هفتهای که پشت سر گذاشتیم هفته پر فراز و نشیبی برای بازار رمزارزها بود. در ابتدای هفته، با عقبنشینی شاخص قدرت دلار (DXY) از سطح ۱۱۰، بازار رمزارزها با رشد قابل توجهی همراه بود و قیمت بیت کوین در روز جمعه حدود ۱۰٪ و قیمت اتر در این تاریخ حدود ۵٪ افزایش یافت. اما تمام روایتهای مثبت ایجاد شده، در روز سه شنبه به در بسته CPI خورد. آمار شاخص قیمت مصرف کننده (CPI) برای ماه آگوست ۸.۳٪ اعلام شد که بیش از توقعات اکثر کارشناسان بود. این موضوع تمام امیدها در مورد مهار شدن تورم و انبساطی شدن سیاستهای پولی فدرال رزرو را تبدیل به یاس کرد و بازارها را با شوک مواجه کرد. دیروز شاخص S&P 500 بزرگترین کندل قرمز خود در دو سال اخیر را ثبت کرد و قیمت بیت کوین مجددا سطح حمایت ۲۰٬۰۰۰ دلار را آزمایش کرد.
سرکوب شدن قیمت اتریوم در آستانه بهروزرسانی مرج، بازار این رمزارز را با ترس شدیدی مواجه کرده است. در حالیکه بازار آپشن برای اتریوم در آستانه مرج، قیمتی بالای ۲۰۰۰ دلار را پیشبینی میکرد، در زمان نگارش این مطلب قیمت اتر کمتر از ۱۶۰۰ دلار است و فاندینگ ریت اتریوم به منفیترین سطح خود از زمان سقوط بازارها در زمان شروع کرونا رسیده است. این واقعیت، فارغ از چشماندازی که برای مسیر صعودی یا نزولی قیمت ETH در آینده نزدیک ترسیم میکند، نشاندهنده شدت احساسات منفی در مورد قیمت اتریوم بعد از مرج است.
برای تحلیل قیمت بیت کوین و قیمت اتریوم و به طور کلی تحلیل روند کلی بازار رمز ارزها ابزارهای متنوعی وجود دارد. ما معتقدیم با بررسی مداوم اطلاعات آنچین یا درون زنجیرهای میتوان وقایع و اتفاقات این بازار را عمیقتر و دقیقتر ارزیابی و تحلیل کرد. در همین راستا میهن بلاکچین قصد دارد تا با تمرکز بر اطلاعات و دیتای درون شبکه یا On-Chain، گزارشی از عملکرد بازار را به صورت هفتگی منتشر کند. هدف این گزارشهای هفتگی، تحلیل رفتار سرمایهگذاران، احساسات معاملهگران و تغییرات صورت گرفته در شبکه بیت کوین و اتریوم است. در این تحلیلها متریکهای آنچین بیت کوین و اتریوم و استیبلکوینها مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
[author title=”سلب مسئولیت” image=”http://”]گزارش پیش رو، تحلیل اختصاصی میهن بلاکچین بر اساس دیتاهای آنچین (روی زنجیره) در هفته گذشته است. اطلاعات و تحلیلهای این مقاله به هیچ عنوان نباید به عنوان توصیهای برای خرید و فروش یا سرمایهگذاری در نظر گرفته شوند. فراموش نکنید که همیشه قبل از سرمایهگذاری، خودتان به طور کامل بازار را تحلیل و بررسی کنید.[/author]
توجه به نکات زیر به مطالعه بهتر این مقاله کمک خواهد کرد:
- این گزارش به ۲ بخش کلی تقسیم شده است؛ در بخش اول اطلاعات کلی از بازار در هفته گذشته را ارائه میکنیم و همینطور اطلاعات مهم پیرامون بیت کوین را مورد بررسی قرار خواهیم داد. در بخش دوم این گزارش نیز وضعیت شبکه اتریوم را بررسی خواهیم کرد.
- این نسخه، پنجاه و پنجمین گزارش از سری تحلیلهای هفتگی آنچین میهن بلاکچین است. برای مطالعه گزارش پیشین، به مقاله زیر مراجعه کنید.
بخش اول – بیت کوین
تصویر فوق نمودار قیمت بیت کوین در تایم فریم روزانه را نشان میدهد. ریزش ۹٪ قیمت بیت کوین تا سطح ۱۹,۸۰۰ دلار ناشی از انتشار دادههای شاخص قیمت مصرف کننده آمریکا (CPI) بود که فراتر از انتظارات اعلام شد. این موضوع خوشبینی به کند شدن شیب افزایش نرخ بهره از سمت فدرال رزرو را تحت تاثیر قرار داد.
در حال حاضر ۲ سطح ۱۹,۸۰۰ دلار و ۱۹,۰۰۰ دلار حمایتهای نزدیک بیت کوین هستند، اما موضوع اصلی در مورد خط حمایتی کشیده شده (خط مشکی) در حوالی قیمت ۱۸,۷۰۰ دلار است. این حمایت از دسامبر ۲۰۲۰ (آذر ۹۹) حفظ شده است و هیچگاه کندل روزانهای زیر این سطح بسته نشده است. در ریزشهای اخیر BTC که ۳ بار قیمت از این سطح پایینتر رفت، گاوها با تمام توان تلاش کردند که تا ساعت ۴:۳۰ صبح به وقت تهران (تایم بسته شدن کندل روزانه بیت کوین) به سرعت قیمت را به بالای این سطح برگردانند. بسته شدن کندل روزانه زیر این سطح راه را برای ایجاد موج بعدی ریزشی هموار خواهد کرد.
در واقع میتوان گفت با از دست رفتن مهمترین سنگر گاوها در شرایط کنونی، احتمالا آنها نیز تبدیل به فروشندگانی خواهند شد که روند نزولی را تقویت خواهند کرد.
در نمودار هفتگی بیت کوین نیز به وضوح اهمیت این سطح نشان داده شده است که همواره معیاری برای ادامهدار بودن یا پایان یک روند قیمتی بوده است؛ کما اینکه در نوامبر ۲۰۲۰ (دی ۹۹) شکست این سطح به خریداران جرات داد که تا مدتها دست به فروش دارایی خود نزنند. نکته جالب توجه این است که در اوج تاریخی قیمت BTC در سال ۲۰۱۷ نیز کندل هفتگی بالای این سطح ثبت نشد. علاوه بر این در تایم فریم هفتگی از دست دادن این سطح امکان تشکیل الگوی صعودی کف ۲ قلو را نیز از بین خواهد برد.
بررسی احساسات بازار
بدون تردید وضعیت متلاطم بازارهای جهانی از محرکهای اصلی ریزشهای اخیر قیمت بیت کوین بوده است. در این وضعیت اخبار خارج از حوزه رمزارزها مانند شاخصهای اقتصادی امریکا به سرعت بر احساسات سرمایهگذاران تاثیر میگذارد. لذا تصمیمات معاملهگران ناشی از این احساسات، میتواند سطوح کلیدی قیمت بیت کوین را بشکند. نزدیک شدن قیمت BTC به حمایت اصلی خود (۱۸,۷۰۰ دلار) میتواند اهمیت بررسی شاخصهای مرتبط با احساسات سرمایهگذاران را دو چندان کند.
شاخص ترس و طمع بازار اکنون در سطح ۲۷ و در محدوده ترس قرار دارد. این موضوع به وضوح نشان میدهد که سرمایهگذاران نسبت به اواسط ماه ژوئن امید بیشتری به بازیابی قیمت دارند. در آن زمان این شاخص تا سطح ۶ سقوط کرده بود. این بدان معنی است که در صورت حمایت در سطوح حمایتی، خریداران خواهند توانست با سرعت بیشتری قیمت را افزایش دهند.
بررسی شاخص فاندینگ ریت بیت کوین
- معرفی نمودار: نمودار فاندینگ ریت یکی از راههای درک احساسات معاملهگران است. فاندینگ ریت، در واقع نمایانگر تفاوت قیمت بیت کوین در قراردادهای فیوچرز و اسپات است. هنگامی که مقدار آن مثبت است، خریداران (موقعیت لانگ) به فروشندگان (موقعیت شورت) بدهکار میشوند. در واقع این موضوع انگیزهای برای معاملهگران میشود تا وارد پوزیشن شورت شوند و قیمت آتی BTC را کاهش دهند. عدد منفی برای فاندینگ ریت نتیجه عکس خواهد داشت.
- تحلیل نمودار: همانگونه که از نمودار مشخص است در هفته اخیر در بیشتر روزها فاندینگ ریت مثبت در صرافیها برای بیت کوین ثبت شده است که نشان از ورود معاملهگران به پوزیشن لانگ دارد. از دیروز و با ریزش قیمت بیت کوین این شاخص مجددا وارد ناحیه منفی شده است که نشان از وجود ترس در بازه کوتاهمدت دارد. اگر ارتفاع کندلهای این شاخص در روزهای آتی بلندتر شود، احتمال وقوع شورت اسکوییز در مورد بیت کوین تقویت خواهد شد. در صورت عدم کاهش فاندینگ ریت میتوان گفت که بازار موضعی خنثی نسبت به وضعیت BTC دارد و قیمتهای اسپات و قراردادهای فیوچرز در فاصله نزدیک از هم قرار خواهند گرفت.
بررسی رفتار سرمایهگذاران بیت کوین
نهنگها یکی از اصلیترین بازیگران در بازار رمزارزها محسوب میشوند و تحرکات آنها در بازار میتواند تصویر دقیقی از اتفاقات آینده را پیش روی سرمایهگذاران قرار دهد. از این رو ابتدا به سراغ نهنگهای بیت کوین میرویم و رفتار آنها را مورد بررسی قرار میدهیم.
- معرفی نمودار: در تصویر بالا رفتار کیف پولهایی که موجودی آنها بین ۱۰۰ تا ۱۰,۰۰۰ بیت کوین است با نمودار بنفش در کنار نمودار قیمت بیت کوین با رنگ سبز نشان داده شده است.
- تحلیل نمودار: از دیدگاه بلندمدت میتوان گفت که روند کاهشی موجودی کیف پول نهنگها که از ماه می (اردیبهشت) شکل گرفته بود، متوقف شده است. از اوایل ماه آگوست (مرداد) همبستگی بین قیمت بیت کوین و موجودی کیف پول نهنگها به حالت قرینه درآمده است؛ یعنی هر بار که بیت کوین به سطوح پایین تر از ۲۰,۰۰۰ دلار ریزش پیدا کرده است، موجودی کیف پول نهنگها نیز افزایش پیدا کرده است و برعکس. فاصله حداکثر و حداقل موجودی نهنگها در این بازه زمانی چیزی حدود ۶۰,۰۰۰ BTC بوده است که چیزی حدود ۰.۷۱٪ از کل موجودی فعلی آنها است. در هفته گذشته نیز این روند تکرار شد و در نهایت برآیند پایان هفته، خروج حدود ۱۰,۰۰۰ بیت کوین از کیف پول نهنگها بود.
پس این طور میتوان نتیجه گرفت که وضعیت فعلی بیت کوین باعث شده است که اکثریت نهنگها روند خرید یا فروش BTC خود را متوقف کنند و منتظر تعیین تکلیف بازار باشند. اما بخش کوچکی از آنها در حال نوسانگیری از بیت کوین دربازه قیمتی ۱۷,۶۰۰ دلار تا ۲۵,۰۰۰ دلار هستند.
بررسی وضعیت کیف پول صرافیها
- معرفی نمودار: تصویر بالا، موجودی بیت کوین در صرافیهای متمرکز رمزارز (بر حسب درصد از کل عرضه در گردش بیت کوین) را به رنگ قرمز، در کنار قیمت بیت کوین به رنگ سبز نشان میدهد.
- تحلیل نمودار: همانطور که در نمودار بالا مشاهده میشود موجودی بیت کوین در صرافیهای متمرکز، از دیروز روند افزایشی به خود گرفته است و به بالاترین سطوح خود از اواخر ماه آگوست رسیده است. در حال حاضر این شاخص با رسیدن به ۹.۱۷٪ از کل عرضه در گردش بیت کوین، روند کاهشی از اواسط ماه جولای را متوقف کرده است. افزایش این شاخص نشانهای منفی برای بیت کوین محسوب میشود. عدم خروج بیت کوین از صرافیها در روز جاری با توجه ریزش قیمت بیت کوین، این فرضیه را میتواند تقویت کند که بسیاری از سرمایهگذاران موجودی خود را به صرافیها انتقال دادهاند تا در صورت شکست حمایت بیت کوین آن را به فروش برسانند.
بررسی وضعیت ماینرهای بیت کوین
- معرفی نمودار: تصویر بالا نمودار پوئل مالتیپل (Puell Multiple) را نشان میدهد. این شاخص ارزش دلاری BTCهای استخراجشده در هر روز را نسبت به میانگین متحرک ۳۶۵ روزه آن نشان میدهد و در واقع معیاری برای تعیین وضعیت میزان درآمد ماینرهای بیت کوین است.
- تحلیل نمودار: نوار سبز نشان داده شده در شکل نشانگر ناحیه تسلیم (capitulation) ماینرها است که معمولا وقتی اتفاق میافتد که درآمد آنها به سطوحی برسد که انتظار آن را نداشتند. رویداد تسلیم ماینرها یکی از نشانههای کف قیمت بیت کوین محسوب میشود. در حال حاضر این شاخص پس از ۲ بار سقوط در این نوار سبز رنگ در سال ۲۰۲۲، در حال افزایش است. در هفتههای اخیر این شاخص در مرز شکستن روند نزولی خود بوده است که از سال ۲۰۲۱ شکل گرفته است. در صورت شکست این روند میتوانیم اطمینان بیشتری داشته باشیم که با افزایش امیدواری به ماینینگ بیت کوین، کاهش محسوسی قرار نیست در هشریت شبکه بیت کوین اتفاق بیفتد. این بدان معنی خواهد بود که افزایش احتمالی درآمد ماینرها احتمالا از راه افزایش قیمت بیت کوین تامین خواهد شد و نه کاهش هشریت شبکه.
بررسی وضعیت کیف پول ماینرهای بیت کوین
در حال حاضر حدود ۱.۸۵ میلیون واحد بیت کوین در کیف پول ماینرهای شبکه بیت کوین ذخیره شده است. نمودار زیر روند تغییرات دارایی ماینرهای بیت کوین را نشان میدهد.
- معرفی نمودار: نمودار بالا شاخص ورودی/خروجی خالص بیت کوین کیف پول ماینرها (نمودار بنفش) را در کنار قیمت بیت کوین با نمودار مشکی نشان میدهد. مقادیر مثبت در این نمودار نشاندهنده افزایش ذخایر بیت کوین ماینرها است و بالعکس.
- تحلیل نمودار: همانطور که در نمودار مشخص است، روند کوتاه مدت افزایشی موجودی بیت کوین ماینرها مجددا کاهشی شده است. همچنان در بازه بزرگتر روند کلی کاهشی است. این بدان معنا است که ممکن است روند افزایشی شکل گرفته در این شاخص از سال ۲۰۲۰ به انتها نزدیک شده باشد. این اتفاق ممکن یا به معنی ناامیدی آنها از تغییر روند بیت کوین در میان مدت تلقی شود یا به دلیل تامین هزینههای استخراج اتفاق افتاده باشد. معمولا ماینرها در ریزشهای شدید قیمت BTC مجبور میشوند بخشی از موجودی خود را برای تامین این هزینهها به فروش برسانند.
بررسی شاخص MVRV-Z در مورد قیمت بیت کوین
- معرفی نمودار: شاخص MVRV-Z به سنجش این موضوع میپردازد که قیمت بیت کوین نسبت به «ارزش عادلانه» خود تا چه حد بیشتر یا کمتر است. این شاخص از اطلاعات مرتبط با ارزش بازار (مارکت کپ) و قیمت واقعی (Realized Price) و همچنین انحراف معیار استفاده میکند تا یکی از کارآمدترین ابزارهای پیشبینی کف یا اوج قیمت را ایجاد کند. زمانی که این نمودار به سطوح پایینتر از ۱ می رسد به معنی نزدیک شدن به کف قیمتی است و زمانی که این شاخص بالای سطح ۶ باشد، به معنای نزدیک شدن به سقف قیمت بیت کوین است.
- تحلیل نمودار: این برای سومین ماه متوالی است که این شاخص در کف خود قرار دارد. از آنجایی که صورت کسر سازنده فرمول این شاخص از تفاضل مارکت کپ بیت کوین از مارکت کپ تحقق یافته آن حاصل میشود، سطوح نزدیک به صفر این شاخص به معنی برابری نسبی این ۲ پارامتر است؛ به تعبیری میتوان گفت کلیت بازار در حالت سر به سر با قیمت کنونی بیت کوین به سر میبرد. فرسایشی شدن این حالت میتواند منجر به خستگی سرمایهگذاران شود و این فرضیه را تقویت میکند که در فاصلهای نه چندان دور شاهد تحرکات گستردهای از سمت بیت کوین خواهیم بود.
بخش دوم – اتریوم
نمودار بالا قیمت اتریوم را در تایمفریم روزانه نشان میدهد. قیمت اتریوم در ابتدای هفته و با پس زده شدن شاخص قدرت دلار (DXY) از سطح مقاومت ۱۱۰ که به قیمت تمام رمزارزها و همچنین سایر بازارهای داراییهای پرخطر کمک کرد، صعودی شد. در روز جمعه ۹ سپتامبر (۱۸ شهریور) که قیمت بیت کوین با ثبت کندل سبزرنگ ۲۰۰۰ دلاری، ۱۰٪ افزایش یافت و به بیشتر از ۲۱۵۰۰ دلار رسید، قیمت اتریوم هم رشد قابل توجهی داشت، اما نه به اندازه بیت کوین. در این تاریخ رشد قیمت اتریوم تقریبا نصف بیت کوین بود و رمزارز دوم بازار توانست با حدود ۵٪ افزایش قیمت مقاومت ۱۶۵۰ دلاری را بشکند و تا ۱۷۴۶ دلار رشد کند.
اما رشد قیمت بیت کوین و اتریوم در میانه هفته متوقف شد و در روز سه شنبه با اعلام شاخص قیمت مصرف کننده (CPI) در آمریکا برای ماه آگوست روند صعودی در تمام بازارها معکوس شد. اعلام نرخ ۸.۳٪ برای تورم سال به سال اندازهگیری شده در ماه آگوست، که بیش از توقع کارشناسان در مورد تورم این ماه بود، تمام بازارها را با شوک مواجه کرد. این موضوع باعث شد قیمت اتریوم رشد اندک به دست آمده در هفته گذشته را در آستانه بزرگترین به روزرسانی خود که صبح فردا انجام میشود، از دست بدهد. جالب است بدانید در روز گذشته شاخص S&P 500 که همبستگی نزدیکی با قیمت بیت کوین و اتریوم دارد، بزرگترین کندل قرمز خود در دو سال اخیر را ثبت کرد و با ۱۷۷ واحد کاهش به سطح پایین کانال ۳۹۰۰ بازگشت.
اتریوم در حال حاضر در آستانه بزرگترین به روزرسانی در تاریخ خود و کل فضای کریپتو است. فردا صبح پنجشنبه، ۲۴ شهریور، بهروزرسانی مرج اتریوم انجام میشود. فاز اول این بهروزرسانی، یعنی فاز بلاتریکس، ۱۵ شهریور انجام شد و با پیادهسازی آن لایه اجماع با لایه اجرا یکی شد. در فاز دوم و اصلی مرج یعنی فاز پاریس، که فردا کلید میخورد، الگوریتم اجماع از اثبات کار به اثبات سهام تغییر میکند و ماینینگ در شبکه اتریوم به خط پایان خود میرسد.
با این حال مشاهده میشود که علیرغم رشد تسلط مرج بر شبکههای اجتماعی، تعداد دفعات Mention شدن آن در حال حاضر از بعضی روزهای ماه گذشته هم کمتر است که نشان میدهد بزرگترین بهروزرسانی اتریوم در روزهای سختی از زمستان کریپتو پا به عرصه میگذارد.
دادههای آنچین درباره قیمت اتریوم چه میگویند؟
برای بررسی وضعیت بازار اتریوم در آستانه بزرگترین بهروزرسانی آن نگاهی به چند شاخص میاندازیم که میتواند در مورد جهت بازار در کوتاه مدت اطلاعاتی در اختیارمان قرار دهد.
در نمودار بالا ستونهای آبی رنگ تعداد تراکنشهای اتریوم با ارزش بیش از ۱ میلیون دلار را نشان میدهد که میتوان آنها را «تراکنشهای نهنگها» قلمداد کرد. همانطور که مشاهده میشود، پیکهای بزرگ در این نمودار با حرکتهای شدیدی قیمتی همراه شده است. با توجه به احساسات منفی موجود در شرایط فعلی، رشد تعداد این تراکنشها را نمیتوان نشانه مثبتی تلقی کرد.
در نمودار بالا خط قرمز نشاندهنده تعداد جابجایی روزانه اترهایی است که بیش از یکسال جابجا نشدهاند. همانطور که مشاهده میشود در طول امروز و با نزدیک شدن مرج، جابجایی این کوینها رشد قابل توجهی داشته است. البته علت جابجا شدن این کوینهای کمتحرک، علاوهبر انگیزه فروش میتواند انتقال به والت جدید برای دریافت رمزارز شبکه فورک شده از اتریوم (احتمالا با نماد ETHW) باشد.
در نمودار بالا خط قرمز نشاندهنده موجودی اتریوم در صرافیهای متمرکز بر حسب درصد از کل عرضه در گردش است. همانطور که در نمودار بالا مشاهده میشود، در هفته گذشته موجودی اتر صرافیها رشد چشمگیری داشته است. در حال حاضر بیش از ۱۵٪ از عرضه در گردش اتریوم در صرافیهای متمرکز قرار دارد. رشد چشمگیر موجودی اتریوم در صرافیهای متمرکز نشانه مثبتی برای قیمت محسوب نمیشود.
از طرف دیگر مشاهده میشود که فاندینگ ریت اتریوم در صرافیهای متمرکز به طرز کمسابقهای منفی شده است. فاندینگ ریت معیاری از احساسات معاملهگران است و مشاهده فاندینگ ریت به شدت منفی در تاریخ ۱۴ سپتامبر (امروز) نشان میدهد آخرین باری که بازار تا این حد در مورد ریزش قیمت اتریوم نگران بود به مارچ ۲۰۲۰ (اسفند) و ریزش تاریخی بازارها در آغاز کرونا برمیگردد.
مجموعه شاخصهای بالا تصویر خوشایندی را برای قیمت اتریوم در کوتاهمدت ترسیم نمیکنند. احتمال دارد که پس از انجام مرج با یک رویداد «Sell the News» گسترده مواجه شویم. همچنین دامیننس پایین بیت کوین و ارزش بازار بالای مجموعه آلتکوینها یک حرکت نزولی پرقدرت را محتمل و حتی موجه جلوه میدهد. البته باید توجه داشت فاندینگ ریت به شدت منفی، بعضی بازیگران بزرگ بازار را به پیاده کردن شورت اسکوییز وسوسه میکند.
وضعیت استیکینگ اتریوم ۲
نمودار بالا تعداد ولیدیتورهای جدید اتریوم ۲ را در کنار قیمت اتر نشان میدهد. همانطور که مشاهده میشود، رشد تعداد ولیدیتورهای اتریوم امروز که در نزدیکی آپدیت پاریس هستیم، تقریبا برابر (اندکی کمتر) از رشد تعداد ولیدیتورها پیش از آپدیت بلاتریکس است. این موضوع با ترس حاکم بر بازار در روزهای اخیر و کمبود شور و شوق در مورد مرج اتریوم همخوانی دارد.
همانطور که در نمودار بالا مشاهده میشود تعداد اتر استیک شده در قرارداد بیکن چین در حال حاضر ۱۳.۷ میلیون ETH است. با این حال مشاهده میشود، سهم لیدو از اترهای استیکشده کاهش چشمگیری داشته است. در هفته اخیر سهم لیدو از استیکینگ اتر سرانجام تا مرز ۳۰٪ کاهش یافت که نشان میدهد این سرویس استیکینگ شناور در حال از دست دادن اتر به ترس موجود در بازار است.
سخن پایانی
ما در این سری مقالات به سراغ اطلاعات آنچین بازار میرویم و سعی داریم تا الگوهای تکرار شونده مشترک بین قیمت و اطلاعات On-Chain را شناسایی کرده و در اختیار شما قرار دهیم. در نتیجه این مقاله و تمامی مواردی که در آن اشاره شده، به هیچ عنوان نباید ملاک تصمیمگیری برای سرمایهگذاری قرار گیرد. سعی ما این است تا به جای تحلیل مستقیم قیمت، عوامل تاثیرگذار بر نوسانات قیمت رمزارزها را بشناسیم تا تحلیل دقیقتری از بازار داشته باشیم. اگر در این زمینه تجربهای دارید و یا اطلاعات آن چین مشخصی را پیدا کردهاید که بر قیمت رمزارزها