کریپتو کده

اکاش نتورک چیست‌؟ آشنایی با شبکه Akash و رمزارز AKT

اکاش نتورک (Akash Network) که گاهی آکاش نتورک نیز به آن گفته می‌شود، یک فضای ابری ذخیره‌سازی غیرمتمرکز است که سرویس محاسبات ابری را ارائه می‌دهد. این شبکه ادعا می‌کند که قیمت خدمات ارائه‌شده آن ۸۵٪ ارزان‌تر از شرکت‌های متمرکزی مانند آمازون و گوگل کلاود است. شبکه اکاش خودش را شبیه به بازار مجازی برای اجاره مکان‌های اقامتی ایربی‌ان‌بی (Airbnb) می‌داند، با این تفاوت که هر کسی می‌تواند قدرت پردازش ابری مازاد خود را به دیگران اجاره دهد. با میهن بلاکچین همراه باشید تا ببینیم دقیقا اکاش نتورک چیست‌؟ مزیت این شبکه نسبت به شرکت‌های متمرکز چیست و کوین AKT چه کاربردهایی در شبکه اکاش دارد؟

خلاصه مطلب:
🔸 آکاش نتورک یک سوپرکلاود ارائه‌دهنده سرویس‌های ابری غیرمتمرکز است که امکان دسترسی به این خدمات در سراسر دنیا را با سرعت بالایی فراهم می‌کند.
🔸 شبکه Akash امکان ارائه خدمات ابری ارزان قیمت را در بازار‌های خود فراهم کرده است.
🔸 از جمله خصوصیت‌های اکاش می‌توان به امکان دسترسی به شبکه سوپرکلاود با قیمت دلخواه‌، کامیونیتی محور بودن‌، ذخیره‌سازی پایدار، امکان اجاره IP و غیره اشاره کرد.
🔸 کوین بومی AKT در راستای تامین امنیت، حاکمیت‌، ذخایر ارزش و تشویق کاربران شبکه به ارائه خدمات ابری با قیمت مناسب کاربرد دارد.

اکاش نتورک چیست؟

آکاش نتورک چیست
منبع: Moralismoney.Com

اکاش نتورک یک سوپرکلاود متن باز است که امکان خرید و فروش ایمن و آسان منابع محاسباتی را برای کاربران فراهم می‌کند. مهم‌ترین هدف این شبکه، ارائه خدمات به عموم کاربران است. هر کاربر می‌تواند خودش مالک فضای ابری باشد، زیرساخت ابری را پیاده‌سازی کند و منابع محاسباتی استفاده‌نشده و مازاد را به سایر کاربران بفروشد. همچنین هر کاربر در صورت تمایل می‌تواند منابع ابری دیگران را بخرد و از آن برای اجرای برنامه‌ استفاده کند.

ویژگی‌های شبکه اکاش

ویژگی های شبکه آکاش چیست
منبع: Moralismoney.Com

در ادامه به بررسی شیوه عملکرد سیستم ذخیره‌سازی ابری اکاش و دلیل ارزان‌تر بودن این سرویس محاسبات ابری نسبت به رقبایی مثل آمازون و گوگل کلاود می‌پردازیم:

  • دسترسی آسان به سوپرکلاود با قیمت دلخواه

همان‌طور که اشاره کردیم، مهم‌ترین هدف اکاش نتورک تسهیل دسترسی به خدمات ابری در سراسر جهان و با کم‌ترین قیمت است. این شبکه از سیستم «مزایده معکوس» برای قیمت‌گذاری خدمات خود استفاده می‌کند. در واقع این مشتری‌ها هستند که قیمت مورد نظر خود را ثبت می‌کنند و سپس ارائه‌دهندگان سرویس‌ها برای به‌دست آوردن مشتری با یکدیگر رقابت می‌کنند. این مکانیسم رقابتی موجب شده است تا قیمت خدمات آکاش نتورک حدود ۳ برابر ارزان‌تر از سایر سیستم‌های ابری باشد.

  • شبکه کامیونیتی محور

این شبکه یک سرویس عمومی رایگان است و کد منبع آن در اختیار همه کاربران قرار دارد. اکاش رویکردی کامیونیتی محور دارد و تحت مالکیت و مدیریت جامعه است. کامیونیتی بر تمام مسائل مرتبط با شبکه نظارت دارد و در اموری مانند تصمیم‌گیری‌ در مورد استقرار ویژگی‌های جدید شرکت می‌کند.

  • زیرساخت به عنوان کد

آکاش روی فناوری‌های پیشرفته‌ای مانند کوبرنتیز (Kubernetes) و کازموس (Cosmos) ساخته شده است. کوبرنتیز یک پلتفرم منبع باز برای استقرار و مدیریت کانتینرها (اپلیکیشن‌های نرم‌افزاری سبک‌وزن) است. از آنجایی که سیستم ارکستراسیون کانتینرها (Container Orchestration System) در کوبرنتیز یک سیستم پیشرو در این صنعت است، می‌توان اطمینان داشت که برنامه‌ها روی یک پلتفرم امن، قابل اعتماد، کارآمد و آزمایش‌شده اجرا می‌شود. ارکستراسیون به معنای خودکارسازی روند کار‌های مورد نیاز برای مدیریت ارتباطات کاری میان ابرهای خصوصی و عمومی است. لایه ارکستراسیون به‌وسیله لایبرری رایگان و متن باز اس‌دی‌ال (SDL) تغذیه می‌شود. این کتابخانه مبتنی بر زبان یامل (YAML) است و کاربرد ساده‌ای دارد. کاربران هنگام استقرار برنامه‌های پیچیده می‌توانند منابع محاسباتی مورد نظر و قیمت‌های دلخواه خود را از میان تامین‌کنندگان مختلف انتخاب کنند.

  • مقاوم بودن در برابر سانسور

اکاش یک شبکه ایمن و ضد سانسور است و همه کاربران می‌توانند برنامه‌های خود را روی آن پیاده‌سازی کنند. هیچ‌کس نمی‌تواند برای ساخت برنامه‌های غیرقابل سانسور، مانع فعالیت سایر کاربران شود.

  • شبکه‌ای همتا‌به‌همتا و خصوصی

در سیستم ذخیره‌سازی ابری اکاش هر کاربر می‌تواند به صورت مسقتیم و بدون دخالت اشخاص ثالث با ارائه‌دهنده‌ فضای ابری خود ارتباط داشته باشد. این ویژگی باعث حفظ امنیت و حریم خصوصی داده‌ها می‌شود و هیچ‌کس نمی‌تواند بخشی از وجوه پرداختی کاربر را مطالبه کند یا اتفاقات فضای ابر او را رصد کند. علاوه بر این‌، عدم وجود یک واحد کنترل مرکزی، اکاش را به یک پلتفرم قابل اعتماد تبدیل می‌کند که در صورت بروز مشکل برای یکی از نود‌ها و ارائه‌دهندگان سرویس ابری‌، کل شبکه با مشکل مواجه نمی‌شود.

  • هویت مستعار

پروتکل اکاش ضمن محافظت از هویت کاربر، سطح بالایی از حریم خصوصی و امنیت را فراهم می‌کند. کاربران می‌توانند به‌صورت ناشناس برنامه‌های خود را روی اکاش مستقر کنند.

  • پروتکل لایه ۱

اکاش یک پروتکل لایه ۱ است. اکاش نتورک یا آکاش نتورک با استفاده از کیت توسعه نرم‌افزار کازموس (Cosmos SDK) ساخته‌ شده و برای تامین امنیت شبکه نود‌های اعتبارسنجی غیرمتمرکز، از اجماع مبتنی بر اثبات سهام (PoS) استفاده می‌کند. اعتبارسنجی شبکه را می‌توان بدون مجوز انجام داد و امنیت آن به‌وسیله استیک ارز دیجیتال بومی AKT تامین می‌شود.

  • قابل‌‌ همکاری با IBC

اکاش اولین بلاکچینی است که تراکنش ارتباط میان‌ بلاکچینی (IBC) با هاب کازموس را با موفقیت به انجام رسانده است. به این ترتیب‌، شبکه Akash می‌تواند به‌صورت بومی با بلاکچین‌های سازگار با IBC ارتباط برقرار کند.

اکاش نتورک چطور کار می‌کند؟

شبکه Akash
منبع: Pontem.Network

بلاکچین اکاش نتورک به ‌شیوه‌ای متفاوت، لایه‌ای از اعتماد را در یک محیط غیرمتمرکز فراهم می‌کند. وجود فضای اعتماد در این بلاکچین ناشی از متن باز بودن و شفافیت پلتفرم است. داده‌های موجود در زنجیره اکاش، تمام سوابق عمومی و غیرقابل‌ تغییر تمام تراکنش‌ها از جمله تاریخچه فعالیت ارائه‌دهندگان خدمات را شامل می‌شود. اکاش از لحاظ سیاسی هم رویکرد غیرمتمرکزی دارد؛ بدین صورت که هیچ نهاد واحدی شبکه را کنترل نمی‌کند و هیچ واسطه‌ای در تسهیل فرایند تراکنش‌ها دخالت ندارد. به عبارت دیگر، برای کنترل یا استخراج درآمد از شبکه به هیچ وجه به رویکردهای تشویقی وابسته نیست.

عملکرد آکاش نتورک برای اجاره منابع محاسبات ابری
منبع: Akash.Network

مدل اقتصاد توکنی شبکه اکاش برای حل مشکل نوسان و امنیت مالی بلاکچین عمومی پلتفرم از یک دارایی‌ بومی به نام ارز دیجیتال اکاش (AKT) استفاده می‌کند. کوین AKT سه کاربرد اصلی دارد: حل‌ (Resolve)، پاداش (Reward) و ذخیره (Reserve). همچنین این بلاکچین برای تایید پروپوزال‌ها به آراء مجموعه‌ای از ولیدیتورها نیاز دارد. هر پروپزال طبق قدرت رای خود که بر اساس کوین‌های استیک‌شده ورمزارزهای قفل‌شده (Bonded) به‌دست می‌آید، سنجیده می‌شود.

کاربردهای توکن آکاش (AKT)
منبع: Moralismoney.Com

اکاش به جای این‌که مالکیت متمرکز ابر را در اختیار بگیرد، شبکه غیرمتمرکزی از ارائه‌دهندگان سرویس ابری را به وجود آورده است. بنابراین، کاربران شبکه می‌توانند از نرم‌افزار منبع باز توسعه‌یافته توسط کامیونیتی استفاده کنند. در چنین بازاری که ارائه‌کنندگان متعدد وجود دارند، موجی از رقابت شکل می‌گیرد. Akash عملکردی شبیه به بازار مجازی ایر‌ بی‌ان‌بی دارد و به کاربران اجازه می‌دهد قیمت و ویژگی‌های منابع ابری مورد نظرشان را انتخاب کنند.  

توسعه‌دهندگان برنامه‌ها می‌توانند به‌راحتی با استفاده از ابزار خط فرمان (Command-Line Tool‌)، فرایند اجاره فضای ابری و پیاده‌سازی برنامه را مستقیما از یک ترمینال یا پایانه انجام دهند. از آنجایی که Akash از ذخایر عظیمی از منابع استفاده‌نشده در میلیون‌ها مرکز داده سراسر جهان استفاده می‌کند، برنامه‌های ابری بومی و کانتینری را می‌توان سریع‌تر و با هزینه کمتر نسبت به ابرهای متمرکز سنتی اجرا کرد.

مهم‌ترین تفاوت سیستم ذخیره‌سازی ابری اکاش با سایر پلتفرم‌های متمرکز، قابلیت هاست (میزبانی) کانتینرها است که به کاربران اجازه می‌دهد هر یک از برنامه‌های ابری بومی را بدون نیاز به بازنویسی با یک زبان اختصاصی اجرا کنند. همچنین از آنجایی که انحصار فروشنده وجود ندارد، کاربر می‌تواند سرویس مورد‌ نظر را به‌راحتی از بین ارائه‌دهندگان مختلف انتخاب کند. از همه مهم‌تر این‌که، انتقال فایل‌های پیاده‌سازی برنامه‌ها از طریق یک شبکه خصوصی همتا‌به‌همتا و مجزا از شبکه بلاکچین انجام می‌شوند. در حالی که‌، دارایی‌ها به‌صورت خارج از زنجیره و از طریق پروتکل mTLS منتقل می‌شوند تا امنیت و عملکرد برنامه‌های ابری حیاتی تضمین شود.

پلتفرم کانتینر اکاش چیست؟

پلتفرم کانتینر اکاش (Akash Container Platform) یک پلتفرم برای پیاده‌سازی و استقرار پیشرفته برنامه‌ها است که به‌طور خاص برای میزبانی و مدیریت کانتینرها طراحی شده تا کاربران بتوانند هر برنامه ابر بومی را اجرا کنند. کانتینرها واحدهای نرم‌افزاری استانداردی هستند که همه کدها و توابع را دربر‌می‌گیرند و شرایطی را فراهم می‌کنند تا برنامه‌ها بتوانند به‌سرعت و با اطمینان در محیط‌های پردازش مختلف کار کنند.

به‌ ‌لطف انعطاف‌پذیری بی‌نظیر اکاش نتورک، کاربران می‌توانند هر برنامه ابری را به‌صورت یکپارچه اجرا کنند. این پلتفرم با مجموعه کاملی از سرویس‌های مدیریت ابری و به‌ویژه با استفاده از کوبرنتیز ساخته شده است. همان‌طور که اشاره شد، کوبرنتیز یک سیستم منبع باز برای خودکارسازی فرایند استقرار، مقیاس‌‌گذاری و مدیریت برنامه‌های کانتینری است.

اکاش نتورک به خاطر یکپارچه‌سازی با کوبرنتیز (معمولا با نام K8s شناخته می‌شود) ابزارهای قدرتمندی را برای مدیریت کانتینرها در اختیار کاربران قرار می‌دهد. بنابراین‌، وظایفی مانند مقیاس‌گذاری و استقرار برنامه‌ها آسان‌تر انجام می‌شود و منابع رایانه‌ها بهینه‌تر مورد استفاده قرار می‌گیرند. همچنین به لطف ادغام مدیریت کانتینر و کوبرنتیز در پلتفرم کانتینر اکاش، کاربران برای استقرار و نگهداری برنامه‌های ابر بومی در محیط‌های پردازش مختلف از ویژگی‌های بی‌نظیری بهره‌مند می‌شوند. پلتفرم کانتینر اکاش یک گزینه ایده‌آل برای توسعه‌دهندگانی است که به دنبال انعطاف‌پذیری، اطمینان و مقیاس‌پذیری در مدیریت برنامه‌های کانتینری خود هستند.

بازار استقرار اکاش چیست؟

بازار استقرار اکاش (Akash Deployment Marketplace) پلتفرمی برای اجاره منابع محاسباتی از ارائه‌دهندگان مختلف است. این بازار از طریق پلتفرم کانتینر، استقرار یکپارچه کانتینرهای داکر (Docker) را آسان می‌کند. کانتینر داکر به مجموعه‌ای از پلتفرم‌ها در قالب محصولات خدماتی گفته می‌شود که برای ارائه نرم‌افزار در کانتینر‌ها از رویکرد مجازی‌سازی در لایه سیستم‌عامل بهره می‌برد. امنیت و شفافیت تمام داده‌هایی که در زنجیره ذخیره می‌شوند از جمله درخواست‌ها، پیشنهادها، اجاره‌ و تسویه حساب‌، با استفاده از کوین بومی AKT تضمین می‌شود.

بازار دیپلویمنت یا همان استقرار اکاش نتورک زیرساخت مستحکمی دارد؛ زیرا روی بلاکچینی ساخته شده که مبتنی بر پروتکل تندرمینت (Tindermint) است و تندرمینت با استفاده از کیت توسعه نرم‌افزار اثبات‌شده و قابل اعتماد کازموس ساخته شده است. انتخاب چنین فناوری‌های پیشرفته‌ای تضمین‌کننده این اکوسیستم مقیاس‌پذیر و انعطاف‌پذیر برای مدیریت ارتباطات پیچیده در بازار است.

اکاش نتورک با استفاده از فناوری بلاکچین و ارز دیجیتال Akash شرایطی را فراهم می‌کند تا کاربران بتوانند با اطمینان خاطر با ارائه‌دهندگان فضای ابری تعامل داشته باشند و به منابع محاسباتی مورد نیاز برای استقرار کانتینر داکر دسترسی یکپارچه‌ای پیدا کنند.

سرویس‌های شبکه اکاش چیست؟

خدمات و سرویس های آکاش نتورک چیست
منبع: Stakeseeker.Com

اکاش نتورک از سرویس‌های مختلفی در عرصه اختصاص IP‌، نامحدود بودن ذخیره‌سازی و پایدار ماندن داده‌های پس از خروج و ورود مجدد به سرویس ابری برخوردار است. در ادامه به بررسی این سرویس‌ها می‌پردازیم:

  • اجاره آدرس IP

کاربران می‌توانند در سرویس اجاره IP اکاش یک آدرس IP عمومی ثابت را در اختیار بگیرند.

  • ذخیره‌سازی پایدار

در سرویس ذخیره‌سازی پایدار آکاش، داده‌های دیپلویمنت یا استقرار برنامه‌ها در طول مدت زمان اجاره IP برای شما حفظ می‌‌شوند. بدین ترتیب، ارائه‌دهنده سرویس ابری حجمی را روی دیسک ایجاد می‌کند که به فایل دیپلویمنت اختصاص داده می‌شود. این عملکرد شبیه به ذخیره‌سازی پایدار کانتینرهای معمولی است.

  • سرویس هزینه مجاز

سرویس هزینه مجاز (Authorized Spend) به کاربران اجازه می‌دهد تا تعداد مشخصی از رمزارزها را از کیف پول مبدا به ولت مقصد منتقل کنند. این سرویس مختص فعالیت‌های مربوط به استقرار برنامه در سیستم ذخیره‌سازی ابری اکاش است و دریافت‌کنندگان کوین نمی‌توانند از دارایی‌های خود در سایر فعالیت‌ها استفاده کنند. این مکانیزم به تیم‌های بزرگ اجازه می‌دهد تا بدون نیاز به کیف پول‌های مشترک بزرگ‌، روی استقرار شبکه کار کنند؛ در نتیجه دغدغه‌های امنیتی تیم‌ها کاهش پیدا می‌کند.   

  • سرویس فرکشنال uAKT

فرکشنال uAKT سرویسی برای حذف حداقل هزینه‌های مورد نیاز برای استقرار برنامه‌ها در کانتینر است. پیش از ارائه این سرویس، هزینه استقرار در هر بلاک نمی‌توانست کمتر از یک واحد uAKT باشد. به عبارت دیگر، هزینه فعالیت‌های بسیار سبک، مانند استقرار یک کیف پول یا بلاگ شخصی گران‌تر از حد نرمال می‌شدند. بعلاوه با افزایش قیمت، این نوع محدودیت‌ها پیامدهای شدیدتری را به دنبال داشت. به‌طور مثال اگر قیمت توکن دو یا سه برابر می‌شد، هزینه یک استقرار ساده از ۱ دلار به ۵ دلار در ماه افزایش می‌یافت. حالا با وجود سرویس فرکشنال uAKT می‌توان قیمت‌ها را به‌گونه‌ای تنظیم کرد که هزینه‌ها با میزان مصرف منابع مطابقت داشته باشد.

ارز دیجیتال شبکه اکاش چیست؟

توکن Akash چیست
منبع: Kraken.Com

اکاش (AKT) کوین بومی شبکه اکاش است. از ارز دیجیتال AKT به‌عنوان ابزاری برای حاکمیت شبکه، امنیت بلاکچین، تشویق شرکت‌کنندگان و ایجاد یک مکانیزم پیش‌فرض برای ذخیره و تبادل ارزش استفاده می‌شود.

  • امنیت

امنیت شبکه Akash با استفاده از اجماع اثبات سهام و استیک کوین AKT تامین می‌شود. استیکینگ ارز دیجیتال آکاش علاوه‌بر این‌که امنیت شبکه را افزایش می‌دهد، جریان درآمد منفعلانه را برای سپرده‌گذاران فراهم می‌کند.

  • حاکمیت

اکاش نتورک تحت مالکیت کامیونیتی قرار دارد و هولدرهای کوین AKT بر همه جوانب شبکه حاکمیت می‌کنند. دارندگان ارز دیجیتال AKT می‌توانند برای بهبود شبکه به پروپزال‌ها رای بدهند و پارامترهای مهمی مانند نرخ تورم و قیمت‌ها را مدیریت کنند.

  • تبادل ارزش

رمزارز اکاش مکانیسم پیش‌فرضی را برای ذخیره و تبادل ارزش ارائه می‌دهد و در اکوسیستم چند‌ارزی و چندزنجیره‌ای کازموس به‌عنوان یک ارز ذخیره عمل می‌کند.

  • مشوق

از کوین AKT برای تشویق‌ فروشندگان به ارائه خدمات با قیمت‌های پایین‌تر و تشویق سپرده‌گذاران به مشارکت طولانی‌مدت در شبکه استفاده می‌شود.   

به گزارش میهن بلاکچین در زمان نگارش این مقاله (۲۲ شهریور ۱۴۰۲‌)، قیمت AKT برابر با ۰.۸۷ دلار است و این رمزارز جایگاه ۱۵۱ بازار را به خود اختصاص داده است. ارز دیجیتال اکاش بیشترین قیمت خود را در تاریخ ۱۷ فروردین ۱۴۰۰ در محدوده ۸.۰۸ دلار و کم‌ترین قیمتش را در ۳۰ آبان ۱۴۰۱ در محدوده ۰.۱۶ دلار تجربه کرده است. ارزش کل بازار ارز دیجیتال اکاش به میزان ۱۹۰٬۸۰۷٬۴۱۵ میلیون دلار است. عرضه کل این رمزارز نیز برابر با ۲۱۸,۶۳۹,۴۳۲.۴۸ و حداکثر عرضه برابر با ۲۱۸,۶۴۰,۱۱۸۱.۶۱ میلیون کوین AKT است.

نقشه راه پروژه Akash Network

هیچ نقشه راه مدونی توسط این تیم منتشر نشده است، اما در ادامه به برخی از فعالیت‌های این تیم در مسیر توسعه سرویس بازار محاسبات ابری اکاش نتورک می‌پردازیم.

اکاش نتورک در سال ۲۰۲۱ به موفقیت چشمگیری دست پیدا کرد و به مدت چند هفته متوالی، روزانه ۲۰۰ برنامه روی کانتینر سیستم ذخیره‌سازی ابری این شبکه پیاده‌سازی می‌شد. در نتیجه این روند رو‌به‌رشد، هم‌اکنون ۲۵٬۰۰۰ برنامه با موفقیت بر روی این شبکه مستقر شده است. این تیم در اوایل مهر ماه سال ۱۴۰۰ و تحت عنوان یک به روزرسانی، سرویس Akash Provider Upgrade V0.14 را ارائه کرد. این سرویس به کاربران نهایی اجازه می‌دهد که فرایند استقرار برنامه‌های مورد نظر خود را رفع اشکال کنند. این سرویس خصوصیت‌های مهمی را شامل می‌شود که در راستای بهبود عملکرد ارائه‌کنندگان سرویس ابری دستاورد‌های زیادی را به همراه دارد. جامعه فعال این شبکه نیز ابزاری از قبیل Akashlytics و ابزار استقرار متفاوتی را برای بهبود تجربه کاربری از نظر گرافیکی ارائه کرده است.

شرکای اکاش نتورک

اکاش همیشه به دنبال افزایش قابلیت‌های این شبکه است و به همین دلیل اکوسیستمی از توسعه‌دهندگان را برای طراحی پروژه‌ها، ابزارها و سرویس‌ها ایجاد کرده‌است. پلتفرم کلاودموس (Cloudmos) یکی از برترین شرکای این اکوسیستم است. اورکلاک لبز (Overclock Labs) پس از ماه‌ها همکاری و گفتگو با کامیونیتی اکاش، شرکت Cloudmos را با هدف توسعه مشترک محصولات و گسترش اکاش نتورک خریداری کرد. مهم‌ترین محصول این همکاری مشترک، یک اپلیکیشن وب با نام Cloudmos Deploy است که عملکرد ساده‌ای دارد. کاربران با هر سطح دانش فنی می‌توانند از این ابزار پرکاربرد برای استقرار و مدیریت برنامه‌ها استفاده کنند.  

سرمایه‌گذاران و تامین مالی شبکه اکاش

آکاش نتورک با برگزاری یک دور جذب سرمایه در ۳۰ مارس ۲۰۲۰ (۱۱ فروردین ۱۳۹۹) توانسته در مجموع ۲ میلیون دلار سرمایه جذب کند. تامین مالی شبکه توسط ۶ سرمایه‌گذار انجام می‌شود:

معرفی تیم پروژه Akash

افراد زیادی در پروژه Akash فعالیت می‌کنند. در ادامه، افراد فعال در بخش‌های مختلف این ارائه‌کننده سرویس‌های ابری را مشاهده می‌کنید:

کوین AKT را از کدام صرافی‌ها بخریم و در چه کیف پولی نگهداریم؟

ارز دیجیتال اکاش نتورک یا ارز دیجیتال AKT را می‌توانید از صرافی‌های متعددی از‌جمله کراکن (Kraken)، ازموسیس (Osmosis)، کوکوین (Kucoin)، سیف‌چین (Sifchain)، کریپتو دات کام (Crypto.com)، گیت‌‌ دات آی‌او (Gate.io)، اسند‌ایکس (AscendEX) و هیوبی گلوبال (Huobi Global) بخرید.

همچنین کیف پول‌های کپلر (Keplr)، کازمواستیشن (Cosmostation)، میکسین مسنجر (Mixin messenger) و اومنی ولت (Omni wallet) برای نگهداری کوین AKT مناسب هستند.

سوالات متداول (FAQ‌)

پرسش و پاسخ میهن بلاکچین
اکاش نتورک چیست؟

اکاش نتورک یا آکاش نتورک یکی از پیشگامان عرصه ارائه سرویس‌های ذخیره‌سازی ابری غیرمتمرکز است که امکان فروش خدمات ابری به سایر کاربران‌، در بازار‌های این شبکه وجود دارد.

کوین بومی AKT چه کاربرد‌هایی دارد؟

ارز دیجیتال AKT در راستای تامین امنیت شبکه‌، حاکمیت‌، ذخایر ارزش و تشویق کاربران و ارائه‌دهندگان سرویس‌های ابری مورد استفاده قرار می‌گیرد.

سخن پایانی

آمازون، گوگل کلاود و مایکروسافت آزور بزرگ‌ترین شرکت‌های ارائه‌دهنده منابع محاسبات ابری هستند، اما مهم‌ترین چالش این شرکت‌های متمرکز، هزینه‌ بالای خدمات آن‌ها است. اکاش نتورک یک شبکه غیرمتمرکز و متن باز است که سرویس‌های ابری را تا ۳ برابر ارزان‌تر از رقبای خود در اختیار کاربران قرار می‌دهد. در شبکه Akash همه افراد و شرکت‌ها می‌توانند منابع مازاد و استفاده‌نشده خود را به سایر کاربران بفروشند یا اجاره دهند. البته طبق سیستم مزایده معکوس، این خریدار است که قیمت‌گذاری را انجام می‌دهد و فروشندگان باید برای به‌دست آوردن مشتری با یکدیگر رقابت ‌کنند. هزینه‌های پایین تنها مزیت شبکه اکاش نیست، بلکه شفافیت ناشی از متن باز بودن، استفاده از فناوری‌های پیچیده مانند کیت توسعه کازموس، اجماع تندرمینت و کوبرنتیز موجب تسهیل فرآیند استقرار برنامه‌ها می‌شود. نظر شما در مورد اکاش نتورک چیست؟ آیا بازار خرید و فروش منابع محاسبات ابری اکاش می‌تواند گزینه ایده‌آلی برای توسعه‌دهندگان برنامه‌های وب ۳ باشد؟  

نوشته های مشابه

اشتراک
اطلاع از
2 دیدگاه
جدید ترین
قدیمی ترین محبوب ترین
Inline Feedbacks
View all comments
دکمه بازگشت به بالا