اخبار آلتکویناخبار عمومی

رییس کمیسیون SEC: رمز ارزها شبیه بانکداری آزاد است؛ پول خصوصی دوام نمی‌آورد

رییس کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا رشد چشمگیر حوزه رمز ارزها را با دوران بانکداری آزاد در قرن نوزدهم مقایسه کرد و گفت تاریخ به ما می‌گوید که انواع مختلف پول خصوصی مدت زیادی دوام نمی‌آورد.

به گزارش میهن بلاکچین و به نقل از کوین‌دسک، گری گنسلر رییس کمیسیون SEC بر موضع خود مبنی بر آنکه این نهاد، اختیار تام در خصوص قانونگذاری صنعت رمز ارزها دارد تاکید کرد. وی در مصاحبه با واشنگتن پست در روز سه‌شنبه گفت اکثر رمز ارزها ویژگی اوراق بهادار را دارند.

گنسلر هم‌چنین درباره استیبل کوین‌ها صحبت کرد که به حوزه نگران‌کننده‌ای در میان قانونگذاران فدرال تبدیل شده است. گنسلر گفت که کمیسیون بورس و اوراق بهادار با راهنمایی جنت یلن وزیر خزانه‌داری آمریکا در حال تکمیل گزارشی درباره استیبل کوین‌ها است. وی در ادامه گفت کمیسیون SEC در حال همکاری با قانونگذاران عرصه بانکداری است تا اختیار قانونگذاری استیبل کوین‌ها را از کنگره آمریکا کسب کند.

گنسلر قبلا نیز به مقایسه صنعت رمزارزها با غرب وحشی پرداخته بود. وی در مصاحبه اخیر خود، این تشبیه را بیشتر توضیح داد و گفت: استیبل کوین‌ها همان ژتون‌های قمار قدیمی هستند.

اظهار نظرات گنسلر یک هفته پس از آن بیان شده است که وی در حضور کمیته بانکداری مجلس سنا اذعان داشت که صرافی‌های رمزارز نظیر کوین‌بیس باید در کمیسیون SEC ثبت شوند.

گنسلر در مصاحبه خود با واشنگتن پست این نظر خود را بیشتر توضیح داد و گفت که صرافی‌های رمز ارز و پلتفرم‌های وام‌دهی هزاران توکن ارائه می‌دهند و بسیار محتمل است که بعضی از این توکن‌ها با تعاریف اوراق بهادار مطابق باشند.

گنسلر در این خصوص گفت:

این پلتفرم‌ها باید پا پیش بگذارند و نحوه ثبت در کمیسیون SEC را متوجه شوند. پلتفرم‌های زیادی این کار را انجام نداده‌اند و واقعا میترسم که مجبور به اعمال قانون باشیم و به نظرم افراد زیادی متضرر خواهند شد.

گنسلر هم‌چنین از ساتوشی ناکاموتو خالق ناشناس بیت کوین به دلیل ایجاد نوآوری و محرکی برای تغییر در نحوه مدیریت سیستم‌های پرداخت بانک‌های مرکزی و بخش خصوصی تمجید کرد.

رییس کمیسیون SEC علاوه بر مزایای نوآوری، بر اهمیت قانونگذاری رمز ارزها نیز تاکید کرد. وی طی مصاحبه چندین بار گفت که به نظر او، انواع مختلف پول خصوصی در بلندمدت موفق نخواهند بود و رمزارزها را با دوران بانکداری آزاد (wildcat banking) در قرن نوزدهم مقایسه کرد که طی آن، بانک‌های مناطق دورافتاده آمریکا، اسکناس‌های تقریبا بی‌ارزش با پشتوانه اوراق بهادار و اوراق قرضه توزیع می‌کردند.

گنسلر در این خصوص گفت:

تاریخ به ما می‌گوید که انواع مختلف پول‌های خصوصی مدت زیادی دوام نمی‌آورند. من فکر نمی‌کنم ۵۰۰۰ یا ۶۰۰۰ نوع پول خصوصی، قابلیت زنده ماندن داشته باشند.

منبع
coindesk

نوشته های مشابه

اشتراک
اطلاع از
0 دیدگاه
Inline Feedbacks
View all comments
دکمه بازگشت به بالا