اخبار عمومی

سران گروه G20: دولت‌ها باید قوانین مشترکی برای استیبل کوین‌ ها وضع کنند!

هیات ثبات مالی گروه ۲۰ (FSB) اخیرا ۱۰ توصیه در خصوص استیبل کوین ها منتشر کرده است. اگر دولت ها قانونگذاری های ضروری را ایجاد نکنند، افزایش کاربرد و حجم معاملات استیبل کوین ها می‌تواند به ثبات مالی آسیب برساند.

توصیه های FSB برای قانونگذاری استیبل کوین ها

اوایل امروز رویترز از قصد FSB در خصوص قانونگذاری استیبل کوین‌ها خبر داد. این آژانس دستورالعملی را توسعه داده است که طی نشست مجازی فردا به وزرای اقتصاد و روسای بانک های مرکزی کشورهای عضو گروه ۲۰ ارائه خواهد کرد. FSB این اصول را به صورت “کسب و کار یکسان، خطرات یکسان و قوانین یکسان” خوانده است.
بعضی از قوانین مالی موجود نظیر بررسی و تاییدهای های پرداخت مشتری به صورت کلی یا جزیی برای استیبل کوین‌ها اعمال شده اند. سایر قوانین نظیر پوشش اقتصادی در کشورهای مختلف، متفاوت بوده و باعث ایجاد شکاف هایی شده است.
هدف از توصیه های FSB، همکاری های بین المللی و انعطاف پذیر است. بنابراین، صادرکنندگان استیبل کوین ها نخواهند توانست تا کشوری بیابند که برای اهداف آنها مطلوب تر باشد. این صادرکنندگان باید به مدیریت خطرات موجود بپردازند، انعطاف پذیر باشند، در مقابل حملات سایبری مقاوم باشند و سیستم هایی به منظور متوقف کردن پولشویی و تامین مالی تروریسم را اتخاذ کنند.
در این گزارش آمده است: نهادهای مرتبط باید اهرم ها و قدرت های قانونگذاری را شفاف سازی کنند و به شکاف های بالقوه در چارچوب های خود بپردازند تا خطرات ناشی از استیبل کوین ها به طور مناسب بررسی شود.
این توصیه های پیشنهادی باید برای استیبل کوین‌های حاضر نظیر تتر و استیبل کوین های آینده نظیر ارز دیجیتال بانک های مرکزی اعمال شود. طبق تحقیق BIS، تقریبا ۸۰ درصد بانک های مرکزی سراسر جهان بر روی عرضه ارزهای دیجیتال خود مشغول به کار هستند.
مشاوره و رایزنی عمومی در خصوص این توصیه ها تا اواسط ماه جولای ۲۰۲۰ برقرار است. نسخه نهایی در ماه اکتبر سال جاری منتشر خواهد شد.

افزایش استفاده از استیبل کوین ها

همانطور که از اسم استیبل کوین ها مشخص است، ارزش این ارزهای دیجیتال در نوسان های بازار ثابت خواهد ماند (استیبل کوین در لغت به معنای کوین ثابت و بدون تغییر است). معامله کنندگان می‌توانند از استیبل کوین‌ها برای خروج از وضعیت های معاملاتی پرنوسان استفاده کنند. مثال دقیق و مناسب از این موضوع، شرایط ایجاد شده طی فروش عمده اواسط ماه مارس است. در آن زمان، اکثر ارزهای دیجیتال حاضر در بازار شاهد کاهش ۵۰ درصدی بودند.
پراستفاده ترین استیبل کوین، یعنی تتر (USDT) در حال صدور کوین های جدیدی برای پاسخگویی به تقاضای روزافزون معامله کنندگان است. در نتیجه، طی یک سال تعداد تترهای در گردش از ۲ میلیارد به بیش از ۶ میلیارد افزایش یافته است. تتر در حال حاضر چهارمین کوین از لحاظ ارزش بازار است.
سایر استیبل کوین‌ها نظیر USDC و BUSD نیز شاهد افزایش چشمگیری بوده اند. ارزش بازار USDC و BUSD به ترتیب ۷۳۰ میلیون دلار و ۲۰۰ میلیون دلار است.

گزارش جی پی مورگان نیز بیانگر افزایش محبوبیت استیبل کوین ها است. بانک سرمایه گذاری چندملیتی جی پی مورگان گفته است به دلیل پذیرش سریع استیبل کوین ها، ممکن است با موانع مهم و جدی قانونگذاری مواجه شوند و توصیه های FSB می‌تواند قدم مهم اول در برطرف کردن این موانع باشد.

منبع
cryptopotato

نوشته های مشابه

اشتراک
اطلاع از
0 دیدگاه
Inline Feedbacks
View all comments
دکمه بازگشت به بالا