سرمایهگذاری روی میم کوینهای بیت کوین؛ جبران عقبماندگی از سود بازار
با افزایش قیمت بیت کوین، معاملهگران روی میم کوینهای مبتنی بر BTC سرمایهگذاری میکنند؛ زیرا این توکنها نسبتاً نوسانات قیمتی بسیار بیشتری دارند. همین موضوع باعث شده تا میم کوینهای بیت کوین، به یکی از جذابترین بخشهای بازار ارزهای دیجیتال تبدیل شوند.
به گزارش میهن بلاکچین، کاهش نوسانات قیمت در باقی بخشهای بازار، باعث میشود که توجه سرمایهگذاران به سمت میم کوینها جلب شود، زیرا میم کوینها داراییهایی هستند که معمولاً نوسان قیمتی بیشتری دارند؛ مخصوصاً آنهایی که مارکت کپ شان نسبتاً کوچکتر است.
افزایش محبوبیت میم کوینهای بیت کوین
در این میان، توکنهایی مانند پاپس (PUPS)، داگ (DOG) و بیلیون دالر کت (BDC) در طول ۲۴ ساعت گذشته تا ۳۵٪ رشد کردهاند. توکنهایی که مارکت کپ کوچکتری دارند حتی بیش از این مقدار افزایش یافتهاند، مانند سایفر (CYPHER) که بیش از ۷۷٪ رشد کرده است.
همچنین مارکت کپ پروتکل رونز (Runes) – که این میم کوینها روی آن راهاندازی شدهاند – در طول ۲۴ ساعت گذشته از مارکت کپ پروتکل BRC-20 (پروتکل دیگری مبتنی بر شبکه بیت کوین) پیشی گرفته است. پیروزی دونالد ترامپ و بهبود احساسات سرمایهگذاران، موجب شد که قیمت بیت کوین در طول ۳۰ روز گذشته بیش از ۳۰٪ افزایش یابد.
پروتکل ریونز در اوایل سال ۲۰۲۴ برای سادهسازی راهاندازی و مدیریت توکنهای مبتنی بر شبکه بیت کوین ایجاد شده است. این پروتکل به کاربران اجازه میدهد که توکنهایی مانند بیت کوین یا توکنهای مبتنی بر اتریوم (ERC-20) ایجاد کنند.
این توکنها از مدل خروجیهای خرج نشده تراکنش (UTXOs) بیت کوین استفاده میکنند. هر UTXO میتواند مقداری توکن در خود جای بدهد که هماهنگی آنها با ساختار شبکه بیت کوین را افزایش میدهد. این موضوع میتواند ازدحام شبکهای که توسط توکنهای بیارزش ایجاد میشود را کاهش دهد؛ مشکلی که پروتکل BRC-20 با آن دست و پنجه نرم میکند.
با این حال، گزارشها نشان میدهند که تا امروز معیارهای آنچین پروتکل ریونز بهطور چشمگیری افزایش نیافتهاند. البته جای نگرانی نیست، چرا که معمولاً ابتدا قیمتها افزایش مییابند و سپس این تغییرات خودشان را در دادههای آنچین شبکه نمایان میکنند.
چگونه میم کوینها توجه سرمایهگذاران را جلب میکنند؟
سرمایهگذاری روی داراییهای پرنوسان، روشی است که سرمایهگذاران از آن برای کسب سود بیشتر استفاده میکنند. از اوایل سال ۲۰۲۳، معاملهگران میم کوینها را به عنوان داراییهای پرنوسان انتخاب کردند؛ این موضوع محبوبیت این بخش از ارزهای دیجیتال را در میان کاربران افزایش داده است.
معمولاً زمانی سرمایهگذاران به سمت معامله میم کوینها میروند، که نوسانات بازار در بخشهای جدیتر ارزهای دیجیتال – مانند راهکارهای لایه-۲ یا توکنهای ذخیرهسازی – کاهش مییابد. یک دلیل دیگر میتواند افزایش ریسک سرمایهگذاری در توکنهای شناختهشده باشد؛ تا حدی که سرمایهگذاران به دنبال داراییهای پربازدهتر بیافتند.
اما تنها میم کوینهای بیت کوین نیستند که محبوبیتشان افزایش یافته است، چندین میم کوین مبتنی بر شبکه سولانا نیز از دسامبر ۲۰۲۳ تا ماه مارچ رشد قابل توجهی داشتهاند؛ این موضوع باعث افزایش قیمت سولانا شد.