- تتر: 103,906.34 تومان
- دامیننس بیت کوین: 61.31%
- دامیننس اتریوم: 8.21%
- ارزش کل بازار:2659 تریلیون دلار

- عرضه درگردش$5,442,694,592,454.48
- عرضه کل$6,500,932,616,967.33
- حجم معاملات (24h)$10,532,853.76
- ارزش بازاررتبه 132$329,253,800.33
- بیشترین قیمت (24h)$0.000060610
- کمترین قیمت (24h)$0.000058752
- بیشترین قیمت تاکنونتاریخ بیشترین قیمت$119.1816 فروردین 1401
- کمترین قیمت تاکنونتاریخ کمترین قیمت$0.00001675423 اردیبهشت 1401
- وبسایت
- سرس کد
- اکسپلورر
ترا (لونا کلاسیک) با نماد اختصاری (LUNC) یک ارز دیجیتال (Digital Currency) یا رمزارز (Cryptocurrency) است که با ارزش بازار حدود 329,253,800.33 دلار در رتبه 132 بازار رمز ارزها قرار دارد. قیمت ترا (لونا کلاسیک) در این لحظه 0.000060374 دلار است که با احتساب قیمت تتر 0.9998 تومان، با قیمت 6.27 تومان در ایران معامله میشود. حجم معاملات روزانه ترا (لونا کلاسیک) 10,532,853.76 دلار است و قیمت ترا (لونا کلاسیک) در 24 ساعت اخیر، 1.48 افزایش داشته است.
لونا (LUNA) کوین بومی شبکه بلاکچینی ترا (Terra) است که توسط ترافرم لبز (Terraform Labs) یک کمپانی کرهای توسعه یافته است. شبکه ترا توسط مجموعهای از استیبل کوینها پشتیبانی میشود و قیمت استیبل کوینهای ترا، با الگوریتمهای خاص و همچنین به کمک کوین بومی لونا، ثابت باقی میماند. هر استیبل کوین شبکه ترا قابل تبدیل به کوین بومی LUNA است. کوین ترا یک رمزارز کابردی و حاکمیتی است. هولدرهای LUNA علاوهبر مشارکت در تصمیمگیریهای حاکمیتی شبکه، پرداخت کارمزد شبکه، وامگیری، وامدهی و فارمینگ، با استیک یا سپردهگذاری لونا شانس دریافت ایردراپ از پروتکلهای مبتنی بر شبکه Terra را خواهند داشت. شبکه ترا در اردیبهشت ۱۴۰۱ با مشکلات متعددی مواجه شد که خلاصه آنها را میتوانید در ادامه همین مطلب بخوانید؛ این اتفاقات، منجر به ایجاد شبکه و کوین جدیدی شدند و شبکه قبلی ترا و کوین لونا، به ترا کلاسیک و لونا کلاسیک تغییر نام پیدا کردند. صفحه قیمت لحظهای LUNC محلی برای مشاهده قیمت لونا کلاسیک است. در ادامه به مرور تاریخچه قیمت لونا کلاسیک از سال ۲۰۲۱ تا امروز و اینکه شبکه ترا کلاسیک و رمزارز Luna کلاسیک چیست میپردازیم.
قیمت لونا کلاسیک لحظهای
کوین LUNA باعث تشویق نودهای تاییدکننده تراکنش بهمنظور تامین امنیت شبکه میشود. وثیقهگذاری کوین لونا در شبکه ترا، به ایجاد مکانیسمی کمک میکند که باعث میشود قیمت استیبل کوینها ثابت باقی بماند. از جمله این استیبل کوینها میتوان به UST (برابر با ارزش دلار آمریکا)، KRT (برابر با ارزش وون کره جنوبی) و SDT (معادل با SDR صندوق بین المللی پول) اشاره کرد.
نام توکن | LUNC |
عرضه کل | ۶,۸۷۲,۴۸۲,۰۰۷,۳۸۷.۴۷ |
رتبه در بازار رمزارزها | ۴۹ |
ارزش کل بازار | ۷۸۲,۸۱۳,۱۵۱ دلار |
حجم معاملات در ۲۴ ساعت گذشته | ۵۳,۶۳۲,۶۴۷ دلار |
بیشترین قیمت LUNC | ۱۱۹.۱۸ دلار |
کمترین قیمت LUNC | ۰.۰۰۰۰۰۰۹۹۹۹۶۷ دلار |
تاریخچه قیمت LUNC
ارز دیجیتال لونا کلاسیک در حال حاضر رتبه ۱۰ را در میان همه ارزهای دیجیتال دارد. کوین Terra در تاریخ ۲۸ اسفند ۱۳۹۸ با کمترین قیمت ۰.۱۲ دلار و در تاریخ ۶ دی ۱۴۰۰ با بیشترین قیمت ۱۰۳.۳۴ دلار معامله شده است. قیمت لونا کلاسیک در ۱ سال گذشته حدود ۲۰۵۱.۸۱ درصد رشد داشته است.
قیمت لونا کلاسیک در سال ۲۰۱۹
رمزارز LUNA Classic در سال ۲۰۱۹ با قیمت ۱.۳۱ دلار به بازار عرضه شد. اما ۱۸ ماه ابتدای ورود خود را در یک مسیر نزولی گذراند. بهنحوی که این رمزارز در ۳۱ دسامبر ۲۰۱۹ با قیمت ۲۵ سنت معامله میشد.
قیمت Luna Classic در سال ۲۰۲۰
این رمزارز سال جدید را با قیمت ۲۱ سنت آغاز کرد و تا اواخر سال ۲۰۲۰ به ۶۰ سنت هم رسید. با این حال سال ۲۰۲۰ هم سال شگفتانگیزی برای قیمت LUNA نبود.
قیمت لونا کلاسیک در سال ۲۰۲۱
در اواخر ماه ژانویه، بنیاد ترافرم لبز از چندین شرکت مطرح ۲۵ میلیون دلار جذب سرمایه کرد که اخبار حول این اتفاق منجر به اولین جهش قیمتی از اوایل ماه فوریه ۲۰۲۱ شد و در روزهای ابتدایی، ارزش بازار این کوین برای اولین بار از مرز یک میلیارد دلار عبور کرد. سپس در اواسط ماه مارس قیمت Terra بیش از ۳۰۰ درصد رشد کرد و به ۲۰ دلار رسید. سپس در تاریخ ۲۶ دسامبر ۲۰۲۱ در قیمت ۹۹.۷۲ دلار معامله شد. دادههای سایت کوین گکو نشان میدهد که قیمت کوین LUNC در ۲۷ دسامبر ۲۰۲۱ به ۱۰۳.۳۴ دلار هم رسیده است.
قیمت LUNC در سال ۲۰۲۲
لونا کلاسیک سال جدید را با قیمت ۹۱.۳۶ دلار آغاز کرد و در طول ۲ ماه گذشته نوسان قیمت بسیاری را تجربه کرده است. قیمت ترا در ۲۱ ژانویه از ۸۱ دلار به ۶۴ دلار رسید. سپس در ۳۰ ژانویه با قیمت ۴۶.۲۷ دلار هم معامله شد. هم اکنون قیمت ارز دیجیتال Luna در محدوده ۵۰ دلار نوسان میکند.
خلاصهای از اخبار مهم و فوری کوین لونا کلاسیک (LUNC) (ترا کلاسیک Terra Classic)
مدتها است که کارشناسان ارزهای دیجیتال در مورد احتمال وقوع گرداب مرگ (Death Spiral) برای شبکه ترا هشدار میدهند. گرداب مرگ در شبکه ترا مساوی با از دست دادن ارزش دلاری توکن UST و همزمان از دست رفتن قیمت کوین LUNA است؛ این رخ داد بالاخره در تاریخ ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ برای شبکه ترا اتفاق افتاد و برابری ارزش UST در مقابل دلار به طور کامل از دست رفت. همچنین کوین LUNA ارزش بازار خود را از دست داد و قیمت آن از چندین سنت نیز کمتر شد. تمامی این اتفاقات در حالی رخ داد که توسعهدهندگان شبکه ترا به منظور جلوگیری از وقوع گرداب مرگ، میلیاردها دلار بیت کوین را به منظور استفاده به عنوان پشتوانه UST خریداری کرده بودند؛ اما پشتوانه بیت کوین نیز نتوانست به شبکه ترا کمک کند و حتی با وجود فروش تمامی بیت کوینها و خرید توکنهای UST از بازار، قیمت این استیبل کوین در تاریخ ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ کوین برای مدتی به زیر ۱۰ سنت نیز رسید. همچنین فروش عمده بیت کوین توسط بنیاد لونا تاثیر بسزایی بر روی قیمت بیت کوین گذاشت و قیمت BTC را تا سطح ۲۶,۵۰۰ دلار کاهش داد.
دو کوان بنیانگذار شبکه ترا در جدیدترین اظهار نظر خود امیدی به بازگشت اعتماد به این شبکه و ریکاوری قیمت کوین لونا و استیبل کوین UST نداشته و از تمامی کسانی که سرمایه خود را از دست دادهاند، عذرخواهی کرده است. دو کوان در آخرین تلاش خود در تاریخ ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۱ طرحی را پیشنهاد داده است که بواسطه آن شبکه ترا با انجام یک فورک به یک شبکه جدید انتقال یابد. این طرح احیای اکوسیستم ترا نام دارد. هدف از این طرح جبران ضرر هنگفت هولدرهای لونا و UST است.
در این طرح شبکه جدیدی با ۱ میلیارد واحد کوین ایجاد میشود و کوینهای ایجاد شده بین دارندگان لونا و UST به نسبت داراییهایشان تقسیم میشود. در طرح احیای اکوسیستم ترا به دارندگان کوین LUNA Classic و توکن UST، رمزارز شبکه جدید تعلق میگیرد. رمزارزهای شبکه جدید به کسانی تعلق میگیرد که در حین ریزش بازار و توقف فعالیت شبکه ترا کوینهای خود را نگهداری کردهاند. همچنین دارندگان کوین لونا و توکن UST باید رمزارزهای خود را استیک کنند تا به آنها کوین شبکه جدید تعلق بگیرد. پس از اعلام این خبر، قیمت لونا با افزایش تقریبا ۱۲۰۰ درصدی مواجه شد و ارزش استیبل کوین UST به ۰.۲ دلار رسید.
حواشی ایجاد شده پیرامون شبکه ترا فرصت کلاهبرداری را برای سودجویان فراهم کرده است. بسیاری از افراد با سوءاستفاده از وضعیت ایجاد شده برای شبکه ترا و نوسانات غیر منطقی ایجاد شده در کوین لونا، اقدام به ایجاد و فروش توکنهای جعلی لونا کردهاند. کلاهبرداران با سو استفاده از موقعیت فعلی شبکه ترا و قصد این شبکه برای راهاندازی یک زنجیره جدید، اقدام به ایجاد توکنهایی بر بستر شبکههای مختلف کرده و آنها را تحت عناوین گوناگون مانند ایردراپ شبکه ترا، تبدیل لونا قدیم به جدید و پیش فروش توکنهای لونا به کاربران و مالباختگان این شبکه میفروشند. همچنین کلاهبرداران با تشکیل کانالهای جعلی یا جعل هویت خود به عنوان یکی از اعضای تیم ترا از کاربران درخواست کلیدهای خصوصی آنها را کرده و حساب آنها را خالی میکنند.
با سقوط پروژه ترا کلاسیک و احتمال ایجاد پروندههای قضایی علیه اعضای این پروژه، اعضای تیم حقوقی ترامفورم لبز از سمت خود استعفا کردند. بسیاری از افراد استعفای وکلای این شرکت را نشاندهنده مجرم بودن اعضای پروژه ترا میدانند و خواستار اقدام قانونی علیه دوکوان بنیانگذار این پروژه هستند؛ اما عدهای دیگر معتقدند که استعفای این افراد به دلیل مسائل مالی بوده است. بسیاری از کاربران معتقدند اعضای تیم حقوقی ترافورم لبز متوجه نکاتی پیرامون سقوط پروژه ترا شدهاند، که از لحاظ حقوقی قابل دفاع نیست و به همین دلیل از سمت خود کنارهگیری کردهاند.
پس از گذشت سه هفته از سقوط قیمت لونا کلاسیک و شبکه ترا، تیم این پروژه جزئیات طرح پیشنهادی خود برای احیای این شبکه را منتشر کرد.
ترا در شبکه توییتر خود اعلام کرد که ۳ تجدید نظر اساسی در طرح پیشنهادی خود انجام داده است. شبکه ترا قصد دارد که تعداد توکنهای شبکه جدید را بین دارندگان لونا و استیبل کوین UST توزیع کند. در طرح احیای جدید این شبکه که در تاریخ ۳۱ اردیبهشت منتشر شده است، تعداد توکنهایی که از شبکه جدید به دارندگان لونا قبل از حمله تعلق پیدا میکند، افزایش مییابد و تعداد توکنهایی که قرار است به دارندگان UST پس از حمله تعلق مییابد کاهش پیدا میکند.
با تصمیم جدید توسعهدهندگان شبکه ترا، روند توزیع توکنهای شبکه جدید به شرح زیر است:
- ۳۰ درصد متعلق به Community Pool خواهد بود.
- ۳۵ درصد به هولدرهای لونا قبل از حمله اختصاص مییابد.
- ۱۰ درصد متعلق به هولدرهای aUST قبل از حمله است.
- ۱۰ درصد برای هولدرهای لونا پس از حمله است.
- ۱۵ درصد به دارندگان UST پس از حمله تعلق مییابد.
اسنپ شات توزیع توکنهای جدید برای هولدرها قبل از حمله تا تاریخ ۱۸ اردیبهشت گرفته میشود و برای کسانی که پس از حمله توکن لونا یا UST خریداری کردهاند، تا تاریخ ۶ خرداد اعمال میشود.
تاکنون بسیاری از افراد تاثیرگذار در بازار رمزارزها در مورد شبکه ترا، نحوه کارکرد و فروپاشی آن اظهار نظر کردهاند. یکی از تاثیرگذارترین شخصیتهای بازار رمزارزها چانگ پنگ ژائو یا CZ مدیرعامل بایننس است، که در مورد شبکه ترا چنین گفته است: اکوسیستم ترا حباب جذابی بود که بالاخره ترکید. او همچنین اضافه کرده است که از نظر او عکسالعمل بنیاد لونا برای بازیابی شبکه بسیار کند بوده است. به عقیده CZ بنیاد لونا ذخایر خوبی را در اختیار داشته است و میتوانست هنگامی که استیبل کوین UST فقط ۵ درصد از ارزش خود را از دست داده بود، از آنها استفاده کند.
آخرین مدارک بدست آمده پس از سقوط شبکه ترا نشان میدهند، که دو کوان بنیانگذار شبکه ترا چند روز پیش از سقوط لونا کلاسیک، شرکت ترافورم لبز را منحل کرده بود. اسناد حقوقی بدست آمده نشان میدهند که دو دفتر ترافورم لبز که در کره جنوبی واقع شده بودند چند روز پیش از فروپاشی شبکه ترا، نقدینگی خود را از این کشور خارج کردهاند. انحلال دو دفتر پروژه ترا که در شهرهای بوسان و سئول قرار داشتند، در تاریخهای ۱۴ و ۱۶ اردیبهشت انجام شده است، یعنی دقیقا ۲ روز قبل از فروپاشی اکوسیستم ترا. زمانبندی این رخداد باعث بوجود آمدن شبهات زیادی در عمدی بودن سقوط شبکه ترا شده است.
پس از رخ دادن اتفاقات ناگواری که برای شبکه ترا، هولدرهای لونا و UST افتاد، بسیاری از شرکتها در حال قطع همکاری با شبکه ترا کلاسیک هستند. سرویس کوین بیس کلاد (Coinbase Cloud) که بخش زیرساختی صرافی کوین بیس است اعلام کرد، پشتیبانی از شبکه ترا را متوقف میکند و برنامهای برای پشتیبانی از شبکه جدید ترا نیز در دستور کار خود ندارد.
با فروپاشی اکوسیستم ترا پروتکل ارتباط بین بلاکچینی این شبکه غیرفعال شد؛ اما پس از برقراری ثبات نسبی در شبکه، طبق پروپوزال ۱۲۹۹ تصمیمی مبنیبر فعالسازی مجدد IBC این شبکه گرفته شد. این پروپوزال با ۹۵ درصد رای موافق تصویب شد، اما به دلیل مسائل فنی اجرای آن به تاخیر افتاد. تیم توسعهدهنده ترا اعلام داشته است به محض برطرف شدن مشکلات فنی امکان انتقال توکنهای لونا و UST فراهم خواهد شد و زمان فعالسازی و رفع این مشکل را به کاربران اعلام خواهد کرد.
با وجود اینکه بسیاری از اعضای جامعه شبکه ترا کلاسیک خواستار سوزاندن بخش زیادی از توکنها هستند، دو کوان بنیانگذار شبکه ترا اعلام داشته است، که با ایده توکن سوزی موافق نیست. دو کوان معتقد است سوزاندن توکنها تنها دارایی کاربران را از بین میبرد و فایده دیگری ندارد. همچنین بسیاری از افراد معتقدند دلیل اصلی مخالفت دو کوان با این طرح، عدم موجودی کافی بنیاد لونا برای خریداری توکنها و سوزاندن آنها است.
فروپاشی اکوسیستم ترا کلاسیک ضربات شدیدی را به بازار رمزارزها وارد کرد. یکی از بزرگترین تبعات سقوط شبکه ترا ضربه شدید آن به صنعت دیفای بود. میتوان گفت بزرگترین قربانی این فروپاشی پروتکل لیدو است. این پروتکل تقریبا ۹.۶۶ میلیارد دلار از ارزش کل قفل شده خود را در بلاکچین ترا از دست داده است. پیش از سقوط شبکه ترا پروتکل لیدو از نظر TVL در رتبه دوم در بین پروتکلهای دیفای جای داشت؛ اما پس از این اتفاق و در حال حاضر به رتبه چهارم سقوط کرده است.
پس از سقوط شدید اکوسیستم ترا و نزدیک شدن قیمت لونا کلاسیک به صفر، توسعهدهندگان این شبکه طرحی را برای احیای آن در نظر گرفتند. این طرح با انتقادات جدی روبرو شد و برخی از اعضای جامعه ترا معتقد بودند که توسعهدهندگان قصد دارند در شبکه ترا فورک انجام دهند؛ اما تیم توسعهدهنده ترا در رشته توییتی اذعان داشت، که فورکی در کار نبوده و طرح آنها ایجاد یک شبکه جدید و مستقل از ترا است. وجه تمایز شبکه جدید ترا در این است که از تاریخچه معاملات زنجیره قبلی استفاده نمیکند و یک شبکه کاملا جدید ایجاد میشود که کار خود را از بلاک صفر آغاز خواهد کرد.
سرانجام رایگیری درباره طرح پیشنهادی دو کوان برای احیای شبکه ترا به پایان رسید. این طرح با ۶۵ درصد آرای موافق به تصویب رسید. طبق این طرح شبکه جدید ایجاد خواهد شد و کار خود را از روز ۶ خرداد آغاز خواهد کرد.
تیم توسعهدهنده اکوسیستم ترا در تلاش است تا این شبکه را احیا کند. به همین منظور رایگیری درباره طرح احیای شبکه ترا با راهاندازی یک زنجیره جدید در حال اجرا است. یکی از ولیدیتورهای شبکه ترا جزییات راهاندازی شبکه جدید و نحوه ایردراپ توکنهای آن را بدین شکل تشریح کرده است:
- کوین بومی شبکه جدید لونا نام دارد و لونای قبلی با نام لونا کلاسیک به کار خود ادامه میدهد.
- گروه اول که تا پیش از حمله در تاریخ ۷ می (۱۷ اردیبهشت) کوین لونا داشتهاند، به نسبت یک به یک کوین جدید دریافت خواهند کرد.
- گروه دوم که پس از فروپاشی شبکه ترا تا تاریخ ۲۷ می (۶ خرداد) لونا خریداری کرده باشند، به نسبت ۱:۰.۰۰۰۰۱۵ از توکن جدید دریافت خواهند کرد.
- گروه سوم سپردهگذاران انکر تا پیش از حمله هستند، این گروه به نسبت ۱:۰.۰۳۳ توکن جدید دریافت میکنند.
- گروه چهارم هولدرهای UST هستند که به نسبت ۱:۰.۰۱۳ توکن جدید دریافت خواهند کرد.
با تصویب طرح راهاندازی شبکه جدید ترا، کوین بومی این شبکه کار خود را با نام لونا (LUNA) آغاز میکند. طبق پروپوزال ۱۶۲۳ کوینهای شبکه جدید بین جامعه کاربری ایردراپ خواهد شد. توزیع کوینهای لونا در تاریخ ۶ خرداد بین دارندگان واجد شرایط انجام شد. همچنین راهاندازی شبکه جدید در تاریخ ۷ خرداد انجام پذیرفت. کوینهای ایردراپ شده بین کاربران در یک دوره ۲ ساله آزاد میشوند و تا آن زمان این کوینها به صورت خودکار در اختیار ولیدیتورها، به منظور تامین امنیت شبکه خواهد بود. همچنین کاربران در ازای آن سود استیکینگ دریافت خواهند کرد. شایان ذکر است که کاربران میتوانند پاداش استیکینگ خود را هر زمان که بخواهند دریافت کنند.
همزمان با ایردراپ شبکه جدید لونا، کلاهبرداران نیز آغاز به کار کردهاند. آنها با ساخت توکنهای اسکم و ارسال آنها برای افراد معروف سعی در سوءاستفاده و گمراه کردن کاربران دارند. کلاهبرداران با ایجاد میلیونها توکن رپد شده لونا ۲ (Wrapped LUNA 2) آنها را برای افرادی مانند ویتالیک بوترین ایردراپ کرده و قصد کلاهبرداری و سو استفاده از موقعیت پیشآمده را دارند. هدف اصلی این طرح فریب دادن کاربران برای انتقال داراییهای خود به قراردادهای هوشمند مد نظر کلاهبرداران است.
سرانجام در تاریخ ۷ خرداد شبکه جدید ترا راهاندازی شد و همانطور که در طرح احیای اکوسیستم ترا به آن اشاره شده بود، ۳۰ درصد از توکنهای ایردراپ شده در اختیار کاربران قرار گرفت. پس از راهاندازی شبکه و رمزارز جدید، قیمت لونا ۲ با فرازونشیبهای زیادی مواجه شد. در حال حاضر صرافیهای زیر از شبکه جدید ترا پشتیبانی میکنند و کابران میتوانند توکنهای دریافتی خود را در آنها به فروش برسانند.
- Bybit
- OKX
- MEXC
- Kucoin
- Gate
- Coinex
- Bitrue
- Kraken
دلایل رشد قیمت لونا کلاسیک چیست؟
پس از نابودی اکوسیستم ترا، قیمت رمزارز لونا کلاسیک نیز به شدت کاهش پیدا کرد. قیمت LUNC در تاریخ ۱۵ فروردین ۱۴۰۱ در بیشترین حالت خود به مرز ۱۲۰ دلار رسید و پس از نابودی شبکه تراکلاسیک قیمت آن کمتر از ۱ سنت شد. دلیل اصلی این اتفاق را میتوان به مکانیسم استفاده شده در شبکه ترا کلاسیک برای ثابت نگه داشتن استیبل کوین UST نسبت داد.
قیمت لونا کلاسیک در هفتههای اخیر رشدی ۶۵۰ درصدی داشته است. این موضوع توجه بسیاری از فعالان بازار رمزارزها را به خود جلب کرده است. دلیل اصلی این افزایش قیمت را میتوان به پروپوزال شماره ۴۶۶۱ این شبکه نسبت داد. در این پروپوزال که از تاریخ ۲۰ سپتامبر ۲۰۲۲ آغاز شده است، از تمامی تراکنشهایی که در شبکه تراکلاسیک انجام میشود، ۱.۲ درصد مایت دریافت شده و سوزانده میشود.
دریافت مالیات در شبکه ترا کلاسیک تا جایی ادامه پیدا خواهد کرد که تعداد کل رمزارزهای LUNC، به ۱۰ میلیارد واحد برسد. از مزایای اجرای این طرح در شبکه ترا کلاسیک میتوان به موارد زیر اشاره کرد.
- کاهش تورم رمزارزهای LUNC و UST
- جذب سرمایهگذاران جدید
- قدرت جامعه حاکمیتی در شبکه ترا کلاسیک
شایان ذکر است استفاده از طرح دریافت مالیات و سوزاندن رمزارزها در شبکه ترا کلاسیک نمیتواند به تنهایی به افزایش قیمت لونا کمک کند؛ زیرا تا زمانی که شبکه تراکلاسیک نتواند توسعهدهندگان، کاربران و شرکتهای سرمایهگذاری را به خود جذب کند، عملا کاربردی نخواهد نداشت.
بازارهای داخلی Terra Classic (14 صرافی)
صرافی | عمق بازار | قیمت |
---|---|---|
![]() آبان تتر | 20,000,000,000 تومان | 6.26 تومان |
![]() سرمایکس | 602,807,738 تومان | 6.23 تومان |
![]() سینا تتر | 1,141,805,400,000 تومان | 5.71 تومان |
![]() او ام پی فینکس | 512,401,770 تومان | 6.33 تومان |
![]() رمزینکس | 1,275,423 تومان | 6.26 تومان |
![]() توایکس | 40,000,000,000 تومان | 6 تومان |
![]() ارز پلاس | 20,000,000,000 تومان | 6.30 تومان |
![]() اکسکوینو | 1,000,000,000 تومان | 6.40 تومان |
![]() بیت 24 | 81,475,772 تومان | 6.27 تومان |
![]() تبدیل | 8,587,894,750 تومان | 6.30 تومان |
![]() رمز پلاس | 83,419,813,980 تومان | 6.32 تومان |
![]() اترکس | 105,087,176,952 تومان | 6.27 تومان |
![]() تترلند | 20,000,000,000 تومان | 6.21 تومان |
![]() bit.ir | 13,088,912 تومان | 6.40 تومان |