متوسط پروژه‌های کلاهبرداریویدیو

۶ روش کلاهبرداری ارز دیجیتال در تلگرام + راهکارهای تشخیص طرح‌ و توکن اسکم

متاسفانه هر سال آمار کلاهبرداری‌های مرتبط با ارزهای دیجیتال افزایش پیدا می‌کند و کانال‌ها و گروه‌های تلگرامی به یکی از پاتوق‌های اصلی کلاهبرداران تبدیل شده‌اند. ما پیام‌های زیادی دریافت می‌کنیم که کاربران در یک سایت سرمایه‌گذاری کرده‌اند و به دارایی خود دسترسی ندارند یا توکنی خریداری کرده‌اند که امکان فروش آن وجود ندارد. با وجود این که قبلا به انواع کلاهبرداری در دنیای ارزهای دیجیتال پرداخته بودیم، در این مطلب می‌خواهیم منحصرا شگردهای رایج کلاهبرداری ارز دیجیتال در تلگرام را بررسی کنیم و ببینیم چطور کاربران را متقاعد می‌کنند تا سرمایه‌ خود را به آنها بدهند. در بخش دوم نیز به ابزارهایی اشاره می‌کنیم که به تشخیص توکن‌ اسکم کمک می‌کنند. با میهن بلاکچین همراه باشید.

روش های کلاهبرداری تلگرامی در حوزه ارزهای دیجیتال

کاربران گرامی میهن بلاکچین، در صورتی که ویدیوی این مطلب برای شما به‌نمایش درنمی‌آید، VPN خود را خاموش کرده و سپس صفحه را رفرش کنید. بعضی ویدیوهای سایت آپارات برای IPهای خارج از ایران به نمایش درنمی‌آیند.

موضوعاتی که در ویدیو مطرح شد:

  • مقدمه (ابتدا تا ۰۱:۳۹)
  • روش اول: فروش توکن جعلی توسط شخصی که با تبلیغات معروف شده است (۰۱:۴۹ تا ۰۲:۱۳)
  • روش دوم: جلب اعتماد مخاطب با تولید محتوا و معرفی توکن فیک (۰۲:۱۴ تا ۰۲:۳۵)
  • روش سوم: تشویق برای خرید توکن‌ جدید در صرافی غیرمتمرکز (۰۲:۳۶ تا ۰۵:۳۰)
  • روش چهارم: پامپ و دامپ (۰۵:۳۱ تا ۰۶:۲۲)
  • روش پنجم: سرمایه‌گذاری روی شخص یا ربات تریدر و دریافت سود ثابت (۰۶:۲۳ تا ۰۷:۰۸)
  • روش ششم: طرح‌های استخراج ابری با سود ثابت (۰۷:۰۹ تا ۰۸:۳۵)
  • پرداخت سود در روزهای اولیه طرح‌های پانزی و رضایت سرمایه‌گذاران (۰۸:۳۶ تا ۰۹:۴۳)
  • معرفی و آموزش ابزارهایی برای تشخیص توکن‌های کلاهبرداری (۰۹:۴۴ تا ۱۴:۰۴)
  • پرسیدن سوال در گروه‌های تلگرامی ارز دیجیتال (۱۴:۰۵ تا انتها)

ما تاکنون مقالات آموزشی زیادی در مورد پروژه‌های کلاهبرداری منتشر کرده‌ایم؛ از بررسی پروژه‌های مختلف مثل لاکسون گرفته تا کلاهبرداری تتری، کلاهبرداری استخراج ابری، پروژه‌های معرفی شده توسط علی حسنی مثل SIZ و حساب‌های اجاره‌ای. اما باز هم پیام‌های زیادی دریافت کردیم در مورد توکن‌هایی که کاربران خریده بودند و نمی‌توانستند آن‌ها را بفروشند. این موضوع را می‌توانید در کامنت‌های مربوط به مقاله رفع ارورهای پنکیک سواپ مشاهده کنید.

اکثرا فکر می‌کردند مشکل مربوط به پنکیک سواپ است، اما با بررسی بیشتر متوجه شدیم که توکن‌ها فیک و جعلی هستند. وقتی دلیل خرید و سرمایه‌گذاری را پرسیدیم، اغلب عنوان کردند که سیگنال خرید توکن را از یک کانال تلگرامی گرفته‌اند. همین موضوع باعث شد تا با استفاده از تجربیات و اتفاقاتی که برای کاربران افتاده است، به بررسی روش های رایج کلاهبرداری در کانال‌ها و گروه‌های تلگرامی بپردازیم.

در ویدیوی فوق می‌توانید با ۶ روش رایجی که برای خالی کردن جیب سرمایه‌گذاران به کار می‌رود،‌ آشنا شوید. همچنین در خلال ویدیو متوجه می‌شوید که با چه شگردهایی کاربر را وسوسه و متقاعد می‌کنند تا در یک پروژه اسکم سرمایه‌گذاری کند.

چطور در دام کانال‌های تلگرامی کلاهبردار نیفتیم؟

بخش دوم ویدیو اختصاص به راهکارهای مقابله با کلاهبرداران دارد. فراموش نکنید که اصل اول طمع نکردن است. معمولا پیشنهادهای اسکمرها وسوسه‌کننده است و شرایط بد اقتصادی مزید بر علت می‌شود تا بدون بررسی کافی در دام آن‌ها بیفتید. متاسفانه روند قیمت بیت کوین و هیجانات پیرامون رمزارزها فضا را برای کلاهبرداری از افرادی که دانش کمتری دارند، مهیا می‌کند. باید بدانید که در دنیای پرریسک ارزهای دیجیتال حلوا خیرات نمی‌کنند و خبری از سودهای زیاد، ثابت و بی‌حساب و کتاب نیست.

احتمالا طرح‌هایی مرتبط با سرمایه‌گذاری یا استخراج ارز دیجیتال به شما معرفی می‌شود که سود تضمین‌شده خوب دارد و چندین نفر را هم می‌بینید که سودشان را هر ماه برداشت می‌کنند. در مواجهه با چنین طرح‌هایی ابتدا باید به کلاهبرداری بودن شک کنید و با دقت زیاد محل تامین سود طرح را بررسی کنید. آیا تحقق سود وعده داده شده از روش آن‌ها با عقل جور در می‌آید؟ با قاطعیت می‌گویم هر جا سود ثابت بالا و تضمین‌شده به شما پیشنهاد شد، قطعا با یک طرح کلاهبرداری طرف هستید. اگر دریافت سود ماهانه توسط دوست یا آشنا باعث اعتماد شما شده است، باید بدانید که سود افراد قدیمی از سرمایه افراد جدید تامین می‌شود و بهتر است اطلاعات خود را در مورد طرح پانزی بالا ببرید.

در موارد دیگر هم توکن‌هایی برای سرمایه‌گذاری معرفی می‌شود که در ویدیو در موردشان توضیح دادیم و ابزارهای مختلفی را برای بررسی این توکن‌ها معرفی کردیم. در این ابزارها موارد و توابع مشکوک در قرارداد هوشمند توکن به شما نمایش داده می‌شود. ما قبلا در مقاله‌ای به بررسی این ابزارها و توابع کد پروژه‌های کلاهبرداری پرداختیم که توصیه می‌کنم حتما سری به آن بزنید.

سوالات متداول (FAQ)

پرسش و پاسخ میهن بلاکچین
روش های رایج کلاهبرداری تلگرامی در ارزهای دیجیتال چیست؟

شیادان در کانال‌های تلگرام معمولا یا دعوت به سرمایه‌گذاری در یک طرح با وعده سود ثابت بالا و تضمین‌شده می‌کنند، یا توکن‌هایی را برای سرمایه‌گذاری معرفی می‌کنند که در اصل هیچ ارزشی ندارند.

چطور از کلاهبرداری در ارز دیجیتال جلوگیری کنیم؟

در وهله اول باید از طمع کردن خودداری کنیم و به سودهای غیرمنطقی شک کنیم. برای بررسی توکن‌های جعلی نیز ابزارهایی وجود دارد که در این ویدیو به معرفی و آموزش آن‌ها می‌پردازیم.

جمع‌بندی

شرایط بد اقتصادی و پایین بودن دانش عموم مردم در مورد ارزهای دیجیتال، فضای مناسبی برای کلاهبرداری ایجاد کرده است. تلگرام نیز به یکی از محل‌های اصلی برای ترویج طرح‌های پانزی و توکن‌های اسکم تبدیل شده است. در این ویدیو بر اساس تجربیات و سوالات کاربران، شگردهای رایج کلاهبرداری ارز دیجیتال در تلگرام را بررسی کردیم تا در مواجهه با آن‌ها به راحتی از سرمایه خود محافظت کنید. همچنین به معرفی و آموزش ابزارهایی پرداختیم که تشخیص توکن های اسکم را ساده می‌کند. اگر تجربه‌ای دارید که به محتوای این مطلب کمک می‌کند، حتما در بخش کامنت‌ها با ما به اشتراک بگذارید.

منبع
میهن بلاکچین

نوشته های مشابه

اشتراک
اطلاع از
9 دیدگاه
جدید ترین
قدیمی ترین محبوب ترین
Inline Feedbacks
View all comments
دکمه بازگشت به بالا