اخبار عمومی

هوش مصنوعی احراز هویت یک صرافی را دور زد؛ سایت Onlyfake چه می کند؟

در حالی که اکثر صرافی‌های بزرگ در جهان با هدف مقابله با استفاده غیرقانونی، تامین مالی تروریسم و پولشویی احراز هویت مشتریان را اجباری کردند، یک وب‌سایت مبتنی بر هوش مصنوعی موفق شده با ساخت گواهینامه یا گذرنامه‌های جعلی، این محدودیت را دور بزند.

به نقل از کوین تلگراف، وب‌سایت اونلی فیک (OnlyFake) تنها با ۱۵ دلار با استفاده از هوش مصنوعی گواهینامه‌های رانندگی و گذرنامه‌های جعلی ۲۶ کشور مختلف از جمله آمریکا، کانادا، بریتانیا، استرالیا و چندین کشور اتحادیه اروپا را تولید می‌کند. پرداخت در این وب‌سایت از طریق ارزهای دیجیتال و با استفاده از سرویس پرداخت تجاری کوین بیس صورت می‌گیرد.

این مطلب به هیچ عنوان نباید به عنوان توصیه‌ای برای استفاده از مدارک جعلی به منظور احراز هویت در نظر گرفته شود. این کار خطرات زیادی دارد که قبلا در مورد آن‌ها توضیح داده‌ایم.

بر اساس گزارش روز گذشته 404 مدیا، این رسانه موفق شده با استفاده از یک پاسپورت جعلی بریتانیایی که توسط وب‌سایت مذکور تولید شده است، احراز هویت صرافی اوکی‌اکس (OKX) را بدون هیچ مشکلی انجام دهد.

تصویر پاسپورت بریتانیایی که برای دور زدن احراز هویت OKX استفاده شده است - منبع: 404 Media
تصویر پاسپورت بریتانیایی که برای دور زدن احراز هویت OKX استفاده شده است – منبع: 404 Media

علاوه بر این، بررسی‌های بیشتر نشان می‌دهد تعدادی از کاربران با استفاده از این وب‌سایت موفق به دور زدن احراز هویت صرافی‌های مختلف از جمله کراکن، بای‌بیت، بیت گت، هوبی و پی‌پل شده‌اند.

اسکرین شات کاربران از دور زدن احراز هویت صرافی‌های مختلف با استفاده از مدارک جعلی اونلی فیک
اسکرین شات کاربران از دور زدن احراز هویت صرافی‌های مختلف با استفاده از مدارک جعلی اونلی فیک – منبع: Telegram

در حال حاضر این نگرانی وجود دارد که کلاهبرداران و هکرها برای مخفی کردن هویت واقعی خود از این وب‌سایت استفاده و در صرافی‌ها و بانک‌های مختلف حساب باز کنند. در این صورت ردیابی آنها بسیار دشوار خواهد شد.

به گفته جان ویک (John Wick)، مالک مستعار وب‌سایت اونلی فیک، با استفاده از این مدارک جعلی می‌توان احراز هویت صرافی‌های مختلفی از جمله بایننس، کراکن، بای بیت، هوبی، کوین بیس و اوکی‌اکس را انجام داد.

در واکنش به این اتفاق اما یکی از سخنگویان صرافی اوکی‌اکس در بیانیه‌ای احراز هویت با مدارک جعلی را رد کرد و خاطرنشان کرد با شرکای خود در حال بررسی این گزارش است.

در این بیانیه آمده است:

ما به مقابله با کلاهبرداری‌ و تقلب در پلتفرم خود متعهد هستیم و به دنبال آنیم تا با بالاترین استانداردها مطابقت داشته باشیم. سوء استفاده از هوش مصنوعی برای کلاهبرداری‌ها یک چالش در حال گسترش در صنعت است که اوکی‌اکس به طور جامع به آن رسیدگی می‌کند.

علیرغم این موارد استفاده، سایت اونلی فیک مدعی است مدارک جعلی را برای کاربردهای غیرقانونی ارائه نمی‌کند و در شرایط استفاده از این وب‌سایت آمده که هدف از ساخت این مدارک جعلی، استفاده از فیلم‌ها، نمایش‌های تلویزیونی و تصاویر وب است.

کاربران می‌توانند با آپلود تصویر خود یا هر تصویر دلخواه دیگر در عرض کمتر از یک دقیقه مدرک مورد نظر خود را دریافت کنند. علاوه بر این، این وب‌سایت به قدری طبیعی این مدارک را جعل می‌کند که گویا فردی آنها را روی میز آشپزخانه، تخت، فرش و … گذاشته و از آنها عکس گرفته است.

پاسپورت جعلی دونالد ترامپ رییس جمهور آمریکا - منبع: Telegram
پاسپورت جعلی دونالد ترامپ رییس جمهور آمریکا – منبع: Telegram

علاوه بر این ادعا می‌شود می‌توان با استفاده از یک فایل اکسل، همزمان ۱۰۰ مدرک جعلی درست کرد.

نکته قابل تامل این است که وب‌سایت اونلی فیک از جعل متادیتای تصاویر برای نزدیک کردن آنها به واقعیت استفاده می‌کند. این یعنی کاربران می‌توانند مکان جغرافیایی، تاریخ، زمان و دستگاهی که عکس مدرک شناسایی با آن گرفته شده را جعل کنند. برخی از سیستم‌های احراز هویت از این داده‌ها برای صحت‌سنجی مدارک استفاده می‌کنند.

هکرها و کلاهبرداران کریپتو مدت‌هاست از روش‌های مختلفی برای جعل اطلاعات و پنهان کردن هویت واقعی خود و دسترسی به صرافی‌ها انجام می‌دهند. اواخر سال ۲۰۲۲ نیز شرکت امنیتی سرتیک یک بازار دارک وب را کشف کرد که در آن افراد هویت خود را با قیمتی کمتر از ۸ دلار به فروش می‌رساندند.

دسترسی آسان و گسترده به ابزارهای هوش مصنوعی و استفاده از آنها برای دور زدن محدودیت‌های مختلف در ماه‌های اخیر نگرانی زیادی در جامعه کریپتو ایجاد کرده است.

جیمی سو (Jimmy Su)، افسر ارشد امنیتی صرافی بایننس نیز در ماه می سال گذشته در گفتگویی خاطرنشان کرد تعداد کلاهبردارانی که سعی می‌کنند با استفاده از ویدیوهای دیپ فیک احراز هویت را دور بزنند افزایش یافته است. وی همچنین هشدار داد به زودی این ویدیوها برای فریب دادن اپراتورهای انسانی کافی خواهند بود.

نوشته های مشابه

اشتراک
اطلاع از
0 دیدگاه
Inline Feedbacks
View all comments
دکمه بازگشت به بالا