متوسط سرمایه گذاری

گزارش جذب سرمایه ۱۰ تا ۱۶ مهر؛ پای سرمایه‌گذاران به TON باز شد

در هفته نخست ماه اکتبر ۲۰۲۳ جذب سرمایه پروژه‌های کریپتویی چنگی به دل نمی‌زد؛ به‌طوری که مبلغ جمع‌آوری شده کمتر از ۷۰ میلیون دلار بود (البته این رقم بدون احتساب پروژه‌هایی است که مبلغ جذب سرمایه‌شان مشخص نیست). به هر حال در نسخه پانزدهم گزارش جذب سرمایه در تاریخ ۱۰ تا ۱۶ مهر، می‌خواهیم ببینیم چه نام‌های بزرگی اقدام به تزریق سرمایه به پروژه‌ها کرده‌اند. اگر فعالیت VCها برایتان جالب است، این مطلب میهن بلاکچین را از دست ندهید. همچنین شماره‌های قبلی را هم می‌توانید از طریق لینک زیر مطالعه کنید.

توجه داشته باشید که سرمایه‌گذاری شرکت‌های بزرگ یا جذب سرمایه سنگین، ضامن موفقیت یک پروژه نیست و تعداد کمی از پروژه‌هایی که در گزارش می‌بینید، به موفقیت می‌رسند و برای سرمایه‌گذاران سودآور هستند.

گزارش جذب سرمایه پروژه‌های کریپتویی (۱۰ تا ۱۶ مهر)

جدول جذب سرمایه پروژه‌های کریپتویی

قبل از آنکه وارد جزئیات شویم و پروژه‌های موفق در جذب سرمایه را معرفی کنیم، بد نیست نگاهی کلی به روند جذب سرمایه‌ها داشته باشیم. در هفته نخست اکتبر یک پروژه توانست ۲۴ میلیون دلار سرمایه جمع‌آوری کند (درست مثل هفته پیش که پروژه SupraOracles توانست همین مبلغ را جمع‌آوری کند). سایر پروژه‌ها با اختلاف نسبتا زیاد مبالغ متفاوتی از ۹.۷ تا ۱ میلیون دلار جذب کردند. نکته مهمی که در این هفته توجه من را جلب کرد، نام‌های آشنای The Open Network یا همان تان کوین، توموچین و Phaver در میان پروژه‌ها بود. جزئیات بیشتر را می‌توانید در ادامه مطالعه کنید.

۱. بلک برد (Blackbird)؛ ۲۴ میلیون دلار

پرنده سیاه توانست دل شرکت سرمایه‌گذاری a16z را ببرد و اندریسن هورویتز به عنوان سرمایه‌گذار اصلی پروژه Blackbird ایفای نقش کرد. البته یک سال پیش هم این پروژه توانسته بود مبلغ ۱۱ میلیون دلار سرمایه جذب کند. این پروژه برای کسانی که به غذا و رستوران رفتن علاقه دارند، می‌تواند بسیار جالب باشد. فعلا فقط در بخش‌هایی از آمریکا می‌شود از آن استفاده کرد و اپلیکیشنش هم فقط نسخه iOS دارد.

به کمک بلک برد می‌توانید به جستجو و رزرو میز در رستوران‌های مختلف بپردازید. همچنین می‌توانید نقد و بررسی سایر کاربران را بخوانید و تجربیات خود را با آنها به اشتراک بگذارید. بخش جذاب ماجرا هم اینجاست که می‌توانید در ازای استفاده از اپلیکیشن این پروژه و فعالیت در آن، پاداشی در قالب بازپرداخت نقدی کسب کنید. اگر می‌خواهید بدانید که آیا این پروژه توکن دارد یا نه، باید بگویم هنوز نه؛ ولی در داکیومنت‌های سایتش اعلام کرده است که توکن بومی این پروژه با نام FLY عرضه خواهد شد که تاریخ دقیقش مشخص نیست.

آدرس سایت: Blackbird
منبع خبر جذب سرمایه: Fortune
توکن: ندارد

کل مبلغ جذب‌شده تاکنون: ۳۵ میلیون دلار

۲. سیکادا (Cicada)؛ ۹.۷ میلیون دلار

جذب سرمایه ۹.۷ میلیون دلاری سیکادا نام این پروژه را در رتبه دوم موفق‌ترین پروژه‌های این هفته قرار داد. Cicada یک شرکت مدیریت ریسک اعتباری است که تمرکزش را روی فعالیت‌های وام‌دهی در بلاکچین قرار داده است. هدف سیکادا این است که در راستای بهینه‌سازی شفافیت بلاکچین گام بردارد. این پروژه همچنین به دنبال آن است که ریسک طرف مقابل را کم و خدمات خود را به صورت آنچین به مشتریانش ارائه کند.

آدرس سایت: Cicada
منبع خبر جذب سرمایه: Medium
توکن: ندارد
کل مبلغ جذب‌شده تاکنون: ۹.۷ میلیون دلار

۳. ایردائو (AirDAO)؛ ۷.۵ میلیون دلار

پروژه ایردائو رتبه سوم برترین جذب‌کنندگان سرمایه را قاپید که البته مبلغش زیاد نیست؛ ولی با توجه به اینکه هنوز وارد بازار گاوی نشده‌ایم، همین هم غنیمت است. AirDAO یک بلاکچین لایه یک و یک برنامه غیرمتمرکز وب ۳ است. این پروژه روی همان مسائلی تمرکز دارد که در عمر نه‌چندان زیاد بازار ارز دیجیتال، سایرین هم به دنبال آن هستند؛ یعنی فاکتورهای مقیاس‌پذیری، امنیت و کاربردپذیری. اینجا باید تکرار مکررات کنم و باز هم بگویم که جذب سرمایه، دلیلی بر ارزشمندی پروژه نیست. این را برای این گفتم که این پروژه هم‌اکنون توکن دارد و اگر قصد سرمایه‌گذاری دارید، حتما خودتان تحقیق کنید و صرفا با یک خبر جذب سرمایه، اقدام به خرید نکنید.

آدرس سایت: AirDAO
منبع خبر جذب سرمایه: Twitter
توکن: AMB
کل مبلغ جذب‌شده تاکنون: ۹.۵ میلیون دلار

۴. فیور (Phaver)؛ ۷ میلیون دلار

اگر مثل من از همان اول روی پروتکل لنز توجه داشتید، اسم فیور قبلا به گوشتان خورده است. فیور یکی از برنامه‌هایی است که می‌توانید در آن پروفایل بسازید و قابلیت اتصال به پروفایل لنز را هم دارد. وقتی اسم Lens در میان است، می‌توان به‌سادگی متوجه شد که فیور هم یک شبکه اجتماعی Web3 است که در میان کاربران به محبوبیت‌هایی هم دست پیدا کرده است. تمرکز این پروژه هم روی مالکیت داده‌ها و گراف اجتماعی است. فیور علاوه بر لنز، با سایبرکانکت و پالیگان نیز مشارکت دارد.

آدرس سایت: Phaver
منبع خبر جذب سرمایه: Techcrunch
توکن: ندارد
کل مبلغ جذب‌شده تاکنون: ۷ میلیون دلار

۵. پارافایننس (ParaFinance)؛ ۵ میلیون دلار

پارافایننس به عنوان بازاری غیرمتمرکز و بدون نیاز به مجوز برای وام‌‌گیری و وام‌دهی توانست پرچم دیفای را در کنار دو پروژه دیگر این فهرست پنج‌تایی، با قدرت بالا نگه دارد. در این پلتفرم به جز قرض گرفتن و قرض دادن، امکان استیکینگ و تامین نقدینگی هم فراهم است. ParaFinance به شما اجازه می‌دهد USDC و DAI را با نرخ ثابتی قرض بدهید یا قرض بگیرید. در این پلتفرم از بیت کوین و اتریوم می‌توان به عنوان وثیقه استفاده کرد.

آدرس سایت: ParaFinance
منبع خبر جذب سرمایه: Twitter
توکن: ندارد
کل مبلغ جذب‌شده تاکنون: ۵ میلیون دلار

۶. سایر پروژه‌ها

در جدولی که در ادامه خواهید دید، نام بقیه پروژه‌ها قید شده است. مسئله‌ای که در این میان کمی جلب توجه می‌کند، جذب سرمایه TON و توموچین است که جزئیاتش را می‌توانید در زیر ببینید.

پروژهسرمایه جذب‌شدهحوزه فعالیتراندسرمایه‌گذار
Ostium Labs۳.۵ میلیون دلاردیفایUnknownBalaji Srinivasan, General Catalyst, LocalGlobe, SIG
Fairblock Network۲.۵ میلیون دلارزیرساخت بلاکچینیPre-seedLemniscap ,Reverie, GSR, Dialectic Capital, Chorus One, Galileo, DoraHacks
Convergence RFQ۲.۵ میلیون دلارزیرساخت بلاکچینیPre-seedC² Ventures, Big Brain Holdings, Auros Global
NexGami (ex Light eSports, MetaVirus Games)۲ میلیون دلاربازیSeedPolygon Ventures, Fundamental Labs, Ledger Capital
L1 Advisors۱.۶ میلیون دلارخدمات بلاکچینیPre-seedVanEck
Paima Studios۱.۴ میلیون دلاربازیGrantsCardano Foundation
TomoChainN/Aزیرساخت بلاکچینیUnknownDWF Labs
BurntN/Aزیرساخت بلاکچینیStrategicCircle
Accumulated FinanceN/AدیفایUnknownCurve, Stake DAO, De Facto Capital
FountainN/Aشبکه اجتماعیUnknownSfermion, Collab+Currency, FlamingoDAO, Cozomo De Medici, Punk6529, VonMises
HadeanN/Aخدمات بلاکچینیStrategicYuga Labs
The Open Network (TON)N/Aزیرساخت بلاکچینیUnknownMEXC

سوالات متداول (FAQ)

پرسش و پاسخ
کدام پروژه‌ها در بازه ۱۰ تا ۱۶ مهر بیشترین جذب سرمایه را داشتند؟

بلک برد با ۲۴ میلیون جذب سرمایه در رتبه نخست قرار گرفت و پروژه‌های سیکادا، ایردائو، فیور و پارافایننس نیز در رتبه‌های بعدی جای گرفتند.

کدام سرمایه‌گذاران در این هفته فعالیت داشتند؟

سرمایه‌گذاران نام‌آشنایی همچون a16z، پالیگان فاند، dao5، سرکل، Cardano Foundation و یوگا لبز در هفته پیش به تامین سرمایه پروژه‌های کریپتویی کمک کردند.

جمع‌بندی

ماه اکتبر برای پروژه‌هایی که نیازمند تامین سرمایه بودند، چندان پررونق شروع نشد. در هفته نخست اکتبر (هفته دوم مهر) پروژه‌های مختلفی توانستند مبالغ موردنیاز خود را برای پیشرفت و توسعه جمع‌آوری کنند. پروژه BlackBird با جذب ۲۴ میلیون سرمایه در صدر فهرست قرار گرفت و پروژه‌های دیگر با جمع‌آوری مبالغی کمتر از ۱۰ میلیون دلار، نام خود را در گزارش این هفته ثبت کردند. در این میان نام پروژه‌هایی مانند توموچین، تان کوین و فیور بیشتر از باقی پروژه‌ها خودنمایی می‌کرد. هم‌چنین باز هم شاهد سرمایه‌گذاری شرکت a16z و شرکت‌های دیگری نظیر سرکل، پالیگان فاند و یوگا لبز بودیم. تفسیر و تعبیر شما از روند جذب سرمایه‌ها چیست؟ نظرات خود را در این خصوص با ما و سایر کاربران در میان بگذارید.

منبع
میهن بلاکچین

نوشته های مشابه

اشتراک
اطلاع از
0 دیدگاه
Inline Feedbacks
View all comments
دکمه بازگشت به بالا