اتریوم به اولین فاز بروزرسانی های خود نزدیک می شود!
اتریوم پلتفرم پرچمدار برنامه های غیرمتمرکز، دستخوش چندین آپدیت برای عرضه اتریوم ۲.۰ می شود. این آپدیت ها شامل کنستانتینوپول (Constantinople) و سرنیتی (Serenity) میباشد. توسعه دهندگان چندین ماه است که بی وقفه در حال تلاش برای مقیاس پذیری آینده این پلتفرم و دستیابی به نقطه عطف توسعه آن میباشند.
اعلان های این بروزرسانی دیروز در گیت هاب معرفی شد. جامعه توسعه دهندگان اتریوم نحوه عرضه این بروزرسانی ها که به آن عرضه اولیه فاز ۰ می گویند را توضیح دادند و بیان کردند که بروزرسانی های بیشتری طی ماه فوریه عرضه خواهد شد.
انتظار میرود آپدیت اتریوم ۲.۰ که مجموعه ای از بروزرسانی ها را شامل میشود منجر به کارآیی، سرعت و مقیاس پذیری بیشتر اتریوم شود. مقیاس پذیری این بروزرسانی ها نیز شامل شاردینگ، گواه اثبات سهام و eWasm خواهد بود.
اینگونه برنامه ریزی شده است که ابتدا آپدیت کنستانتینوپول عرضه شود، با این حال مسیر این انتقال هموار و آسان نبوده است. در ماه اکتبر ۲۰۱۸ شبکه آزمایشی برا این آپدیت عرضه شد که با شکست مواجه شد. این شبکه آزمایشی باعث ایجاد هیاهوی جزیی در جامعه اتریوم شد زیرا ماینرها و سرمایه گذاران معتقد بودند در تضاد با منافع آنها میباشد، اما توسعه دهندگان به طور خستگی ناپذیری بر روی کاربردی بودن این آپدیت کار میکنند. سپس در ماه ژانویه، هنگامی که قراردادهای هوشمند مورد حسابرسی قرار گرفتند، آسیب پذیری در آن ها رویت شد. از اینرو، عرضه اولیه آن ها برای اعمال تغییرات ضروری به تعویق افتاد.
آپدیت سرنیتی یک بروزرسانی مهم و آخرین بروزرسانی پلتفرم برنامه های غیرمتمرکز اتریوم است که بیانگر توسعه این پلتفرم و انتقال آن از اجماع گواه اثبات کار به اثبات سهام میباشد. شاید در این بین قیمت اتریوم نیز افزایش یابد.
اتریوم تاکنون با کاهش شدید قیمت مواجه بوده است به طوری که از بالاترین قیمت خود در ۱۴۰۰ دلار به قیمت فعلی ۱۰۷ دلار رسیده است. به علاوه، با پیشی گرفتن ریپل، اتریوم اکنون در بازار آلتکوین ها رتبه سوم را از لحاظ ارزش بازار دارد.
کاهش قیمت اتر از اواخر سال گذشته شروع شد. این امر احتمالا به دلیل مشکلات مقیاس پذیری در شبکه و قراردادهای هوشمند و هم چنین معرفی و توسعه پلتفرم های برنامه های غیرمتمرکز رقبا میباشد. به نظر میرسد که پس از عرضه نسخه کامل این آپدیت میتوان انتظار بسیار زیادی در خصوص شروع روند صعودی این ارز دیجیتال را داشت. بنابراین این خبر خوبی برای برنامه های غیرمتمرکز مبتنی بر اتریوم و حامیان آن میباشد.
نتیجه گیری
اتریوم از زمان اوج خود که با قیمت ۱۴۰۰ دلار معامله میشد، فاصله زیادی گرفته و بسیاری معتقدند این اتفاق به دلیل هجوم ICO های کلاهبرداری در آن زمان بود. اشباع شدن دنیای کریپتو با پروژه های کلاهبرداری هم باعث ترس کاربران و فاصله گرفتن آنها شد و هم ضربه شدیدی به بدنه اتریوم وارد کرد. افزایش حجم تراکنش ها، شبکه را بسیار کند کرد و گس تراکنش ها بسیار افزایش یافت.
اما بعد از گذر از این موج در سال ۲۰۱۷، اتریوم به عنوان مبدا و خالق نسل دوم ارزهای دیجیتال، همچنان به مسیر خود ادامه می دهد. رقبای قدرتمندی مانند ترون و EOS، سعی بر پیشی گرفتن از اتریوم دارند و ممکن است با ایجاد ترس در جامعه تلاش کنند اتریوم را ناکارآمد جلوه دهند. اما چیزی که در نهایت بعد از گذر زمان ماندگار خواهد شد، قوی ترین و بهترین شبکه خواهد بود و احساسات و جو بازار به مرور زمان با آن همسو خواهد شد.