۳ عامل که بخاطر آن قیمت اتر افت شدیدی را تجربه کرد!

بر هیچکس پوشیده نیست که ارزش اتریوم (ETH) در بازارهای کریپتو پس از یورش بازار خرسی (بازار نزولی) در ماه فوریه، یکی از سنگین ترین ضربات را دریافت کرده است. پیش از این دوره، اتر در بالاترین قیمت خود یعنی ۱۴۰۰ دلار معامله میشد. در حال حاضر قیمت اتر حدود ۲۰۳ دلار میباشد که کاهش ۸۵ درصدی نسبت به بالاترین قیمت خود را شاهد است. این دارایی دیجیتال هم چنین در تاریخ ۱۲ اکتبر و پس از خبرهای جعلی در خصوص اینکه گلدمن ساکس از برنامه های خود برای میز معاملاتی کریپتو و بیت کوین دست کشیده است، افت قیمت تا ۱۸۹ دلار را نیز تجربه کرد.
۳ عامل تاثیرگذار بر قیمت فعلی اتر
چندین دلیل برای کاهش قیمت اتر بیان شده است. اما در ادامه به سه عامل تاثیرگذار بر کاهش ۸۵ درصدی قیمت اتر در کمتر از ۱۲ ماه میپردازیم.
ICO ها
برای شروع با نظریه ICO ها شروع میکنیم. بسیاری از پروژه های جذب سرمایه برای مقابله با بازار خرسی، نقدینگی اتر را افزایش دادند. لازم به ذکر است که انفجار و گسترش ICO ها از ماه نوامبر سال گذشته تا ماه مارس سال جاری رخ داد. در ماه نوامبر، قیمت اتر حدود ۳۰۰ دلار بود و تا ماه ژانویه قیمت آن به ۱۴۰۰ دلار رسید. در ماه مارس سال جاری، قیمت آن به ۷۰۰ دلار رسید و به این دلیل قابل درک است که چرا مدیران بخش های مالی در این ICO ها برای جلوگیری از ضررهای بیشتر، اجازه نقد شدن تمام دارایی های اتر را صادر کردند.
تاخیر در آپدیت شبکه اتریوم
دلیل دوم این است که شبکه اتریوم تحت به روزرسانی ای میباشد که درصدد برطرف کردن مسائل مقیاس پذیری شبکه است. توسعه دهندگان اصلی اتریوم ایجاد یک فورک سخت را برای ماه اکتبر برنامه ریزی کرده بودند که تا سال آینده به تعویق افتاد. این به روزرسانی نرم افزاری به اسم کنستانتینوپول قرار است راهنمای مسیر انتقال شبکه از الگوریتم اثبات کار به شبکه بلاک چین اثبات سهام باشد. تاخیر به وجود آمده تاثیر روانی بر سرمایه گذارانی داشت که احتمالا بخشی از دارایی خود را فروخته اند یا برای جلوگیری از ضررهای بیشتر به سمت خرید بیت کوین روی آوردند. سایر معامله کنندگان هوشمند تصمیم گرفتند تا فروش استقراضی اتر را انجام دهند.
ظهور رقبای جدید
دلیل سوم کاهش قیمت اتریوم ظهور پروژه های بلاک چین است که شبکه های سریعتر، ارزان تر و موثرتری دارند. یکی از این پروژه ها ترون (TRON) میباشد. این پلتفرم میتواند ۲۰۰۰ تراکنش در ثانیه مدیریت کند، در حالی که این تعداد برای اتریوم، ۲۵ تراکنش میباشد. تعداد تراکنش های روزانه در شبکه ترون نیز پس از فعال شدن ماشین مجازی ترون در تاریخ ۱۲ اکتبر با افزایش چشمگیری روبهرو شد. با افزایش برنامه های غیرمتمرکز بر بستر شبکه ترون، ضرورت مقیاس پذیری شبکه اتریوم بیش از هر زمان دیگری میباشد.
در مجموع به ۳ دلیل تاثیرگذار بر قیمت اتریوم در بازارهای کریپتو پرداخته شد. روش دیگر بررسی وضعیت فعلی اتر این است که این دارایی دیجیتال در حال حاضر بسیار کاهش قیمت داشته است. بنابراین اکنون زمان مناسبی برای کسب و ذخیره این دارایی دیجیتال و امید به بهبود بازار و به روزرسانی های آتی آن است. باید منتظر ماند و دید چه اتفاقی برای این ارز دیجیتال رخ خواهد داد.
نظر شما راجع به آینده اتر چیست؟