مقالات عمومی

بهترین مقالات میهن بلاکچین از نگاه کاربران در هفته گذشته (20 تا 26 خرداد)

با شناخت بیشتر تکنولوژی بلاکچین و رونق ارزهای دیجیتال، توجه کاربران ایرانی نیز به آنها بیشتر شد و با نبود اطلاعات کافی به زبان فارسی در این زمینه در سال‌های قبل و لزوم حضور سایت‌های خبری در این زمینه سایت‌هایی اطلاع رسانی در زمینه کریپتو در ایران نیز به وجود آمدند. سایت میهن بلاکچین نیز یکی از این رسانه‌ها است. با توجه به اینکه میهن بلاکچین رسانه تخصصی بلاکچین و ارزهای دیجیتال است؛ در طول هفته مطالب زیاد با تنوع گسترده‌ای منتشر می‌شوند. از همین رو تصمیم گرفتیم انتهای هر هفته پربازدیدترین و بهترین مقالات میهن بلاکچین از نگاه کاربران را در قالب یک پست جمع‌آوری کنیم. در ادامه این مطلب مروری کوتاه خواهیم کرد بر گزیده مقالات از نگاه شما. در صورت تمایل می‌توانید نسخه کامل مقاله را در لینک‌های انتهای همین مطلب پیدا کنید.

خرید ارز دیجیتال با ۱۰ هزار تومان!

تو صرافی ارز پلاس میتونی فقط با ۱۰ هزار تومان و با کارمزد صفر، همه ارزهای دیجیتال رو معامله کنی!

همین الان شروع کن
مقالات بر حسب بیشترین بازدید مرتب شده‌اند

۱. در ریزش بازار، ارز دیجیتال خود را هودل کنیم یا بفروشیم؟ کدام انتخاب بهتری است؟

هودل (HODL) یا نگهداری طولانی‌مدت از دارایی دیجیتال، یکی از روش‌هایی است که به صرف کمترین میزان توجه و وقت احتیاج دارد. در عین حال اصلی‌ترین روشی است که بسیاری از میلیونرهای فضای کریپتوکارنسی به ثروت امروز خود رسیده‌اند. اغلب آن‌ها زمانی که تقاضای چندانی برای رمزارزی وجود نداشت و قیمت آن پایین بود، مقداری خریداری کردند و پس از هولد کردن برای چندین سال، حال بازگشت سرمایه هنگفتی بر روی سرمایه‌گذاری اولیه‌شان دریافت کرده‌اند.

با اینکه استراتژی نگهداری یک دارایی دیجیتال برای مدت زیاد برای آن‌ها موثر بوده است، اما حقیقت این است که در طی چند سالی که آن‌ها به دارایی‌شان دست نزدند، احتمالا آن دارایی دستخوش بالا و پایین‌های فراوانی شده است و اگر آن‌ها می‌توانستند از این نوسان‌ها استفاده کنند، احتمالا می‌توانستند مقدار قابل ملاحظه‌ای به تعداد توکن‌ها/کوین‌هایشان اضافه کنند و میزان سودشان را افزایش دهند.

مطالعه کامل مقاله


۲. معرفی کامل بیت تورنت و کاربرد ارز دیجیتال BTT در این شبکه

شبکه بیت تورنت در اوایل دهه ۲۰۰۰، وقتی نرم افزاری را راه‌اندازی کرد که اشتراک فایل‌ها را از طریق شبکه همتا به همتا تسهیل می‌کرد، توجه بسیاری از علاقه‌مندان به موسیقی و فیلم را به خود جلب کرد. به جای دانلود یا آپلود فایل‌ها از یک سرور، کاربران با استفاده از نرم افزار BitTorrent به شبکه‌ای از کامپیوترها پیوستند که از طریق آن قادر بودند، فایل‌ها و داده‌ها را با یکدیگر مبادله کنند.

اما در سال‌های گذشته، بیت تورنت تلاش کرد تا از خدمات پرطرفدار خود درآمد کسب کند. به همین منظور، نرم افزار بیت تورنت در سال ۲۰۱۹ توسط بنیاد ترون، خریداری شد. سپس مالک جدید این نرم افزار، توکن بومی BTT را برای کمک به گسترش پروتکل آن و تشویق شرکت کنندگان در شبکه معرفی کرد.

مطالعه کامل مقاله


۳. فعال‌ترین پروژه‌های دیفای در یک ماه اخیر را بشناسید!

رشد و پیشرفت پروژه‌های دیفای به فعالیت توسعه‌دهندگان و کدنویسان فعال روی آن پروژه وابسته است. عموما زمانی که توسعه‌دهندگان بر روی یک پروژه به صورت مداوم کار می‌کنند، شاهد رشد آن پروژه هستیم.

در این مقاله با مهم‌ترین تغییرات پروتکل‌های دیفای در ماه می (خرداد) آشنا می‌شوید. رصد و پیگیری این تغیرات برای نهنگ‌های توکن‌ها اهمیت ویژه‌ای دارد زیرا این تغییرات بر فاندامنتال پروتکل موردنظر و ارزش بالقوه آنها تاثیرگذار است. افرادی که توکن‌های کمتری دارند نیز می‌توانند تغییرات خاصی از پروتکل‌‌ها را معرفی و تبلیغ کنند تا سایر افراد به ارائه رای خود برای تایید تغییرات موردنظر بپردازند.

مطالعه کامل مقاله


۴. معرفی ۷ مورد از کاربردهای NFT در دنیای واقعی و دیجیتال!

قبل از پیدایش توکن‌های غیرقابل تعویض، کمیاب کردن دارایی‌های دیجیتال بسیار دشوار بود. اگرچه قوانین کپی‌رایت (حق مولف) وجود دارد، اما کپی کردن غیر قانونی آثار هنری دیجیتال، تقریبا امری آسان است. 

توسعه NFTها، آثار هنری کریپتویی و آیتم‌های کلکسیونی دیجیتال را برای ما به ارمغان آورده است. اما کاربردهای NFT به اینجا ختم نمی‌شود؛ از حوزه املاک تا امور مالی و لجستیک می‌توان از توکن‌های غیر قابل تعویض استفاده کرد تا اعتبار و صحت بسیاری از کالاهای منحصر به‌ فرد و کلکسیونی اثبات شود.

مطالعه کامل مقاله


۵. هاردفورک لندن اتریوم چیست؟ کارمزد تراکنش‌ها سرانجام کاهش می‌یابد!

هاردفورک لندن (London) اتریوم، به‌روزرسانی‌ای است که مدل کارمزد تراکنش‌ها و زمان بندی “بمب سختی” این بلاک چین را تغییر می‌دهد. در این به‌روزرسانی، شبکه اتریوم کارمزد تراکنش‌ها را به جای اتکا به قیمت و کارمزد گس، بر اساس کارمزد مبنای مشخص شده در هر بلاک تعیین خواهد کرد.

توسعه‌دهندگان شبکه اتریوم مطابق زمانبدی تعیین شده برای بروزرسانی شبکه و عرضه اتریوم ۲.۰، به عامدانه تغییری را در شبکه اتریوم انجام می‌دهند که به آن بمب سختی یا difficulty bomb می‌گویند. طی این رویداد، سختی شبکه فعلی اتریوم به قدری افزایش می‌یابد (به صورت عمدی) که درآمد ماینرها کاهش یافته و ماینرها را به انتقال از گواه اثبات کار به گواه اثبات سهام تشویق کند.

مطالعه کامل مقاله


امیدواریم این مطلب برای شما مفید بوده باشد. اگر نظر یا انتقادی دارید که میتواند به بهبود مطالب به ما کمک کند، باعث افتخار است که آن را با ما به اشتراک بگذارید. از اینکه همیشه در کنار ما هستید ممنونیم.

منبع
میهن بلاکچین

نوشته های مشابه

اشتراک
اطلاع از
0 دیدگاه
Inline Feedbacks
View all comments
دکمه بازگشت به بالا