متوسط تحلیل تکنیکالکریپتو پدیا

سوئینگ تریدینگ (Swing Trading) چیست + معرفی کلی چند استراتژی!

سوئینگ تریدینگ (Swing Trading) یا نوسان‌گیری یک روش معاملاتی است که هدف آن کسب سود در طی مدت زمان چندین روز یا چندین هفته است (این یک استراتژی بلندمدت است). سوئینگ تریدینگ در تمامی بازارها اعم از ارزهای دیجیتال، فارکس، سهام و غیره قابل استفاده است.

تریدرهای سوئینگ، اصولا از تحلیل تکنیکال برای یافتن موقعیت‌های مناسب معاملاتی استفاده می‌کنند. البته این تریدرها ممکن است از تحلیل فاندامنتال نیز برای تایید روند قیمت و الگوها استفاده کنند.

درک سوئینگ تریدینگ

سوئینگ تریدینگ با نگه داشتن یک پوزیشن (خرید یا فروش) برای مدت زمان بیش از یک دوره ترید سر و کار دارد؛ اما معمولا بیشتر از چند هفته یا چند ماه طول نمی‌کشد. البته با این که برخی از تریدرها ممکن است پوزیش‌هایشان را بیش از این مدت نیز باز نگه دارند، اما با این حال تریدر سوئینگ نامیده می‌شوند.

تریدهای سوئینگ یا نوسانی، همچنین می‌توانند در یک دوره ترید یا کوتاه‌تر انجام شوند؛ البته این رویداد برای سوئینگ تریدینگ بسیار کم اتفاق می‌افتد و فقط در مواقعی پیش می‌آید که نوسانات بسیار شدیدی بر بازار حاکم باشند.

هدف سوئینگ تریدینگ، کسب حداکثر سود از پتانسیل حرکتی قیمت است؛ برخی از تریدرها به دنبال ارزهای دیجیتال پرنوسان هستند و برخی دیگر، ارزهایی با حرکات کمتر را انتخاب می‌کنند. اما در کل، هدف هر دو تریدر این است که در یک ارز دیجیتال، قیمت را در جایی پیدا کنند که فکر می‌کنند روند ادامه پیدا خواهد کرد؛ سپس وارد پوزیشن خرید یا فروش می‌شوند و از این روند، مقدار قابل توجهی سود به دست می‌آورند.

تریدرهای سوئینگ موفق، تنها به دنبال کسب سود از حرکت قیمتی هستند و پس از به دست آوردن سود، به دنبال موقعیت دیگری می‌گردند.

مختصری از سوئینگ تریدینگ

سوئینگ تریدینگ تحلیل تکنیکال تحلیل فاندامنتال الگو اندیکاتور رفتار قیمت حد سود حد ضرر نسبت ریسک به ریوارد

  • سودگیری از حرکت قیمت مورد انتظار در پوزیشن‌هایی که با روش سوئینگ تریدینگ باز می‌شوند، معمولا از چند روز تا چند ماه طول می‌کشند.
  • سوئینگ تریدینگ ، تریدرها را در معرض بهره شبانه و ریسک نوسانات آخر هفته قرار می‌دهد؛ یعنی مواقعی که ممکن است گپ قیمتی رخ دهد و قیمت با فاصله زیادی نسبت به قبل شروع به حرکت کند.
  • تریدرهای سوئینگ می‌توانند حد سود (TP) و حد ضرر (SL) خود را بر اساس اندیکاتورهای تکنیکال یا رفتار قیمت (Price Action) تعیین کنند و با استفاده از آنها، میزان ریسک و ریوارد خود را تنظیم و کنترل کنند.
  • سوئینگ تریدینگ یکی از محبوب‌ترین روش‌های ترید است که در آن، تریدرها می‌توانند فرصت‌های معامله میان مدت تا بلندمدت را با استفاده از روش‌های مختلف تحلیل تکنیکال پیدا کنند؛ اگر شما به سوئینگ تریدینگ علاقه‌مند هستید، باید با مفاهیم تحلیل تکنیکال آشنا باشید.
  • بسیاری از تریدرهای سوئینگ، معاملات را بر اساس میزان ریسک به ریوارد ارزیابی می‌کنند. تحلیل نمودار آنها بر مبنای تشخیص نقطه ورود، نقطه خروج و قرار دادن حد ضرر ساخته شده است. اگر آنها در یک دارایی با ۱ دلار معامله می‌کنند که ممکن است ۳ دلار سود داشته باشد، این برای آنها یک ترید معقول است؛ اما از طرف دیگر، اگر آنها ۱ دلار را به خطر بیاندازند تا ۰.۷۵ دلار به دست بیاورند، برای آنها عاقلانه نیست.
  • تریدرهای سوئینگ به دلیل ماهیت سرمایه‌گذاری کوتاه مدت ترید، اساسا از تحلیل تکنیکال استفاده می‌کنند (منظور از کوتاه مدت در اینجا، کمتر از یک سال است؛ چرا که اکثر سرمایه‌گذاری‌ها چندین سال به طول می‌انجامند؛ پس می‌توان گفت که “ترید” هر چقدر هم که بلندمدت باشد، در اشل بزرگ‌تر یک سرمایه‌گذاری کوتاه مدت محسوب می‌شود).
    تحلیل فاندامنتال می‌تواند میزان دقت معاملات را بیشتر کند. برای مثال، اگر یک تریدر سوئینگ در نمودار یک دارایی روند صعودی (گاوی) مشاهده کند، می‌تواند از تحلیل فاندامنتال نیز برای تایید این روند استفاده کند.
  • تریدرهای سوئینگ برای یافتن فرصت‌های معاملاتی، به چارت‌های روزانه نگاه می‌کنند. آنها ممکن است ۱۵ دقیقه یا حتی ۱ ساعت و بیشتر، برای یافتن نقطه ورود، نقطه خروج، حد سود و حد ضرر مناسب انتظار بکشند.

نقاط قوت سوئینگ تریدینگ

  • نسبت به ترید روزانه (Day Trading) زمان کمتری نیاز دارد.
  • بزرگ بودن مقدار سود به منظور به دست آوردن حداکثر سود.
  • تریدرها می‌توانند تنها از تحلیل تکنیکال استفاده کنند، که این پروسه ترید را ساده‌تر می‌کند.

نقاط ضعف سوئینگ تریدینگ

  • پوزیشن‌های باز شده در این روش، در معرض بهره شبانه و گپ‌های قیمتی آخر هفته قرار دارند.
  • معکوس شدن ناگهانی قیمت‌ها می‌توانند باعث ضررهای هنگفتی شوند.
  • تریدرهای سوئینگ بیشتر مواقع از توجه به روندهای بلندمدت برای تشخیص درست روندهای کوتاه مدت، غافل می‌شوند.

ترید روزانه در برابر سوئینگ تریدینگ

سوئینگ تریدینگ تحلیل تکنیکال تحلیل فاندامنتال الگو اندیکاتور رفتار قیمت حد سود حد ضرر نسبت ریسک به ریوارد

تفاوت اصلی بین ترید روزانه و سوئینگ تریدینگ، زمان باز بودن پوزیشن‌هاست؛ تریدهای سوئینگ معمولا بیش از یک شبانه روز طول می‌کشند، اما تریدرهای روزانه، پوزیشن‌هایشان را قبل از بسته شدن بازار و قبل از اتمام یک روز کامل می‌بندند.

اگر هر دو تریدر با مبلغ یکسانی معامله کنند، تریدرهای سوئینگ معمولا با حجم کمتری ترید می‌کنند، در حالی که تریدرهای روزانه با حجم‌های بزرگ‌تر این کار را انجام می‌دهند؛ حجمی که ممکن است با لوریج ۲۵ یا بیشتر نیز انجام شود.

استراتژی‌های سوئینگ تریدینگ

تریدر سوئینگ برای هر معامله چندین روز صبر می‌کند؛ برای همین نمودارهای بلندمدت‌تر را تجزیه و تحلیل می‌کند.

برخی از بهترین استراتژی‌های سوئینگ تریدینگ، میانگین‌های متحرک متقاطع، الگوهای فنجان و دسته (Cup And Handle)، سر و شانه، پرچم و مثلث هستند. همچنین کندل استیک‌ها نیز می‌توانند در ترکیب با اندیکاتورها، برای این روش مناسب باشند.

در نهایت، هر تریدر سوئینگ یک طرح واستراتژی مخصوص به خود دارد که مناسب اوست.

برای سوئینگ تریدینگ، معامله‌گر باید حرکات قیمت دارایی مورد نظر را مدام زیر نظر داشته باشد و استراتژی خود را بر اساس شخصیت تریدی خود و رفتار بازار طراحی کند. این کار آسانی نیست؛ چرا که هیچ استراتژی و طرحی، همیشه درست کار نمی‌کند.

با مدیریت ریسک و تنظیم میزان ریسک به ریوارد، شما نیازی ندارید که همیشه برنده باشید؛ چرا که برآیند سود به زیان شما، همواره مثبت خواهد بود.

منبع
investopedia

نوشته های مشابه

اشتراک
اطلاع از
1 دیدگاه
جدید ترین
قدیمی ترین محبوب ترین
Inline Feedbacks
View all comments
دکمه بازگشت به بالا