مبتدی کیف پول

معرفی بهترین کیف پول‌های سخت افزاری در سال ۲۰۲۳

کیف پول‌های سخت‌افزاری به دلیل امنیت بالایی که فراهم می‌کنند، طرفداران زیادی دارند. این کیف پول‌ها که در دسته ولت‌های سرد قرار می‌گیرند، دستگاه‌هایی فیزیکی هستند که کلید خصوصی کاربران در آن ذخیره می‌شود. افرادی که دارایی‌های زیادی دارند، بیشتر از این ولت‌ها استفاده می‌کنند. ما می‌خواهیم در این مقاله میهن بلاکچین، به توضیحات بیشتری در مورد بهترین کیف پول های سخت افزاری بپردازیم و بگوییم که مزایا و معایب هریک از آنها چیست. 

خرید ارز دیجیتال با ۱۰ هزار تومان!

تو صرافی ارز پلاس میتونی فقط با ۱۰ هزار تومان و با کارمزد صفر، همه ارزهای دیجیتال رو معامله کنی!

همین الان شروع کن
این مطلب در تاریخ ۱۰ خرداد ۱۴۰۲ به‌روزرسانی شده است.

بهترین کیف پول های سخت افزاری کدام‌اند؟

معرفی بهترین کیف پول‌های سخت افزاری ارز دیجیتال
منبع: bitcoinmagazine.com

قبل از آنکه به بهترین ولت‌های سرد بپردازیم، یک توضیح خلاصه در مورد کیف پول سخت‌افزاری کمک‌کننده خواهد بود. کیف پول سخت‌افزاری، یک دستگاه شبیه به فلش یا چیزی شبیه هارد است که می‌توانید دارایی‌های خود را در آن نگهداری کنید. این کیف پول‌ها فیزیکی هستند و می‌توانید آنها را با خودتان حمل کنید. در این کیف پول‌ها، کلید خصوصی به شکلی ایمن و در محیطی آفلاین ایجاد می‌شود. 

برخی از این کیف پول‌ها معمولا از طریق USB یا بلوتوث به دستگاه‌هایی مثل کامپیوتر متصل می‌شوند. مهم‌ترین دلیلی که ما را به استفاده از این ولت‌ها مجاب می‌کند، امنیت است و طبیعی است که برای داشتن این امنیت، باید هزینه هم بپردازیم. با این مقدمه به سراغ بهترین کیف پول های سخت افزاری در سال ۲۰۲۳ می‌رویم و ضمن بررسی مزایا و معایب هر کدام، قیمت آنها را هم بررسی می‌کنیم.

۱. لجر (Ledger)

یکی از معروف‌ترین کیف پول‌های سخت‌افزاری، لجر است که در انواع مختلفی نظیر لجر نانو ایکس، لجر نانو اس پلاس و لجر استکس وجود دارد. لجر نانو ایکس، شبیه یک فلش کوچک با سطحی فلزی است. این کیف پول، یک ولت نسل دوم لجر است که از کوین‌ها و توکن‌های زیادی از طریق پلتفرم لجر لایو پشتیبانی می‌کند. این پلتفرم به صورت مستقیم در کیف پول لجر ادغام شده است. لجر را می‌توانید از طریق USB یا بلوتوث، به هر دستگاه موبایل یا کامپیوتر شخصی متصل کنید. البته در میان محصولات لجر، مدل نانو اس قابلیت اتصال بلوتوثی ندارد. لجر را می‌توان در فهرست بهترین کیف پول های بیت کوین قرار داد. 

👈ارزهای تحت پشتیبانی:

Ledger از رمزارزهای زیادی پشتیبانی می‌کند که از جمله آنها می‌توان به بیت کوین، اتریوم، لایت کوین، ترون و غیره اشاره کرد. می‌توانید از طریق این لینک، سایر رمزارزهای تحت پشتیبانی لجر را مشاهده کنید.

🔔قیمت:

کیف پول لجر نانو ایکس در زمان به‌روزرسانی مقاله در تاریخ ۱۰ خرداد ۱۴۰۲، برابر با ۱۴۹ یورو و قیمت لجر نانو اس پلاس برابر با ۷۹ یورو است.

مزایای کیف پول لجر:

  • محبوبیت بالا
  • پشتیبانی از دارایی‌های متنوع نسبت به برخی کیف پول‌‌های دیگر
  • به‌روزرسانی‌های نرم‌افزاری مستمر
  • پشتیبانی کامیونیتی به شکل ادغام‌های نرم‌افزاری که به صورت مستقیم با لجر تعامل دارند.

معایب کیف پول لجر:

  • احتمال وجود مشکل در اتصال بلوتوثی در مدل نانو X
  • راه‌اندازی اولیه یا مجدد در این کیف پول زمان‌بر است.
  • برخی به‌روزرسانی‌ها ممکن است موجب اشکال شود و کیف پول‌ها نتوانند به سرعت با آنها سازگار شوند.
  • نرم‌افزار لجر کاملا اوپن سورس نیست.

۲. ان گریو (NGRAVE)

کیف پول سخت افزاری NGRAVE
منبع: ngrave.io

شاید نام کیف پول NGRAVE را کمتر از بقیه ولت‌ها شنیده باشید. این کیف پول به عنوان «سردترین کیف پول» در بازار شناخته می‌شود. ان گریو قابلیت Air-Gapped‌ دارد؛ یعنی به هیچ وجه اجازه اتصال به اینترنت را نمی‌دهد. بلکه به جای استفاده از درگاه USB یا بلوتوث، به کمک یک QR Code یک‌طرفه ارتباط را با دستگاه‌های متصل برقرار می‌کند. تمام این‌ها در حالی انجام می‌شود که همچنان آفلاین است. این توضیحات به معنای آن است که هرگز نیاز نیست نگران مخاطرات نرم‌افزاری باشید.

آنچه این ولت را از سایر رقبا مجزا می‌کند، نحوه نگهداری از عبارت بازیابی است. وقتی کیف پول را می‌خرید، دو ورقه استیل ضدزنگ در ابعادی نزدیک به کاغذ A5 هم در جعبه خواهید دید. این دو ورقه در برابر آتش و آب و حتی حمله حیوانات وحشی هم مقاوم است و آسیب نمی‌بیند. این دو ورق باید روی هم قرار بگیرند تا بتوان به عبارت بازیابی دست پیدا کرد. یعنی اگر یک نفر یکی از این ورقه‌ها را پیدا کند، همچنان نمی‌تواند به موجودی کیف پولتان دسترسی داشته باشد. این ورقه فلزی با نام گرافین (GRAPHENE) شناخته می‌شود.

آشنایی با کیف پول Ngrave
منبع: coinbureau.com

در تصویر هم می‌توانید ببینید که این ورقه، به صورت مشبک است و ۶۴ ستون دارد. با توجه به اینکه هر ستون مقادیر ۰ تا ۹ و A تا Z را در بر می‌گیرد، در نهایت یک رمز ۲۵۶ بیتی خواهیم داشت. صفحه زیری خالی است. یک قلم فلزی هم در جعبه وجود دارد که کاربر می‌تواند به کمک آن عبارت بازیابی را روی صفحه رویی مشخص کند و با فشار بر آن، رد اعداد و حروف را روی صفحه زیری باقی بگذارد. پس اگر کسی صفحه رویی را نداشته باشد، نمی‌داند که هر نقطه روی صفحه زیرین، چه کاراکتری است. این مسئله امنیت زیادی را ایجاد می‌کند. البته این قابلیت اختیاری است و برای خرید این صفحه‌ها باید هزینه بیشتری بپردازید. 

👈ارزهای تحت پشتیبانی:

NGRAVE Zero از رمزارزهای بیت کوین، بیت کوین کش، اتریوم، دش، زی کش، لایت کوین، بایننس کوین (BNB)، ریپل، دوج کوین، تزوس، مالتی ورس ایکس (EGLD‌ یا همان الروند سابق)، گروستل کوین (GRS)، سولانا، استلار، پالیگان و آوالانچ پشتیبانی می‌کند. همچنین از تمامی توکن‌های ERC-20 و ESDT (شبکه MultivesX) پشتیبانی می‌کند. 

🔔قیمت:

در فروشگاه رسمی NGRAVE، اگر این کیف پول را به همراه ورقه‌های استیل بخرید، ۴۹۸ یورو برایتان تمام می‌شود. خود کیف پول به تنهایی ۳۹۸ و Graphene برابر با ۱۴۸ یورو است.

مزایای کیف پول NGRAVE:

  • قابل اعتماد در برابر مشکلات و ریسک‌های آنلاینی مثل ویروس، هکر و سایت‌های فیشینگ
  • بکاپ‌گیری از کلید خصوصی بدون نیاز به اعتماد به شخص ثالث
  • رابط گرافیکی کاربرپسند

معایب کیف پول ان گریو:

  • هزینه بالا
  • پشتیبانی از تعداد کم برنامه‌ها و دارایی‌ها (که البته در حال به‌روزرسانی و بهبود است)
  • نبود ادغام‌های درون کیف پول با پروتکل‌های دیفای

۳. ترزور (Trezor)

مقایسه دو کیف پول Trezor One و Trezor Model T

کیف پول Trezor یکی دیگر از بهترین کیف پول های سخت افزاری است که هر سال در این فهرست جا می‌گیرد. مدل تی این کیف پول یک صفحه نمایش لمسی دارد و از این رو، کار کردن با آن راحت‌تر شده است. با مقایسه کیف پول های Trezor One و Trezor Model T می‌فهمیم که هر دو ولت قابلیت‌های خوبی دارند و هرکدام موارد کاربرد منحصر به‌فردی را برای کاربران فراهم می‌کنند.

امکان اتصال به صرافی‌هایی همچون چنجلی و کوین سوییچ از طریق این کیف پول وجود دارد. در ترزور مدل تی، قابلیت Shamir Backup وجود دارد که یک استاندارد امنیتی جدید است که از عبارت بازیابی شما محافظت می‌کند. در Single Backup تنها یک عبارت بازیابی ۱۲، ۱۸ یا ۲۴ کلمه‌ای دارید ولی در Shamir Backup، می‌توانید تا ۱۶ بخش ریکاوری داشته باشید که هر کدامش می‌تواند از ۲۰ تا ۳۳ کلمه تشکیل شده باشد.

👈ارزهای تحت پشتیبانی:

این کیف پول از رمزارزهای صدرنشین بازار همچون بیت کوین، اتریوم، BNB ،USDC، ریپل، کاردانو، دوج و بسیاری دارایی‌های دیگر پشتیبانی می‌کند. برای مشاهده فهرست کامل رمزارزها، به این لینک مراجعه کنید. 

🔔قیمت کیف پول ترزور:

مطابق اطلاعات وب‌سایت رسمی ترزور، قیمت مدل One این کیف پول ۶۹ و قیمت ترزور مدل تی هم‌اکنون ۲۱۹ یورو است.

مزایای ترزور:

  • قابلیت حمل آسان
  • امنیت بالا
  • افزایش ناشناس ماندن و حریم خصوصی از طریق مسیریابی به کمک Tor
  • قابلیت استفاده آسان
  • پشتیبانی از بیش از ۱۸۰۰ دارایی
  • صفحه نمایش خوانا در مدل T

معایب ترزور:

  • عدم وجود برنامه برای تلفن‌های هوشمند
  • دشواری تبدیل رمزارزها به پول فیات
  • عدم پشتیبانی از بلوتوث
  • عدم پشتیبانی از مدیریت NFT یا استیکینگ بومی

۴. کول ولت (CoolWallet)

کیف پول سخت افزاری کول ولت
منبع: cryptonomist.ch

کول ولت‌ یکی از محبوب ترین کیف پول های سخت افزاری است که ساخت یک شرکت تایوانی است. این ولت در دو مدل کول ولت پرو (CoolWallet Pro) و کول ولت اس (CoolWallet S) تولید و در بازار ارائه شده است. کول ولت را می‌توانید به کمک بلوتوث به دستگاه‌های اندروید و IOS متصل کنید. این کیف پول هم مثل سایر کیف پول‌های سخت‌افزاری، کلید خصوصی را برای ایمن نگه داشتن دارایی‌ها ذخیره می‌کند.   در مقایسه میان کول ولت اس و کول ولت پرو، دومی پیروز میدان است؛ یعنی CoolWallet Pro. این ولت هم قابلیت استیکینگ دارد و هم از دیفای، برنامه‌های غیرمتمرکز و محصولات NFTمحور و پلتفرم‌هایی مثل اوپن سی پشتیبانی می‌کند.

کول ولت پرو امنیت ذخیره‌سازی سرد چندلایه‌ای دارد و دارای تأییدیه‌های مختلف بیومتریک درون برنامه‌ای، بلوتوث کم‌مصرف رمزنگاری‌شده و پنج پردازنده برای کنترل SE ،MCU ،e-Ink driver، مدیریت قدرت و BLE است.

استاندارد امنیتی (SE) کیف پول CoolWallet Pro از الگوریتم امضای تراکنش ECDSA پشتیبانی می‌کند و از یک تولیدکننده عدد تصادفی حقیقی (RNG) و یک شتاب‌دهنده سخت‌افزاری کریپتو بهره می‌برد.

کیف پول CoolWallet Pro چیزی بیش از یک کیف پول برای ذخیره‌سازی کوین‌هاست. کاربران در این کیف پول می‌توانند با سپرده‌گذاری ارزهای DOT، TRX و ATOM درآمد منفعلانه یا Passive کسب کنند. علاوه بر این، می‌توانند با استفاده از بازار ساده و یکپارچه موجود در این کیف پول به چندین محصول مالی غیرمتمرکز و متمرکز متصل شوند.

CoolWallet Pro به‌واسطه شکل و شمایل کارت اعتباری مانندش، انتخابی عالی برای کاربرانی است که تمایل دارند کیف پول سخت‌افزاری خود را در کیف پول واقعی خود نگهداری کنند.

👈ارزهای تحت پشتیبانی:

کول ولت اس از ۱۲ شبکه اصلی پشتیبانی می‌کند و این رقم برای کول ولت پرو، بیش از ۲۰ تاست. کیف پول CoolWallet S از بیش از ۱۰ هزار کوین و توکن پشتیبانی می‌کند و در کول ولت پرو، می‌توانید بیش از ۱۲ هزار کوین و توکن را نگهداری کنید. همچنین برای بیشتر رمزارزها مثل ریپل، فلر، بلر و غیره، امکان سواپ درون برنامه‌ای به صرافی‌های چنجلی و وان اینج وجود دارد. از طریق این لینک، می‌توانید فهرست کامل رمزارزهای تحت پشتیبانی این کیف پول را مشاهده کنید.

🔔قیمت:

در وب‌سایت کول ولت، قیمت مدل Pro برابر با ۱۴۹ دلار و قیمت مدل S برابر با ۹۹ دلار است.

مزایای کول ولت:

  • کاربردپذیری بالا
  • قابلیت حمل و نقل آسان
  • اتصال رمزنگاری شده
  • ایمنی بالا

معایب کول ولت:

  • متن باز نبودن

۵. کیپ کی (KeepKey)

معرفی کیف پول کیپ کی
منبع: masterthecrypto.com

این کیف پول هم مثل سایر ولت‌های سخت‌افزاری، از روش آفلاین و ذخیره‌سازی سرد استفاده می‌کند. این مسئله به امنیت کلیدها و عبارت بازیابی کمک می‌کند. اگر می‌خواهید بیت کوین، بیت کوین کش، لایت کوین، اتریوم، دوج کوین و توکن‌های ERC-20 را نگهداری کنید، این کیف پول می‌تواند کارتان را راه بیندازد. این کیف پول یک صفحه نمایش OLED دارد و به شما کمک می‌کند تراکنش‌های کریپتویی را از طریق این صفحه بازبینی و تایید کنید.

KeepKey از احراز هویت دو عاملی و استاندارد رمزگذاری پیشرفته پشتیبانی می‌کند. کیپ کی به‌روزرسانی‌های فریمورش را از اینترنت دانلود نمی‌کند و از سیستم‌ عامل‌های کامپیوتری مثل مک، ویندوز و لینوکس و همچنین سیستم عامل‌های موبایلی مثل اندروید پشتیبانی می‌کند.

این کیف پول با متا مسک و سایر کیف پول‌های وب ۳ ادغام نشده است و با برنامه‌های دیفای هم تعامل ندارد. اینها جزو عیوب این کیف پول است، ولی باعث شده قیمتش به نسبت برخی ولت‌های سخت‌افزاری دیگر کم شود.

👈ارزهای تحت پشتیبانی:

کیف پول کیپ کی از رمزارزهای بیت کوین، اتریوم، تتر، دوج، سولانا، BUSD، دات، شیبا، آواکس و دای پشتیبانی می‌کند. این لینک به شما کمک می‌کند که به فهرست کاملی از رمزارزهای تحت پشتیبانی KeepKey دست پیدا کنید.

🔔قیمت:

کیف پول کیپ کی ۷۹ دلار است که در زمان به‌روزرسانی این مطلب، قیمت آن در حراج برابر با ۴۹ دلار شده است.

مزایای کیپ کی:

  • قیمت مناسب
  • رابط کاربری ساده
  • متن باز بودن

معایب KeepKey:

  • فضای ذخیره‌سازی برنامه محدود

۶. الیپال تایتان (Ellipal Titan)

کیف پول الیپال تایتان
منبع: ellipal.com

الیپال تایتان کیف پولی ایمن برای ذخیره‌سازی و مدیریت رمزارزها و NFTهای شماست. این کیف پول صفحه نمایش لمسی ۴ اینچی دارد که می‌توانید به راحتی از آن استفاده کنید. Ellipal Titan فضای ذخیره‌سازی نامحدود دارد و می‌توانید چندین اکانت در آن داشته باشید. الیپال تایتان هم نه از USB پشتیبانی می‌کند، نه با بلوتوث کار می‌کند، نه با وای فای و نه NFC. این کیف پول به کمک QR Code اتصال را انجام می‌دهد. پس این ولت، کاملا آفلاین و در برابر حملات آنلاین و فیزیکی مقاوم است. جنس بدنه این کیف پول از فلز است و از بیش از ۱۰ هزار کوین و توکن پشتیبانی می‌کند.

👈ارزهای تحت پشتیبانی:

الیپال تایتان از بلاکچین‌های سولانا، هدرا، الگورند، اتریوم، بیت کوین، کاردانو و بسیاری دیگر پشتیبانی می‌کند. همچنین قابلیت‌های مختلفی نظیر ذخیره، خرید، استیکینگ و سواپ در این کیف پول وجود دارد که فهرست کامل این موارد از طریق این لینک قابل دسترسی است. 

🔔قیمت:

در وب‌سایت Ellipal، محصولات متنوعی را خواهید دید که قیمت آنها متفاوت است. الیپال تایتان باندل هم‌اکنون برابر با ۱۶۹ و الیپال تایتان مینی باندل برابر با ۱۰۹ دلار است. البته این‌ها قیمت‌های اصلی نیستند و در زمان به‌روزرسانی مقاله (۱۰ خرداد) مشمول تخفیف شده‌اند.

مزایای الیپال تایتان:

  • امنیت بسیار بالا
  • ذخیره‌سازی سرد به صورت آفلاین
  • رابط کاربرپسند
  • قابلیت حمل و دوام بالا

معایب کیف پول الیپال تایتان:

  • قیمت بالا
  • پشتیبانی محدود از صرافی‌های درون کیف پولی و شخص ثالث در مقایسه با کیف پول لجر

۷. سیف پل (SafePal)

آموزش کیف پول safepal

یکی دیگر از ولت‌های نام‌آشنای دنیای رمزارزها، کیف پول سخت افزاری سیف پال است. این کیف پول هم کاملا Air-Gapped است و نه اتصال بلوتوثی دارد و نه از طریق وای‌فای متصل می‌شود. همچنین اتصال USB هم ندارد و از NFC نیز پشتیبانی نمی‌کند.

مدل S1 این کیف پول، در سال ۲۰۱۹ عرضه شد که از بیش از ۱۹ بلاکچین و ۱۰ هزار توکن پشتیبانی می‌کند. همچنین توکن‌های NFT را نیز می‌توانید در این کیف پول مدیریت کنید.

این کیف پول از احراز هویت دو عاملی و پین‌کد استفاده می‌کند تا امنیت بیشتری را برای کاربران به ارمغان بیاورد. سیف پل S1 صفحه نمایش رنگی نسبتا بزرگی دارد که از این طریق می‌تواند کدهای QR را اسکن کند.

جالب آنکه این کیف پول یک ولت نرم‌افزاری با همین نام SafePal دارد که کاربران به کمک آن می‌توانند دارایی‌های خود را از طریق نرم‌افزار موبایلی مدیریت کنند.

👈ارزهای تحت پشتیبانی:

سیف پل از شبکه‌های اپتوس، آربیتروم، آئورا، سی چین آوالانچ، بوبا، و زنجیره بایننس پشتیبانی می‌کند. همچنین رمزارزهای مختلفی مانند بیت کوین، اتریوم، کاردانو، ریپل، سولانا، پولکادات، پالیگان و بسیاری از دارایی‌های دیگر را می‌توانید در این کیف پول نگهداری کنید. فهرست کامل را می‌توانید در این لینک ببینید.

🔔قیمت:

کیف پول سخت‌افزراری سیف پل، مطابق وب‌سایت این کیف پول برابر با ۴۹.۹۹ دلار است که قیمت مناسبی است.

مزایای سیف پل:

  • امنیت چند لایه
  • صفحه نمایش رنگی
  • ویژگی استیکینگ
  • وجود اپلیکیشن موبایلی، اکستنشن مروگر و کیف پول سخت‌افزاری
  • سواپ بین‌زنجیره‌ای به همراه معاملات سپات
  • امکان خرید رمزارز با کارت اعتباری و دبیت کارت
  • ذخیره NFT

معایب کیف پول سیف پل:

  • ادغام نشدن با کیف پول‌های محبوب نرم‌افزاری
  • جنس پلاستیک

۸. سکیو اکس (SecuX)

کیف پول سکیو ایکس
منبع: amazon.de

وجود یک صفحه نمایش رنگی بزرگ در یک قاب الماسی‌شکل، اصلی‌ترین مشخصه ظاهری کیف پول سکیوکس است که این ولت را از سایر همتایان خود جدا می‌کند. این کیف پول به کمک USB و همچنین بلوتوث قابلیت اتصال دارد.

این کیف پول در زمان‌‌هایی که آفلاین است، امکان استفاده آنلاین دارد و به همین خاطر از یک کابل USB بهره می‌برد. سکیو اکس را می‌توانید روی سیستم‌های رومیزی، لپ‌تاپ، موبایل‌های آیفون و اندروید استفاده کنید.

باتری قدرتمند ۶,۰۰۰ میلی آمپری کیف پول SecuX V20‌ به شما اجازه می‌دهد هفت ساعت از آن استفاده کنید. صفحه لمسی ۲.۸ اینچی این کیف پول کار را برای کاربران راحت می‌کند.

👈ارزهای تحت پشتیبانی:

بیت کوین، بیت کوین کش، اتریوم، توکن‌های ERC-20، سولانا، ریپل، لایت کوین، استلار و بسیاری رمزارزهای دیگر در این کیف پول قابل نگهداری هستند. به کمک این لینک می‌توانید ببینید که کدام نسخه‌ها از کدام رمزارزها پشتیبانی می‌کنند. 

🔔قیمت:

Secux محصولات مختلفی دارد که در میان آنها مدل V20 با قیمت ۱۳۹ دلار و مدل W20 با قیمت ۱۱۹ دلار عرضه شده‌اند. 

مزایای سکیو ایکس:

  • وجود صفحه نمایش لمسی رنگی ۲.۸ اینچی
  • قابلیت اتصال بلوتوث با رمزنگاری
  • امکان خرید دارایی داخل کیف پول

معایب SecuX:

  • اندازه ولت می‌توانست کوچک‌تر باشد
  • عدم پشتیبانی از برخی کوین‌ها مثل آدا

۹. کی استون (Keystone)

کیف پول کی استون
منبع: thecryptoadviser.co.uk

این کیف پول صفحه نمایش ۴ اینچی دارد و سیستم عامل آن متن باز ست. این ولت از تراکنش‌های ناقص‌امضا‌شده بیت کوین (PSBT) پشتیبانی می‌کند. کی استون پرو که نام قبلی‌اش Cobo Vault  بود، یک کیف پول HD است که به کمک آن آدرس شما در هر تراکنش تغییر می‌کند. این کیف پول از کدهای QR استفاده می‌کند و به خاطر عدم اتصال به وای فای و بلوتوث، امنیت بالایی در برابر مخاطرات موجود دارد.

کی استون دو نسخه Pro‌ و Essential دارد و با باتری‌های AAA سازگار است. همچنین باتری آن جدا می‌شود و در خصوص خرابی باتری، نگرانی خاصی وجود ندارد.

یک ویژگی جالب در کیف پول کی استون وجود دارد و آن هم این است که می‌توانید انتخاب کنید که از کدام فریمور استفاده کنید. یعنی هم می‌توانید فریموری را دانلود کنید که مربوط به آلتکوین‌هاست و هم می‌توانید از فریموری استفاده کنید که کیف پولتان را به یک کیف پول سخت‌افزاری بیت کوین تبدیل می‌کند. از طریق وبسایت کی استون و با مراجعه به بخش Firmware می‌توانید گزینه دلخواه خود را مانند تصویر زیر انتخاب کنید.

قابلیت Bitcoin only در کیف پول کی استون
منبع: keyst.one

👈ارزهای تحت پشتیبانی:

کی استون از بیش از ۵۵۰۰ کوین و توکن، ۲۰۰ بلاکچین و ۲۵ کیف پول نرم‌افزاری همچون متامسک پشتیبانی می‌کند. بیت کوین، اتریوم، تتر، BNB، ریپل، USDC، متیک و رمزارزهای دیگر را می‌توانید در این کیف پول نگهداری کنید. فهرست کامل این دارایی‌ها را در این لینک مشاهده کنید.

🔔قیمت:

کیف پول Keystone Pro هم‌اکنون به مبلغ ۱۶۹ و Keystone Essential به مبلغ ۱۱۹ دلار قابل تهیه هستند.

مزایای کی استون:

  • فریمور متن باز
  • قابلیت Bitcoin-Only برای فریمور که خطر بردار‌های حمله را کم می‌کند.
  • رابط کاربری ساده و سخت‌افزار مقاوم
  • تولید و ذخیره کلید خصوصی به صورت آفلاین
  • وجود لایه امنیتی اضافی به خاطر قابلیت Air-Gapped

معایب کی استون:

  • نداشتن قابلیت خرید رمزارز

مقایسه بهترین کیف پول های سخت افزاری

در بالا به برخی ویژگی‌های بهترین کیف پول‌های سخت‌افزاری اشاره کردیم. در جدول زیر نیز می‌توانید چند مورد از فاکتورهای این ولت‌ها را به صورت مقایسه‌ای مشاهده کنید.

نام کیف پولپشتیبانی از بیت کوینقابلیت استیکینگصفحه نمایشقابلیت چندامضاییقیمت
لجر نانو ایکسبلهدارد۱۲۸ در ۶۴ پیکسلدارد۷۹ یورو
ان گریوبلهندارد۴ اینچدارد۳۹۸ یورو
ترزور وانبلهندارد۱۲۸ در ۶۴ پیکسل (OLED)دارد۶۹ یورو
ترزور مدل تیبلهدارد۲۴۰ در ۲۴۰ پیکسلدارد۲۱۹ یورو
کول ولت پروبلهداردنداردندارد۱۴۹ دلار
کول ولت اسبلهنداردنداردندارد۹۹ دلار
کیپ کیبلهندارد۳.۱۲ اینچدارد۷۹ دلار
الیپال تایتانبلهدارد۳.۹۷ اینچندارد۱۶۹ دلار
سیف پلبلهدارد۱.۳ اینچندارد۴۹.۹۹ دلار
سکیو اکس V20بلهدارد۲.۸  اینچندارد۱۳۹ دلار
کی استونبلهدارد۴ اینچدارد۱۶۹ دلار

سوالات متداول (FAQ)

پرسش و پاسخ
  • بهترین کیف پول های سخت افزاری در سال ۲۰۲۳ کدام‌اند؟
    کیف پول‌های لجر، ترزور، ان‌گریو، کول ولت و سیف پل از جمله کیف پول‌های محبوب و پرطرفدار هستند.
  • کیف پول‌های سخت‌افزاری بهتر هستند یا ولت‌های نرم‌افزاری؟
    کیف پول‌های سخت‌افزاری به خاطر امنیت بیشتری که فراهم می‌کنند، قابل توجه هستند. پس اگر دارایی‌های زیادی دارید، انتخاب ولت‌های سرد یا سخت‌افزاری برایتان مناسب‌تر است.  

جمع‌بندی

هرکس که دارایی‌های زیادی دارد و به دنبال امنیت بیشتر است، به جای استفاده از کیف پول‌های نرم‌افزاری به سراغ ولت‌های سرد می‌رود. در میان بهترین کیف پول های سخت افزاری، گزینه‌هایی مثل لجر و ترزور و کول ولت معروف‌ترند و برخی مثل کیپ کی شهرت نسبتا کمتری دارند. تعداد این ولت‌ها بیشتر از مواردی است که در این مقاله به آنها اشاره کردی. همگی تقریبا برخی ویژگی‌های یکسان دارند. برخی صفحه نمایش لمسی دارند و برخی از احراز هویت دوعاملی و چندامضایی پشتیبانی می‌کنند. شما از کدام کیف پول سخت‌افزاری استفاده می‌کنید؟ آیا از عملکرد ولت خود راضی هستید؟ به نظرتان جای کدام کیف پول در این فهرست خالی است؟

منبع
میهن بلاکچین

نوشته های مشابه

اشتراک
اطلاع از
0 دیدگاه
Inline Feedbacks
View all comments
دکمه بازگشت به بالا