کریپتو کده

استیبل کوین BUSD چیست؟ همه چیز درباره دلار بایننس

استیبل کوین BUSD یا دلار بایننس، یک رمزارز قانون‌گذاری شده و وابسته به دلار آمریکا است. در ازای هر واحد BUSD یک دلار آمریکا در ذخایر این ارز موجود است. به عبارت دیگر‌، ذخایر BUSD با نسبت ۱ به ۱ به دلار آمریکا وابسته است. هولدر‌های این توکن می‌توانند برای دریافت ارز فیات و یا برعکس‌، دارایی‌های خود را معاوضه کنند. Paxos‌، صادر کننده توکن BUSD‌، اسنادی را به صورت ماهانه از ذخایر BUSD منتشر می‌کند. با میهن بلاکچین همراه باشید تا به طور کامل متوجه شویم که استیبل کوین BUSD چیست و سپس به نحوه کارکرد دلار بایننس، نحوه قانون‌گذاری آن، تفاوت آن با سایر استیبل کوین‌ها، کاربردها، نقشه راه، همکاری‌ها، تیم توسعه دهنده و نحوه خرید و فروش و نگهداری استیبل کوین بایننس می‌پردازیم. با ما همراه باشید.

این مقاله در تاریخ ۲۲ تیر ۱۴۰۱ به‌روزرسانی شده است.

استیبل کوین BUSD چیست؟

استیبل کوین BUSD چیست؟

دلار بایننس به عنوان یک استیبل کوین‌، برای تنظیم و حفظ ارزش بازار طراحی شده است. این ارز به سرمایه‌گذاران و تریدر‌ها این امکان را می‌دهد که یک دارایی کم‌نوسان حوزه بلاک چین را بدون نیاز به خارج شدن از فضای کریپتو در اختیار داشته باشند.

دنیای ارز‌های دیجیتال به صورت روزافزونی در حال محبوب‌تر شدن و شناخته‌تر شدن است. با آشناتر شدن مردم دنیا با دارایی‌های مبتنی بر رمزارز مثل بیت کوین‌، بایننس کوین (BNB‌) و اتریوم‌، مسیر ورود به حوزه کریپتو برای سایر فعالان قدرتمند این عرصه (که از تکنولوژی‌های برجسته‌ای بهره می‌برند) نیز هموار می‌شود. در حال حاضر یکی از برجسته‌ترین رمزارز‌های مورد استفاده افراد‌، Stablecoinهایی هستند که ارزش آنها به ارز‌های فیات‌ مثل دلار وابسته است. سه مورد از استیبل کوین‌هایی که به صورت گسترده مورد استفاده قرار می‌گیرند عبارتند از تتر، USDC و دلار بایننس (BUSD‌). هر یک از استیبل کوین‌هایی که نام بردیم ارزشی معادل با یک دلار آمریکا را دارند.

اگر با استفاده از صرافی بایننس (Binance‌) به معامله و خرید رمزارز پرداخته باشید، حتما با ارز BUSD مواجه شده‌اید. این توکن یکی از رایج‌ترین جفت ارز‌هایی است که بایننس در صرافی خود ارائه می‌کند. به صورت مختصر‌، BUSD نقشی معادل با نسخه دیجیتال دلار را بازی می‌کند و ارزشی وابسته به آن را دارد.

شاید برای افراد تازه‌وارد در حوزه کریپتو جای سوال باشد که چرا تریدر‌ها و سرمایه‌گذاران باید BUSD هولد کنند. پاسخ این سوال این است که دلار بایننس و سایر استیبل کوین‌ها نقشی اساس در اکوسیستم رمزارز را بازی می‌کنند.

BUSD استیبل کوینی است که توسط بنیاد پکسوس (Paxos) و صرافی بایننس بنیانگذاری شده است. Paxos از تکنولوژی بلاکچین استفاده می‌کند تا بتواند استیبل کوین خود را به عنوان یک محصول خدماتی به شرکت‌های خارجی ارائه کند. در گذشته‌، این بنیاد یک استیبل کوین با پشتوانه طلا تحت عنوان PAX Gold یا به اختصار PAXG را نیز منتشر کرده است. دپارتمان و وزارت خدمات مالی ایالت نیویورک توکن‌های BUSD و PAXG را قانون‌گذاری می‌کند.

از نقطه‌نظر فنی‌، BUSD یک استیبل کوین همراه با پشتوانه فیات است که ارزش وابسته به دلار آمریکا را حفظ می‌کند. مقداری از دلار آمریکا به میزان معادل با کل ذخایر عرضه BUSD همواره تحت حضانت Paxos نگهداری می‌شود و به‌عنوان ذخایر آن در بانک‌های ایالات متحده و با پوشش‌دهی بیمه FDIC و یا با حمایت خزانه‌داری آمریکا عمل می‌کند. با افزایش یا کاهش قیمت دلار آمریکا‌، قیمت BUSD نیز در بازه‌های همسان با دلار نوسان می‌کند. این در واقع رایج‌ترین و سنتی‌ترین مدل استیبل کوین است.

با توجه به پایداری و ارتباط این ارز با دلار آمریکا‌، BUSD به تریدر‌ها و کاربران کریپتو این امکان را می‌دهد که تراکنش‌هایی با استفاده از سایر دارایی‌های دیجیتال و مبتنی بر بلاک چین داشته و ریسک نوسانات را نیز به حداقل برسانند. با توجه به ماهیت رمزارز‌، ممکن است هولدر‌های رمزارزها تغییرات پرنوسانی را در ارزش پورتفولیوی خود تجربه کنند. استفاده از کوین‌های باثباتی مثل دلار بایننس می‌تواند به صورت قابل توجهی به محافظت در برابر بازه‌های زمانی نوسانات کمک کند.

دلار Binance به دلیل ویژگی‌های ذاتی خود به عنوان یک استیبل کوین، توانسته است عملکرد فوق‌العاده‌ای داشته باشد و جایگاه خود را به عنوان یک پیشگام در فضای کریپتو تثبیت کند. از زمان راه‌اندازی BUSD در سال ۲۰۱۹‌، این توکن عملکرد موفقیت‌آمیزی داشته و در حال حاضر و در هنگام نگارش این مقاله دارای ارزش بازار ۱۷ میلیارد دلاری است.

دلار بایننس دارای سه خصوصیت کلیدی شامل قابلیت دسترسی‌، انعطاف‌پذیری و سرعت است. دسترسی به این توکن به واسطه Paxos و بایننس بسیار آسان است. شما می‌توانید این توکن را از طریق صرافی Binance و یا خدمات درگاه فیات خریداری کنید و یا حتی میزانی از دلار آمریکا را به Paxos بفرستید تا توکن‌های BUSD جدید مینت کنید.

BUSD خصوصیت انعطاف‌پذیری را ارائه می‌کند که به کاربران رمزارز این امکان را می‌دهد دارایی‌های خود را به یک دارایی پایدار تبدیل کرده و از محیط بلاک چین خارج نشوند. همچنین لازم به ذکر است‌ که یک کاربر با استفاده از دلار بایننس می‌تواند با سرعت بالایی پول را با کسر هزینه یا فی بسیار پایین به سراسر جهان ارسال کند.

Paxos دلار بایننس را به صورت مبتنی بر بلاکچین اتریوم عرضه می‌کند. علاوه بر این‌، بایننس توکن BUSD وابسته با بایننس را در بستر زنجیره BNB ارائه می‌کند. بایننس با نگهداری کردن از BUSD در یک آدرس بلاک چین اتریوم و مینت کردن توکن‌های دلار بایننس وابسته در راستای ساخت BUSD (BEP-20) اقدام می‌کند. هر یک از توکن‌های هولد شده در این آدرس اتریوم به توکن BUSD اشاره دارند که در ذخایر بایننس نگهداری می‌شوند. هولدر‌های BUSD (ERC-20) و BUSD (BEP-20) می‌توانند توکن‌های خود را بسته به نیاز خود میان این بلاک چین‌ها تبادل کنند. چنین اقدامی در صرافی Binance و به واسطه درخواست برداشت قابل انجام است و حتی می‌توان از بایننس بریج نیز برای انجام چنین کاری استفاده کرد.

BUSD وابسته به بایننس محصولی از Binance است و بنابر همین امر نیز نه به واسطه Paxos عرضه می‌شود و نه توسط وزارت خدمات مالی نیویورک قانون‌گذاری شده است.

با رشد چشمگیر پذیرش رمزارزها در سال ۲۰۲۱ که از انفجار قیمت بیت کوین و آلتکوین‌ها حاصل شده بود‌، BUSD نیز به واسطه قابل اعتماد بودن با نرخ قابل توجهی مورد پذیرش عمومی قرار گرفت. با پذیرش نوآوری‌هایی مثل امور مالی غیرمتمرکز یا دیفای (DeFi‌) و توکن‌های غیرمثلی (NFT‌) نیز این استیبل کوین مورد استقبال بی‌سابقه‌ای قرار گرفت.

با توجه به این که بیش از یک میلیون نفر در حال حاضر توکن دلار بایننس را هولد می‌کنند‌، واضح است که استقبال‌کنندگان اولیه به این استیبل کوین اعتماد دارند و ترجیح می‌دهند که از آن در فعالیت‌های حوزه دیفای خود استفاده کنند. BUSD به صورت ویژه‌ای به عنوان پلی بین امور مالی سنتی و دیفای عمل می‌کند و نشان‌دهنده سطح جدیدی از آزادی در کسب درآمد در مقایسه با ارز‌ها و موسسه‌های سنتی است. علاوه بر این‌، استیبل کوین‌ها به حفاظت از کاربران خود از تهدید‌هایی مثل تورم کمک می‌کنند و نرخ سود سالیانه (APY‌) جذابی را برای خدمات دیفای ارائه می‌کنند.

با توجه به عدم قطعیت موجود در فضای محصولات مرتبط با پول فیات یا ارز‌های دیجیتال پرنوسان‌، کاربران دلار بایننس می‌توانند به بستر‌های ییلد فارمینگ و استخر‌های نقدینگی مراجعه کنند.

از آنجایی که BUSD یکی از تنها استیبل کوین‌هایی است که مشمول حسابرسی رایج اشخاص ثالث می‌شود‌ و با جدیت بالایی برای حفظ نسبت ۱ به ۱ دلار بایننس به دلار آمریکا قانون‌گذاری شده‌، به عقیده خیلی از افراد یکی از امن‌ترین استیبل کوین‌ها موجود در بازار محسوب می‌شود.

استیبل کوین بایننس چگونه کار می‌کند؟

استیبل کوین بایننس چگونه کار می‌کند؟
منبع: Binance

مکانیزم حفظ وابستگی استیبل کوین بایننس در مقایسه با سایر Stablecoinها به نسبت ساده‌تر است. هر واحد ارز دلار بایننس قابل معاوضه با یک دلار از ذخایر نگهداری شده است. در صورت ارسال BUSD به Paxos‌، توکن شما Burn شده یا سوزانده می‌شود و ارز فیات معادل آن به شما ارائه می‌شود. این مکانیزم موجب حفظ ذخایر عرضه و ذخایر نگهداری دلار با نسبت ۱ به ۱ می‌شود.

هنگامی که قیمت BUSD به سطحی پایین‌تر از ۱ دلار می‌رسد‌، تریدر‌های آربیتراژ‌کننده‌ها به میزان زیادی BUSD خریداری می‌کنند. حتی سطح قیمت ۰.۹۸ دلار نیز فرصت کسب سود زیادی را برای این افراد فراهم می‌کند. آربیتراژ‌کنندگان می‌توانند پس از خریداری مقادیر زیادی از این استیبل کوین‌، توکن‌های BUSD را از طریق پلتفرم Paxos به ارز فیات تبدیل کنند. افزایش میزان تقاضا برای دلار بایننس، می‌تواند قیمت این توکن را به سطح ۱ دلاری خود بازگرداند تا نسبت وابستگی ۱ به ۱ نیز حفظ شود.

BUSD چگونه قانون‌گذاری می‌شود؟

BUSD چگونه قانون‌گذاری می‌شود؟
منبع: Varonis

قانون‌گذاران ایالت نیویورک مولفه‌های به‌خصوصی را برای Paxos‌، بایننس و شیوه عملکرد این استیبل کوین تعیین کرده‌اند؛ علاوه بر اینکه لازم است از وثیقه‌گذاری شدن کامل این توکن به واسطه دلار اطمینان حاصل شود‌، پکسوس باید با دقت زیادی روند مینت و Burn شدن توکن‌های BUSD را کنترل کند. این اصول همگی به منشور اعتماد و قوانین بانکداری نیویورک در حوزه استیبل کوین‌ها پایبند هستند.

تابع جدیدی در قرارداد‌های هوشمند داخلی این توکن تعبیه شده است که منعکس‌کننده مقررات استیبل کوین‌ها هستند: SetLawEnforcementRole‌. این بخش کوچک کد به Paxos اجازه می‌دهد از امکاناتی که پیش از این در مورد رعایت مقررات خدمات مالی ایالت نیویورک (NYDFS‌) گفتیم استفاده کند.

همانطور که پیش از این نیز اشاره کردیم‌، این ویژگی‌ها برای BUSD عرضه شده توسط Paxos در بستر اتریوم اعمال می‌شوند. دلار بایننس وابسته به Binance که توسط این بنیاد و بر روی زنجیره BNB (که به صورت رسمی تحت عنوان زنجیره بایننس و بایننس اسمارت چین شناخته می‌شود‌) عرضه شده است‌، بر اساس شیوه‌های مختلفی عمل می‌کند و توسط Paxos صاده نشده و توسط NYDFS قانون‌گذاری نمی‌شود.

تفاوت BUSD با سایر استیبل کوین‌ها چیست؟

تفاوت BUSD با سایر استیبل کوین‌ها چیست؟
منبع: Cryptopumpnews

BUSD به دلایل مشخصی با سایر استیبل کوین‌ها تفاوت دارد. در وهله اول‌، دلار بایننس در دسته استیبل کوین‌های پشتیبانی شونده با واسطه ارز فیات جای دارد. لازم به ذکر است که استیبل کوین‌های مبتنی بر کریپتو نیز وجود دارند که از دارایی‌های رمزارز برای ذخایر خود استفاده می‌کنند. به عنوان مثالی از این دست استیبل کوین‌ها می‌توان به دای (Dai‌) اشاره کرد، که پشتوانه آن اتریوم است.

همچنین استیبل کوین‌های الگوریتمی نیز وجود دارند که به هیچ شکلی از وثیقه‌گذاری نیاز ندارند. این پروژه‌ها تلاش می‌کنند تا به واسطه بهره‌گیری از الگوریتم‌های خاص‌، میزان ساخت و سوزاندن توکن‌ها را برای ذخایر استیبل کوین‌ها کنترل کنند.

اما وجه تمایز BUSD در مقایسه با سایر استیبل کوین‌های وابسته به فیات چیست؟ اولین نکته این است که Paxos به صورت منظم فرایند‌های حسابرسی یا Audit این ارز را برای بررسی برقرار بودن تناسب ۱ به ۱ ذخایر دلار و BUSD به انجام می‌رساند.

شرکت حسابداری Withum این آدیت‌ها را به عنوان بخشی از ملزومات دلار بایننس و به عنوان یک رمزارز قانون‌گذاری شده به انجام می‌رساند. خیلی از پروژه‌ها در این عرصه وجود دارند که چنین کاری را انجام نمی‌دهند و ممکن است برخی از استیبل کوین‌های متکی به پشتوانه فیات تمام ذخایر دلاری و ارز وابسته خود را به صورت کامل در اختیار نداشته باشند.

به عنوان مثال‌، پرونده‌ای که توسط دادستان کل نیویورک بررسی شد، نشان می‌داد که ذخایر استیبل کوین تتر به صورت ۱۰۰ درصدی تحت پشتوانه ارز فیات نیست. این اکتشاف در تضاد کامل با اظهارات پیشین تتر بود.

کاربرد‌های BUSD چیست؟

دلار بایننس از کاربرد‌های زیادی برای تریدر‌ها و سرمایه‌گذاران برخوردار است. برجسته‌ترین کاربرد این ارز دیجیتال‌، مصون ماندن کاربران از نوسانات قیمتی بازار رمزارز است. با توجه به اینکه دلار بایننس یک کوین پایدار یا همان استیبل کوین است‌، می‌توان با بهره‌گیری از این ارز به عنوان ذخایر ارزش در بازه‌های زمانی نوسان بالا در بازار کریپتو‌ بهره برد.

یکی دیگر از کاربرد‌های رایج BUSD معاملات آربیتراژ است که در طول آنها سرمایه‌گذاران منتظر دوره‌هایی می‌مانند که ارزش دلاری BUSD کاهش یافته و نسبت ۱ به ۱ این ارز با دلار آمریکا تغییر کند.

به عنوان مثال‌، زمان‌هایی وجود دارد که ارزش دلاری دلار بایننس به کمتر از ۱ دلار می‌رسد. در طول این بازه زمانی‌، معامله‌گر‌ها می‌توانند BUSD را با قیمت پایین‌تری خریداری کرده و منتظر بمانند تا قیمت BUSD/USD به شرایط مساوی بازگردد. سپس این ارز را در ازای دریافت پول فیات به فروش می‌رسانند و به میزان مثالی ۰.۲ دلار در ازای هر واحد BUSD فروخته شده سود کسب می‌کنند.

یکی دیگر از کاربرد‌های قابل توجه دلار بایننس شامل قفل کردن یا لاک کردن سود حاصل از سایر فعالیت‌های معاملاتی به جای تبدیل مستقیم آن به ارز فیات است. بدین ترتیب‌، سرمایه‌گذاری مجدد آن در یک صرافی بسیار آسان خواهد بود و این کار به واسطه معاوضه و یا قرار دادن آن در استخر نقدینگی صورت می‌گیرد.

در نهایت می‌توان به این نکته اشاره کرد که BUSD یکی از استاندارد‌ترین توکن‌های وابسته در بازار استیبل کوین‌ها است؛ زیرا شفافیت و امنیت لازم را فراهم می‌کند و این نوبه خود دلار بایننس را به یکی از برترین گزینه‌ها برای سرمایه‌گذاری برای علاقه‌مندان به حوزه رمزارز تبدیل می‌کند.

برخی از آخرین توسعه‌های مشاهده شده در عرصه دلار بایننس شامل پیاده‌سازی بستر مورد نیاز برای انجام پرداخت و تسویه حساب‌های آفلاین مختص کسب و کار‌های خصوصی است. به عنوان مثال‌، برخی از هتل‌های خاص به مهمانان خود این امکان را می‌دهند که با استفاده از یک کد QR بلیط اقامت خود را رزرو کنند و در طول این فرایند به کمک BUSD هزینه‌های مورد نیاز را پرداخت کنند.

در صنعت کریپتو‌، مشارکت‌کنندگان جدیدی برای دلار بایننس از راه رسیده‌اند و از جمله آنها می‌توان بهBitPay‌ ، Simplex‌ ، Moonpay‌ Alchemy و غیره اشاره کرد. به علاوه، بایننس پلتفرم Binance NFT را منتشر کرده که از امکانات دلار بایننس برای محصولات NFT حمایت می‌کند. با توجه به پشتیبانی کردن بیش از ۳۶ پلتفرم صرافی مجزا و بیش از ۲۰ کیف پول از ارز BUSD‌، معامله کردن با استفاده از استیبل کوین‌ها در سراسر جهان برای تمامی افراد بسیار آسان شده است.

تعداد کاربرانی که کار با دلار بایننس را انتخاب می‌کنند به دلیل پذیرش و افزایش روزافزون میزان علاقه افراد به این رمزارز به صورت تصاعدی رشد می‌کند. در سال ۲۰۲۱‌، میانگین تعداد آدرس‌هایی که توکن BUSD نگهداری می‌کردند، بین ۱۰ تا ۱۵ هزار بود؛ اما در سال ۲۰۲۲، تعداد کل هولدر‌های BUSD به میزان تقریبی ۳.۳ میلیون آدرس رسیده است.

به صورت خلاصه‌، از جمله کاربرد‌های دلار بایننس به موارد زیر می‌توان اشاره کرد:

  • در طول مدت زمان چند دقیقه می‌توانید BUSD‌ خود را با هزینه کمی در بستر بلاک چین به هر مکانی که تمایل دارید انتقال بدهید.
  • دلار بایننس را می‌توان در صرافی‌های رمزارز و صرافی‌های غیرمتمرکز (DEX‌) مختلف معامله کرد.
  • با سپرده‌گذاری BUSD می‌توان نرخ سود قابل توجهی را دریافت کرد.
  • می‌توان از این ارز در فرایند پرداخت در ازای کالا و خدمات استفاده کرد.
  • می‌توان از دلار بایننس به عنوان وثیقه و دارایی مورد استفاده در پلتفرم‌های وام‌دهی بهره برد.
  • دلار بایننس در قرارداد‌های آتی به عنوان وثیقه واسطه مورد استفاده قرار می‌گیرد.
  • می‌توان این ارز را در صرافی و یا یک کیف پول ذخیره‌سازی کرد.

توکن BUSD چیست؟

توکن BUSD چیست؟
منبع: Paxos

به گزارش میهن بلاکچین در زمان نگارش این مقاله‌، ۱۷,۴۵۱,۳۱۴,۵۶۰ BUSD در حال گردش در بازار است. قیمت BUSD حدودا ۲۹,۰۰۰ تومان و دارای رتبه ۱۱ در بین تمام ارز‌های دیجیتال‌، از نظر ارزش بازار است. ارزش کل بازار این استیبل کوین حدود ۱۷.۴ میلیارد دلار است و حجم معاملات آن در ۲۴ ساعت گذشته به میزان ۵,۳۱۷,۲۵۰,۲۵۰ دلار‌ بوده است.

نقشه راه دلار بایننس

متاسفانه نقشه راهی برای توکن BUSD پیدا نکردیم‌؛ به نظر می‌رسد که این توکن به تمام موارد و آپدیت‌هایی که در نظر داشته رسیده است.

بررسی همکاری‌ها و سرمایه‌گذاران پروژه BUSD

  • پکسوس (Paxos‌):

پکسوس اولین پلتفرم زیرساخت بلاک چین قانون‌گذاری شده است. محصولات این پلتفرم‌، بنیانی برای یک سیستم امور مالی آزاد و باز  هستند که از قابلیت عملکرد سریع‌تر و کارآمد‌تری نسبت به بستر امور مالی سنتی برخوردارند. امروزه‌، تریلیون‌ها دلار به صورت ناکارآمدی در بستر امور مالی سنتی قفل شده است و دسترسی به این منابع برای میلیون‌ها نفر غیرممکن است. پکسوس در حال ساخت سیستم جدیدی است که امکان انتقال دارایی‌ها در هر نقطه از جهان را با سرعت بالایی امکان‌پذیر می‌سازد.

  • بایننس:

Binance یک صرافی رمزارز است و از نقطه‌نظر میزان حجم معاملات رمزارز روزانه در جایگاه بزرگ‌ترین صرافی دنیا قرار دارد. این صرافی در سال ۲۰۱۷ بنیان‌گذاری شد.

بایننس توسط چانگپنگ ژائو (Changpeng Zhao‌)‌، توسعه‌دهنده‌ای که در گذشته نرم‌افزار معاملاتی پرکاربردی را تولید کرده است‌، بنیانگذاری شد. بایننس در ابتدا در چین مستقر بود، اما بعد‌ها و به دلیل مقررات وضع شده توسط دولت چین در رابطه با رمزارز‌ها‌، دفتر مرکزی خود را به خارج از چین منتقل کرد.

  • CMT Digital‌:

CMT Digital‌، بخشی از گروه CMT بوده و بر روی معاملات دارایی های رمزارز‌، سرمایه‌گذاری حوزه بلاکچین و مشارکت قانون و سیاست‌گذاری در صنعت دارایی‌های کریپتویی و فناوری بلاک چین تمرکز دارد. از اواخر سال ۲۰۱۳‌، این شرکت به رهبری کالین سالیوان (Colleen Sullivan‌) وارد حوزه درک بیشتر پروتکل بیت کوین شد و نقش فعالی در شکل‌دهی به چشم‌انداز نظارتی برای دارایی‌های کریپتویی داشت. CMT Digital که به فعالیت در بازار‌های قانون‌گذاری شده در سطح بالا معروف است‌، در بحث‌های جهانی در حیطه مقررات‌، سیاست‌ها و بهرین رویکرد‌ها مورد استفاده در حوزه دارایی‌های رمزارز و فضای بلاکچین مشارکت می‌کند.

رویداد‌های مربوط به BUSD

  • ۲۶ سپتامبر ۲۰۱۹ (۴ مهر ۱۳۹۸): همکاری با اسپنسر دینویدی (Spencer Dinwiddie‌) بازیکن NBA و کارآفرین بشر دوست معروف‌، برند سرمایه‌گذاری اسپنسر دینویدی‌ و DREAMFanShares برای راه‌اندازی پلتفرم Dreamfanshares (اکنون به Calaxy تغییر برند کرده است) برای کسب سود ماهیانه کاربران به صورت PAX.
  • ۸ آپریل ۲۰۲۰ (۲۰ فروردین ۱۳۹۹): همکاری با گیلدد (Gilded‌)، کمپانی راه‌اندازی کسب و کار‌ها بر روی بستر بلاک چین که در سال ۲۰۱۸ بنیانگذاری شده است.
  • ۲۲ می ۲۰۲۰ (۲ خرداد ۱۳۹۹): عرضه جفت ارز‌های معاملاتی جدید HBAR/BUSD‌، MATIC/BUSD‌، WRX/BUSD و ZIL/BUS در صرافی بایننس.
  • ۲۲ ژوئن ۲۰۲۰ (۱ مرداد ۱۳۹۹): لیست شدن دلار بایننس در صرافی OceanEx.
  • ۲۰ نوامبر۲۰۲۰ (۳۰ آبان ۱۳۹۹): عرضه جفت ارز جدید BUSD/BRL در بایننس.
  • ۱۰ دسامبر۲۰۲۰ (۲۰ آذر ۱۳۹۹): لیست شدن دلار بایننس در اکسچنج BKEX.
  • ۲۶ آپریل ۲۰۲۱ (۶ اردیبهشت ۱۴۰۰): لیست شدن BUSD در Gate.io.
  • ۱۴ جولای ۲۰۲۱ (۲۳ تیر ۱۴۰۰): فهرست شدن دلار بایننس در صرافی KickEX.
  • ۳ آگوست ۲۰۲۱ (۱۲ مرداد ۱۴۰۰): رقابت معاملات BUSD در صرافی بایننس.
  • ۱۲ آگوست ۲۰۲۱ (۲۱ مرداد ۱۴۰۰): لیست شدن دلار بایننس در صرافی اندونزیایی Indodax.
  • ۲۷ سپتامبر ۲۰۲۱ (۵ مهر ۱۴۰۰): لیست شدن BUSD در Tokpie.
  • ۱۶ فوریه ۲۰۲۲ (۲۷ بهمن ۱۴۰۰): لیست شدن دلار بایننس در صرافی Bitget.

در تاریخ نگارش این مقاله، ایونت یا همکاری جدیدی برای آینده این ارز اعلام نشده است.

تیم توسعه‌دهنده BUSD

دلار بایننس در سپتامبر سال ۲۰۱۹ راه‌اندازی شد. این استیبل کوین وثیقه‌گذاری شده به واسطه پول فیات‌، به واسطه همکاری بایننس و پکسوس عرضه شد. BUSD اولین استیبل کوین راه‌اندازی شده به عنوان بخشی از پروژه ونوس (Venus‌) بایننس است. در زمان عرضه این ارز مشخص شد که NYDFS پیشنهاد عرضه این استیبل کوین را تایید کرده است و به واسطه همکاری بایننس و پکسوس راه‌اندازی شد.

BUSD توسط Paxos که یک موسسه مالی قانون‌گذاری شده توسط ایالت نیویورک بود منتشر شد. تیم پکسوس به رهبری مدیرعامل و بنیانگذار این مجموعه‌، جناب چارلز کاسکاریلا (Charles Cascarilla‌)، متشکل از اشخاصی با پیشینه و تجربیات مختلفی از وال استریت گرفته تا سیلیکون ولی است.

BUSD را از کدام صرافی‌ها بخریم؟

این توکن در صرافی بایننس با بیش از ۳۰۰ جفت ارز معامله می‌شود. چند مورد از صرافی‌های دیگری که استیبل کوین بایننس را لیست کرده‌اند‌ عبارتند از پولونیکس‌، FMFW‌، MEXC‌، WazirX‌، توکیوکریپتو و صرافی‌های غیرمتمرکز بایننس دکس‌، پنکیک سواپ و یونی سواپ (نسخه ERC-20 این توکن‌).

دلار بایننس را در کدام کیف پول‌ها نگهداری کنیم؟

این توکن را می‌توانید در کیف پول‌های متامسک‌، تراست ولت‌، اتمیک‌ (Atomic Wallet‌)، بایننس چین و کیف پول سخت افزاری لجر و ترزور نگهداری کنید.

پرسش و پاسخ (FAQ)

پرسش و پاسخ (FAQ)
  • BUSD چیست؟

BUSD یا دلار بایننس، یک استیبل کوین قانون‌گذاری شده است که توسط صرافی بایننس و بنیاد پکسوس راه‌اندازی شده است. از این استیبل کوین می‌توانید در بایننس و اکوسیستم دیفای شبکه BNB Chain مانند ییلد فارمینگ، تامین نقدینگی، وام‌دهی و وام‌گیری، بریج کردن و غیره استفاده کنید. همچنین در زمان ریزش بازار رمزارزها، می‌توانید از این توکن برای حفظ سرمایه خود استفاده کنید. 

  • آینده ارز busd چگونه است؟ 

استیبل کوین بایننس قانون‌گذاری شده و به‌طور مداوم حسابرسی می‌شود. همچنین ذخایر پشتوانه آن به‌روزرسانی می‌شود و از سیستم سوزاندن توکن برای ثابت نگه داشتن عرضه خود استفاده می‌کند. BUSD رقبای قدرتمندی چون تتر و USDC دارد؛ اما می‌توان به آینده این ارز باثبات امیدوار بود. 

  • قیمت busd چگونه تعیین می‌شود؟

دلار بایننس یک استیبل کوین است؛ بدین معنی که قیمت آن برابر با ۱ دلار آمریکاست. اما در ایران از آنجایی که قیمت دلار نوسانات زیادی دارد، قیمت BUSD نیز دچار نوسان می‌شود. 

  • چگونه به تبدیل تتر به busd بپردازیم؟ 

می‌توانید از صرافی‌هایی که از توکن BUSD پشتیبانی می‌کنند، این تبدیل را انجام دهید. البته در نظر داشته باشید که در زمان خارج کردن استیبل کوین بایننس از صرافی، باید شبکه درست را انتخاب کنید. این توکن روی هر دو شبکه اتریوم و BNB Chain ایجاد شده است. 

  • تبدیل bnb به busd به چه صورت است؟ 

از آنجایی که هر دو رمزارز روی شبکه‌های بایننس قرار دارند، می‌توانید این تبدیل را هم در صرافی بایننس و هم در صرافی‌های غیرمتمرکزی که از شبکه BEP-20 پشتیبانی می‌کنند، انجام دهید. البته اگر نسخه BNB شما BEP-2 است، ابتدا باید آن را از طریق صرافی بایننس به BEP-20 تبدیل کنید.

سخن پایانی

بایننس و پکسوس با ارائه و عرضه دلار بایننس گام بزرگی را در بازار رمزارز برداشته و از بسیاری از پروژه‌های دیگر سبقت گرفتند. بدون شک Binance و Paxos دو نمونه شناخته شده‌ترین نام‌ها در بازار ارز‌های دیجیتال هستند و ادامه یافتن فرایند تسلط مستمر این ارز بر بازار را تضمین می‌کنند. شفافیت و امنیت تضمین شده توسط فرایند‌های حسابرسی منظم BUSD و چهارچوب نظارتی NYDFS‌، این ارز را برای خیلی از علاقه‌مندان حوزه رمزارز و تازه‌واردانی که به تازگی با این بازار آشنا شده‌اند، به گزینه منتخب واضحی تبدیل می‌کند. این ارز از قابلیت انتقال بین بلاکچین‌های اتریوم و بیت کوین برخوردار است. در این مقاله به پاسخ این سوال پرداختیم که BUSD چیست و چگونه کار می‌کند، سپس به نحوه قانون‌گذاری، تفاوت آن با سایر استیبل کوین‌ها، کاربردها، رودمپ، همکاری‌ها، تیم سازنده و نحوه خرید و فروش و نگهداری استیبل کوین BUSD پرداختیم.شما از کدام استیبل کوین استفاده می‌کنید؟ آیا به نظر شما دلار بایننس می‌تواند با تتر رقابت کند؟ 

منبع
paxos

نوشته های مشابه

3 دیدگاه
جدید ترین
قدیمی ترین محبوب ترین
Inline Feedbacks
View all comments
دکمه بازگشت به بالا