تحلیلگر مطرحی با نام مستعار InvestAnswers در کانال یوتیوب خود به معرفی پروژههای با پتانسیل بالا و مبتنی بر قراردادهای هوشمند برای رقابت با اتریوم پرداخت.
به گزارش میهن بلاکچین و به نقل از دیلی هودل، این تحلیلگر با اشاره به دامیننس یا میزان سلطه اتریوم بر بازار گفت که رقبای ETH در حال حاضر توان مقابله با آن را ندارند اما ۲ پروژه ترا (Terra) و سولانا مهمترین رقبای اتریوم خواهند بود. او دلیل انتخاب این ۲ پروژه را روشهای مناسب بازاریابی، تیم قدرتمند پروژه، تکنولوژی به کار رفته در این پروژهها و جامعه پیرامونی آنها معرفی کرد.
مشوقها و شتاب حرکتی فاکتورهای دیگری هستند که این تحلیلگر برای مقایسه در نظر گرفته است که از این منظر پروژههای آوالانچ و فانتوم در این زمینهها پیشتازند. یکی از شاخصهای سنجش مشوقهای پروژههای از دید این تحلیلگر نرخ نسبت وام به ارزش (LTV) آن پروژه است که در این زمینه، پروژه فانتوم در وضعیت خوبی به سر میبرد.
InvestAnswers در ادامه ۲ پروژه بایننس کوین (BNB) و پالیگان را پروژههای مورد تهدید نامید که به دلایل مختلفی امکان به حاشیه رفتن را دارند. او بایننس اسمارت چین را به دلیل ساختار متمرکز آن و پالیگان را به دلیل توزیع درصد بالایی از توکنهای MATIC در میان چند نهنگ، به عنوان رقبایی از اتریوم دانست که امکان از رده خارج شدن آنها وجود دارد.
این تحلیلگر در انتهای این لیست پروژههای پولکادات و کاردانو را قرار داد که عملکرد نامناسبی (از بابت قیمت) را در طی سال گذشته از خود نشان دادهاند.
کاردانو اخیرا حرکت خوبی را از خود نشان داد که بسیار خوب است اما من امید دارم که به سرعت به قیمت ۳ دلار برسد.
در تصویر زیر ۸ پروژه رقیب اتریوم از دیدگاه InvestAnswers را به همراه ویژگیهایی که ذکر شد، مشاهده میکنید.
خارج از صحبتهای این تحلیلگر میتوان به سایر شبکههای لایه اول نیز اشاره کرد که پیشرفتهای مشابهی را تجربه کردهاند. کازموس، الگوراند، الروند، تزوس از شبکههایی هستند که میزبان پلتفرمهای دیفای، بازار NFT و پروژههای گیمینگ هستند که میتوان با دنبال کردن آنها از پتانسیلهای آنها با خبر شد.
ایوان ون نس و جاش استارک در هفته گذشته مقالهای را در خصوص اتریوم منتشر کردهاند. آنها با توجه به پیشرفت پروژههای مقیاسپذیری و راهکارهای لایه دوم اذعان داشتند که اتریوم را دیگر نمیتوان یک شبکه تک زنجیرهای به شمار آورد. این بلاکچین برای پردازش تراکنشها به فناوریهایی همچون اپتیمیسم و اثبات دانش صفر نیاز دارد. این راهکارها در مجموع در سال ۲۰۲۱ سهم قابل توجهی از تراکنشهای روزانه را به دست آوردهاند.