متوسط صرافی متمرکزویدیو

آموزش کار با صرافی بیت پین؛ ایردراپ اسفند ماه Bitpin را از دست ندهید

صرافی ایرانی یا بین‌المللی؟ این سوالی است که هنوز جواب قطعی برای آن وجود ندارد. عده‌ای هر طور شده می‌خواهند از سرویس‌ها و حجم معاملات صرافی‌های مطرح مثل بایننس یا حتی کوکوین بهره ببرند. بخش زیادی از کاربران ایرانی فعال در حوزه رمزارزها هم ریسک کار با این پلتفرم‌ها را نمی‌پذیرند و ترجیحشان صرافی‌های ایرانی است. در این مقاله سراغ معرفی و آموزش صرافی ارز دیجیتال بیت پین می‌رویم، یک صرافی ایرانی که تلاش دارد تا فاصله با صرافی‌های بین‌المللی را کمتر کند. با میهن بلاکچین همراه باشید.

معرفی و آموزش صرافی بیت پین

کاربران گرامی میهن بلاکچین، در صورتی که ویدیوی این مطلب برای شما به‌نمایش درنمی‌آید، VPN خود را خاموش کرده و سپس صفحه را رفرش کنید. بعضی ویدیوهای سایت آپارات برای IPهای خارج از ایران به نمایش درنمی‌آیند.

موضوعات مطرح‌شده در ویدیو:

  • مقدمه (ابتدا تا ۰۰:۳۷)
  • دلایل انتخاب بیت پین (۰۰:۳۸ تا ۰۱:۰۷)
  • ثبت‌نام در بیت پین (۰۱:۰۸ تا ۰۲:۰۵)
  • بررسی محیط، کارمزدها و سطوح کاربری (۰۲:۰۶ تا ۰۴:۵۸)
  • پروفایل کاربر،‌ سرویس‌های Bitpin و رمزارزهای لیست‌شده جدید (۰۴:۵۹ تا ۰۷:۲۶)
  • معرفی بیت‌پین لند و کمپین ایردراپ ۱۰ اتریوم بین کاربران (۰۷:۲۷ تا ۰۹:۳۱)
  • آموزش استفاده از قسمت خرید آسان (۰۹:۳۲ تا ۱۱:۵۸)
  • آموزش استفاده از پلتفرم خرید و فروش (۱۱:۵۹ تا ۱۴:۳۹)
  • آموزش واریز و برداشت (۱۴:۴۰ تا ۲۰:۳۴)
  • جمع‌بندی (۲۰:۳۵ تا انتها)

صرافی بیت پین محصول شرکت سنا ایمن مبادله است که تقریبا دو سال و نیم از شروع فعالیت آن می‌گذرد. برای کار با این صرافی می‌توان از نسخه‌های تحت وب، اندروید و ios استفاده کرد. تعداد رمزارزها و شبکه‌های پشتیبانی‌شده در این صرافی نیز نیازهای اولیه کاربران را برطرف می‌کند. در این صرافی بدون احراز هویت (KYC) می‌توانید رمزارز واریز کنید و معامله کنید،‌ اما برای برداشت کردن حتما باید سطح کاربری خود را ارتقا دهید.

بررسی اطلاعات برای هر مرحله از احراز هویت،‌ ممکن است بین ۲ تا ۲۴ ساعت زمان ببرد. در مرکز پشتیبانی این صرافی می‌توانید آموزش‌های لازم برای موارد مختلف از جمله احراز هویت ارائه شده است و از پشتیبانی ۲۴ ساعته هم می‌توانید کمک بگیرید. پلتفرم ‌Bitpin رابط کاربری قابل‌قبولی دارد و کاربر به‌راحتی می‌تواند معاملات خود را انجام دهد و تاریخچه معاملات،‌ واریزها و برداشت‌های خود را مشاهده کند.

به این قسمت در ویدیو اشاره شد؛ اما چون مهم است و می‌تواند در برنامه‌ریزی شما اثر بگذارد،‌ باز هم تکرار می‌کنم. طبق دستور پلیس فتا امکان برداشت شما از صرافی بیت پین (و همچنین سایر صرافی‌های داخلی) ۷۲ ساعت بعد از اولین واریز ریالی فراهم خواهد شد.

امنیت بیت پین

ورود ۲ مرحله ای در بیت پین
منبع: bitpin.ir

در مورد امنیت بیت پین، ۲ موضوع قابل ذکر وجود دارد. اول اینکه از تایید دو مرحله‌ای پشتیبانی می‌شود و به‌صورت پیش‌فرض کد تایید پیامک برای کاربران فعال می‌شود. برای مدیریت 2FA می‌توانید مشابه عکس فوق، به قسمت حساب کاربری در پروفایل شخصی خود رفته و بخش امنیت را انتخاب کنید. سپس روش مورد نظر خود برای تایید ۲ مرحله‌ای را انتخاب کرده و مراحل آن را پیش ببرید.

موضوع دوم در مورد امنیت بیت پین به محل نگهداری رمزارزها بر می‌گردد. این صرافی مدعی است که رمزارزهای کاربران را در فضای ذخیره‌سازی سرد (Cold Storage) نگهداری می‌کند و امنیت کاملی را ارائه می‌کند. جا دارد اشاره کنیم که شرایط سال ۲۰۲۲ و ورشکستگی‌های رخ داده، اثبات ذخیره در صرافی متمرکز را به یک ضرورت تبدیل کرده است و فعلا جای این مورد در صرافی‌های ایرانی خالی است.

سرویس‌های Bitpin

سرویس های بیت پین
منبع: bitpin.ir

در بیت پین می‌توان بیش از ۱۳۰ رمزارز مختلف را معامله کرد. بیتپین برای خرید و فروش ۲ سرویس مختلف در اختیار کاربران قرار می‌دهد که ویژگی‌های خاص خودشان را دارند. همچنین امکانات دیگری هم وجود دارد که در این بخش به آن‌ها می‌پردازیم.

خرید آسان

اولین روش برای خرید و فروش رمزارز استفاده از سرویس خرید آسان یا همان بازار OTC است. همانطور که اسمش نشان می‌دهد،‌ معامله در این قسمت راحت و سریع انجام می‌شود. در این سرویس کاربران مستقیما با خود صرافی بیت پین معامله می‌کنند و بین قیمت‌های خرید و فروش تفاوت وجود دارد. همچنین کارمزد این بخش در قیمت رمزارزها اعمال شده و بنابراین کاربر هزینه اضافه‌تری پرداخت نمی‌کند. رمزارز خریداری‌شده را می‌توان به حساب بیت‌پین یا کیف پول دلخواه منتقل کرد، فقط در نظر داشته باشید که انتقال به آدرس خارج از صرافی،‌ بین ۱ تا ۱۲ ساعت طول می‌کشد.

پلتفرم خرید و فروش

در این بخش کاربران با یکدیگر به معامله می‌پردازند و امکان ثبت سفارش به صورت فوری (Market)، محدود (Limit)،‌ با حد ضرر/سود (Stop Limit) و OCO وجود دارد. اگر با انواع سفارش در معاملات رمزارزها آشنایی ندارید،‌ مقاله آن را بخوانید. می‌توان گفت از این نظر بیت پین دست کمی از صرافی‌های بین‌المللی ندارد. در این بخش برای رمزارزها هم بازار تومانی و هم بازار تتری وجود دارد.

بیت‌پین لند

در پروفایل هر کاربر قسمتی به نام بیت‌پین لند وجود دارد که کمپین‌های تبلیغاتی را می‌توان آن‌جا مشاهده کرد. بیت پین در بازه زمانی ۳ تا ۲۶ اسفند، یک کمپین ایردراپ با ۱۰ اتریوم جایزه برای انجام وظایف مختلف برگزار می‌کند. با افتتاح حساب و احراز هویت تا سطح سطح، در قرعه‌کشی سه اتریوم برای ۳۰ نفر شانس کسب می‌کنید.

کارت هدیه و دعوت از دوستان

بیت پین امکان ایجاد کارت هدیه با رمزارزهای مختلف را برای کاربران فراهم کرده است. همچنین می‌توانید لینک‌های دعوت اختصاصی برای دوستانتان بسازید و اختیار ۳۰ درصد از کارمزد معاملات آن‌ها را داشته باشید. این ۳۰ درصد را به هر نسبتی که مایل باشید بین خود و دوستانتان می‌توانید تقسم کنید. این دو سرویس هر دو از پروفایل کاربری قابل دسترس هستند.

۲۳ رمزارزی که اخیرا لیست شده‌اند

همانطور که در ویدیو هم اشاره شد، بیت پین اخیرا ۲۳ ارز دیجیتال را لیست کرده است. این رمزارزها بنا به تقاضای کاربران و ترند بودن در بازار اضافه شده‌اند. جدول زیر این ۲۳ رمزارز را نشان می‌دهد که در ادامه ۵ مورد از آن‌ها را بررسی می‌کنیم.

نام ارز دیجیتالنمادنام لاتین
فچFETFetch.ai
لینتنتریLITLitentry
ای پی آی 3API3API3
آریواARVAriva
امپAMPAmp
امپل فورثAMPLAmpleforth
جی ام ایکسGMXGMX
راکت پولRPLRocket Pool
رالیRLYRally
ان کی انNKNNKN
بنکیQIBENQI
رنRENRen
پیپلPEOPLEConstitutionDAO
کایبر نتورکKNCKyber Network
اوکی پروتکلOOKIOoki Protocol
شبکه گولمGLMGolem Network
اوپتیمیسمOPOptimism
مون ریورMOVRMoonriver
مون بیمGLMRMoonbeam
سلوCELOCELO
رندر توکنRNDRRender Token
نمXEMNEM
کوکوین شیرزKCSKuCoin Token

فچ (FET)

در ماه‌های گذشته ترند بازار ارزهای دیجیتال هوش مصنوعی بوده است و توکن‌های این حوزه رشد زیادی داشتند. یکی از این توکن‌ها فچ است که هدف پروژه آن برقراری ارتباط بین ماشین‌ها بدون دخالت انسان است. این توکن بر بستر اتریوم راه‌اندازی شده است.

اپتیمیزم (OP)

به نظر می‌رسد یکی از دیگر از ترندهای ۲۰۲۳ شبکه‌های لایه ۲ باشند. بسیاری منتظر لانچ توکن آربیتروم هستند؛ در حالی که یکی دیگر از شبکه‌های مهم لایه ۲ یعنی اپتیمیزم، توکن خودش با نماد OP را راه‌اندازی کرده است. پروژه Optimism تاکنون دو مرحله ایردراپ‌ برگزار کرده است و توکنش رشد خوبی داشته است.

جی ام ایکس (GMX)

جی ام ایکس صرافی غیرمتمرکزی است که سال ۲۰۲۱ روی شبکه آربیتروم متولد شد و سپس در سال ۲۰۲۲ از آوالانچ هم پشتیبانی کرد. یکی از مهم‌ترین دلایل علاقه کاربران به این پلتفرم، امکان انجام معاملات با اهرم است،‌ چیزی که در صرافی‌های متمرکز وجود داشت و GMX به عنوان یک پلتفرم غیرمتمرکز آن را ارائه کرد.

ای پی آی ۳ (API3)

احتمالا با چین لینک یه عنوان بزرگ‌ترین پروژه اوراکل در رمزارزها آشنا هستید. اوراکل‌های اطلاعات دنیای واقعی مثل قیمت ارزهای دیجیتال را درون بلاکچین‌ها می‌آورند. پروژه API3 امکان دسترسی برنامه‌های غیرمتمرکز به داده‌‌های خارج از بلاکچین را از طریق API فراهم می‌کند.

لیتنتری (LIT)

به نظر می‌رسد احراز هویت به صورت غیرمتمرکز به نیازی ضروری تبدیل شده است و بحث آن در سال‌های گذشته بین فعالان جامعه بلاکچین و کریپتو مطرح بوده است. پروژه Litentry را می توان یک تجمیع‌کننده احراز هویت دانست که امکان اتصال کاربران به شبکه‌های متعدد را فراهم می‌کند. رمزارز LIT یکی از پروژه‌های لانچ‌ پول بایننس بوده است.

پشتیبانی از شبکه‌های لایه ۲

امروز دیگر کمتر کسی پیدا می‌شود که اطلاعاتی در مورد مقیاس‌پذیر نبودن اتریوم و کارمزد بالای تراکنش‌ها در مواقع شلوغی شبکه نداشته باشد. برای حل این مشکلات راهکارهای لایه ۲ متنوعی ارائه شده‌اند که مورد استقبال کاربران هم قرار گرفته است. به این صورت جابه‌جایی رمزارزها بین کیف‌پول‌ها و صرافی‌ها با هزینه بسیار پایین‌تری انجام می‌شود. همچنین معامله توکن‌ها در صرافی‌های غیرمتمرکز و بر بستر شبکه‌های لایه ۲ نیز طرفداران زیادی پیدا کرده است.

کاربران ایرانی برای استفاده از این موقعیت با یک خلاء بزرگ مواجه بودند و صرافی‌های ایرانی از شبکه‌های لایه ۲ پشتیبانی نمی‌کردند. بیت پین این خلاء را برطرف کرده است و از شبکه‌های لایه ۲ مثل اپتیمیسم،‌ آربیتروم و پالیگان پشتیبانی می‌کند. کاربران این صرافی می‌توانند نسبت به واریز و برداشت رمزارزهایی همچون اتر و تتر روی شبکه‌های لایه ۲ اقدام کنند.

جمع‌بندی

مقایسه صرافی‌های بین‌المللی مثل بایننس با صرافی‌های داخلی با توجه به شرایط موجود در کشور کار درستی نیست. پلتفرم‌های ایرانی در تلاشند تا بتوانند به رقبای خارجی خود نزدیک شوند و صرافی ارز دیجیتال بیت پین نیز در همین مسیر قدم بر‌می‌دارد. تحریم‌ها و اجباری شدن KYC در بیشتر اکسچنج‌های معتبر،‌ کار را برای کاربران ایرانی سخت و نیاز به صرافی‌های داخلی را بیشتر کرده است. در این مطلب صرافی بیت پین،‌ سرویس‌ها و ویژگی‌های آن بررسی و آموزش استفاده از آن ارائه شد. اگر قصد ثبت نام در این پلتفرم را دارید،‌ایردراپ ۱۰ اتریومی اسفند را از دست ندهید. نظر شما در مورد صرافی‌های ایرانی چیست؟ تجربه شما از کار با آن‌‌ها چیست؟

منبع
میهن بلاکچین

نوشته های مشابه

اشتراک
اطلاع از
1 دیدگاه
جدید ترین
قدیمی ترین محبوب ترین
Inline Feedbacks
View all comments
دکمه بازگشت به بالا