کریپتو کده

پروتکل Biconomy چیست؟ همه چیز درباره بیکونومی و ارز BICO

با افزایش تعداد برنامه‌های غیرمتمرکز (DAPP)‌ و افزایش تعداد کاربران در شبکه اتریوم، سرعت تراکنش‌ها به شدت کاسته شد و کارمزد شبکه بسیار بالا رفت. شبکه‌های مختلف بلاک چینی در راستای حل این مشکل ایجاد شدند و هر کدام راه‌ حلی را پیشنهاد دادند. با اضافه شدن شبکه‌های مختلف، DApp‌های مختلف نیز روی این شبکه‌ها گسترش یافتند. این امر باعث شد کاربران بین شبکه‌های مختلف بلاک چین سرگردان شوند و مسیر دشواری را برای استفاده از آن‌ها پیش روی خود ببیند. پروتکل Biconomy با هدف مدیریت و کاهش هزینه تراکنش‌ها در شبکه‌های مختلف بلاک چین ایجاد شد. پروتکل بیکونومی در تلاش است تا کاربران با مراجعه به آن بتوانند در DApp‌های شبکه‌های مختلف به راحتی سرمایه‌گذاری کنند و از محیط کاربری ساده این پلتفرم بهره‌مند شوند. در این مقاله به این می‌پردازیم که پروتکل Biconomy چیست، چه اهداف و ایده‌هایی دارد، چگونه کار می‌کند، چه سرویس‌هایی ارائه می‌دهد، نقشه راه آن چیست، با چه پروژه‌هایی همکاری داشته، توکن BICO چیست، از کجا می‌توان این توکن را خرید و چه کیف پول‌هایی برای نگهداری از آن مناسب است. با میهن بلاکچین همراه باشید.

خرید ارز دیجیتال با ۱۰ هزار تومان!

تو صرافی ارز پلاس میتونی فقط با ۱۰ هزار تومان و با کارمزد صفر، همه ارزهای دیجیتال رو معامله کنی!

همین الان شروع کن

پروتکل Biconomy چیست؟

پلتفرم biconomy چیست

با گسترش استفاده از بلاک چین، تعداد زیادی از شبکه‌های بلاک چینی لایه یک به منظور حل مشکلات مقیاس‌پذیری و کارمزد بالای تراکنش‌ها در شبکه اتریوم پا به عرصه شبکه‌های بلاک چینی گذاشتند. همچنین گسترش راه‌حل‌های لایه دوم و تعداد زیاد شبکه‌های لایه یک منجر به این شد که کاربران مجبور به استفاده از شبکه‌های متعدد با رابط‌ کاربری‌های متفاوت شوند. این موضوع باعث شد فهرست بلند‌بالایی از شبکه‌ها، پل‌های میان شبکه‌ای، کوین‌ها و توکن‌های متعدد در شبکه‌های مختلف و DApp‌های بیشماری بر بستر هر کدام از این شبکه‌ها پیش روی کاربران قرار گیرد. 

تعدد تعداد شبکه‌ها و DApp‌ها علاوه بر سردرگمی باعث ایجاد هزینه مضاعف در پرداخت کارمزد شبکه‌ها برای کاربران می‌شود. هر بار تغییر شبکه برای استفاده از برنامه‌های مختلف نیازمند پرداخت کارمزد در آن شبکه است. پروتکل بیکونمی با استفاده از راه‌ حل چند‌زنجیره‌ای سعی دارد تا تمامی خدماتی که شبکه‌های مختلف ارائه می‌دهند در پلتفرم خود گنجانده، تا استفاده از بلاک چین برای افراد ساده و لذت‌بخش شود.

هدف و ایده پروتکل Biconomy چیست؟

در چند سال اخیر پروژه‌های وب ۳ مورد استقبال قابل توجهی قرارگرفته‌اند و اکثر آن‌ها بر بستر قرارداد هوشمند اتریوم راه‌اندازی و اجرایی شده‌‌اند. در طی سال ۲۰۲۰ طیف گسترده‌ای از پروتکل‌ها مانند صرافی‌های غیر‌متمرکز، بازی‌های مدل کسب درآمد و NFT‌های متعدد بر بستر شبکه اتریوم ساخته شده‌اند. با گسترش این برنامه‌ها، شبکه اتریوم به شدت شلوغ شده است و پردازش تراکنش‌ها در تعداد بسیار زیادی از این برنامه‌ها باعث کندی و افزایش بی‌سابقه کارمزد در شبکه اتریوم شده است.

این شلوغی منجر به معرفی راه‌حل‌هایی برای مقیاس‌پذیری اتریوم از جمله راه‌حل‌های لایه ۲، زنجیره‌های جانبی و غیره شده است که ایده اصلی آن‌ها مقیاس‌پذیری، افزایش سرعت و کاهش کارمزد تراکنش‌ها در شبکه اتریوم است. پروتکل Biconomy با هدف یکپارچه‌سازی برنامه‌ها، راه‌حل‌های لایه ۲ و شبکه‌های سازگار با ماشین مجازی اتریوم (EVM) به وجود آمد. این پروتکل در نظر دارد با آسان‌سازی فرایند انتقال توکن‌های مختلف بین شبکه‌ها و برنامه‌های مختلف، کاربران بیشتری را به تکنولوژی بلاک چین علاقه‌مند کند و روند استفاده از این تکنولوژی را برای پذیرش جهانی تسریع بخشد.

پروتکل Biconomy چگونه کار می‌کند؟

نحوه کارکرد پروتکل biconomy چگونه است

پروتکل بیکونومی به منظور ساده‌سازی ارتباط بین بلاک چین‌های مختلف از یک زیر‌ساخت ارتباطی چند زنجیره‌ای استفاده می‌کند.

زیرساخت استفاده شده توسط بیکونومی که (MultiChain Relayer Protocol) نام دارد که به چند بخش تقسیم می‌شود که در ادامه آن‌ها را توضیح می‌دهیم:

 تراکنش‌های متا (Meta Transaction)

تراکنش‌های متا به پروتکل بیکنومی اجازه می‌دهد یک تراکنش را از طرف کاربر انجام دهد. کاربر فقط پیامی را امضا می‌کند که حاوی جزئیات مربوط به تراکنشی است که می‌خواهد اجرا کند. سپس پروتکل جزئیات تراکنش را بر روی بلاک چینی که مورد نظر کاربر است اجرا می‌کند و کارمزد آن را نیز پرداخت می‌کند.

پروتکل Biconomy تمام مراحل تراکنش را برای کاربر مدیریت می‌کند و کاربر با فرایند‌های پیچیده در شبکه‌های بلاک چینی درگیر نمی‌شود. با استفاده از تراکنش‌های متا کاربر نیازی به داشتن توکن بومی شبکه‌های مختلف و تنظیم کارمزد این شبکه‌ها ندارد. کاربران فقط با یک‌بار کلیک و امضای اجرای تراکنش به پروتکل اجازه می‌دهند تا تمام فرایند‌های تراکنش را مدیریت کند. زیرساخت تراکنش‌های متا از دو بخش مجریان (Executor) و اعتبار‌سنج‌ها یا تایید‌کننده‌ها (Validator) تشکیل شده است، که در ادامه آن‌ها را تشریح می‌کنیم:

مجریان

نود‌های اجرایی تراکنش‌های میان زنجیره‌ای و ارتباطات بین شبکه‌های مختلف را به صورت غیر‌متمرکز انجام می‌دهند. DAppها می‌توانند فهرست کاملی از نودها اجرایی را به همراه جزئیات فعالیت آن‌ها از بیکونومی دریافت کنند و بر اساس حسن فعالیت آن‌ها تراکنش‌‌ها را به آن‌ها بسپارند. مجریان پس از انجام تراکنش دریافتی آن را انجام می‌دهند و کارمزد شبکه بلاک چینی که تراکنش در آن انجام می‌شود نیز پرداخت می‌کنند. پس از انجام موفقیت‌آمیز تراکنش و تایید آن توسط اعتبارسنج‌ها، مجریان کارمزد پرداختی (به صورت کوین بومی شبکه‌ای که تراکنش در آن انجام شده) + پاداش کارمزد پرداختی (به صورت کوین بومی شبکه‌ای که تراکنش در آن انجام شده)  + پاداش پرداختی از شبکه Biconomy را (به صورت توکن BICO) دریافت می‌کنند.

اعتبارسنج‌ها

اعتبار‌سنج‌ها صحت و درستی انجام تراکنش‌ها توسط مجریان را تایید می‌کنند. پس از آن‌که مجریان یک تراکنش را انجام دادند، جزئیات آن را به شبکه بیکونومی ارسال می‌کنند. اطلاعات این تراکنش‌ها توسط Validator‌ها چک می‌شود. تایید تراکنش‌ها با بررسی صحت آن‌ها در زنجیره مقصد و تایید متقابل داده‌های دریافتی با داده‌های ارسال شده انجام می‌پذیرد. هر کدام از اعتبارسنج‌ها تراکنش‌ها را تایید می‌کنند و پس از آن که اکثر آن‌ها صحت تراکنش را تایید کردند، تراکنش در بلاک بعدی شبکه بیکونومی گنجانده می‌شود. پس از ساخت هر بلاک در شبکه بیکونومی، اعتبار‌سنج‌ها پاداش خود را به صورت توکن BICO دریافت می‌کنند.

به طور ساده مراحل انجام یک تراکنش در این شبکه را تشریح می‌کنیم:

  • فردی درخواست استیک کردن توکنی را در یک DApp می‌دهد. 
  • مجریان در شبکه بیکونومی این درخواست را دریافت می‌کنند. 
  • مجریان درخواست فرد را با پرداخت کارمزد بین شبکه‌ای و کارمزد DApp مورد نظر کاربر انجام می‌دهند. 
  • پس از انجام درخواست فرد در شبکه مقصد توسط مجریان، آن‌ها جزئیات این تراکنش را به شبکه بیکونومی ارسال می‌کنند.
  • اعتبارسنج‌های شبکه بیکونومی صحت اطلاعات تراکنش مجریان را بررسی می‌کنند.
  • پس از تایید تراکنش توسط اکثریت ولیدیتور‌ها، تراکنش در شبکه بیکونومی ثبت می‌شود.
  • پس از ثبت تراکنش در پروتکل Biconomy، یک بلاک در این شبکه ساخته می‌شود و با ساخت این بلاک پاداش مجریان و اعتبار‌سنج‌های شبکه پرداخت می‌شود.
پروتکل biconomy چگونه کار می‌کند
نحوه کار برنامه‌های غیرمتمرکز در پروتکل Biconomy

تراکنش‌های میان زنجیره‌ای (Cross Chain)

پروتکل Biconomy تراکنش‌های متا را در انواع بلاک‌ چین‌ها و راه‌ حل‌های لایه دوم اجرا می‌کند. بنابراین DApp‌ها در شبکه‌های مختلف می‌توانند از متا تراکنش‌ها و تراکنش‌های بدون کارمزد برای کاربران خود استفاده کنند. استفاده از معاملات میان زنجیره‌ای در این پروتکل باعث می‌شود کاربران بتوانند معاملات خود را به سرعت انجام دهند. یکپارچه‌سازی شبکه‌های بلاک چینی در این پروتکل باعث می‌شود ارتباط بین قراردادهای شبکه‌های مختلف تسهیل شود. این امر باعث می‌شود کاربران هنگام کار با پروتکل Biconomy احساس نکنند از چندین بلاک چین مختلف استفاده می‌کنند.

این بخش نیز از ۳ قسمت تشکیل شده است که به شرح زیر است:

اعتبار‌سنج‌ها

اعتبارسنج‌ها در این مکانیسم به عنوان دریافت کننده درخواست تراکنش‌ها در شبکه‌های مختلف عمل می‌کنند. آن‌ها به منبع اصلی بلاک‌چین‌ها متصل هستند و معاملات را از طریق لیکوییدیتی منیجر (LiquidityPool Manager) رصد می‌کنند. هنگامی که یک تراکنش به لیکوییدیتی منیجر ارسال می‌شود اعتبارسنج‌ها آن را تایید می‌کنند و یکی از آن‌ها اطلاعات تراکنش را در شبکه بیکونومی قرار می‌دهد. تراکنش‌های بیکونومی شامل اطلاعاتی در مورد بلاک چین مبدا و مقصد، توکن در حال انتقال، مقدار آن و برخی داده‌های دیگر است. پس از تایید این تراکنش‌ها توسط ولیدیتورها این تراکنش در بلاک بعدی بیکونومی گنجانده می‌شود و تراکنش برای مجریان ارسال می‌گردد. پس از ساخت هر بلاک در پروتکل Biconomy، پاداش اعتبارسنج‌ها با توکن بیکو پرداخت می‌شود.

مجریان

مجریان درخواست‌ها را از طریق شبکه بیکونمی دریافت می‌کنند. آن‌ها مسئول شروع تراکنش انتقال رمز‌ارز درخواستی در بلاک چین مقصد هستند. مجریان توکن‌های کاربران را به شبکه مقصد منتقل و کارمزد آن را نیز پرداخت می‌کنند. پس از انجام موفقیت‌آمیز تراکنش در شبکه مقصد، مجریان کارمزد پرداختی (به صورت کوین بومی شبکه‌ای که تراکنش در آن انجام شده) + پاداش کارمزد پرداختی (به صورت کوین بومی شبکه‌ای که تراکنش در آن انجام شده)  + پاداش پرداختی از شبکه Biconomy را (به صورت توکن BICO) دریافت می‌کنند.

استخر‌های نقدینگی (Liquidity Pools)

هر شبکه بلاک چینی در بیکونومی دارای استخر نقدینگی است که در آن تامین‌کنندگان نقدینگی می‌توانند هر رمز‌ارزی را به این استخرها اضافه کنند. هنگامی که کاربر درخواست ارسال یک توکن را از شبکه Y می‌دهد، توکن خود را به استخر نقدینگی Y واریز می‌کند. سپس مجریان تراکنش را با انتقال این توکن از استخر Y آغاز می‌کنند و آن را به توکنی که مورد نظر کاربر است، تبدیل می‌کنند. تامین‌کنندگان نقدینگی در ازای استیک کردن توکن‌های خود در استخر‌های نقدینگی پروتکل Biconomy از این شبکه توکن BICO پاداش دریافت می‌کنند. میزان این پاداش متغیر است و در صورت بر‌هم‌خوردن تعادل در استخرهای بیکونومی افزایش می‌یابد. 

در تصویر زیر نحوه کار تراکنش‌های میان زنجیره‌ای در پروتکل Biconomy نمایش داده شده است.

پروتکل biconomy چگونه کار می‌کند
نحوه انجام تراکنش‌های میان‌زنجیره‌ای در پروتکل Biconomy

شبکه Relayer غیر‌متمرکز

تمامی تراکنش‌های متا، تراکنش‌های میان زنجیره‌ای و ارتباطات میان شبکه‌های مختلف توسط شبکه غیر‌متمرکز پلتفرم بیکونومی انجام می‌گیرد و نودهای شبکه اجرای این وظایف را بر عهده دارند. 

سپرده‌گذاران و افراد مختلفی به عملکرد و نگهداری از شبکه Biconomy کمک می‌کنند که عبارتند از:

نودهای شبکه شامل اعتبارسنج‌ها و مجریان: کمی قبل درمورد فعالیت این نودها توضیح دادیم.

تامین کنندگان نقدینگی: کمی قبل درمورد فعالیت تامین‌کنندگان نقدینگی توضیح دادیم.

نمایندگان (Delegators): این افراد کسانی هستند که توکن‌های بیکو خود را به Validator‌ها یا Executorها در شبکه واگذار می‌کنند (توکن‌های BICO خود را در شبکه استیک می‌کنند)  و با ساخت هر بلاک و انجام تراکنش‌ها توسط ولیدیتور‌ها پاداش دریافت می‌کنند. ابتدا پاداش تقسیم شده توسط شبکه بین اعتبارسنج‌ها تقسیم می‌شود سپس آن‌ها این پاداش را بین نمایندگان تقسیم می‌کنند.

مصرف‌کنندگان یا کاربران: کسانی هستند که از خدمات شبکه بیکونومی استفاده می‌کنند. آن‌ها متناسب با میزان مقدار کار درخواستیشان به شبکه کارمزد پرداخت می‌کنند.

سرویس‌های شبکه Biconomy چیست؟

biconomy چیست سرویس‌های پروتکل

در حال حاضر دو سرویس متفاوت در پروتکل Biconomy موجود است که در ادامه آن‌ها را توضیح می‌دهیم:

سرویس Hyphen

این سرویس به کاربران اجازه می‌دهد تا دارایی‌های خود را بین شبکه‌های سازگار با EVM و راه‌حل‌های لایه دوم شبکه اتریوم منتقل کنند. این سرویس به کاربران اجازه می‌دهد تا دارایی‌های خود را به صورت سریع و با کارمزد کمتر از لایه اول اتریوم به لایه‌های دوم انتقال دهند. سرویس Hyphen تمامی راه‌حل‌ها و شبکه‌های منطبق بر ماشین مجازی اتریوم را به صورت یکپارچه درآورده و کاربران می‌توانند دارایی‌های خود را توسط این سرویس به راحتی به شبکه‌های دیگر منتقل کنند. در حال حاضر کاربران می‌توانند در شبکه‌های اتریوم، آوالانچ و پالیگان توکن‌های ETH, USDT, USDC خود را بین این شبکه‌ها جابه‌جا کنند. 

سرویس Gasless

سرویس gasless در پروتکل biconomy

این سرویس برای ساخت DApp‌هایی منطبق با پلتفرم Biconomy طراحی شده است. توسعه‌دهندگان می‌توانند اپلیکیشن‌های خود را بر بستر این سرویس ارائه دهند. با ارائه برنامه‌های مختلف بر بستر Gaslees کاربران از فرایندهای سخت و پیچیده و پرداخت کارمزد در هر مرحله استفاده از اپلیکیشن‌هایی که اکنون موجود هستند، رهایی پیدا می‌کنند. با توسعه و ساخت DApp‌های مختلف در شبکه بیکونومی تجربه کاربری راحت‌تر و ارزان‌تر برای کاربران مهیا می‌شود و توسعه‌دهندگان این برنامه‌ها نیز می‌توانند از طیف بسیار زیادی از کاربران بهره ببرند. 

توکن BICO چیست؟

توکن biconomy چیست

بیکو توکن بومی پلتفرم Biconomy است که در حال حاضر در شبکه اتریوم و بر اساس استاندارد ERC20 موجود است. این توکن کاربردهای متفاوتی در شبکه بیکونومی دارد که به بیان آن‌ها می پردازیم:

  • پرداخت کارمزد شبکه: مجریان و اعتبارسنج‌ها برای ثبت هرگونه اطلاعات در شبکه بیکونومی باید هزینه آن را توسط توکن بیکو پرداخت کنند. همچنین آن‌ها متناسب با کاری که انجام می‌دهند از شبکه توکن بیکو پاداش می‌گیرند.
  • پاداش‌دهی به نودهای شبکه (اعتبار‌سنج‌ها و مجریان): مجریان و ولیدیتورها برای شروع به کار در پلتفرم Biconomy باید توکن Bico استیک کنند. آن‌ها نسبت به مشارکت و سهم توکن BICO‌ خود که استیک کرده‌اند از شبکه پاداش دریافت می‌کنند. همچنین نودهایی که در شبکه رفتار‌های مخرب انجام می‌دهند جریمه می‌شوند و از سهم آن‌ها کاسته می‌شود.
  • پاداش‌دهی به نمایندگان: کاربرانی که توکن بیکو خود را در شبکه استیک می‌کنند، به نسبت سهم توکن‌های BICO خود از شبکه پاداش دریافت می‌کنند.
  • پاداش‌دهی به تامین‌کنندگان نقدینگی: کاربرانی که دارایی خود را در استخرهای پلتفرم Biconomy سپرده‌گذاری می‌کنند، از شبکه به عنوان پاداش توکن بیکو دریافت خواهند کرد.
  • استفاده به عنوان توکن حاکمیتی: دارندگان تون بیکو می‌توانند در تصمیماتی که در شبکه بیکونومی اتخاذ می‌شود شرکت داشته و رای دهند. همچنین آن‌ها می‌توانند پیشنهادات خود را از قبیل تغییرات در کدهای شبکه، افزودن خدمات، تصمیم‌گیری در مورد پرداخت پاداش و غیره ارائه دهند و در رشد و توسعه پلتفرم Biconomy تاثیر‌گذار باشند.

 تعداد کل توکن‌های BICO یک میلیارد واحد است که به شرح زیر توزیع می‌شود:

توکنومیکس توکن bico
  • ۶ درصد پیش‌فروش شد.
  • ۶.۳۸ درصد در مراحل اولیه به فروش رسید.
  • ۱۲ درصد در فروش خصوصی به فروش رسید.
  • ۰.۵ درصد متعلق به سرمایه‌گذاران استراتژیک است.
  • ۵ درصد در فروش عمومی فروخته شد.
  • ۲۲ درصد متعلق به تیم سازنده و مشاوران است.
  • ۱۰ درصد برای توسعه و گسترش شبکه در نظر گرفته شده است.
  • ۳۸.۱۲ درصد به عنوان پاداش در بین جامعه پلتفرم Biconomy توزیع می‌شود.

به گزارش میهن بلاکچین عرضه کل این رمز‌ارز ۱,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰ واحد است که از این مقدار حدود ۵۸,۶۳۰,۳۲۱.۰۷ واحد BICO در گردش است. در زمان نگارش این مقاله قیمت BICO برابر با ۴.۶۳ دلار است. توکن BICO از نظر ارزش بازار، رتبه ۲۴۰ را در میان ارزهای دیجیتال دارد. ارزش کل بازار این توکن بیش از ۱۸۶ میلیون دلار است و حجم معاملات آن در ۲۴ ساعت گذشته، حدود ۹۵ میلیون دلار بوده است. این رمزارز در تاریخ ۲۹ آذر ۱۴۰۰ کمترین قیمت خود یعنی ۳.۰۹ دلار و در تاریخ ۱۱ آذر ۱۴۰۰ بیشترین قیمت خود یعنی ۲۱.۴۵ دلار را ثبت کرده است.

نقشه راه پلتفرم BICONOMY چیست؟

نقشه راه پلتفرم biconomy چیست

پلتفرم بیکونومی برنامه وسیعی برای ساخت و راه‌اندازی برنامه‌های مختلف بر بستر شبکه خود دارد. در ادامه نقشه راه این شبکه را بررسی می‌کنیم:

  • ۳ ماه دوم سال ۲۰۱۹

راه‌اندازی پلتفرم Biconomy

  • ۳ ماه سوم سال ۲۰۱۹

افزودن شبکه پالیگان

  • ۳ ماه آخر سال ۲۰۱۹

راه اندازی نسخه آلفا سرویس Gasless

  • ۳ ماه اول سال ۲۰۲۰ 

جذب سرمایه‌گذار‌ان جدید

  • ۳ ماه دوم سال ۲۰۲۰

راه‌اندازی عمومی نسخه بتا بیکونومی در شبکه اتریوم

  • ۳ ماه سوم سال ۲۰۲۰

راه اندازی پلتفرم بیکونومی در شبکه‌های پالیگان، بایننس اسمارت چین و XDai

  • ۳ ماه پایانی سال ۲۰۲۰

جذب سرمایه ۱.۵ میلیون دلاری

  • ۳ ماه اول سال ۲۰۲۱

راه‌اندازی بیش از ۳۰ برنامه، ۲۹۰.۰۰۰ تراکنش و گردش ملی ۷ میلیون دلاری در پلتفرم Biconomy

  • ۳ ماه دوم سال ۲۰۲۱

اجرای بیش از ۳.۵ میلیون تراکنش در شبکه بیکونومی

  • ۳ ماه پایانی سال ۲۰۲۱

دستیابی به ۸ میلیون تراکنش در شبکه اصلی Biconomy

بررسی همکاری‌های پلتفرم Biconomy 

چه شرکت‌هایی در پروتکل biconomy سرمایه‌گذاری کرده‌اند

سرمایه‌گذارن مطرحی در این پروژه سرمایه‌گذاری کرده‌اند که از جمله آن‌ها می‌توان به شرکت‌های زیر اشاره کرد:

  • Mechanism Capital یک شرکت سرمایه گذاری است که در صنعت ارزهای دیجیتال با تمرکز بر امور مالی غیرمتمرکز یا DeFi سرمایه گذاری می کند. 
  • صرافی Binance این صرافی یکی از بزرگترین صرافی‌های ارز‌های دیجیتال است که در بسیاری از پروژه‌های بزرگ بلاک چینی سرمایه‌گذاری می‌کند.
  • Eden Block یک شرکت سرمایه‌گذاری خصوصی، مستقل و پژوهش‌محور در کشور انگلستان است که در پروژه‌های وب ۳ سرمایه‌گذاری می‌کند. 
  • Coinbase Ventures بازوی سرمایه گذاری صرافی Coinbase است که هدف آن سرمایه‌گذاری در استارت‌آپ‌های ارزهای دیجیتال و بلاک چین در مراحل اولیه است. این شرکت در سال ۲۰۱۸ تاسیس شد و در ایالت کالیفرنیا کشور آمریکا مستقر است.
  • True Ventures یک شرکت سرمایه‌گذاری بر روی ایده‌ها و پروژه‌های نوین و کاربردی است که با شناسایی پروژه‌های بزرگ در مراحل اولیه، درآن‌ها سرمایه‌گذاری می‌کند.

معرفی بنیان‌گذاران پلتفرم Biconomy

بنیان‌گذاران پلتفرم biconomy چه افرادی هستند

Biconomy توسط یک تیم بین‌المللی از کارآفرینان بلاک چین تاسیس شد. احمد البلاغی (Ahmad Al-Balaghi)، یکی از بنیان‌گذاران این پروژه و یکی از فارغ‌التحصیلان دانشگاه کوئین مری (Queen Mary) در رشته علوم اقتصادی است. احمد بیش از سه سال را در صنعت بلاک چین در چین، بریتانیا و امارات متحده عربی گذرانده است و پیش از فعالیت در بیکونومی برای شرکت Viewfin، یک شرکت پیشرو در بلاک چین کار کرده است.

دو بنیانگذار دیگر پلتفرم Biconomy کارآفرینان هندی در زمینه بلاک چین با نام‌های ساچین تومار (Sachin Tomar) و آنیکت جیندال (Aniket Jindal) هستند. ساچین پیش از فعالیت در بیکونومی به عنوان مهندس نرم‌افزار در شرکت سامسونگ مشغول به کار بوده است. آنیکت نیز تحصیلات خود را در رشته مدیریت بازرگانی در دانشگاه فودان (Fudan University) به پایان رسانده است و پیش از فعالیت در بیکونومی در شبکه پالیگان به عنوان مشاور مشغول به کار بوده است.

توکن BICO را از کجا بخریم؟

توکن بیکو را می‌توان از صرافی‌های متمرکز بایننس، کوین بیس، Houbi ،FTX ،Crypto.com ،Gate.io ،Okex ،LBBank ،MEXC Hotbit HitBtc و MandalaExchange خریداری کرد. همچنین این توکن را می‌توان از صرافی غیرمتمرکز سوشی سواپ نیز خریداری کرد.

کیف پول‌های مناسب نگهداری از توکن BICO کدامند؟

کاربران می‌توانند توکن بیکو را در کیف پول‌های سازگار با شبکه اتریوم نگهداری کنند. از جمله این کیف پول‌ها می‌توان به کیف پول‌های سخت‌افزاری لجر و ترزور و کیف پول‌های نرم‌افزاری تراست ولت، اتمیک ولت، متامسک و MyEther Wallet اشاره کرد.

جمع بندی

با توجه به گسترش روز‌افزون شبکه‌های بلاک چینی و برنامه‌های غیر‌متمرکزی که در بستر هر کدام از این شبکه‌ها توسعه داده می‌شوند، نیاز به یک پلتفرم جامع برای دسترسی به صورت یکپارچه و در قالب یک پلتفرم به تمامی شبکه‌ها، برنامه‌ها و خدمات مختلف در این شبکه‌ها حس می‌شود. پلتفرم Biconomy با شناسایی این نیاز سعی در ساخت پلتفرمی جامع که تمامی شبکه‌ها و پروژه‌های بلاک چینی را در‌بر بگیرد دارد. این پلتفرم زیرساخت‌های لازم برای جابه‌جایی توکن‌های مختلف بین شبکه‌های مختلف و زیرساخت گسترش انواع برنامه‌ها را، برای توسعه‌دهندگان این حوزه فراهم کرده است. در این مقاله به این پرداختیم که پروتکل Biconomy چیست، چه اهداف و ایده‌هایی دارد، چگونه کار می‌کند، چه سرویس‌هایی ارائه می‌دهد، نقشه راه آن چیست، با چه پروژه‌هایی همکاری داشته، توکن BICO چیست، از کجا می‌توان این توکن را خرید و چه کیف پول‌هایی برای نگهداری از آن مناسب است. نظر شما در‌باره این پلتفرم چیست؟ آیا فکر می‌کنید بیکونومی می‌تواند به بستری واحد برای کاربران شبکه‌های مختلف در بلاک چین تبدیل شود؟ نظرات خود را با ما در میان بگذارید.

منبع
biconomy

نوشته های مشابه

اشتراک
اطلاع از
0 دیدگاه
Inline Feedbacks
View all comments
دکمه بازگشت به بالا