ترید

تریدر های باتجربه کامپیوترهای شخصی را ترجیح می‌دهند!

صرافی های ارز دیجیتال توسط دارندگان ارز دیجیتال استفاده می شود تا یا دارایی های خود را ذخیره یا ارزهای دیجیتال را ترید کنند. امروزه صدها صرافی موجود است و این انتخاب را برای دارندگان ارزهای دیجیتال سخت می کند که کدام صرافی مناسب نیازهای آنهاست. در واقع بیشتر تریدر ها از بیش از یک صرافی استفاده می کنند؛ هم برای پوشش ریسک هم برای به حداقل رساندن هزینه ها.

این بررسی چگونه انجام شده است؟

تریدر

در این بررسی آژانس دیجیتال BDCenter با همکاری بخش جامعه شناسی دانشگاه بلاروس گزارشی را در اکتبر ۲۰۱۹ منتشر کرد. از بیش از ۸۰۰ تریدر از ۷۵ کشور ۳۰ سوال پرسیده شد. محققان به دنبال پاسخ هایی برای ۴ سوال زیر بودند:

  • دلیل جذابیت یک صرافی کریپتویی چیست: کارمزدهای پایین، تعداد زیاد جفت های معاملاتی موجود، برداشت سریع یا چیزهای دیگر؟
  • آیا تریدر های فارکس اغلب به ترید ارزهای دیجیتال روی می آورند؟
  • یک کاربر چه انتظاری از یک پلتفرم معاملاتی دارد؟
  • آیا رفتار معاملاتی یک گروه جمعیتی یا منطقه ای نسبت به گروه دیگر متفاوت است؟

تریدر ها برای سادگی ارزش قائل هستند

یکی از جالب ترین نتایج این بررسی این است که تریدر ها به دنبال سادگی هستند و بیشتر صرافی های ارز دیجیتال در ارائه آن ناتوانند. ۸۰ درصد از شرکت کنندگان تائید کردند که کمتر از سه سال پیش وارد بازار شده اند و به دنبال ابزارهایی برای مبتدیان هستند. ۷۱ درصد از شرکت کنندگان حساب آزمایشی ایجاد می کنند که خودآموزها(tutorials) نیز از جمله مهمترین فاکتورهای انتخاب صرافی است. ۳۷ درصد از صرافی ها دارای رابط بصری و کاربردی هستند، در حال که بقیه آنها با ویژگی ها و نمودارهای مختلف پر شده اند.

خصوصیات یک صرافی کامل چیست؟

به جز اینکه استفاده آن برای مبتدیان آسان باشد، یک صرافی خوب باید سریع باشد و برای هیچ چیز جز ترید کردن هزینه نگیرد. بیش از نیمی از پاسخ دهندگان گفتند که سرعت سپرده و برداشت(۵۴ درصد) و همچنین اندازه کمیسیون ها (۵۳ درصد) یک عامل مهم است. اکثریت(۶۵ درصد) گفتند که کارمزدهای تراکنش خوب است؛ اما تنها ۳۶ درصد فکر می کنند که کارمزد برداشت ارز دیجیتال قابل قبول است. هنگامی نوبت به برداشت ارز فیات می رسد، این درصد کمتر می شود.(۲۹ درصد)

با کمال تعجب نگرانی های ایمنی در لیست تریدر ها چندان زیاد نیست: فقط ۳۷ درصد آن را جزء اولویت های خود ذکر کردند، درست بالاتر از نقدینگی (۳۴ درصد). به نظر می رسد تریدر ها با پول خود به صرافی ها اعتماد می کنند: ۳۲.۵ درصد گفتند که تمام دارایی های کریپتویی خود را در آنجا ذخیره می کنند. با توجه به اینکه ضرر ناشی از هک ها برای صرافی ها در سال ۲۰۱۹ از ارز ۲۹۲ میلیون دلار ارز دیجیتال فراتر رفته است، این یک واقعیت جالب است. با این حال حدود ۷۰ درصد از شرکت کنندگان گفتند که اگر صرافی آنها هک شود به یک پلتفرم دیگر می روند.

یک صرافی هرگز کافی نیست

به نظر می رسد هیچ صرافی با مشخصات ایده آل مطابقت ندارد. ۴۰ درصد از شرکت کنندگان اظهار داشتند که معمولا از ۳ صرافی یا بیشتر و تنها ۱۹ درصد از تنها یک صرافی استفاده می کنند.

این امر می تواند تا حدی به دلیل در دسترس بودن جفت معاملاتی باشد. برخلاف پلتفرم های فارکس که کم و بیش همان مجموعه از جفت ها را ارائه می دهند، صرافی های کریپتو از این نظر بسیار متفاوت هستند. برخی صدها جفت دارند و برخی کمتر از دوجین، بعضی دیگر اجازه برداشت با ارز فیات را می دهند و بعضی دیگر این کار را نمی کنند. تنوع جفت های معاملاتی برای ۴۴.۵ درصد از تریدرها در اولویت است.

همچنین لازم به ذکر است که تلاش صرافی ها برای جذب مخاطب خود از طریق رقابت ها، برنامه های وابسته و غیره تا حد زیادی ناموفق است. در حالی که ۵۷ درصد حداقل در یک ایردراپ صرافی شرکت داشتند، مسابقات و سایر فعالیتها به ترتیب تنها ۱۰ درصد و ۱۳ درصد مشتری را به خود اختصاص داده اند. تنها ۱۱.۶ درصد صرافی هایی را که دارای برنامه ارجاع هستند ترجیح می دهند.

تریدر های آسیا بیش از دو صرافی را ترجیح می دهند

در بین تریدرهای آسیایی، اکثریت(۵۹ درصد) از سه صرافی یا بیشتر استفاده می کنند و در هنگام انتخاب یک پلتفرم اندازه کارمزد معاملات را در اولویت قرار می دهند. جالب اینجاست که تعداد جفت های معاملاتی موجود به مراتب کمتر اهمیت دارد (۲۲ درصد). ۶۵ درصد اعتراف کردند که دارایی خود را به دلیل کلاهبرداری از دست داده اند، بیشتر از هک شدن صرافی ها (۴۵ درصد). ۷۵ درصد روزانه از سایت صرافی کریپتو دیدن می کنند که این بیشترین درصد در میان همه مناطق مورد مطالعه است.

تریدر های اروپایی بیشتر به امنیت توجه می کنند

به طور خاص کاربران اروپایی تمایل دارند که کارمزدهای کم و سرعت واریز و برداشت (هر دو ۵۶.۶ درصد) را در اولویت قرار دهند. همچنین آنها به امنیت حساس هستند: تنها ۲۰ درصد اعتراف كردند كه همه ارزهای دیجیتال خود را در صرافی ها ذخیره می كنند و ۸۵ درصد گفتند كه آنها هرگز دارایی های خود را توسط هكرها را از دست نداده اند. ۹۰ درصد گفتند که در صورت هک شدن پلتفرم را ترک می کنند. اکثریت قریب به اتفاق (۷۷ درصد) از واسط های مرورگر برای ترید کردن استفاده می کنند.

آمریکایی ها عاشق صرافی های غیرمتمرکز هستند

جالب ترین نکته در مورد تریدرهای ایالات متحده این است که ۵۹ درصد از آنها از صرافی های غیرمتمرکز استفاده می کنند که این بیشتر از هر منطقه دیگر است. با کمال تعجب هیچ یک از پاسخ دهندگان از اسکالپ(scalping) استفاده نمی کنند. درعوض ۵۰ درصد به ترید ایمپالس(impulse) تکیه می کنند. کاربران آمریکایی تمایل دارند به سایت های تخصصی ارز دیجیتال (۶۸ درصد) مراجعه کنند. محبوبیت تلگرام ۵۰ درصد است در حالی که اینستاگرام در لیست منابع اطلاعاتی (۲۳ درصد) نسبتا بالا است.

تریدرهای روسی خدمات فرابورس را دوست ندارند

تریدر های روسی بیش از هر منطقه دیگر تمایل دارند که فقط به یک صرافی اعتماد کنند(۲۷ درصد). تعداد کمی از پلتفرم های غیرمتمرکز استفاده می کنند(۲۳ درصد). انتخاب صرافی توسط انواع جفت های معاملاتی (۶۰ درصد) و میزان کارمزد(۵۲ درصد) هدایت می شود. روسها نسبت به همکاران خود در مناطق دیگر بیشتر علاقه مند به ترید با آلتکوین ها هستند(۶۴ درصد) اما درصد کاربران خدمات فرابورس(OTC) در بین آنها کمترین است(۱۷ درصد). این منطقه همچنین دارای بالاترین میزان تریدر زن است(۱۲ درصد).

ترید با کامپیوتر شخصی یا ترید با گوشی هوشمند

در دسترس بودن برنامه موبایل برای تریدرهایی که ترجیح می دهند با استفاده از گوشی های هوشمند ترید کنند نسبت به افرادی که فقط از کامپیوترهای شخصی استفاده می کنند، مهمتر است. با این حال در مورد استفاده از رابط کاربری دوستانه تفاوتی در پاسخ ها وجود دارد: این پارامتر برای تریدرهایی که  از طریق گوشی هوشمند و کامپیوتر شخصی ترید کنند، اهمیت ندارد. دلیل این امر این است که نسخه موبایل فشرده تر است و به ما این امکان را می دهد تا محل کار را در مکانی دیگر ببینیم، بر خلاف کامپیوتر های شخصی این موضوع بعضی اوقات پیچیده است.

بر خلاف تریدرهایی که از کامپیوترهای شخصی استفاده می کنند، ۸۳ درصد از تریدرهایی که از گوشی های هوشمند برای ترید کردن استفاده می کنند به رتبه بندی صرافی علاقه دارند. ۴۲ درصد از کاربرانی که از طریق دستگاه های موبایل ترید می کنند بین ۳۵ تا ۴۴ سال سن دارند. تریدرهای حرفه ای کامپیوترهای شخصی را ترجیح می دهند. تنها ۱۱ درصد از تریدرهایی که از گوشی هوشمند استفاده می کنند بیش از ۳ سال تجربه دارند.

منبع
cointelegraph

نوشته های مشابه

اشتراک
اطلاع از
0 دیدگاه
Inline Feedbacks
View all comments
دکمه بازگشت به بالا