اطلاعیه صرافی

صرافی بیت‌استمپ ارائه خدمات استیکینگ اتریوم را متوقف می‌کند

صرافی بیت استمپ (Bitstamp) اعلام کرده است تا ۲۵ سپتامبر (۳ مهر) خدمات استیکینگ اتریوم خود را برای مشتریان آمریکاییش ایالات متوقف خواهد کرد. همان طور که پیش از این گزارش دادیم، این صرافی چندی پیش هم اعلام کرده بود که قصد دارد معاملات ۷ آلت کوین را متوقف کند.

به نقل از کوین تلگراف، بابی زاگوتا، مدیرعامل شعبه آمریکایی و مدیر ارشد تجارت جهانی Bitstamp، اعلام کرده که ممکن است چند روز طول بکشد تا موجودی کاربران تغییرات اعمال‌شده را نشان دهد. او ادامه داده است:

مشتریان بیت استمپ تا ۲۵ سپتامبر ۲۰۲۳ می‌توانند به دریافت پاداش‌های استیکینگ ادامه بدهند و بعد از آن، همه دارایی‌های استیک‌شده از حالت استیک خارج می‌شوند. سپس پاداش‌ها و اصل توکن‌های استیک‌شده به موجودی اصلی حساب کاربران Bitstamp واریز می‌شود.

طبق وب‌سایت بیت استمپ، این صرافی ۱۵٪ از تمام پاداش‌های استیکینگ را به عنوان کمیسیون خود دریافت می‌کند. نرخ پاداش ماهانه استیکینگ اتریوم (ETH) و الگورند (ALGO) آن هم به ترتیب ۴.۵٪ و ۱.۶٪ است. با این اقدام، ایالات متحده به کشورهایی مثل کانادا، ژاپن، سنگاپور و بریتانیا می‌پیوندد که در آن‌ها خدمات استکینگ Bitstamp متوقف شده است.

به نظر می‌رسد این تصمیم با تحولات قانونی ایالات متحده در ماه‌های اخیر ارتباط دارد. بیت استمپ در اوایل آگوست هم اعلام کرده بود که معاملات حداقل ۷ آلت کوین را در این کشور متوقف می‌کنند. این هفت آلت کوین اکسی اینفینیتی (AXS)، چیلیز (CHZ)، دسنترالند (MANA)، پالیگان (MATIC)، نیر پروتکل (NEAR)، سندباکس (SAND) و سولانا (SOL) بودند. هرچند که بیت استمپ دلیل توقف معاملات توکن‌های مذکور را اعلام نکرد، تحلیلگران باور دارند که این تصمیم با سیاست‌های کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا (SEC) ارتباط دارند؛ زیرا این آژانس در بخشی از شکایت خود علیه صرافی‌های بایننس و کوین بیس در ماه ژوئن اعلام کرده بود که تمام آن‌ها نوعی اوراق بهادار ثبت‌نشده هستند. صرافی بیت استمپ در آن زمان اعلام کرده بود:

پس از ارزیابی تحولات اخیر بازار، از ۲۹ آگوست معاملات اکسی اینفینیتی، چیلیز، دسنترالند، پالیگان، نیر پروتکل، سندباکس و سولانا را متوقف خواهیم کرد. تا آن زمان تمام معاملات باز خود را انجام دهید. نگهداری و برداشت این توکن‌ها پس از تاریخ مذکور تغییری نخواهد کرد.

اتریوم توکن بومی بلاکچین اتریوم است و پس از بیت کوین (BTC) دومین رمزارز بزرگ بازار کریپتو از نظر ارزش بازاری محسوب می‌شود. یکی از چالش‌های قانون‌گذاران آمریکایی این است که ETH به عنوان یک کالا طبقه‌بندی می‌شود یا یک اوراق بهادار.

کمیسیون معاملات آتی کالا بارها اعلام کرده که اتریوم نوعی کالا است؛ اما گری گنسلر (Gary Gensler)، رئیس SEC، در ماه آوریل (فروردین) گفت که بیت کوین یک کالا است، اما مشخص نمی کند که آیا ETH باید یک اوراق بهادار تلقی شود یا خیر.

نوشته های مشابه

اشتراک
اطلاع از
0 دیدگاه
Inline Feedbacks
View all comments
دکمه بازگشت به بالا