اخبار اتریوماخبار بلاکچیناخبار عمومی

میلکومدا اولین سایدچین کاردانو امشب راه‌اندازی می‌شود؛ پلی میان کاردانو و اتریوم

اولین سایدچین شبکه کاردانو با نام Milkomeda C1 امشب عرضه خواهد شد. این زنجیره جانبی توسعه‌دهندگان روی ماشین مجازی اتریوم را قادر خواهد ساخت تا بر روی شبکه کاردانو به فعالیت بپردازند. همچنین شبکه‌هایی که از میلکومدا استفاده کنند به سادگی می‌توانند با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. تاکنون به غیر از کاردانو حضور شبکه‌های سولانا و الگوراند در این اکوسیستم قطعی شده است.

به گزارش میهن بلاکچین، میلکومدا (Milkomeda) نام زنجیره جانبی سازگار با ماشین مجازی اتریوم (EVM) و راهکارهای لایه ۲ اتریوم است که هدف آن وصل کردن بلاکچین‌های نو به جامعه قدرتمند توسعه‌دهندگان فعال در شبکه اتریوم است. عموم این توسعه‌دهندگان با زبان برنامه‌نویسی سالیدیتی (Solidity) به انجام این کار مشغول‌اند. در نقشه راه پروژه میلکومدا نام ۳ شبکه کاردانو، الگوراند و سولانا برای ساخت این اکوسیستم در سال ۲۰۲۲ مشاهده می‌شود. پس از ایجاد سایدچین‌ها در این شبکه‌های لایه ۱، این شبکه‌ها قادر خواهند بود که به سادگی با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. در این پروژه از مفهوم جدیدی با نام قراردادهای هوشمند رپد شده استفاده خواهد شد که در آن کاربران شبکه کاردانو می‌توانند در شبکه اصلی باقی بمانند و قراردادهای هوشمند پیاده‌سازی شده در سایدچین را بدون تغییر کیف پول (تغییر زنجیره مورد استفاده خود) اجرا کنند.

در اواخر فوریه (اوایل اسفند ۱۴۰۰) میلکومدا با مشارکت پروتکل Nomad، یک پل آزمایشی بین کاردانو و اتریوم راه‌اندازی کرد. اکنون انتظار می‌رود این پل در شبکه اصلی فعال شود. در نتیجه این اقدام می‌توان دارایی‌ها را از طریق این بریج بین ۲ بلاک چین منتقل کرد.

صفحه توییتر میلکومدا در پستی اعلام کرد امشب (۸ فروردین) ساعت ۲۰:۳۰ به وقت تهران این شبکه اصلی روی اکوسیستم کاردانو با نام Milkomeda C1 راه‌اندازی می‌شود.

توییت راه‌اندازی میلکومدا
توییت راه‌اندازی میلکومدا

با راه‌اندازی این زنجیره جانبی، کاربرانی که توکن‌هایی را روی زنجیره متصل نگه می‌دارند، قادر خواهند بود تا با قرار دادن این دارایی‌ها روی زنجیره جانبی که دو بلاکچین را به هم متصل می‌کند، آن‌ها را به شبکه کاردانو و بالعکس منتقل کنند. این توکن‌ها به دارایی‌های بومی در شبکه اصلی کاردانو تبدیل می‌شوند و پس از رپدشدن، عملکردهایی مشابه دارایی‌های بومی در بلاکچین کاردانو را انجام می‌دهند.

شرکت دی‌سی اسپارک (dcSpark) که در زمینه تکنولوژی دفترکل توزیع شده (DLT) فعالیت می‌کند، میلکومدا را توسعه داده است. مطابق اطلاعیه این شرکت میلکومدا فعلاهیچ‌گونه توکن بومی نخواهد داشت. dcSpark در حال حاضر مشغول کار روی محصولی دیگر با نام Flint روی شبکه کاردانو است که نوعی مرورگر برای برنامه‌های غیرمتمرکز (Dapp) روی کاردانو محسوب می‌شود.

شبکه کاردانو (Cardano‌) از زمان ایجادش در سال ۲۰۱۷ قصد داشت تا با اتریوم، بزرگ‌ترین شبکه بلاک چینی قراردادهای هوشمند برای میزبانی از برنامه‌های امور مالی غیرمتمرکز (DeFi) و وب ۳.۰ رقابت کند؛ اما این شبکه تاخیر زیادی در راه‌اندازی قراردادهای هوشمند داشت، که این موضوع باعث به وجود آمدن انتقادات زیادی به کاردانو شد. حال با راه‌اندازی میلکومدا و استفاده کاردانو از توسعه‌دهندگان اتریوم باید دید این انتقادات برطرف خواهد شد یا خیر.

منبع
mediuminsidebitcoins.cryptoglobe

نوشته های مشابه

اشتراک
اطلاع از
0 دیدگاه
Inline Feedbacks
View all comments
دکمه بازگشت به بالا