج کنند. بنابراین، کاربران می‌توانند با استفاده از توکن‌های BTT ارزش جدیدی به منابع و فایل‌های خود بدهند و روند معامله شامل استفاده از ارزهای فیات نخواهد بود.

فناوری کریپتوکارنسی باید برای جامعه کاربران Bit Torrent که سابقه طولانی در ترویج و به اشتراک گذاری محتوا دارند، آشنا باشد. شبکه بیت تورنت در قلب یک اکوسیستم غیرمتمرکز رو به رشد قرار دارد که اهداف آن “ترویج آزادی، مقاومت در برابر سانسور و پاداش دادن به شرکت کنندگان آنها” است. با درک اینکه کاربران تورنت با این اصول آشنا هستند، شبکه ترون به عنوان تامین کننده یک زیرساخت فناوری که باید همه این کاربران را در سطح جهانی به هم متصل کند، وارد عمل می‌شود.

توکن BTT قرار است بلاکچین را به تبدیل شدن به یک فناوری اصلی نزدیک کند. کار با شبکه نظیر به نظیر بیت تورنت و بلاکچین ترون مانند یک اکوسیستم واحد، باید در نهایت به معنای گسترش سطح دسترسی بلاکچین به میلیون‌ها کاربر جدید و کمک به پذیرش انبوه بلاکچین باشد.

پروژه BTT باید تلاش‌های لازم برای کاهش نواقص ساختاری پروتکل بیت تورنت را در خود یکپارچه کند. وظیفه اصلی رمز ارز BTT ارائه مشو‌ق‌های بازار محور به کاربران خود به منظور ارتقا همکاری بین آنهاست. هدف مشترک این است که آنها در زمینه بهینه‌سازی و بهبود عملکرد بیت تورنت با هم همکاری کنند.

توکن بومی این شبکه مدل ​​بیت تورنت پرسرعت را فراهم می کند. در ازای دسترسی سریعتر، توکن‌های BTT اکتسابی ارائه می‌شود. آنها در یک کیف پول اختصاصی ذخیره می‌شوند و از طریق صرافی‌های غیرمتمرکز می‌توانند با توکن‌های شبکه ترون (TRX) معامله شوند.

پروتکل بیت تورنت و بلاکچین ترون چگونه با هم کار می‌کنند؟

ترون چیست؟

از نظر فنی، توکن BTT با هدف ترکیب نقاط قوت موجود پروتکل بیت تورنت (BT) و بلاکچین ترون ساخته شده است. آنچه این دو فناوری را به هم نزدیک می‌کند تمرکز آنها بر تکنولوژی همتا به همتا (P2P) است.

به عنوان یک تعریف مبتدی، شبکه بیت تورنت به عنوان یک پروتکل ارتباطی از ساختار همتا به همتا به عنوان ستون فقرات سیستم اشتراک فایل خود استفاده می‌کند. به همین ترتیب، این پلتفرم محبوب برای توزیع داده‌ها و فایل‌های الکترونیکی از طریق اینترنت ایجاد شده است. گفته می‌شود شبکه‌های همتا به همتا بسته به موقعیت مکانی، درمجموع ۴۳ تا ۷۰ درصد از کل ترافیک اینترنت را تشکیل می‌دهند. پروتکل Bit Torrent قبلا خود را به عنوان بستری انتخابی برای توزیع فایل‌های بزرگتر مانند کلیپ‌های ویدیویی، برنامه‌های تلویزیونی، فیلم‌ها، فایل‌های صوتی، بازی‌ها و غیره ثابت کرده است.

به همین ترتیب، بلاکچین TRON نیز به عنوان یک شبکه همتا به همتا فعالیت می‌کند. هدف آن تبدیل شدن به یک پلتفرم جهانی برای ذخیره و بارگذاری بدون محدودیت داده‌های از هر نوع، از جمله محتوای صوتی و تصویری است. از آنجا که این نوع محتوا در حال حاضر پایه اصلی پروتکل BT هستند، جاستین سان، بنیانگذار Tron و مدیر عامل بیت تورنت، این هدف واحد فناوری را این چنین توصیف می‌کند:

شبکه ترون و بیت تورنت مکمل یکدیگرند. برای ایجاد یک اقتصاد اینترنتی جدید که ناشی از عدم تمرکز است، به هر دو مورد نیاز دارید. ما در حال توسعه توکن بومی برای ارائه بازار نوآوری‌ها و برنامه‌ها در سراسر وب هستیم.

توکن بومی BTT چگونه کار می‌کند؟

پروتکل BT همان چیزی است که ارائه دهندگان مختلف خدمات آنلاین را دور هم جمع می‌کند، از جمله:

  • سایت‌های تورنت که فراداده مربوط به فایل‌های به اشتراک گذاشته شده را ردیابی می‌کنند و به عنوان دروازه‌ای برای تورنت‌ها عمل می‌کنند.
  • ردیاب‌هایی که برای معرفی نودها استفاده می‌شوند.
  • در مقیاس وسیع‌تر، ارائه دهندگان خدمات که توکن‌های BTT را می‌پذیرند، می‌توانند Seed (کاربران عضو شبکه تورنت که فایل‌های مورد نظر را به صورت کامل دانلود کرده‌اند) یا Peer (کاربران عضو شبکه بیت تورنت که قسمت‌هایی از فایل‌های مورد نظر را دانلود کرده‌اند).

قرار است BTT به عنوان پلی برای انجام راحت‌تر تراکنش‌های شامل منابع محاسباتی موجود بین کاربران پروتکل بیت تورنت و ارائه دهندگان خدمات و درخواست کنندگان باشد.

کلیه تراکنش‌ها مربوط به ارائه خدمات مختلف در اکوسیستم آینده، با توکن‌های BTT انجام می‌شود. هدف این است که توکن‌ها تا حد ممکن به طور گسترده‌ای قابل تقسیم باشند تا بتوانند دامنه وسیعی از قیمت گذاری برای خدمات ارائه شده را داشته باشند. انتقال توکن از طریق صرافی درون زنجیره‌ای یا برون زنجیره انجام می‌شود و شامل هر دو لجر خصوصی و بلاکچین ترون است.

در حالی که موضوع پذیرش توکن در میان کاربران شبکه بیت تورنت هنوز فقط حدس و گمان و پیش بینی است، تیم پروژه BTT به قدرت اکوسیستم بیت تورنت باحدود ۱ میلیارد سیستم در حال استفاده، اعتماد دارد. رشد قیمت آینده توکن BTT با داشتن تنها حدود ۹۹۰ توکن BTT به ازای هر دستگاه (از نظر تئوری) از عرضه کل پیش بینی شده ۹۹۰ میلیارد توکن، تضمین می‌شود.

توکن‌ها به عنوان بخشی از ایردرآپ ماهانه که توسط تیم ترون سازماندهی می‌شوند، تحویل داده می‌شود. این فرآیند قرار است از از فوریه ۲۰۱۹ تا فوریه ۲۰۲۵ ادامه داشته باشد و اندازه آنها هر ساله به عنوان پاداش برای سرمایه‌گذاران ترون افزایش می‌یابد.

معماری نرم افزار بیت تورنت

چگونه توکن BTT می‌تواند عملکرد بیت تورنت را بهبود بخشد؟

در دنیای فناوری تورنت، در اختیار قرار دادن فایل‌های دیگران برای بقیه (Seeding)، یکی از موارد مهم در حفظ سلامت کل اکوسیستم است. ارز دیجیتالBTT نشان دهنده تلاشی است برای بهبود مدل موجود با ارائه رمز ارز بومی شبکه به عنوان انگیزه اقتصادی برای کاربران تورنت، تا عادلانه با هم همکاری کنند.

از آنجایی که پروتکل بیت تورنت از قبل به تقسیم فایل‌ها متکی است، سیستم بیت تورنت اسپید ​​به Peerها این امکان را می‌دهد که به یکدیگر توکن‌های BTT را به عنوان انگیزه‌ای برای ادامه دادن به فراهم کردن فایل‌ها، حتی پس از اتمام دانلودها پیشنهاد دهند.

توانایی به دست آوردن رمز ارز BTT باید باعث ایجاد انگیزه بیشتر کاربران شود تا از پهنای باند و منابع ذخیره‌سازی بیشتری برای پشتیبانی سریعتر گروه‌ها (Swarms) و مقاومت در برابر تخریب شبکه استفاده کنند. به جای تکیه بر ماینینگ، توکن‌های BTT براساس میزان منابعی که کاربران فراهم می‌کنند، خریداری و مبادله می‌شوند.

از آنجا که تراکنش‌ها با توکن BTT از طریق شبکه بلاکچین ترون انجام می‌شود، قرار است که آنها به توسعه اکوسیستم ترون کمک کنند. در عین حال، استفاده از توکن‌های BTT اجباری نخواهد بود و کاربران عادی مجاز به دانلود محتوا از کسانی هستند که از توکن‌ها بدون محدودیت فنی استفاده می‌کنند.

سیستم پیشنهادات BTT چگونه کار می‌کند؟

این تبادل از طریق سیستم پیشنهادهایی انجام می‌شود که متکی به اقتصاد مبادله‌ای موجود در پروتکل بیت تورنت است. هنگامی که بیت تورنت اسپید ​​با نسخه‌های بعدی مشتری‌های بیت تورنت و  uTorrent ادغام شد، کاربران در ازای دسترسی اولویت‌دار به seedها، پیشنهادات خود را در یک گروه تبلیغ می‌کنند و توکن‌های BTT را معامله می‌کنند.

“اولویت بندی” در اینجا به راه حل ترجیحی که توسط مکانیسم خفگی (choking mechanism) به کاربران خاص داده می‌شود و انتخاب peerها را کنترل می‌کند و منابع را در اختیار یک گروه اختصاص می‌دهد، اشاره دارد. این مکانیزم اساس الگوریتم به اشتراک‌گذاری “tit-for-tat” (این به اون در) است که توسط آن مشتری بیت تورنت peerهای خود را “choked” یا “unchoked” می‌کند. فقط peerهایی که unchoked هستند، قادر به دریافت اطلاعات از مشتری هستند.

کاربران می‌توانند به دلیل ادامه بارگذاری فایل‌هایی که می‌خواهند به آنها دسترسی داشته باشند، به دیگران پاداش دهند. قرار است علاوه بر انگیزه دادن به seedها برای ماندن در یک swarm، استفاده از ارز BTT همراه با مکانیسم خفگی سرعت دانلود سریعتر را تضمین کند و فرآیند تحویل محتوای آسانتری را بین تعداد بیشتری از کاربران همکار فراهم کند.

مقدار توکن‌های BTT که یک فرد در اختیار دارد و سرعت آپلود موجود به عنوان “ورودی‌های بازار” در این سیستم عمل می‌کند. در عین حال، بسته به اینکه منابع محلی خود را در ازای BTT ارائه دهند یا بالعکس، peerهای درخواست کننده خدمات و ارائه دهنده خدمات خواهند بود. قبل از اینکه پیشنهادات اولیه خود را ارائه دهند، متقاضیان خدمات باید با قرار دادن مقدار مشخصی از توکن‌ها در کانال پرداخت بین آنها و ارائه دهندگان خدمات، موجودی توکن BTT خود را اثبات کنند.

سیستم پیشنهادات شبکه بیت تورنت

پروژه اطلس

پس از خرید این شرکت توسط جاستین سان، بنیاد ترون از پروژه اطلس رونمایی کرد. این پروژه توسعه نرم افزار اشتراک فایل بیت تورنت با هدف ادغام ارز دیجیتالBTT است. در جولای ۲۰۱۹، این شرکت، محصول بیت تورنت اسپید ​​را معرفی کرد که با پاداش دادن رمزارز BTT به کاربران، به آنها انگیزه می‌دهد تا فایلهایشان را seed کنند و در نتیجه پهنای باند خود را بیشتر به اشتراک بگذارند که در نهایت امکان دانلود با سرعت بالا را فراهم می‌کنند. در سال ۲۰۱۹، بیت تورنت ادعا کرد که دارای ۱۰۰ میلیون کاربر در ۱۳۸ کشور است و آن را به عنوان بهترین سرویس به اشتراک‌گذاری فایل در جهان تبدیل کرده است.

خدمات رمزارز BTT

بیت تورنت نرم افزاری است که کاربران را برای به اشتراک‌گذاری فایل‌ها به هم متصل می‌کند. تراکنش‌ها زمانی آغاز می‌شود که کاربری از ارائه دهندگانی که فایل‌ها را در رایانه خود میزبانی می‌کنند، درخواست فایل کند. ارائه دهندگانی که میزبان یک فایل هستند آنها را به چند قسمت تقسیم می‌کنند. اگر درخواست کنندگان بخواهند فایل مذکور را دانلود کنند، قطعات مختلف فایل را از ارائه دهندگان متعدد دریافت می‌کنند.

رمزارز BTT توسط کسانی که درخواست فایل می‌کنند یا می‌خواهند سرعت دانلود خود را افزایش دهند، خرید و هزینه می‌شود، در حالی که ارائه دهندگان فایل‌ها به عنوان پاداش، این توکن‌ها را دریافت و به فروش می‌رسانند.

با گسترش شبکه بیت تورنت از طریق ارائه توکن بومی آن، انتظار می‌رود که این شبکه بیش از پیش توزیع شده باشد. ضمن اینکه باعث افزایش کارایی به اشتراک‌گذاری فایل‌های بزرگ برای کاهش بار سرور و شبکه به ارائه دهندگان خدمات می‌شود. همچنین یک متقاضی می‌تواند در ازای اشتراک منابع محلی، از جمله پهنای باند برای دریافت محتوا یا فضای ذخیره سازی برای تهیه پشتیبان از راه دور، توکن BTT را به ارائه دهنده خدمات پیشنهاد کند.

ارز دیجیتال BTT باید شبکه ترون و شبکه بیت تورنت را به منظور ارائه ویژگی‌های وعده داده شده یک اینترنت جدید و غیرمتمرکزتر، بهم متصل کند. قرار است با معرفی این رمزارز در طولانی مدت خدمات زیر مهیا شود:

  • خدمات تحویل محتوای غیرمتمرکز به متقاضیان خدمات (peerها) این امکان را می‌دهد تا پیشنهادات خود را تبلیغ کرده و از توکن‌های BTT برای پرداخت پهنای باند و دریافت محتوای مورد نظر استفاده کنند. هدف، ایجاد یک سیستم برای توزیع انبوه مطالب است، به ویژه آنچه در برابر هکرها و سانسورکنندگان نیز مقاوم باشد. ممکن است یکی از موضوعات اصلی، تعداد بیشتر متقاضیان خدمات باشد، اما تیم BTT امیدوار است که نقش آنها انگیزه‌ای برای ارائه دهندگان خدمات باشد تا دسترسی تمام درخواست کنندگان به فایل‌هایشان را باز نگه دارند.
  • اکوسیستم توکن BTT آینده همچنین باید از یک سرویس ذخیره‌سازی غیرمتمرکز برخوردار باشد. این سرویس، به متقاضیان خدمات این امکان را می‌دهد تا از توکن‌های خود برای پرداخت هزینه ذخیره اطلاعات استفاده کنند. ارائه دهندگان خدمات وظیفه تحویل اثبات ذخیره سازی (Proof of Storage) به درخواست کنندگان و امکان دانلود لحظه‌ای داده‌های ذخیره شده با قیمت از پیش تعیین شده ثابت را برعهده خواهند داشت. ارائه دهندگان می‌توانند محتوا را با نرخ پرداخت مناسب خودشان جستجو کنند.
  • بین طیف وسیعی از خدمات ارائه شده، همچنین یک سیستم پراکسی غیرمتمرکز وجود دارد که به متقاضیان خدمات اجازه می‌دهد تا کاربران خاص به بازیابی محتوای مبتنی بر URL دسترسی داشته باشند. این به عنوان یک گزینه جذاب برای کاربرانی است که می‌خواهند از کنترل شبکه IP جلوگیری کنند و همچنین برای کاربران تلفن همراه که عمدتا به Wifi متکی هستند. این سیستم اجازه می‌دهد تا محتوای مورد نظر را به بخش‌های جداگانه تقسیم کنند که توسط کاربران آینده درخواست می‌شود.

معرفی توکن BTT در شبکه بیت تورنت

شباهت بیت کوین و بیت تورنت

ابتدا یک دوره فروش توکن در بایننس آغاز شد که در آن کاربران می‌توانستند برای خرید BTT خود یا با TRX (ارز بومی بلاکچین Tron) یا با BNB (توکن بومی بایننس) پرداخت کنند. ۵۹.۸ میلیارد توکن به ارزش حدود ۷.۲ میلیون دلار در عرض چند دقیقه فروخته شد. سپس، ترون اعلام کرد که طی یک ایردرآپ،  ۱۰.۱ درصد از کل عرضه را به هولدرهای TRX ارسال می‌کند. ایردرآپ در فوریه ۲۰۱۹ آغاز شد و قرار است ماهانه تا فوریه ۲۰۲۵ ادامه یابد.

همچنین با توجه به گذشت زمان، حجم ایردرآپ ماهانه بزرگتر خواهد شد و در فوریه هر سال افزایش می‌یابد و در فوریه ۲۰۲۵ به ۱،۴۰۲،۵۰۰،۰۰۰ توکن خواهد رسید. سرانجام، ۱۹ درصد از کل عرضه BTT به تیم و بنیاد بیت تورنت اختصاص یافته است. بنیاد ترون ۲۰ درصد از توکن‌های صادر شده، اکوسیستم بیت تورنت ۱۹.۹ درصد از توکن‌های صادر شده و همکاران مختلف پروژه ۴ درصد از کل عرضه توکن را دریافت می‌کنند.

زمانیکه که مجموعه‌ای از برنامه‌های ایردرآپ برنامه ریزی شده در فوریه ۲۰۱۹ آغاز شد، توکن BTT موفق شد هم به عنوان عملکرد مناسب در قیمت و هم در بازخورد جامعه، خبرساز شود. فروش توکن BTT با کمک لانچ پد بایننس راه اندازی شد، بنابراین کاربران برای دریافت ایردرآپ توکن BTT نیازی به هولد کردن توکن‌های خود در بایننس ندارند. اکثر صرافی‌های ارزهای دیجیتال پشتیبانی خود از ایردرآپ توکن‌های BTT اعلام کرده‌اند. علاوه بر آنها، کیف پول ترون و تراست والت متعهد شده‌اند که از سایر توکن‌های TRC-10 و همچنین توکن‌های موجود پشتیبانی کنند.

در حال حاضر قیمت ارز دیجیتال BTT معادل ۰.۰۰۳۵ دلار معامله می‌شود. تعداد کل توکن‌های عرضه شده برای این ارز دیجیتال ۶۵۹ میلیارد بوده که با توجه به قیمت، ارزش بازاری یا مارکت کپ آن ۲.۳ میلیارد دلار برآورد می‌شود. بر اساس ارزش بازارُ توکن BTT در جایگاه ۵۳ بازار ارزهای دیجیتال قرار گرفته است. بالاترین قیمتی که این توکن در تاریخ ثبت کرده محدوده ۰.۰۱ دلار و کمترین قیمت تاریخ آن ۰.۰۰۰۱ است.

برنامه‌های غیرمتمرکز

شبکه بیت تورنت از مجموعه قراردادهای هوشمند ترون برای ایجاد انواع برنامه‌های غیرمتمرکز (dapps) به منظور افزایش خدمات خود استفاده می‌کند.

بیت تورنت اسپید ​​یکی از اصلی ترین آنها، یک برنامه غیرمتمرکز است که به متقاضیان امکان خرید پهنای باند ارائه دهنده با استفاده از ارز BTT برای افزایش سرعت دانلود را می‌دهد.

یکی دیگر از محبوب‌ترین برنامه‌ها، سیستم فایل بیت تورنت (BitTorrent File System) است که یک پروتکل ذخیره‌سازی فایل است و هدف آن پرداختن به مشکلات هزینه و اعتماد ذاتی سیستم‌های ذخیره سازی متمرکز است. BTFS به طور مشابه با سایر پلتفرم‌های ذخیره‌سازی ابری غیرمتمرکز مانند فایل کوین، سیا کوین و استورج کار می‌کند که هر یک از آنها دارای توانایی‌های فنی مختلفی هستند.

واکنش جامعه به شبکه بیت تورنت چیست؟

واکنش جامعه ارزهای دیجیتال و جوامع کاربران شبکه تورنت متنوع است که البته با توجه به اینکه رمز ارز BTT وابسته به یک فناوری جدید است، جای تعجب ندارد. برخی از آن به عنوان یک گزینه مناسب برای سرمایه‌گذاری یاد می‌کنند، در حالی که برخی دیگر در مورد پتانسیل ارز دیجیتال BTT تردید دارند.

همچنین یک مسئله بالقوه قانونی بودن نیز وجود دارد، زیرا شبکه بیت تورنت گاهی اوقات برای دانلود غیرقانونی انواع مختلف محتوا استفاده می‌شود. همچنین این نگرانی وجود دارد که توکنیزه کردن بیت تورنت ممکن است منجر به شناسایی راحت‌تر کاربرانی شود که هم این نوع محتوا را دانلود می‌کنند و هم ارائه می‌دهند. افراد مشکوک همچنین ادعا می‌کنند که پروتکل Bit Torrent قبلا برای توزیع محتوای قانونی مورد استفاده قرار گرفته که این اتفاق، کارایی مدل توکن‌ها را در ایجاد انگیزه برای به اشتراک گذاشتن پهنای باند، زیر سوال می‌برد.

سخن پایانی

شبکه بیت تورنت به عنوان یک پروژه مشترک بین بنیاد ترون و این شبکه، در اوایل سال ۲۰۱۹ به عنوان روشی برای توکنیزه کردن پروتکل محبوب به اشتراک گذاری فایل و بهبود تحویل محتوا و در دسترس بودن پهنای باند، با کمک تکنولوژی بلاکچین راه اندازی شد. توکن BTT می‌تواند برای اهداف مختلفی در شبکه Bit Torrent استفاده شود. سرانجام، این پروژه قصد دارد امکان انتقال توکن خارج از زنجیره را فراهم کند تا توکن‌ها را بین لجرهای خصوصی و بلاک چین ترون منتقل کند.

منبع
coindeskkrakencryptonews

نوشته های مشابه

اشتراک
اطلاع از
0 دیدگاه
Inline Feedbacks
View all comments
دکمه بازگشت به بالا