اخبار عمومیکیف پول

تلگرام سیستم امانی (حضانتی) را برای کیف پول خود انتخاب کرد

به گفته یکی از مدیران ارشد تلگرام، کیف پول رسمی این پیام‌رسان یا همان ربات Telegram Wallet که امکان خرید و فروش ارزهای دیجیتال مختلف از جمله بیت کوین را برای کاربران فراهم می‌کند، به جای سیستم خودحضانتی (self-custody)، از سازوکار امانی (custody) استفاده می‌کند. تلگرام دلیل این انتخاب را راحتی کابران عنوان کرده تا دیگر نیازی به حفظ کردن عبارات بازیابی (Seed) نداشته باشند.

به نقل از کوین تلگراف، پیام‌رسان تلگرام در ماه جولای سال جاری از اضافه شدن کیف پول امانی خود به این اپلیکیشن خبر داد. هدف از این کار دسترسی آسان‌تر کاربران به این کیف پول از طریق منوی تنظیمات این پیام‌رسان بود.

در حال حاضر، آن دسته از کاربرانی که پیش از این از ربات Telegram Wallet استفاده کرده‌اند می‌توانند گزینه مرتبط با این کیف پول را در منوی تلگرام خود مشاهده کنند. کسانی که هرگز از این ربات استفاده نکرده‌اند هنوز آن را در بخش تنظیمات خود نمی‌بینند.

به گفته هلیل میراحمد (Halil Mirakhmed)، مدیر اجرایی کیف پول تلگرام، انتظار می‌رود عرضه کامل این کیف پول در ماه نوامبر و در چند کشور آفریقایی و آمریکای لاتین آغاز می‌شود. کاربران در این کشورها می‌توانند پس از عرضه کیف پول، در آن به خرید و فروش و معاملات ارزهای دیجیتال بپردازند.

میراحمد گفت:

این عرضه در سراسر خاورمیانه و شمال آفریقا، آسیای جنوب شرقی، آسیای مرکزی و اروپای شرقی ادامه خواهد داشت.

وی افزود:

پس از پایان عرضه جهانی، این کیف پول در منوی تنظیمات تلگرام در سراسر جهان به استثنای یک سری از کشورها که والت در ان‌ها کار نمی‌کند، در دسترس خواهد بود.

همانطور که پیشتر گفتیم، ربات Telegram Wallet از سیستم امانی (حضانتی) استفاده می‌کند و با کیف پول‌های غیرامانی (خودحضانتی) مثل متامسک متفاوت است. سیستم امانی یعنی کاربران حضانت کوین‌های خود را به یک شرکت شخص ثالث می‌سپارند و خودشان مستقیما آنها را نگهداری نمی‌کنند. به عنوان مثال، برای برداشت بیت کوین از یک کیف پول غیرامانی، کاربران باید بیت کوین کافی برای پوشش هزینه‌های کیف پول داشته باشند، که ممکن است گاهی گران‌تر از کارمزدهای بومی شبکه بیت کوین باشد. از این رو، کار با کیف پول‌های امانی برای اکثر کاربران از بسیاری جهات راحت‌تر است.

به گفته مدیر ارشد کیف پول تلگرام، ربات Telegram Wallet بنا بر دلایل مختلفی از جمله ورود آسان کاربران جدید، سیستم امانی را به جای غیرامانی انتخاب کرده است:

اگر می‌خواهید افراد را تا حد زیادی با کریپتو آشنا کنید، سیستم غیرامانی کار را بسیار دشوار می‌کند.

وی با تاکید بر لزوم آشنایی با نحوه ذخیره کلیدهای خصوصی و عبارات بازیابی توسط کاربران پیش از استفاده از کیف پول‌های غیرامانی گفت:

تصور کنید قبلا هرگز از ارزهای دیجیتال استفاده نکرده‌اید و راه حل پیشنهادی مقابل شما یک کیف پول غیرامانی در بستر شبکه اتریوم است.

به گفته میراحمد، فرد باید بتواند کارمزد تراکنش‌ها را در قالب اتریوم بپردازد که پیچیدگی زیادی را برای یک کاربر ناآشنا با فضای کریپتو به همراه دارد.

وی خاطرنشان کرد بر خلاف کیف پول‌های غیرامانی، کیف پول تلگرام این امکان را به کاربران می‌دهد تا دقیقا از لحظه‌ای که گزینه والت را از منوی تنظیمات خود انتخاب می‌کنند بتوانند با ارزهای دیجیتال خود تعامل داشته باشند:

اول از همه نصب این کیف پول بسیار ساده است. دوم اینکه چند شبکه به صورت پیش فرض در آن وجود دارد. علاوه بر این، زمانی که می‌خواهید برای کسی ارز دیجیتال ارسال کنید، تنها از پروفایل آنها در مخاطبین خود استفاده می‌کنید. بنابراین، می‌توانم بدون اینکه بدانم آدرس کیف پول شما چیست برای شما ارز دیجیتال ارسال کنم. همه اینها داخل تلگرام اتفاق می‌افتد.

استفاده از کیف پول‌های امانی ساده‌تر است اما به طور قابل توجهی امنیت آنها کمتر از کیف پول‌های غیرامانی است. بزرگترین مشکل کیف پول‌های غیرامانی این است که خود کاربر مسئولیت ایمن نگه داشتن ارزهای دیجیتال خود را برعهده دارد و باید کلید خصوصی یا عبارت بازیابی خود را در جای مناسبی نگهداری کند.

نوشته های مشابه

اشتراک
اطلاع از
0 دیدگاه
Inline Feedbacks
View all comments
دکمه بازگشت به بالا