اخبار بلاکچین

ثروتمندترین بانک جهان شمش های طلای خود را دیجیتالی می کند!

جی پی مورگان چیس، غول بانكداری آمریكا، مدتی پیش بلاک چینی با نام کروم (Quorum) راه اندازی کرده بود و امروز اعلام کرد که قصد دارد برای  توکنیزه کردن شمش های طلای خود از آن استفاده کند. Quorum نسخه ای از بلاک چین اتریوم است که توسط بانک جی پی مورگان  توسعه یافته است و به کاربران اطمینان می دهد که می توانند در حین استفاده از قوانین از پیش برنامه ریزی شده برای عملکرد اتوماتیک، از قراردادهای هوشمند نیز استفاده کنند.

این بلاک چین مبتنی بر اتریوم، فرصت مناسبی برای ماینرها و کسب درآمد در بازار های جهانی ایجاد خواهد کرد. در متن گزارش، این طرح به عنوان “نشانه ای از فرصت های جدید تجاری که این تکنولوژی نوین در دهه آتی ایجاد خواهد کرد” توصیف شد.

هنگامی که این بلاک چین  چند سال پیش پا به عرصه گذاشت، کاربرد اصلی آن در بخش مالی بود، قسمتی که در آن ارزهای دیجیتالی ایجاد می شوند. اما امروزه، تغییر این پارادایم منجر به استفاده متنوع از این تکنولوژی منحصر به فرد در سایر زمینه ها مانند مراقبت های بهداشتی، حمل و نقل هوایی و بانکداری شده است.

مدیر اجرایی بلاک چین جی پی مورگان چیس، عمر فاروق اظهار داشت:

ما تنها بازیگر عرصه تجارت هستیم که کل امکانات را از اپلیکیشن گرفته تا پروتکل در اختیار داریم.

توسعه Quorum

جی پی مورگان با دارایی ۲.۵۳۴ تریلیون دلار و با توجه به ارزش بازار، ثروتمندترین بانک در جهان است. با توجه به تمامی دارایی ها و پروژه های متنوعی که توسط این بانک مدیریت می شود، جی پی مورگان در حال بررسی پتانسیل های موجود در بلاک چین بوده است، به خصوص اینکه چگونه از طریق بلاک چین می تواند هزینه های گزاف و غیر ضروری حفظ و حراست پول را حذف کرده و از مزایای قراردادهای هوشمندانه در کسب و کار استفاده کند.

بلاک چین Quorum با مشارکت اتریوم و جی پی مورگان توسعه داده شد. قابلیت استفاده از Quorum در راه اندازی و اجرای یک بلاک چین خصوصی از طریق تکنولوژی Core OS به دست آمد.

توکنیزه کردن، گشایش دروازه های تازه

Quorum تلاش می کند تا دارایی ها را با استفاده از فناوری بلاک چین به شکل کارآمدی دیجیتالی کرده تا از این طریق بتوانند روند دفترهای دیجیتالی توزیع یافته را گسترش دهند. این موضوع مهمترین بحث کنفرانس هفته گذشته Sibos در سیدنی استرالیا بود.

این توسعه نقش اساسی در حذف نیاز به واسطه ها مانند صرافی ها و دلالان ایفا خواهد کرد و همچنین می تواند فضایی برای معاملات مستقیم بین کاربران را فراهم کرده و میزان هزینه های غیر ضروری و خطرات احتمالی را کاهش می دهد.

در اوایل سال جاری، از بزرگترین بانک آمریکا به دلیل دریافت هزینه ای گزاف از مشتریان برای خرید ارزهای دیجیتالی  و همچنین به این دلیل که مشتریان را پیشتر، از این میزان هزینه مطلع نکرده بود، شکایت شد. این بانک همچنین یکی از چندین بانک بزرگی است که  خدمات امنیتی برای سازمانهایی که علاقمند به سرمایه گذاری در حوزه ارزهای دیجیتالی هستند ارائه می دهد.

آیا ورود ابر بانک ها به این حوزه نوید بخش پیشرفت چشمگیر دنیای کریپتو خواهد بود؟

منبع
ccn

نوشته های مشابه

اشتراک
اطلاع از
0 دیدگاه
Inline Feedbacks
View all comments
دکمه بازگشت به بالا